washcloud Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Α. Ναι, ε. ...μάλλον με Τόμιτς πάντως τους κόβω να την βγάζουν, όπως έγραψε κάποιος κάπου χθες. Τουλάχιστον για ένα διάστημα ("Χριστούγεννα" πχ...). Διότι δεν ξέρω ποιός σώφρων της προκοπής, έχει διάθεση (και όχι ήδη συμβόλαιο) να αναλάβει μια δύσκολη περίπτωση, όπως αυτή η οποία αποτελεί αυτή τη στιγμή ο ΟΣΦΠ : έχει ήδη ξεκινήσει η σαιζόν, προετοιμασίες, σκάουτινγκ, ρόστερ, στελέχωση, φιλοσοφία ανάπτυξης παιχνιδιού κτλ. Συν ότι μιλάμε "για την ομάδα του Σπανούλη" (χμ). Συν ότι μιλάμε (πια) για ομάδα "μεσαίου μπατζετ" (και στόχων κτλ). Το καλό από την άλλη με την σαιζόν βέβαια είναι ότι "ΜΟΛΙΣ ξεκίνησε" (είναι αρκετά νωρίς), αλλά από την παράλλη αυτό δεν δίνει και επαρκή "επιφανειακά" κίνητρα σε καινούριο (σώφρωνα) προπονητή (δηλαδή ανεξαρτήτως συνθηκών, οι οπαδοί θα είναι στη γωνία και θα περιμένουν "αποτελέσματα"...). Τον Τζώρτζη δεν ξέρω για τί ακριβώς τον έχω. Θέλω πάντως να πιστεύω ότι είναι αρκετά σώφρωνας για να μην κάνει τέτοιες κινήσεις. "Τώρα" άλλωστε ξεκινάει καριέρα. Οπότε μάλλον θα με εκπλήξει μια τέτοια του κίνηση. Ίσως πάνε με κάποιον "υπηρεσιακό" (αν όχι Τόμιτς, ίσως κάποιον Έλληνα "της σειράς")*, μέχρι το ευτυχές νέον έτος, όπου εκτός από πιθανώς διαθέσιμους προπονητές (...Λάσο πχ ), θα υπάρχει και διαθέσιμο παικταριό από κοψίματα ομάδων (από EL) και παικτών, ώστε να κάνει δικά του κουμάντα.... (Αυτόν τον σεξπηρικό ήρωα που μαζέψανε εν τω μεταξύ, δεν τον βλέπω να προκόβει στα κόκκινα...) *...εκτός κι αν είχανε ήδη έτοιμο κα'να "πλαν Μπι" οι Αφοί....Το οποίο δεν το κόβω και απίθανο...
Canvas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Και για να μην ξεχνιόμαστε....Θλάση ο Παππάς..
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Φοβηθηκε και ο Σασα το εφηβικο Site: Είπε «όχι» ο Τζόρτζεβιτς!
washcloud Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 ...μηνγουάηλ, ατ ΟΑΚΑ : Μια φωτό = ένα σεντόνι... ...εντίτ : τώρα πρόσεξα ΚΑΙ την διαφήμιση στην πινακίδα....ΟΟΟΟΛΑ τα λεφτά έκατσε....
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Και για να μην ξεχνιόμαστε....Θλάση ο Παππάς.. Μη μασας εχουμε εναλλακτικες 9
8elwADSL Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Και με τον Τράκη guard να κατέβουμε τους έχουμε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Εξω κι ο Παππας με θλαση. 13ος τραυματισμος μεσα στον 1 μηνα Ιβανοβιτς. Οι γαυροι εχουν καθε λογο να αισθανονται ατυχοι που ο 19ποντοι καθυστερησε 20 ωρες να την παθει.
washcloud Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 13ος τραυματισμος μεσα στον 1 μηνα Ιβανοβιτς. ...ε δεν σας χαλάει κι όλας το συγκεκριμένο νούμερο ε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ας παιξουμε στοιχημα για την επομενη θλαση. Μπατιστα λεω εγω.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Αυτος ο Παππας εντωμεταξυ , μεγαλος μαιντανος και πριν και μετα το παιχνιδι. Καθε μερα δινει συνεντευξεις οπου σταθει κι οπου βρεθει. Αποσπασματα αυτων δειχνουν οτι το μυαλο δεν ειναι μεσα στο κεφαλι. Περιαυτολογει, υπονοει συνεχως οτι περυσι αδικηθηκε απ'τους προπονητες του και οτι δεν ηταν αξιοκρατικοι μαζι του , ο ΔΔ ειναι ταπεινος, εγω οχι κλπ. Ελπιζω να τον μαζεψουν συντομα, μπας και εξελιχθει ποτε του. Ο τελευταιος που ειχε αναλογα μυαλα στην ομαδα μας και εν τελει πορευθηκε σε ολη του την καριερα με βεντετισμους, εχει γινει ο μεγαλυτερος Ελληνας καρπαζοεισπρακτορας και underachiever αυτη τη στιγμη που μιλαμε, παροτι το μπασκετικο του ταλεντο ηταν για πολλα περισσοτερα πραγματα απο την καρικατουρα στην οποια εχει καταντησει να ειναι πλεον. Συνεπως ΝικοΠαππα παρτο αλλιως, γρηγορα.
8elwADSL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Και έχουν και παρόμοιο μπασκετικό στυλάκι ε.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Oποιος θελει το πιστευει αλλα τον Παππα ετυχε να τον γνωρισω πρωτη φορα ενα καλοκαιρι τοτε που ηταν στον Παοκ. Ετυχε να εχει μια λογομαχια με γνωστο μου στο fb για μια κοπελα Νυν του Παππα πρωην του φιλου μου τοτε. Βρισιες με θεμα την οικονομικη κατασταση και το υψος κατα του γνωστου μου.Μιλαμε για μικροτητες οσο δε παει. Δε βγηκε πολυ εξω το θεμα.Αλλα γενικα ο χαρακτηρας του οτι να ναι πραγματικα. Ελπιζω παντως να αλλαξε. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2014 από FromDusk_TillDawn
Προτεινόμενες αναρτήσεις