Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω και επαυξανω !!!

Το εγραψα κι αυτο εχτες στο νημα σας.

Αμα εδινε το πεναλτυ θα ηταν διαφορετικο το αποτελεσμα και σημερα θα γραφαμε και θα διαβαζαμε αλλα.

Κυριως σεναρια προκρισης

• Like 1
  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Συμφωνω και επαυξανω !!!

Το εγραψα κι αυτο εχτες στο νημα σας.

Αμα εδινε το πεναλτυ θα ηταν διαφορετικο το αποτελεσμα και σημερα θα γραφαμε και θα διαβαζαμε αλλα.

Κυριως σεναρια προκρισης

Απλα δυσκολο να αφησουν να μεινουν εξω Γιουβε ή Ατλετικο..Και μαλιστα με το τελευταιο παιχνιδι μεταξυ τους..

Δημοσ.

1. Εχω γραψει ακριβως το ιδιο στο νημα του οσφπ με την προσθηκη οτι για μενα αυτο ειναι αλλοιωση αποτελεσματος.

2. Οταν τα κανετε εσεις αυτα κατ εξακολουθηση και επανηλημενα ισχυει, το ανθρωπινο λαθος, δεν επηρεασε το αποτελεσμα, η ποιοτικοτερη κ καλυτερη ομαδα θα κερδιζε ουτως η αλλως, και διαφορα αλλα ωραια περι επενδυσεων και οτι ο επενδυτης στη τελικη δικαιουται τα σφυριγματα. Εκει δεν αλλαζει τιποτα; Οχι βεβαια γιατι ουτε αλλοιωςη αποτελεςματος υπαρχει μιας ο Οσφπ ειναι καλυτερος και στο τελος θα κερδισει.

3. Μαθε τα βασικα του ποδοσφαιρου περι οφσαιντ και μετα ελα να γραψεις στο φορουμ. Τουλαχιστο να μην εκτιθεσαι παπαγαλιζοντας τα παπαγαλακια

Δεν μπορεις να συγκρινεις το επιπεδο του τσου λου με την ελλαδα τετοια λαθη δεν επιτρεπονται φυσικα μπορει να ηταν ανθρωπινο λαθος απλα αυτος δεν επρεπε να σφιριζει στο τσουλου.

Για την Ελλδα που λες αρκετα παιχνιδια ειχαμε φανερα την ευνοια της διαιτησιας αλλα ο ολυμπιακος ειχε και ομαδα , απο την αλλη ο βαζελος ουτε ομαδα ειχε ουτε ενα αφεντικο να σηκωσει αναστημα οποτε αντι να σου φταει ο ολυμπιακος κοιτα τα χαλια σου φτιαξε ομαδα και μετα μου μιλας που σας κακοφαινοταν και ο βαρδινογιαννης τρομαρα σας :P

Δημοσ.

ουτε ομαδα ειχε ουτε ενα αφεντικο να σηκωσει αναστημα 

Με λιγα λογια στην Ελλαδα "Βρισκουν και κανουν"

Τοτε βρειτε και εσεις αφεντικο να σηκωσει αναστημα στο Πλατινι για την υποτιθεμενη τραγικη διαιτησια προχθες.

Δημοσ.

Τοτε βρειτε και εσεις αφεντικο να σηκωσει αναστημα στο Πλατινι για την υποτιθεμενη τραγικη διαιτησια προχθες.

ναι γιατι στην ευρωπη αυτα δεν γινονται .....τεσπα εγω θα βρω μπορει και οχι εσυ να δω τι θα κανεις :P

Δημοσ.

ναι γιατι στην ευρωπη αυτα δεν γινονται .....τεσπα εγω θα βρω μπορει και οχι εσυ να δω τι θα κανεις :P

Οχι ρε. Μονο στη παράγκα του Μαρινακη γίνεται και που κ που στην ημιπαραγκα Πλατινι-Μαρινακη οπως περυσι με την Αντερλεχτ...Δεν ειδες και μια καθαροτατη νικη της Ρεαλ χθες?
Δημοσ.

Και ποιος σου ειπε ρε Danbo οτι το πεναλτι θα το εδινε και ο Κολινα?

Ειδες να εγραψε ο ξενος τυπος για καθαρο πεναλτι που δε δοθηκε?

Αλλος θα το εδινε αλλος οχι.

Δεν εβγαζε ματι αυτο λεμε.

Όχι ρε Demon, δεν τον έκραξε κανείς και πουθενά:

Και επειδή η τρελίτσα έχει και τα οριά της, ας μιλήσει η βαθμολογία:

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2016.html

Δημοσ.

Ωραία βαθμολογια....λέει ότι το 107 ξεφτίλισε το νούμερο 20 :lol:

Τουλάχιστον ο βάζελος έχασε από ομαδα που ειναι απο πάνω του.....

Ok αν ποτε χρειαστεί να παίξει ο Ολυμπιακός προκριματικά δεν θα αντιμετωπίσει καμία Άρσεναλ ή κάποιο άλλο μεγάλο ευρωπαϊκό ονομα. Με καμία Μάλμε θα παίξει....θα περάσετε; sureeeeeeeeee!!! Μια φορα χρειάστηκε να δώσετε προκριματικά και αντί για κάποιο σκανδιναβικό χωριό κάνατε μάγκες ένα κυπριακό...πρωτη φορα συμμετοχή για κυπριακή ομαδα στους ομίλους του CL.Γράφετε ιστορία πάντα δεν μπορω να πω :lol:

Δημοσ.

Το προβλήμα με τη διοικηση του ΠΑΟ ειναι οτι όχι μονο δε κάνει το παραμικρό για να ενισχύσει την ομάδα του αλλά τους έχω και ικανους να χάνουν επίτηδες απο τον Ποσειδώνα της Γαλλίας για να μη πάρει βαθμους η Ελλάδα και να δινει προκριματικά ο γάβρος. Για τέτοια ηττοπάθεια μιλάμε. Έχουν φθάσει σε άλλο επίπεδο οι άνθρωποι.

Και ειμαι σιγουρος οτι υπάρχουν θαυμαστές αυτού του μοντέλου που θα πουν "ε τόσα χρήματα έπεσαν, ειδαν και απόειδαν με τη παράγκα του Βαγγέλα, κάπως πρέπει να τον ριξουν"

:P

Σοβαρά τώρα ειμαι ιδιαίτερα χαρουμενος που για πολλοστή φορά έπεσα μέσα. Καμια ομαδάρα Αναστασίου. Όλο το συστημα ηταν ο Μπερκ. Το βλέπατε όλοι αλλά...τρομερό ένας παίχτης να κάνει τέτοια διαφορά πάντως.

Δημοσ.

Το προβλήμα με τη διοικηση του ΠΑΟ ειναι οτι όχι μονο δε κάνει το παραμικρό για να ενισχύσει την ομάδα του αλλά τους έχω και ικανους να χάνουν επίτηδες απο τον Ποσειδώνα της Γαλλίας για να μη πάρει βαθμους η Ελλάδα και να δινει προκριματικά ο γάβρος. Για τέτοια ηττοπάθεια μιλάμε. Έχουν φθάσει σε άλλο επίπεδο οι άνθρωποι.

Και ειμαι σιγουρος οτι υπάρχουν θαυμαστές αυτού του μοντέλου που θα πουν "ε τόσα χρήματα έπεσαν, ειδαν και απόειδαν με τη παράγκα του Βαγγέλα, κάπως πρέπει να τον ριξουν"

:P

Σοβαρά τώρα ειμαι ιδιαίτερα χαρουμενος που για πολλοστή φορά έπεσα μέσα. Καμια ομαδάρα Αναστασίου. Όλο το συστημα ηταν ο Μπερκ. Το βλέπατε όλοι αλλά...τρομερό ένας παίχτης να κάνει τέτοια διαφορά πάντως.

Για όταν τελειώσει η έμπνευση για ονόματα μικρών ομάδων..

Εγώ πάντως είμαι Οπούντιος Μαρτίνου!

Δημοσ.

Tι ειναι τουτο βρε πατέρα να καταλάβω και εγω :-)

20   Olympiakos Piraeus Gre 17.5200 10.8800 19.2200 6.7600   54.380

53   PAOK Thessaloniki Gre 11.5200 2.3800 10.2200 2.7600   26.880

110 Panathinaikos Gre 3.0200 4.8800 1.2200 2.7600   11.880

130 Asteras Tripolis Gre 1.5200 1.8800 2.2200 3.7600   9.380

143 Atromitos FC Gre 1.5200 2.3800 2.7200 1.7600   8.380

180 AEK Athens Gre 3.5200 0.8800 1.2200 0.7600   6.380

Θα σας περασει και ο Αστερας σε λιγο.

Για τους Αεκτζηδες δεν μιλαμε εσεις να τρωτε την προπαγανδα και το κουτοχορτο της Ωρας για σπορ.

• Like 3
Δημοσ.

Λευτέρη ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τι εννοούν οι συγκεκριμένοι αριθμοί. Είμαι και ξενυχτισμένος λόγω δουλειάς και δεν έχω καθαρό μυαλό ίσως. Αν κάποιος δε βαριέται ας δώσει μια εξήγηση :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...