lifeowner771 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Έχετε λεφτά βέβαια και πηγατε και διακοπές γι αυτό ηταν άδειο το τηγάνι. Σας τα έδωσε ο Φαταουλ να τον ψηφίσετε και να πάτε στην φιέστα/φιάσκο πέρυσι. 20€ είναι αυτά. Aλλος απο εκει..Τραβα βαψε κανα καθισμα Φιασκο που πηρα το πρωταθλημα περσυ;Η προπερσυ;Που σε αδικησα παλι αιωνιε πονεμενε; Προς τους ορθα σκεπτομενους..Κατακρινω απολυτα το κυπελλο κοντρα στον Αστερα
Jenkins Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Προς τους ορθα σκεπτομενους..Κατακρινω απολυτα το κυπελλο κοντρα στον Αστερα Δεν θα βρεις αντίστοιχους τέτοιους εδώ μέσα. Πανηγυρίζουν σαν τρελοί τα πέτσινα του Τράκη.
Cossutius. Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δεν θα βρεις αντίστοιχους τέτοιους εδώ μέσα. Πανηγυρίζουν σαν τρελοί τα πέτσινα του Τράκη. Υπάρχουν 2-3 ευτυχώς..
lifeowner771 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δεν θα βρεις αντίστοιχους τέτοιους εδώ μέσα. Πανηγυρίζουν σαν τρελοί τα πέτσινα του Τράκη. Yπαρχουν..Δεν θυμαμαι username,αλλα υπαρχουν..Κυκλοφορουν αναμεσα μας
8elwADSL Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Παπαδόπουλος για να καλύψει το κενό του Μπεργκ,τι λέτε; 1
VagelisDer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ωραία είμαστε σκατομυαλοι μην ασχολειστε. Δυστυχώς σκεπτόμενους απο εσάς δεν βρήκα ακόμα. Υ.Γ: Τον Τράκη δεν το υποστήριξε κανένας λογικός άνθρωπος. Και σαν σωστός Παναθηναϊκός βλέπω πως χάλασε την ομάδα κάνοντας κακές πορείες στην Ευρώπη και μόνο να κερδίζει τον ΟΣΦΠ θέλει.
lifeowner771 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Να ενας...Και εσυ εισαι πολυ λογικος..Μπραβο φιλε 8elwADSL
VagelisDer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Παπαδόπουλος για να καλύψει το κενό του Μπεργκ,τι λέτε; Δεν ξέρω κατα ποσο είναι σαν το "παλιό" Δημήτρη Παπαδόπουλο όπως το 2004-2005. Αν είναι χωρίς ομάδα και έχει χαμηλό κόστος για να υπογράψει γιατί όχι; Μεταγραφή θέλουμε πάντως αυτό είναι σίγουρο.
8elwADSL Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Εγώ τον πήγαινα πάντα σαν παίχτη αλλά σαν άνθρωπος είναι δύσκολος και δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τους συμπαίκτες του αλλά πιστεύω πως θα βοηθήσει πέρσι με τον Ατρόμητο έβαλε 14 γκολ,για το εγχώριο πρωτάθλημα είναι ότι πρέπει. 1
VagelisDer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Περίπτωση Νίνη είχε ακουστεί πριν καιρό. Αν και ακούγεται πως δεν αξίζει και πολλά ίσως αν άλλαζε μυαλά μπορεί κ να έπιανε για το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Danbo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Έχετε λεφτά βέβαια και πηγατε και διακοπές γι αυτό ηταν άδειο το τηγάνι. Σας τα έδωσε ο Φαταουλ να τον ψηφίσετε και να πάτε στην φιέστα/φιάσκο πέρυσι. 