Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Αυτο ειναι απο κανένα κουλουρι ξερω γω ή αλλο χιουμοριστικο blog?

Δικό μου. Αλλά δεν απέχει πολύ από την σκέψη/ιδεολογία του μέσου οπαδού του Ο.Σ.Φ.Π.

Δημοσ.

Φιλαράκι, άρρωστος γαυρος και στοιχηματζης μου έλεγε για Ατρόμητο απο ημίχρονο, γελαγα και κοροιδευα, αυτος έβγαλε νομίζω 2-3 κατοσταρικα εγω @@

Δημοσ.

Aπο τη μια καλα καναμε που πηραμε εναν ομολογουμενος εμπειρο προπονητη με πολλες 

μπασκετικες γνωσεις αλλα απο την αλλη δε ξερω ποιο μπορει να ειναι το ταβανι του ιδιου και και της ομαδας με αυτον.

Απο την αλλη αν ρισκαραμε με εναν ανερχομενο προπονητη π.χ Σαρας δε ξερουμε παλι τι θα γινοταν.

Στο μονο που με φοβιζει ο Ιβανοβιτς ειναι οτι δεν εχει τρελους τιτλους στη καριερα του,ουτε καν πλησιαζει ζοτς

δε το συζηταμε.

Και το αλλο οτι δεν εχει δουλεψει σε τοσο μεγαλη ομαδα με τοσες απαιτησεις με επιτυχια.Ειναι λιγο γυρολογος.

Γυρολογος και χωρις τιτλους ενας προπονητης που περα απο το αγροτικο του στην Ελβετια ηταν 1 χρόνο στη Λιμοζ, 6 χρονια στην Ταου, 3 στην Μπαρτσελόνα και μετά πήγε αλλα 4 παλι στην Ταου; Χωρις τιτλους με 1 κορατς, 2 τελικους Ευρωλιγκα, 2-3 πρωταθληματα Ισπανιας και δεν ξερω και γω ποσα κυπελλα; Προπονητης που ανέδειξε Σκολα - Πριτζιονι - Σπλιτερ - Νοσιονι με την Ταου; Αυτος δεν εχει καλο βιογραφικο; 

Για την ακριβεια αυτη τη στιγμή το ροστερ του ειναι κατώτερο της αξιας του Ιβανοβιτς. Θα επρεπε να χαίρεστε που φερατε ανθρωπο που εχει αποδεδειγμένα, και με μεγάλη επιτυχια, δουλέψει με ομάδες που βασισαν το ροστερ τους στα δικα τους παιδιά και όχι στις μεταγραφες, ειναι ιδανικος γι' αυτο που παει να κανει ο Παο. 

• Like 1
Δημοσ.

Μεγάλε μπασκετογνώστη μόνο εσύ θα μπορούσες να μπερδεψεις το "θα παίξετε καλύτερο μπάσκετ φέτος - θα παλεψετε για το πρωτάθλημα, δε πρέπει να σας ενδιαφέρουν μόνο οι τιτλοι" με το "πέρυσι είχατε χειρότερο ροστερ από φετος" κάτι που δεν είπα ποτέ. Αχταρμας και τρικυμια, μάθε να διαβάζεις τι γράφει ο άλλος.

Δημοσ.

Μεγάλε μπασκετογνώστη μόνο εσύ θα μπορούσες να μπερδεψεις το "θα παίξετε καλύτερο μπάσκετ φέτος - θα παλεψετε για το πρωτάθλημα, δε πρέπει να σας ενδιαφέρουν μόνο οι τιτλοι" με το "πέρυσι είχατε χειρότερο ροστερ από φετος" κάτι που δεν είπα ποτέ. Αχταρμας και τρικυμια, μάθε να διαβάζεις τι γράφει ο άλλος.

Στην πισω σελιδα εσυ δεν εγραψες οτι θα ειμαστε σε ολους τους τομεις καλυτεροι απο περυσι ανεξαρτητως τιτλων; Εσυ δεν εγραψες οτι η φετινη χρονια θα ειναι καλυτερη απτην περσυνη; Να σου χακαραν το account και να το 'γραψε αλλος αποκλειεται, διοτι εσυ εισαι που συνηθιζεις να γραφεις τετοια μπασκεταποφθευγματα κατα καιρους, ειδικα στο preseason καθε χρονιας. Τα οποια μας κρατανε συντροφια για την υπολοιπη σεζον .

Συνεπως, εγω μπορει να 'χω αχταρμα οπως λες, τουλαχιστον ομως καταλαβαινω τι γραφω. Εσυ που εισαι συγκροτημενη προσωπικοτις, ειτε δεν παιρνεις χαμπαρι τι γραφεις, ειτε οταν συνηδητοποιεις τι εγραψες αντι να τα βαλεις με τον εαυτο σου τα βαζεις με τους αλλους. Go figure.

Δημοσ.

Kαλυτερη απο περυσι θα ειμασταν με τη περσυνη ομαδα συν Μποχωριδη,Μπατιστα πιστευω.

Ο ενας να επαιζε στα λεπτα του Ραιτ και ο αλλος να συμπληρωνε Λασμε.

Δημοσ.

Καλα τα πηγαμε στο Καουνας. Τα καλυτερα θα ερθουν στις επισημες διοργανωσεις, αν δεν ιδρωσει το αυτι ορισμενων, με τα καμπανακια που χτυπησαν (ξανα).

• Like 1
Δημοσ.

Θα παίξετε καλύτερο μπάσκετ και κρατήστε το αυτό

Ρε συ Κρις, αυτο γιατι εμενα μου κανει "μονα ζυγα δικα μου"

Αν κανετε νταμπλ, πανηγυρια και χαρες

Αν χασετε καποιον τιτλο, χανετε απο μια ομαδα καλυτερη απο περσυ

Δεν υπαρχει ουτε ενα στοιχειο που να δειχνει οτι αυτος ο Παναθηναικος θα παρουσιαστει πιο ανταγωνιστικος στο heads-up που θα κρινει τους 2 τιτλους στην Ελλαδα

Δημοσ.

Κοίτα ο καθένας έχει τα κριτήρια του σχετικά με τι τον αντιπροσωπευει σε μια ομάδα έτσι;

Η ομάδα σου ενδεχομένως να χάσει και τα τρία κυπελλα. Είναι πιθανό γιατί ο οσφπ έχει καλύτερο ροστερ καλύτερη ομάδα και παίζει καλύτερα - αλλά αυτά ισχύαν και πέρυσι και είδαμε τα αποτελέσματα.

Σε κάθε περίπτωση το μπάσκετ που επαιξες πέρυσι ήταν το χειρότερο της σύγχρονης ιστορίας σου, το αρνείσαι; Φέτος δεν πρόκειται να παίξεις αντιμπάσκετ όπως πέρυσι, το αρνείσαι;;

Μου θυμίζει πολύ η προσπάθεια που κάνετε, ότι έκανε ο οσφπ το 12. Σκέψου Σλουκας, Ματζαρης, Παπανικολάου με μηδέν παραστάσεις σε τέτοιο επίπεδο. Κεσελ/αντιτς με ένα καλό ευρωμπασκετ σ όλη την καριέρα τους και τίποτα άλλο. Δύο κολλεγιοπαιδα Αμερικανοί ψιλοατάλαντοι, ο Πριντεζης που ήρθε σε μας ως το χειρότερο 4αρι της ευρωλιγκας την προηγούμενη σεζόν, ένας σέντερ 1.95. Αυτό ήταν το αρχικό μας ροστερ. Και δε μ ένοιαζε γιατί ήξερα ότι και μόνο που παίζαμε με νέα παιδιά ήταν κέρδος.

Εσείς μάλιστα έχετε και κάποιους παίκτες στους οποίους ξέρετε πως μπορείτε να βασιστείτε. Γκιστ, Μπατιστα, ΔΔ, Φώτσης, Νέλσον, Μαυροκεφαλιδης αποτελούν ένα κορμό αξιολογων παικτών τον οποίο δεν είχαμε εμείς τότε. Ακόμα και οι παππας γιανκοβιτς έχουν εμπειρία ευρωλιγκας. Που διαφωνείς σε όλα αυτά;;

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείς ότι τα θέλω μόνα ζυγα δικά μου. Ίσα ίσα.

α) Κάνουμε νταμπλ - έχεις κάθε δικαιολογία εσύ γιατί έχεις καινούρια ομάδα, νέα παιδιά κτλ. Το μόνο κρεντιτ του μπαρτζωκα-ειδικα αν δεν πάμε στο φαιναλ⁴, ότι ξεπέρασε τα κόμπλεξ του.

β) Μας κάνεις νταμπλ ή παίρνεις πρωτάθλημα;; Έχεις φτιάξει ομάδα πάνω στο πτώμα μας και πρέπει εκτός του προπονητή να μας αποχαιρέτησε και οι μισοί τουλάχιστον παίκτες.

Άρα μάλλον win-win για σένα είναι η κατάσταση.

Διαφωνείς κάπου;

Υ. Γ. Καλύτερη ομάδα με την έννοια του αποτελεσματος και της σκοπιμοτητας δεν είπα ποτέ ότι θα είστε. Ήμουν σαφης: θα παίξετε καλύτερο μπάσκετ, πιο σύγχρονο\γρηγορο\θεαματικό και θα χρησιμοποιήσετε καλύτερα και περισσότερο τους Έλληνες χτιζοντας κορμό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...