Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποια μέρα οι φτωχοί θα γίνουν πλούσιοι και δυνατοί,και οι πλούσιοι θα γίνουν φτωχοί και αδύναμοι..

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Κάποια μέρα οι φτωχοί θα γίνουν πλούσιοι και δυνατοί,και οι πλούσιοι θα γίνουν φτωχοί και αδύναμοι..

Στην Ελλαδα βρισκεσαι φιλε μου..Οι πλουσιοι παραμενουν δυνατοι και οι φτωχοι παραμενουν φτωχοι..Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα

Δημοσ.

Αλήθεια ειναι αυτο. Ο Ολυμπιακός υπηρξε φτωχος γισ 10 χρονια. Τωρα ζουμε στην εποχη που γυρισε ο τροχος.
Δημοσ.

Του Χουχουμη δεν ηταν δηλαδη. Ποσα ακομα καρε να βαλω ημαρτον! Ακομα να παταει την μπαλα ο χουχουμης ονειρευεσαι?

Του Ατζαγκουν ειπα πως εδωσε αυτο που μπορουσε να μην δωσει και το εκανε για να θολωσει τα νερα.

Τι συζηταμε τοση ωρα απο χτες δηλαδη? Αντε δεν ηταν του Ατζαγκουν. Ρε αντε να βαλουμε τα κοκκινα γυαλια να το δουμε απο την οπτικη του τσουκαλα και να δουμε πως ο χουχουμης παταει την μπαλα.

Το τελικο συμπερασμα ειναι παλι το ιδιο. Η παραγκα και η βρωμια ειναι στο μεγαλειο της! Τι καθομαστε και ξενυχταμε ολο το βραδυ να σε βλεπουμε να λες μ@λ@κιες αφου και εσυ ο ιδιος οτι βλεπουμε εμεις βλεπεις?

Εσυ ειδες 3 πεναλτι ενω υπηρξε 1.. Κατα τα αλλα,οτι βλεπεις βλεπουμε..Παντως στο ΣΚΑΙ πρεπει να τα εχουν σπασει λιγο με τον Αλαφουζο.Γιατι εκει ειπαν ακριβως οτι λεω εγω..Οτι υπηρχε μονο 1 πεναλτι που δεν δοθηκε και δοθηκε ενα αλλο που δεν ηταν..

Αλλα τι λεω μωρε,τι ξερουν αυτοι..Εδω μεσα βρισκεις σκαουτερ που βγαζουν γατακια ολοκληρες Ευρωπαικες ομαδες που παιρνουν παλτα, βρισκεις ατομα που μιλανε για παραγκες στην Ευρωπη του Μαρινακη,βρισκεις ανθρωπομετρητες που μπορουν και μετρανε απο 35χιλ καθισματα ποσα ηταν αδεια (Δεν μιλαω για τον Τζαβελλα μην ανησυχειτε)  δεν θα υπηρχαν και για τις φασεις? Τι να κλ@σουν οι καθηγητες διαιτησιας του ιδιου τους του σταθμου του Τουιτι,τι να κλ@σουν οι σκαουτερ των Ευρωπαικων ομαδων,τι να κλ@ασει ο Πλατινι που κανει οτι του λεει ο Βαγγελας..

Υ.Γ Ακομα και ο Ομπαμα και ο Πουτιν,τσιρακια του Βαγγελα ειναι,μην νομιζετε!

Δημοσ.

Κάτω ο καπιταλιιιισμός :D

• Like 1
Δημοσ.

Σαφως και ισχυει αυτο..Γυρισε ο τροχος..Καποτε δυνατη η ΑΕΚ,καποτε ο ΠΑΟ,τωρα ο Ολυμπιακος.Αυριο θα παρουν σειρα παλι απο την αρχη ισως.

Δημοσ.

Εσυ ειδες 3 πεναλτι ενω υπηρξε 1.. Κατα τα αλλα,οτι βλεπεις βλεπουμε..Παντως στο ΣΚΑΙ πρεπει να τα εχουν σπασει λιγο με τον Αλαφουζο.Γιατι εκει ειπαν ακριβως οτι λεω εγω..Οτι υπηρχε μονο 1 πεναλτι που δεν δοθηκε και δοθηκε ενα αλλο που δεν ηταν..

Αλλα τι λεω μωρε,τι ξερουν αυτοι..Εδω μεσα βρισκεις σκαουτερ που βγαζουν γατακια ολοκληρες Ευρωπαικες ομαδες που παιρνουν παλτα, βρισκεις ατομα που μιλανε για παραγκες στην Ευρωπη του Μαρινακη,βρισκεις ανθρωπομετρητες που μπορουν και μετρανε απο 35χιλ καθισματα ποσα ηταν αδεια (Δεν μιλαω για τον Τζαβελλα μην ανησυχειτε)  δεν θα υπηρχαν και για τις φασεις? Τι να κλ@σουν οι καθηγητες διαιτησιας του ιδιου τους του σταθμου του Τουιτι,τι να κλ@σουν οι σκαουτερ των Ευρωπαικων ομαδων,τι να κλ@ασει ο Πλατινι που κανει οτι του λεει ο Βαγγελας..

Υ.Γ Ακομα και ο Ομπαμα και ο Πουτιν,τσιρακια του Βαγγελα ειναι,μην νομιζετε!

Ρε συνεννοουμαστε ή θα μας παρει παλι 3?

Το ρεζουμε της υποθεσης ποιο ειναι? Σφαχτηκε ο Παναθηναικος παλι χτες? Απο οτι βλεπω λες και εσυ πως σφαχτηκε.

Να το ξεκαθαρισουμε αυτο και μετα αν θες παμε στα επι μερους να μου εξηγησεις για ποιο λογο δεν ειναι πεναλτυ του Χουχουμη.

Σαφως και ισχυει αυτο..Γυρισε ο τροχος..Καποτε δυνατη η ΑΕΚ,καποτε ο ΠΑΟ,τωρα ο Ολυμπιακος.Αυριο θα παρουν σειρα παλι απο την αρχη ισως.

Υπαρχει μια τεραστια διαφορα βεβαια αναμεσα στους 3 την οποια παραβλεπουμε...

Δημοσ.

Ρε συνεννοουμαστε ή θα μας παρει παλι 3?

Το ρεζουμε της υποθεσης ποιο ειναι? Σφαχτηκε ο Παναθηναικος παλι χτες? Απο οτι βλεπω λες και εσυ πως σφαχτηκε.

Να το ξεκαθαρισουμε αυτο και μετα αν θες παμε στα επι μερους να μου εξηγησεις για ποιο λογο δεν ειναι πεναλτυ του Χουχουμη.

Υπαρχει μια τεραστια διαφορα βεβαια αναμεσα στους 3 την οποια παραβλεπουμε...

Πραγματικα αυτες ειναι οι τελευταιες ερωτησεις μου προς εσενα γτ δεν παλευεσαι αλλο..

1) Ποσα χρονια βλεπεις ελληνικο ποδοσφαιρο?

2)Απο αυτα τα χρονια που βλεπεις,ποσα πρωταθληματα εχει παρει ο Ολυμπιακος και ποσα η ομαδα σου?

3)Απο αυτα τα πρωταθληματα,ποσα ΔΕΝ επρεπε να παρω εγω και ποσα επρεπε να παρεις εσυ ή καποια αλλη ομαδα?

4)Απο αυτα τα πρωταθληματα που εχεις παρει αυτα τα χρονια που βλεπεις ποδοσφαιρο,ποσα εσυ ΔΕΝ επρεπε να παρεις αλλα τα πηρες?

Δημοσ.

Αντε το γυρναμε στο ασχετο τωρα παλι. Οταν στριμωχνομαστε τσουπ αλλη κατευθυνση.

Ρε το ξεκαθαριζουμε οτι σφαχτηκε ο Παναθηναικος να παμε για αλλα ή θα συνεχισεις να κανεις τον ασοβαρο?

Τι ποσα χρονια βλεπω ποδοσφαιρο και βλακειες μου τσαμπουνας?

Δημοσ.

Αντε το γυρναμε στο ασχετο τωρα παλι. Οταν στριμωχνομαστε τσουπ αλλη κατευθυνση.

Ρε το ξεκαθαριζουμε οτι σφαχτηκε ο Παναθηναικος να παμε για αλλα ή θα συνεχισεις να κανεις τον ασοβαρο?

Τι ποσα χρονια βλεπω ποδοσφαιρο και βλακειες μου τσαμπουνας?

Ναι σφαχτηκε ο Παναθηναικος οπως και ο Ολυμπιακος προχθες που δεν του δοθηκαν 2 πεναλτι.Αλλα βλεπεις πετας 3 γκολακια και τουμπεκι ολοι μετα..

Εγω περιμενω να μου απαντησεις στις 4 ερωτησεις που σου εκανα..Καλο σου βραδυ

Δημοσ.

Προσπαθησες στις 3 πρωτες λεξεις να εισαι σοβαρος και ασοβαρεψες αμεσως μετα παλι... Ειναι ενα βημα τουλαχιστον...Τα ειπαμε χτες γιατι να μην τα λεμε παλι.

Στις ερωτησεις θα σου απαντουσα δεν εχω προβλημα αλλα δεν μπορω να καταλαβω το νοημα και ψιλοβαριεμαι να σου πω την αληθεια... Ασε που στις συζητησεις μας τις περισσοτερες τις εχω ηδη απαντησει...

Ισως στην πρωτη δεν ξερεις την απαντηση αλλα να σου πω πως θυμαμαι π.χ. το πρωταθλημα της Λαρισας. Οχι πως εβλεπα συστηματικα ποδοσφαιρο βεβαια τοτε και θυμαμαι πολλα πραγματα αλλα εικονες εχω απο παιχνιδια που παρακολουθουσε ο πατερας μου, αθλητικη κυριακη κλπ.

Δημοσ.

Προσπαθησες στις 3 πρωτες λεξεις να εισαι σοβαρος και ασοβαρεψες αμεσως μετα παλι... Ειναι ενα βημα τουλαχιστον...Τα ειπαμε χτες γιατι να μην τα λεμε παλι.

Στις ερωτησεις θα σου απαντουσα δεν εχω προβλημα αλλα δεν μπορω να καταλαβω το νοημα και ψιλοβαριεμαι να σου πω την αληθεια... Ασε που στις συζητησεις μας τις περισσοτερες τις εχω ηδη απαντησει...

Ισως στην πρωτη δεν ξερεις την απαντηση αλλα να σου πω πως θυμαμαι το πρωταθλημα της Λαρισας. Οχι πως εβλεπα συστηματικα ποδοσφαιρο βεβαια τοτε και θυμαμαι πολλα πραγματα αλλα εικονες εχω απο παιχνιδια που παρακολουθουσε ο πατερας μου κλπ.

2 πεναλτι δεν μου εδωσε και εμενα..Αρα σφαγη που την κερδισε η αγωνιστικη μου ανωτεροτητα που δεν ειχες εσυ.Απλα τα πραγματα..

Οι ερωτησεις ειναι σαφης..Θελω να μου πεις ποσα πρωταθληματα επρεπε να εχω κανονικα εγω το διαστημα που "βλεπεις" ποδοσφαιρο γιατι ολες οι αναλυσεις σου τα τελευταια 20 χρονια που εκανες τις προαλλες δεν δειχνουν οτι "δεν εβλεπες συστηματικα ποδοσφαιρο".Οποτε οταν ξεβαρεθεις θα ηθελα να δω τις απαντησεις σου στα ερωτηματα μου.Καλο σου βραδυ

Δημοσ.

Ελα μη συνεχιζεις τις ασοβαροτητες παλι τωρα... Προσπαθησε να βελτιωθεις οχι μια αναλαμπη και παλι στις αστειοτητες...

Δεν εβλεπα συστηματικα οταν πηρε το πρωταθλημα η Λαρισα ειπα. Δεν θυμαμαι ακριβως τωρα ποτε αρχισα να βλεπω συστηματικα. 92, 93 ισως.. Ισως και πιο νωρις. Το 94 παντως στηνομουν να δω μουντιαλ 4 η ωρα το βραδυ... :-D

Δημοσ.

Και μιας και πεφτει κωλοβαρεμα στη δουλεια καλοκαιριατικα ας φευγει και αυτο να μην λες οτι αποφευγω την απαντηση.

1) Ποσα χρονια βλεπεις ελληνικο ποδοσφαιρο?

2)Απο αυτα τα χρονια που βλεπεις,ποσα πρωταθληματα εχει παρει ο Ολυμπιακος και ποσα η ομαδα σου?

3)Απο αυτα τα πρωταθληματα,ποσα ΔΕΝ επρεπε να παρω εγω και ποσα επρεπε να παρεις εσυ ή καποια αλλη ομαδα?

4)Απο αυτα τα πρωταθληματα που εχεις παρει αυτα τα χρονια που βλεπεις ποδοσφαιρο,ποσα εσυ ΔΕΝ επρεπε να παρεις αλλα τα πηρες?

1) Ας πουμε απο 1990-91

2) Με ενα search το βρισκεις να μην κανω ψαχνω τζαμπα τωρα.

3) Δεν επρεπε να παρεις σιγουρα 8 ή 9 νομιζω.

Οπως εχω πει ομως και σε αλλα post αυτο δεν σημαινει πως τα υπολοιπα τα πηρες δικαια. Και αυτο γιατι το εγκλημα ειναι διαχρονικο και υπαρχει μια αλυσιδα. Τα λεφτα του chl που εχαναν καποιες χρονιες οι υπολοιπες ομαδες, τα λεφτα που επαιρνες εσυ ενω δεν θα τα επαιρνες κλπ δημιουργουσαν αθεμιτο ανταγωνισμο. Επομενως ακομα και τα πρωταθληματα που φαινομενικα τα πηρες με ανεση βαθμων δεν θα τα επαιρνες ή δεν θα ηταν τοσο ανετα αν δεν ειχε δημιουργηθει αυτος ο αθεμιτος ανταγωνισμος λογω της παραγκας. 

Και για να μην παρεξηγουμαστε. Δεν λεω πως δεν θα επαιρνες κανενα πρωταθλημα αυτες τις χρονιες. Απλα δεν ειναι δυνατον να βγει συμπερασμα ποια θα επαιρνες και ποια οχι σε μια κατασταση διαχρονικης παραγκας που οδηγησε στην μειωση της ανταγωνιστικοτητας των υπολοιπων ομαδων και την ενδυναμωση την δικη σου. 

4) Κανενα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...