20€ είναι αυτά. Χθες θα μας πεις ποσα ανθρωπακια με πρασινο dna ειχαν παει στο ΟΑΚΑ απο τα 12.500 χιλ εισιτηρια που πηρατε? Ωραία είμαστε σκατομυαλοι μην ασχολειστε. Δυστυχώς σκεπτόμενους απο εσάς δεν βρήκα ακόμα. Υ.Γ: Τον Τράκη δεν το υποστήριξε κανένας λογικός άνθρωπος. Και σαν σωστός Παναθηναϊκός βλέπω πως χάλασε την ομάδα κάνοντας κακές πορείες στην Ευρώπη και μόνο να κερδίζει τον ΟΣΦΠ θέλει. Αυτο ειναι το θεμα.Οτι τον Τρακη,δεν το κραζετε για τις τακτικες του,αλλα επειδη δεν βαζει χρημα και εχει αποδυναμωσει την ομαδα. Υ.Γ Για τις απαντησεις που παιρνετε δεν φταιει ο σκεπτομενος γαυρος επειδη διαβαζει red planet,φταιει που εχετε μετατρεψει μια ΠΑΕ,σε σχολη κλαψας 24 ωρες το 24ωρο, 7 μερες την εβδομαδα,365 μερες τον χρονο. Φρασεις τυπου "απο τα 36 παιχνιδια στα 32 εχω παρει πετσινα πεναλτι" οχι μονο αξιζουν αυτες τις απαντησεις που παιρνετε,αλλα αξιζουν αντι για σεντρα,το παιχνιδι να το ξεκιναμε με πεναλτι υπερ του Ολυμπιακου
Cossutius. Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Περίπτωση Νίνη είχε ακουστεί πριν καιρό. Αν και ακούγεται πως δεν αξίζει και πολλά ίσως αν άλλαζε μυαλά μπορεί κ να έπιανε για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Το προβλημα του Νινη δεν ειναι τα μυαλά του. Οι τραυματισμοί του ειναι. Καηκε το παλικάρι. Πολύ κακή διαχείριση πάνω του. Οσο για τον Παπ? Για κάποιο λόγο δε του έχω εμπιστοσύνη πλέον. Να φανταστειτε οτι ο Σάντος προτιμησε τον Βελιγκέκα από τον Παπαδόπουλο. Πολυ ασταθής σαν παίχτης πλέον. Ναι έκανε μια καλή χρονια αλλά δεν ξέρω αν μπορει να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Συν του οτι αν δε βάλει γκολ στις αρχές θα γκρινιάζει η εξεδρα.
Danbo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Απλα με την οικονομικη στενοτητα του ΠΑΟ ο Παπ φαινεται ιδανικος..Χωρις λεφτα,ολα στοιχηματα ειναι οπως ηταν και ο Μπερκ..Δυσκολα να βρεις κατι αξιοπιστο σιγουρα..
xristoforos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Για πες, ποιος ειναι? Από περιέργεια, καναν παίχτη δανεικό απο καμια Αρσεναλ, Μπάρτσα κτλ που γενικά έχουν παιχτάκια και δινουν. Πως και δε κάνει τιποτε τέτοιο ο Φουζος? Κάποιος Μπερίσα νομίζω το όνομά του.Τώρα τι παίζει μ αυτών θα σε γελάσω,ιδέα δεν έχω,θα δείξει.
CROM271 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Η μονη κλαψα στην ελλαδα παντως προερχεται απο γαβρους που νομιζουν οτι αδικουνται στο μπασκετ! Προφανως οταν στο ποδοσφαιρο η διατησια σε παιζει 90-10 το 50-50 σου φαινεται υπερβολικα αδικο! Σφαγη κυριολεκτικα! Χαχαχα Τωρα στο ποδοσφαιρο και στην σουπερλιγδα να βγαινουν οι γαβροι και να χαρακτηριζουν κλαψες την στυγνη πραγματικοτητα οταν επι 20 χρονια σχεδον το πρωταθλημα ειναι συνδικατο του εγκληματος ειναι απο τα αγραφα... Αυτοι σε λιγο θα μας πουν πως στα τελευταια 20 χρονια ο Ολυμπιακος αδικειται. Ικανους τους εχω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις