xristoforos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Λαμπαδα στον Μπερκ που εβαλε 4 στη Λεωφόρο.. Να τον βάλουμε να παίζει με ένα πόδι,αναγκαστικά,να τον παρακαλέσουμε ξέρω γω,αυξημένες απολαβές ίσως.
Danbo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ρε ο Λαγος τι ταγαρι είναι? Εχει βάλει σκοπο να σπάσει καποιο ποδι δεν εξηγείται αλλιώς
xristoforos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ωραία εκτέλεση.Τ χει το πόδι γενικώς,και το είχα ξεχάσει Παναγίτσα μου,το θέμα με τα τελειώματα είναι ποιό χοντρό απ'οτι το φανταζόμουνα... ΩΡΑΙΟ
kostas_sl Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ο Κλωναρίδης είναι ο παίχτης εκτός του Μπεργκ που έχει καλή επαφή με το γκολ,αλήθεια,με τον Λεβαδειακό τον ξέχασε ο κ.κόουτς?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Να δεις ποσο δεδομενη θα ειναι η φθορα αν εγκαταλείψει ο Τρακης Παντως ειναι δεδομένο ότι ο Παο θα κοιταξει να χτισει πανω πανω στους νεους που εχει μαζεψει. Εμενα τουλαχιστον θα με ευχαριστουσε να δω την ομαδα να δουλευει 2 χρονια με ενα ροστερ που αποτελειται απο 7-8 πολυ ελπιδοφορους παιχτες που θα μπορουσαν να αποτελεσουν τον κορμο της ομαδας για την επομενη 10ετια. Εχετε Παππα, Γιανκοβιτς απο τους 90ριδες και απο 94+ Μποχωρίδη, Κονιαρη, Χαραλαμπο, Διαμαντακο, Παπαγιαννη. Ολοι τους με πολύ καλες προοπτικες να πρωταγωνιστησουν καποια στιγμή στο Ευρωπαικο μπασκετ.Οι νεοι ειναι το μονο καλο. Παρολα αυτα, ο ΠΑΟ δεν ειναι η ομαδα που θα εχει το ρολο της Παρτιζαν για τις υπολοιπες ευρωπαικες ομαδες. Η πιο σωστα, δεν ηταν. Κατι αλλο. Ελπιδοφορος νεος, δεν σημανει ελπιδοφορα ομαδα. Αφενος η επιτυχια προαπαιτει εμπειρια και αφεταιρου οταν καποιος κανει το impact εκδηλωνει αμεσα τασεις φυγης. Ειδικα τη σημερον ημερα μην περιμενουμε Μητσους και Αλβερτηδες σε εναν ΠΑΟ χωρις ταυτοτητα. Αν ο Χαραλαμποπουλος φετος-του χρονου βγαλει ματια, πολυ απλα θα φυγει. Γιατι ουτε λεφτα υπαρχουν να τον κρατησουν, αλλα ουτε και κινητρο να μεινει σε μια ομαδα τυπου Παρτιζαν. Θα ακολουθησει το δρομο του, απλα ομορφα κι ωραια, κι εμεις ως Παναθηναικοι θα ειμαστε υπερηφανοι για το αστερι που αναδειξαμε...
Danbo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Αλφαρο εκλεισε στην Β' Ισπανιας.. Τελικα οντως,κοπηκε στα Ιατρικα...
8elwADSL Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Η απλά ρίσκαραν αυτοί και πήραν έναν παίχτη με πρόβλημα (έχει γίνει άπειρες φορές). 1
Danbo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Η απλά ρίσκαραν αυτοί και πήραν έναν παίχτη με πρόβλημα (έχει γίνει άπειρες φορές). Ή ζητησε προκαταβολη και αυτοι την εδωσαν! 1
antreaslam Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ο Κλωναρίδης είναι ο παίχτης εκτός του Μπεργκ που έχει καλή επαφή με το γκολ,αλήθεια,με τον Λεβαδειακό τον ξέχασε ο κ.κόουτς? Τραυματίας. Μικραινουμε. Ηταν δεδομενη η φθορα απ'την ωρα που ανελαβε ο τρακης και ηταν δεδομενη η φθορα σε ολα τα επιπεδα απ'την ωρα που το καλημερα του τρακη σημανε καληνυχτα του Μεγαλου. Πράγματι μικραίνουμε. Αλλά η επιλογή ποια είναι? να μικρύνουμε και άλλο, αν φύγει ο τράκης? ΕΙΔΙΚΑ στο μπάσκετ, δεν υπάρχει επιλογή. Το συντηρεί η κ@υλα της οικογένειας. Όσο έπαιρναν βιάγκρα Παύλος & Θανάσης, παίρναμε ευρωπαικά, ντομινίκ, ντέγιαν, ζοτς. Τώρα, μένουμε με ένα ρόστερ φτωχό μεν, αλλά σε αξιοπρεπή κατάσταση (υποθέτοντας ότι θα πάρει 3αρι κ 5αρι παντα). Με ενοχλεί ΠΟΛΥ , ότι αντί να γίνει η παραδοχή που έκανε ο αλαφούζος (μάγκες, τόσο μπορώ, κόψιμο μπάτζετ, νέο πρότζεκτ κλπ), ο τράκης, έκανε το ΙΔΙΟ λάθος με τον αλαφούζο στην αρχή, απλά χωρίς να κατηγορήσει τους παίχτες. Δε μίλησε για μείωση μπάτζετ, αλλά είπε μπούρδες.
xristoforos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Έτσι επειδή έχω ρεπό και βαριέμαι και είμαι στα ξένα και δεν έχω που να πάω,και να είχα πάντως σιγά μη πήγαινα με τέτοιο ψοφόκρυο. 1.Κοτσόλης-Μακάρι ο Άγγλος να αποδειχθεί καλός,γιατί ο γέρο-Κότσο τρέμει καμιά φορά. 2,Σίντερφιλντ-Καλός,βελτιωμένος,αλλά που και που θα κάνει καμιά γκάφα,επίσης που και που θα βάλει και κενένα γκολ από στημένα. 3,30αντά-Καλός,με νεύρο,ψυχάκιας(ίσως υπερβολικά κάποιες στιγμές) αλλά με τίποτα δεν είναι δεξί μπακ 4.Κουτρουμπής-Ακόμη δεν κατάλαβα τι παίζει μ'αυτόν.Περίεργη περίπτωση, 5.Μπούρμπος-Για μικρομεσαία ομάδα Ελλ.Πρωτ. αλλά άλλον δεν έχουμε,δε γαμιέται,1-2 χρονάκια θα τον αντέξουμε.Φιλότιμος φαίνεται πάντως, 6.Νάνο-Λαβράκι,δεν θυμάμαι καλύτερη μεταγραφή εποχής Αλαφούζου μετά τον Σουηδό. 7.Λαγός-Καλούτσικος,παθιασμένος,σκληρούτσικος (ή θέλει να γίνει),μας κάνει πιστεύω,αρκεί να βελτιωθεί και στη προώθηση παιχνιδιού. 8.Πράνιτς - Κρύο-Ζέστη, 9.Κλωναρίδης-Αρέσει,αλλά έχει και τις άσχημες μέρες,όπως επίσης και πολύ καλές.Πάντως τον πιστεύω και αυτόν. 10.Καρέλης,θυμίζει Χούλκ τον Βραζιλιάνο χωρίς βέβαια να τους συγκρίνω.Ασχημότατο το τελείωμα.Έχει προσόντα σούπερ,αλλά το ανησυχητικό το γεγονός ότι είναι 23 ετών.Δεν το λες και πολύ μικρό πλέον.Υπάρχει και περίπτωση το παιδί απλά να μην μπορεί,(τα τελειώματα).Μακάρι να κάνω λάθος..) 11.Ατζαγκούν-δεν έχω ιδέα.Πάντως συμπαθητική φάτσα.Πρέπει να κάνει διαγωνισμό "Το χειρότερο τελείωμα ever,με τον Καρέλη θα φτιάξουν dream team 12.Μπεργκ Α-Ω Για τους άλλους ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει.Ίσως να με βοηθήσετε,
~mxls~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 ... 11.Ατζαγκούν-δεν έχω ιδέα.Πάντως συμπαθητική φάτσα.Πρέπει να κάνει διαγωνισμό "Το χειρότερο τελείωμα ever,με τον Καρέλη θα φτιάξουν dream team.. ΛΟΛ Ζέκα παρέλειψες που είναι σημαντικο γρανάζι στο κέντρο. Ο Πέτριτς δεν έχει βγει στον ΠΑΟ. Μεταγραφη που εξ'αρχης ήταν 50-50.
xristoforos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 ΛΟΛ Ζέκα παρέλειψες που είναι σημαντικο γρανάζι στο κέντρο. Ο Πέτριτς δεν έχει βγει στον ΠΑΟ. Μεταγραφη που εξ'αρχης ήταν 50-50. Ελεεινός που τον ξέχασα τον Ζέκα. Γρανάζι σίγουρα,απίστευτη εξέλιξη από τότε που ήρθε.Αλλά και αυτός πάσχει από αποτελεσματικότητα.Δεν ζητάει κανένας να βάζει 20 γκολ τη χρονιά,αλλά για επιτελικό μέσο (που θεωρητικά λογίζεται) 7-8 πρέπει να έχει.Δεν τα έχει όμως.Ένας από τους λόγους που δεν έρχεται και πρόταση για μεταγραφή ίσως. Πέτριτς όντως μεταγραφή που δεν έκατσε,Ρίσκο ήταν δεν μας βγήκε,συμφωνώ.
antreaslam Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 ε όχι και επιτελικός ο ζέκα. Σιγά μην είναι και στόπερ!
xristoforos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Οκ,τι είναι τότε?Γιατί αμυντικό χαφ δεν τον λες ακριβώς... Ούτε ακραίο εξτρέμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις