SlimData Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Περνας εξω απτο ΟΑΚΑ για περιπατο και φευγεις με θλαση. Φίλος μου γαύρος είναι οδηγός σε φορτηγό και συχνά-πυκνά κάνει παραδόσεις στο οακα. Μου στέλνει μήνυμα λοιπόν δευτέρα πρωί "Πονάω ρε, θα πάρω αναρρωτική" Τι έπαθες πάλι ρε μλκ; "Γαμσέ τα.. Πήγα παράδοση κάτι νερά στο οάκα.. Έπαθα θλάση και διάστρεμμα ωωωωωωωωωααααααχαχαχαχαχαχαχααααα"
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Oυτε για βοσκοι δεν κανουν οι ΑΡΔ, τους βαζεις να μετρησουν προβατα κι αυτοι τα κανουν πολλαπλασιασμο
Tiger.7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Oυτε για βοσκοι δεν κανουν οι ΑΡΔ, τους βαζεις να μετρησουν προβατα κι αυτοι τα κανουν πολλαπλασιασμο Πηραν παραδειγμα απο το 2011 με εσας...
Chris_85 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Κυρίως για να αναδείξει τους μικρούς προσλήφθηκε ο Ιβανοβιτς, κάτι στο οποίο είναι κορυφαίος.
Chris_85 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καλά ο Παππας δήλωσε ότι δεν είναι ταπεινός όπως ο δδ;;
firewalker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καλά ο Παππας δήλωσε ότι δεν είναι ταπεινός όπως ο δδ;; Για το εάν μπορούν να κατακτήσουν και φέτος τίτλους, παρά τους πολλούς νεαρούς παίκτες που έχουν στο ρόστερ τους: «Ο Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί. Και φέτος, λοιπόν, είναι υποχρέωσή μας να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε κάθε τίτλο στις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Δεν θεωρώ πως οι στόχοι μας είναι μακροπρόθεσμοι. Εμείς και φέτος θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και να διεκδικήσουμε κάθε τίτλο». Για τις δηλώσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη, πως δεν υπάρχει φέτος η πίεση για τίτλους: «Είναι ταπεινός αυτός... Εμείς όχι (γέλια)».
tool1983 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ποσους ποντους θα φατε σημερα βαζελακια; Καλη σεζον http://www.vistabet.gr/sports-euro-basketball/Ελλάδα-Κύπελλο-Κουπόνι-αγώνα/1-190-256287.html
Arbiter13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Λογικο...με 5 απουσιες + Gist πως να μην δινει τοσο....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Εξαιρετικο το διδυμο Σπανουλης-Μπατιστα, μας κραταει σε αξιοπρεπη επιπεδα στο πρωτο ημιχρονο. Κατα τ'αλλα το σκορποχωρι που βλεπω σε αμυνα κι επιθεση δεν το εχω ματαδει οσο θυμαμαι τον εαυτο μου. Εκτος των Μπατιστα-Φωτση-ΔΔ, οι υπολοιποι δεν εχουν αντιληψη του χωρου μεχρι στιγμης. Χανουν ριμπαουντ, χανουν αστεια μπλοκ αουτ , χανουν πασες του 1 μετρου. Οι απουσιες στην προκειμενη περιπτωση δεν αποτελουν δικαιολογια διοτι δεν αποτελουν προιον "ατυχων συμπτωσεων". Ειναι μερος του φετινου προτζεκτ, με τον Ιβανοβιτς στην κεφαλη.
firewalker Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τι ομάδα είναι αυτή ρε παλικάρια! Οι μισοί πρέπει να πάνε σχολείο αύριο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις