DKNI Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.gazzetta.gr/football/article/648130/kapo-apeiloysan-oti-tha-me-skotosoyn-mazi-me-ti-gynaika-kai-ta-paidia-moy Κομποτιακος
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Λες και δεν τα ξεραμε... Ας οψονται οι γραφικοι φαν του μοτο "δεν υπαρχουν αποδειξεις".
Cossutius. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και δε καταλαβαίνω τη σχέση που έχει το θρεντ του ΠΑΟ με τον Λεβαδειακό (η μάλλον καταλαβαίνω αλλά κάνουμε τους χαζούς) ο Λεβαδειακός ήδη έχει δώσει απάντηση και ο μάνατζερ του παίχτη παράλληλα.
Danbo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Αληθεια,ενας τετοιος παικτης,αφου εγινανν αυτες οι απειλες εναντιον του οταν υπηρχε σε ισχυ νομιμο συμβολαιο με την ομαδα,γιατι δεν εγιναν οι καταγγελιες στην uefa να επιλυφθει του θεματος?
TAKE5 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Αληθεια,ενας τετοιος παικτης,αφου εγινανν αυτες οι απειλες εναντιον του οταν υπηρχε σε ισχυ νομιμο συμβολαιο με την ομαδα,γιατι δεν εγιναν οι καταγγελιες στην uefa να επιλυφθει του θεματος? Οταν θα βρεθείς σε αντίστοιχη θέση και έχεις να επιλέξεις να πάρεις την οικογένεια σου και να αρχίσεις να τρέχεις ή να κάνεις καταγγελία εσύ επέλεξε την καταγγελία. Εγώ πάντως θα έτρεχα οπως έκανε και αυτός
Danbo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Οταν θα βρεθείς σε αντίστοιχη θέση και έχεις να επιλέξεις να πάρεις την οικογένεια σου και να αρχίσεις να τρέχεις ή να κάνεις καταγγελία εσύ επέλεξε την καταγγελία. Εγώ πάντως θα έτρεχα οπως έκανε και αυτός Μα δεν ειπα αυτο.Ετρεξε,οκ.. Αλλα τωρα δεν πρεπει να κανει καταγγελια?
DKNI Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο το μισο γκαρντ, εκείνος ο Καλαθης, τελικά έγινε συμπαθητικό παικτακι ε;
CROM271 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.gazzetta.gr/football/article/648130/kapo-apeiloysan-oti-tha-me-skotosoyn-mazi-me-ti-gynaika-kai-ta-paidia-moy Κομποτιακος Εκει μας καταντησαν οι φαταουλες, και η λοιπη συμμορια. Χειροτερα και απο την αφρικη... Ο αλλος πηγε να διαμαρτυρηθει και στον Σαρρη. Ουτε καν λιγο τσιπα... Αλλα πως θα ριξει σταχτυ στα ματια απο τα προβ... 1
Cossutius. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά έκανε. Πρέπει να διατηρήσει τα κεκτημένα και την καθαρότητα που έχει προσφέρει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και σύντομα στο μπάσκετ. Αν ήμουν στη θέση του θα πήγαινα στον πρωθυπουργο. Δοξα και τιμή.
antreaslam Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ξέχασες το υπόλοιπο μοτό του αγαπημένου δημ.συμβούλου, που αντί για δόξα, έχει αίμα, και μετά την τιμή έχει χρυσά αυγά 1
Cossutius. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ξέχασες το υπόλοιπο μοτό του αγαπημένου δημ.συμβούλου, που αντί για δόξα, έχει αίμα, και μετά την τιμή έχει χρυσά αυγά Με πηγές από το aeklive Το γελιόμετρο που έβαλες στο διπλα θρεντ έπιασε νέα όρια. Αυτά του "μου φυγε το νεφρό απ τα γέλια". Μη ξεχνάς οτι οι γάβροι το επίπεδο "κλάμα" το προσπερνάμε και το αφήνουμε ως όριο για τους Παναθηναικους. Υ.Γ- 1-1 στη τρολιά
antreaslam Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 τρολιά? παρακαλώ, διαφώτισέ με τότε, για την ανάλυση των 55 μυρίων μπάτζετ. 55.000.000? Really? που να αφορούν αποκλειστικά το ποδοσφαιρικό τμήμα έτσι? Και με δικό του χαρισμένο γήπεδο παρακαλώ, και με δικές του εγκ/σεις.
Cossutius. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω τι ακριβως πρέπει να εξηγησω. Δεν ειμαι ο οικονομικος συμβουλος του Μαρινάκη. Οπαδός ειμαι. Αν έχεις κάποια άλλα στοιχεία απο αυτά που παρουσιάζονται στους ισολογισμούς της ΠΑΕ ή αν έχεις γενικά να μας δωσεις κάποιο επισημο στοιχείο παραπάνω απ όσα γνωριζουμε, ειμαστε στη διάθεσή σου. Εως τοτε όλες αυτές οι ξερολιάσεις ειναι τουλάχιστον γραφικές.
antreaslam Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 σου τα έδωσα τα στοιχεία. Αν δεν τα κατάλαβες, δε φταίω εγώ... Ως οπαδός, αν δέχεσαι το κουτόχορτο, επίσης δε φταίω εγώ... 2
Danbo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 σου τα έδωσα τα στοιχεία. Αν δεν τα κατάλαβες, δε φταίω εγώ... Ως οπαδός, αν δέχεσαι το κουτόχορτο, επίσης δε φταίω εγώ... Μισθοι ποδοσφαιρικων + λειτουργικα εξοδα = 55εκ ευρω.. Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο? ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΜΑΖΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις