TO_PAIDI Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Anubis13 πραγματικά συγνώμμη έτσι, ξέρω ότι απαγορεύεται να μιλάμε για μπάσκετ οι ερυθροί
Anubis13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Anubis13 πραγματικά συγνώμμη έτσι, ξέρω ότι απαγορεύεται να μιλάμε για μπάσκετ οι ερυθροί Οχι απλα εχουμε βαρεθει τους ερυθρους, που δεν εχουν τι αλλο να κανουν στην ζωη τους. Γιατι δεν εβλεπες χθες στην νετ που ειχε τον τελικο και καθισες σημερα στην ερτ παλικαρι μου?
8elwADSL Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Με τον κροάτη καρνάβαλο δεν πάμε πουθενά. 3
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μιντι να'ναι καλά και ο πλάγιος ρεφ έτσι? Ελα ρε μλκα τωρα(φιλικο αυτο, δεν βριζω ε) στεκεσαι στη μια φαση που μας λυπηθηκαν οι διαιτητες (αν και απτα ριπλει που ειδα δεν ειμαι και τοσο βεβαιος οτι ΔΕΝ ηταν φαουλ), οταν εχουμε φαει το απειρο ξυλο στο υπολοιπο παιχνιδι ειδικα οι ψηλοι μας στη διεκδικηση αμυντικων ριμπαουντ και δεν δωσανε τιποτε, οταν ο Λαβρινοβιτς κανει βηματα και δε τα βλεπουνε, οταν η μπαλα βγαινει εξω απο τον Γιανκουνας ο διαιτητης που ειναι μπροστα στη φαση δινει μπαλα σε εμας και ο αλλος απτα 5 μετρα δινει στη Ζαλκγιρις , και που στην τελευταια φαση με τον Μπανκς χαλαρα μπορουσαν να μη δωσουν επιθετικο αν μας "αγαπουσαν" κλπ κλπ. Κι ολα αυτα σε παιχνιδι εδρας ετσι? Νταξει anyway, μην πειτε οτι το πηραμε απτη διαιτησια κι αυτο γιατι θα φριξω πλεον
dismemberer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Παντως εγω σαν τριτος το διασκεδασα πολυ που εκατσα και ειδα τον αγωνα. Ανατροπες, ωραιες φασεις, ξυλο, τρεξιμο, ηρωικες προσπαθειες, θριλερ στο τελος..Τι αλλο να ζητησεις
8elwADSL Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Αθλητικό site μιλάει για 14,000 κόσμο,από την tv δεν φαινόταν τόσο γεμάτο το ΟΑΚΑ.
TO_PAIDI Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είπα ότι κερσίσατε λόγω διαιτησίας, να σου πω την αλήθεια είδα 1ο ημίχρονο και 4ο δεκάλεπτο, αλλά ότι αυτό το φάουλ το είδε μόνο ο πλάγιος ρεφ, ενώ ο κεντρικός που είναι ευθύνη του έδειξε τάπα, και ο Νάτου δεν είναι αλήθεια?? όσο για το φιλικό μλκας δε σε κάνω quote για να το σβήσεις, γιατι μπορώ να πώ και γω για φιλικούς ..τάνας γιους κτλ, να μη ξεφεύγουμε..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 όσο για το φιλικό μλκας δε σε κάνω quote για να το σβήσεις, γιατι μπορώ να πώ και γω για φιλικούς ..τάνας γιους κτλ, να μη ξεφεύγουμε.. lol ε? Τεσπα κανε και quote κανε και report κανε και ban να φαω τζαπα ειναι. Αν νομιζεις οτι το ειπα μειωτικα/προσβλητικα και δε καταλαβες το υφος (εκανα και διευκρινηση ο ατιμος) και το αντιστοιχιζεις με γιους και τανες, τοτε cheers δικε μου.
Stavrakas13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μπήκες να τρολλάρεις και είναι ξεκάθαρο από το πρώτο σου post. Τώρα σε κράζουν για αυτό και έχεις παράπονο, seems legit..
TO_PAIDI Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Ρε Μίντι ούτε ριπορτ σε κάνω ούτε μπαν θέλω να φας, απλά δε σε ξέρω προσωπικά να ξέρω με τι ύφος το λες..τες πα αν ισχύει το φιλικά, όπώς λέγεται δηλαδή το μλκς σε μια παρεά οκ, απλά εγώ δε θα το έλεγα σε κάποιον που δεν τον ξέρω..
insomniaK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Σήμερα ο πεδουλάκης έσκαγε ελέφαντα με τις εμμονές του. Πάρε ένα κωλοτάιμαουτ για οδηγίες και βγάλε την πηγή λαθών όξω. Και ρε γαμώτο τον υποστηρίζω, αλλά δε βελτιώνεται ο άτιμος. 1
Tilemaxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Το μεγάλο θετικό του ΠΑΟ είναι ένα: Ότι χωρίς τον χοντρό να γαμάει όλες τις κατοχές, πλέον παίζετε καλύτερα και πιο απελευθερωμένα. Και ο Καπόνο μου θυμίζει τον ρόλο που είχε ο Άλλεν στους Σέλτικς, και γενικά όλοι οι swingman του ΝΒΑ.
insomniaK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μα το πρόβλημα δεν είναι ο Σχορτσιανίτης, είναι ο Πεδουλάκης που επιμένει να παίζουν με τον χοντρό. Και στους προπαίδες με τον χοντρό στη ρακέτα παίζουν όλες οι ομάδες, μόνο που είναι παιδάκια κι όχι επαγγελματίες.Αν πιάσει ο Gist, έχουμε πια καλό ρόστερ, χρειαζόμαστε 2 προσθήκες: Σάρας (εντάξει προσωπική λατρεία) και Ζοτς, ε σόρρυ, προπονητή.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Το μεγάλο θετικό του ΠΑΟ είναι ένα: Ότι χωρίς τον χοντρό να γαμάει όλες τις κατοχές, πλέον παίζετε καλύτερα και πιο απελευθερωμένα. Και ο Καπόνο μου θυμίζει τον ρόλο που είχε ο Άλλεν στους Σέλτικς, και γενικά όλοι οι swingman του ΝΒΑ. Εχουμε τον Ουκιτς να καιει τις κατοχες οταν δεν τις καιει ο χοντρος, χαμπαρι δεν εχεις παρει? To κεφαλι κατω, πλαγια ντριμπλα ή ντριμπλα με πλατη εξω απτο τριποντο, ισως καμια σταυρωτη, 4, 3, 2, προσπαθεια μπασιματος, 1, πασα, υπο πιεση τουβλο, κορνα και γεια σας. Και ο Πεδουλακης στον παγκο να χειροκροτα με υφος "δεν πειραζει, παμε, its ok, its ok". Επισης οταν κατεβαζει την μπαλα, μια φορα να περασει τη σεντρα πριν τα 18-17 της αντιστροφης μετρησης και τι στον κοσμο. Αλλα ειναι ανετοτατος! Μπασκετικος αυτισμος σε ολο του το μεγαλειο ειναι ο Κροατης.
DKNI Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 @ΤΟ_PAIDI Αν η διαιτησια ηθελε να παιξει Παναθηναικο, απλα δεν σφυριζε το επιθετικο στον Μπανκς (που ηταν τραβηγμενο) Το φαουλ στον Λασμε απο το ριπλευ φανηκε οτι ειναι παντως Ο Πεδουλακης στην τελευταια φαση κανει σαν τρελος για να βαλει...τον Γκιστ μεσα ενω εχουμε ηδη Κωστα-Λασμε και ο οποιος παιζει προσωπικη αμυνα...τον Καουκενας!!! ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΜΕΣΑ ΥΓ. Ο Καπονο με τον χοντρο κουμπωνει. Αν ουτε αυτο δεν μπορεσει να κανει ο χοντρος (να κυκλοφορει την μπαλα οταν ερχεται η βοηθεια ωστε να βγαζει σουτ ο Καπονο) χεσε μεσα Πολυχρονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις