john1987 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Καταρχάς δεν υπάρχει κανείς Παναθηναικός που να πιστέυει ότι αδικείται σε όποιο μάτς χάνει βαθμό. Δεύτερον, εγώ πιστεύω ότι αν υπήρχε σοβαρή διαιτησία θα το έπαιρνε πάλι ο Ολυμπιακός τα τελευταία δύο χρόνια αλλά με +10 αντί για +25 πχ. Τρίτον, ο αντίπαλος αλλά και η απόδοση δεν σχετίζονται με τη διαιτησία. Είτε με σφάξει με την Καλλονή είτε με τον Ολυμπιακό μου αφαιρεί βαθμούς. Είδα πως σκούζαν οι γαύροι όταν ο Κωνσταντινέας δεν έδωσε πέναλτι στον ΟΣΦΠ και τι έγινε μετά. Bottom line: Οι διαιτητές ευνοούν σκανδαλωδώς τον Ολυμπιακό είτε επειδή φοβούνται είτε επειδή είναι στημένοι ενω αντιθέτως αδικούν τον Παναθηναικό ενώ δεν είναι καν διεκδικητής. Γιατί κάποιες χρονιές που ήταν διεκδικητής είχαμε "κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη"
Mau-Maus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Bottom line: Οι διαιτητές ευνοούν σκανδαλωδώς τον Ολυμπιακό είτε επειδή φοβούνται είτε επειδή είναι στημένοι ενω για να μην χασουν το 3χιλιαρακι της επομενης αγωνιστικης , αυτος ειναι ο μοναδικος λογος ! οποιος δεν τον ευνοησει εξαφανιζεται και τσιμπαει αλλος το 3χιλιαρακι ! γι αυτο βλεπεις εδω και τοσα χρονια τους ιδιους και τους ιδιους να τα παιρνουν ! κουκουλακηδες , τριτσωνηδες , μανταλοι , σπαθες, βοσκακιδες, αμπαρκιολες και γιαχοι τα παιρνουν ξυπνηστε !!!! ενας δεν εδωσε ενα πεναλτυ (αμβισβητουμενο , με το οποιο θα περναν απλα εναν βαθμο και οχι 3 , απλα θα ισοφαριζαν) και την επομενη μερα εχασε την δουλεια του του καναν μπουρλοτο τον φουρνο και το πιο σημαντικο ..?? bay bay 3χιλιαρακι .. ξυπνατε ...
Danbo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 οχι ρε σιγα μην ειναι ασχετος ! τωρα το οτι δεν υπαρχει ουτε ενα (1) σαιτ στην ελλαδα που να λεει οτι δεν ηταν κοκκινη αλλα κιτρινη (παρεμπιπτόντως ποια κιτρινη , ουτε φαουλ δε δοθηκε χαχαχαχαααχ ) ειναι γιατι ολοι ειναι ασχετοι και αυτος ο σχετικος τι το ψαχνεις τι ασχολεισαι και συ .. φαουλ ξερετε γιατι δε δοθηκε ? γιατι ο διαιτητης ηξερε οτι εαν σφυριζε θα ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να βγαλει και την κοκκινη καρτα , σε απλα ελληνικα να φυγει ο παναθηναικος με τους 3 βαθμους και με 4-5 μπαλακια ! για αυτο και ειχε και δολο, γι αυτο και αλλαξε τους κανονες του παιχνιδιου, γι αυτο κ εβγαλα ολες τις αθλητικες σελιδες απο το pc μου ,γι αυτο και σας χαιρετω και εδω αντε φιλακια Βρε απαντησε εσυ.Πες μου ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ που να εχεις χασει βαθμους τα τελευταια 2 χρονια και να μην εχεις ασχοληθει ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ με την διαιτησια.ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΕΣ ΜΟΥ,ΥΠΑΡΧΕΙ???? Καταρχάς δεν υπάρχει κανείς Παναθηναικός που να πιστέυει ότι αδικείται σε όποιο μάτς χάνει βαθμό. Ωραιο ανεκδοτο.Το αλλο με το Τοτο το ξερεις? Σου ξαναλεω,πες μου ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ που να μην εχετε σκουξει ειτε για τα φαουλ,ειτε για τα κορνερ ειτε για πεναλτι ειτε για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αφορα την διαιτησια.ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΑΤΣ ΠΕΣ ΜΟΥ.Καθε αγωνιστικη που χανεις βαθμους ολο κατι φταιει απο την παραγκα.Ειτε οι ποδοσφαιριστες που εχουν παρει εντολη απο τον Βαγγελα να πεφτουν κατω απο το 50,ειτε τα κορνερ,ειτε τα πλαγια αραουτ ειτε τα φαουλ,πεναλτι κτλ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ουτε μια αγωνιστικη τα τελευταια 2 χρονια που να μην μιλησετε για αλλοιωση αποτελεσματος ειτε για την διαιτησια.ΟΥΤΕ ΕΝΑ Δεύτερον, εγώ πιστεύω ότι αν υπήρχε σοβαρή διαιτησία θα το έπαιρνε πάλι ο Ολυμπιακός τα τελευταία δύο χρόνια αλλά με +10 αντί για +25 πχ. Το θεμα εδω και 2 χρονια με αυτα που σου λεω παραπανω,που να μην φωναζατε για αλλοιωσεις αποτελεσματων ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ αγωνιστικη που χανεις βαθμους.αν τα βαλεις κατω θα επρεπε να το παρεις εσυ με +25.Το ιδιο ισχυει και για τον Ολυμπιακο.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ουτε μια αγωνιστικη που να μην κλαψετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ για την διαιτησια του παιχνιδιου σας,ουτε επισης να κερδισει ο Ολυμπιακος δικαια απλα επειδη ηταν καλυτερος.Ολο κερδιζει λογω παραρτηματων και λογω διαιτησιας και παραλληλα ολο σας στερουν βαθμους απο την διαιτησια οταν αυτοι χανονται. Δεν θα βρεις ουτε μια αγωνιστικη που να πεις ρε παιδι μου,οτι ο Ολυμπιακος κερδισε απλα και μονο με την αξια του επειδη ηταν απλα καλυτερη ομαδα ή εστω επαιξε καλυτερα ρε αδελφε και παραλληλα να χασεις εσυ βαθμους για το επειδη ησουν χειροτερη ομαδα ή επαιξες χειροτερα απο τον αντιπαλο σου.Βαλτα κατω και πες μου ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ μονο που εγινε αυτο.Δικαιη νικη του Ολυμπιακου και δικαιη απωλεια βαθμων του ΠΑΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ για να μην χασουν το 3χιλιαρακι της επομενης αγωνιστικης , αυτος ειναι ο μοναδικος λογος ! οποιος δεν τον ευνοησει εξαφανιζεται και τσιμπαει αλλος το 3χιλιαρακι ! γι αυτο βλεπεις εδω και τοσα χρονια τους ιδιους και τους ιδιους να τα παιρνουν ! κουκουλακηδες , τριτσωνηδες , μανταλοι , σπαθες, βοσκακιδες, αμπαρκιολες και γιαχοι τα παιρνουν ξυπνηστε !!!! ενας δεν εδωσε ενα πεναλτυ (αμβισβητουμενο , με το οποιο θα περναν απλα εναν βαθμο και οχι 3 , απλα θα ισοφαριζαν) και την επομενη μερα εχασε την δουλεια του του καναν μπουρλοτο τον φουρνο και το πιο σημαντικο ..?? bay bay 3χιλιαρακι .. ξυπνατε ... Ειπαμε,δεν υπαρχει δικαιη νικη Ολυμπιακου 20 χρονια τωρα σε ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣ και δεν υπαρχει δικαιη απωλεια βαθμων του Παναθηναικου τα ιδια χρονια (με εξαιρεση φυσικα το 2004 και το 2010). Υ.Γ Αν αρχισουν οι φαπες και στην Ευρωπη,θα εχει πολυ γελιο να βγειτε να σκουζετε παλι για παραγκα Πλατινι-Μαρινακη...Οπως αλλωστε εδρασε η παραγκα αυτη και στο ΟΣΦΠ-Αντερλεχτ..Μην ξεχνιωμαστε
DKNI Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Από τότε που τον έχω βάλει στην ignore, το thread έχει γίνει πιο αναγνώσιμο και ξεκάθαρο. Αξία ανεκτίμητη.Μεγαλη Αληθεια Αυτοι που κλαιγανε για το Αγρινιο, σημερα παλι "να νικας και την διαιτησια" και "δεν σου φταιει μια αποβολη" Δεν φταινε αυτοι. Τους βλεπουμε πως ψηφιζουν και πως εχει καταντησει η χωρα. "Εγω να ειμαι καλα, οτι λεω εγω ειναι σωστο, οτι λενε οι αλλοι λαθος, οσο ζω εγω καλα οι αλλοι να πεθανουν" 500043242 χρονια Μνημονιο τους αξιζει
stamatinho Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Για οποιον εχει χρονο και ορεξη ολη η συνεντευξη του διαιτητη Ποντικη 10 χρονια περιπου μετα τα εγκληματα του στα ελληνικα γηπεδα. Σε καμια 10ρια χρονια θα βγει και κανας Τριτσωνης αφου ομως εχει εκτελεσει πληρως το εργο που του ανεθεσαν.
lifeowner771 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μεγαλη Αληθεια Αυτοι που κλαιγανε για το Αγρινιο, σημερα παλι "να νικας και την διαιτησια" και "δεν σου φταιει μια αποβολη" Δεν φταινε αυτοι. Τους βλεπουμε πως ψηφιζουν και πως εχει καταντησει η χωρα. "Εγω να ειμαι καλα, οτι λεω εγω ειναι σωστο, οτι λενε οι αλλοι λαθος, οσο ζω εγω καλα οι αλλοι να πεθανουν" 500043242 χρονια Μνημονιο τους αξιζει Ποιοι ακριβως κλαιγανε για το Αγρινιο;Ο γραφικος Σαββας,οι κοκκινες εφημεριδες και τα site κλαιγανε..Μεσο συγκρισης δεν ειναι...Οτι γουσταρετε βλεπετε μερικοι μερικοι..Δεν κοιτατε τα δικα σας σκατα..Στο τελος θα μας πεις πως εμεις οι Ολυμπιακοι φταιμε που η Ελλαδα ειναι σε κριση
Jenkins Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μνημόνιο αξίζει μόνο σε γαύρους. Σε βάζελους αξίζει διασυρμός σε κάθε γήπεδο επαρχιακής ομάδας για καμιά δεκαριά χρόνια, για τα εγκλήματα που έχουν κάνει σε όλα τα σπορ
CROM271 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιοι ακριβως κλαιγανε για το Αγρινιο;Ο γραφικος Σαββας,οι κοκκινες εφημεριδες και τα site κλαιγανε.. Και αρκετοι γραφικοι απο... απεναντι που λεγανε για 2 πεναλτυ ανυπαρκτα.... Και αρκετοι γραφικοι σε αλλα αθλητικα site. Συνολο περιπου το 99% των οπαδων της γραφικης ''περηφανης'' ομαδας με αξιο μπροσταρη τον Σαββα... Κατα τα αλλα... Ημουν εξωτερικο αυτο το Σ/Κ και μπαινω σημερα στα αθλητικα site να δω τι εγινε στην αγωνιστικη. Μηπως ειχαμε κατι παραξενο ρε αδερφε. Τελικα τιποτα το αξιολογο. Ο στημενος πρωταθλητης εδωσε το φιλικο με το ''καμαρι'' της Κρητης (ειχαμε και chl αυτη τη βδομαδα και ουτε τα προσχηματα δεν κρατησαν...) και στον Παναθηναικο εγινε η ανα(Ν)τροπη της χρονιας με τον Τριτσωνη να μην βλεπει τιποτα. Ολα κυλουν ''φυσιολογικα'' στη σουπερλιγδα... Κλεμμενοι βαθμοι σε 3 αγωνιστικες για τον Παναθηναικο ηδη 5. Θελει να ξεμπερδεψει νωρις νωρις ο φαταουλας....
Cossutius. Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 χαχαχαχααχαχαχαχα.. Το οτι Παναθηναικος θα παραδεχόταν χωρις να το καταλάβει οτι ηταν οι πρωτοι που έστησαν παράγκες δε το περίμενα. Μπράβο ρε Σταμάτη. Πώς μπορεί ένας ισχυρός πρόεδρος ομάδας να εκδικηθεί έναν διαιτητή;- Θα σου πω για πιο παλιά. Διαιτητής Α΄ Εθνικής από το Ρέθυμνο ονόματι Σταμούλης. Παίζει Παναθηναϊκός - Απόλλων Αθηνών και χάνει 1-2 ο Παναθηναϊκός. Ο συγκεκριμένος διαιτητής μέχρι να φτάσει στο Ρέθυμνο είχε βγει από τους πίνακες. Τι σημαίνει αυτό; Είναι ένα μήνυμα προς τους υπολοίπους ότι εγώ είμαι ο ισχυρός. Το προαναφερόμενο παιχνίδι παίχτηκε το 1992. Εποχή που ο Καπετάνιος της καρδιάς σας πηγε να κάνει το Ολυμπιακό δορυφόρο του και ευτυχως βρέθηκε ο σωτήρας του Ολυμπιακού και μας γλιτωσε. 2
lifeowner771 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Και αρκετοι γραφικοι απο... απεναντι που λεγανε για 2 πεναλτυ ανυπαρκτα.... Και αρκετοι γραφικοι σε αλλα αθλητικα site. Συνολο περιπου το 99% των οπαδων της γραφικης ''περηφανης'' ομαδας με αξιο μπροσταρη τον Σαββα... Κατα τα αλλα... Ημουν εξωτερικο αυτο το Σ/Κ και μπαινω σημερα στα αθλητικα site να δω τι εγινε στην αγωνιστικη. Μηπως ειχαμε κατι παραξενο ρε αδερφε. Τελικα τιποτα το αξιολογο. Ο στημενος πρωταθλητης εδωσε το φιλικο με το ''καμαρι'' της Κρητης (ειχαμε και chl αυτη τη βδομαδα και ουτε τα προσχηματα δεν κρατησαν...) και στον Παναθηναικο εγινε η ανα(Ν)τροπη της χρονιας με τον Τριτσωνη να μην βλεπει τιποτα. Ολα κυλουν ''φυσιολογικα'' στη σουπερλιγδα... Κλεμμενοι βαθμοι σε 3 αγωνιστικες για τον Παναθηναικο ηδη 5. Θελει να ξεμπερδεψει νωρις νωρις ο φαταουλας.... Ντροπη και μονο να διαβαζεις σχολια απο gazzetta και αλλα αθλητικα site..Παιζετε με την νοημοσυνη σας Να το πω ομα...Το οτι η ομαδα σου μπορει ειναι για τα μπαζα δεν παιζει ε;Εξαιτιας του Berg ξελασπωσατε περσι...Αντε και του Αμπειντ...Τωρα που τραυματιστηκε δεν σκοραρετε ουτε σε 300 λεπτα..Αλλα ξεχασα..Η παραγκα φταιει που σας αφησε ξεκρεμαστους ο καναλαρχης
Mau-Maus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μνημόνιο αξίζει μόνο σε γαύρους. Σε βάζελους αξίζει διασυρμός σε κάθε γήπεδο επαρχιακής ομάδας για καμιά δεκαριά χρόνια, για τα εγκλήματα που έχουν κάνει σε όλα τα σπορ εισαι η αιτια που λατρευω τον Δημητρη κι ολα οσα σας κανει ολα αυτα τα χρονια οι εφιαλτες σου - η χαρα μου !!
lifeowner771 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 εισαι η αιτια που λατρευω τον Δημητρη κι ολα οσα σας κανει ολα αυτα τα χρονια οι εφιαλτες σου - η χαρα μου !! Τα ιδια και εμεις με Σωκρατη και Βαγγελη..Βλεπεις λοιπον φιλε,πως προκοπη δεν προκειται να δουμε ποτε,σε κανενα απο τα δυο αθληματα με τα μυαλα που κουβαλαμε... Που να ερθουν και οι +eρχομαcte+ να το κλεισουμε τελειως το μαγαζι
Cossutius. Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Και γενικά επειδή έχω βαρεθεί τα ιδια και τα ίδια και γιαυτο αποφευγω να γράφω πλέον στα αθλητικά. Έχετε φάει τα λυσακά σας κάποιοι. Είναι δυνατόν σε κάθε παιχνίδι να λέτε οτι αδικειστε? ΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ??? Να παιζεις με τη Καλλονή....τη Καλλονή ρε γμτ μου!. Ναι αδικήθηκες. Αλλά έπαιζες με ομάδα Γ Εθνικης την ιστορία μου μέσα. . Δεν έπαιζες με τον Ολυμπιακό. Έπαιζες με τη Καλλονή.ΤΗ ΚΑΛΛΟΝΗ!!!! Έχετε την εντύπωση κάποιοι οτι ο Μαρινάκης έχει βάλει τους διαιτητές να σας κυνηγάνε με τη Καλλονή για να χάσετε βαθμους. Οταν ομως κάνετε την ανατροπή με τον Πανιώνιο, εκεί ειναι ο μάγκας ο Αναστασίου. Υποκρισία πραγματικά. Μόνοι σας χαλάτε κάποιοι την εικόνα της ομάδας σας. Και αυτο το πράγμα το παρατηρώ μόνο σε αυτό εδω το θρεντ. Δεν ειδα κανέναν Παναθηναικο να μιλησει για τη διαιτησία 3 αγωνιστικες τωρα. 1
Demon13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 χαχαχαχααχαχαχαχα.. Το οτι Παναθηναικος θα παραδεχόταν χωρις να το καταλάβει οτι ηταν οι πρωτοι που έστησαν παράγκες δε το περίμενα. Μπράβο ρε Σταμάτη. Πώς μπορεί ένας ισχυρός πρόεδρος ομάδας να εκδικηθεί έναν διαιτητή; - Θα σου πω για πιο παλιά. Διαιτητής Α΄ Εθνικής από το Ρέθυμνο ονόματι Σταμούλης. Παίζει Παναθηναϊκός - Απόλλων Αθηνών και χάνει 1-2 ο Παναθηναϊκός. Ο συγκεκριμένος διαιτητής μέχρι να φτάσει στο Ρέθυμνο είχε βγει από τους πίνακες. Τι σημαίνει αυτό; Είναι ένα μήνυμα προς τους υπολοίπους ότι εγώ είμαι ο ισχυρός. Το προαναφερόμενο παιχνίδι παίχτηκε το 1992. Εποχή που ο Καπετάνιος της καρδιάς σας πηγε να κάνει το Ολυμπιακό δορυφόρο του και ευτυχως βρέθηκε ο σωτήρας του Ολυμπιακού και μας γλιτωσε. Δεν υπαρχει μεγαλυτερος γαβρος απο τον καπετανιο και γενικα την γαβροικογενεια. Αυτοι που πηγαν να κανουν την αεκ δορυφορο του γαβρου τους ειδες πριν κατι μερες ή ησουν διακοπες παλι;; Αποδεδειγμενα πλεον. Οχι ιστοριες απο τον φανταστικο κοσμο του cossutius
CROM271 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Να το πω ομα...Το οτι η ομαδα σου μπορει ειναι για τα μπαζα δεν παιζει ε;Εξαιτιας του Berg ξελασπωσατε περσι...Αντε και του Αμπειντ...Τωρα που τραυματιστηκε δεν σκοραρετε ουτε σε 300 λεπτα..Αλλα ξεχασα..Η παραγκα φταει που σας αφησε ξεκρεμαστους ο καναλαρχης Δεν εχουν καμια σχεση οι σφαγες με το αν παιζει καλα η ομαδα. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Για μια ακομα φορα η λογικη του γαβρου σε ολη της την μεγαλοπρεπεια! Να φτιαξεις σουπερ ομαδα να νικας και την στημενη διαιτησια και τα παραρτηματα και τις παραγκες! Να σταματησουν τα αισχη και να ξεβρωμισει το ποδοσφαιρο δεν περναει απο το μυαλο. Ο αλλος φταιει που δεν γινεται ...Ρεαλ να νικαει και τους διαιτητες και να καλυψει και τους βαθμους απο τα παραρτηματα και τα φιλικα... Ok... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις