Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Δεν μου λες αρχηγε, στο 4-3 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που πηρε το πρωταθλημα ο Ολυμπιακος θες να μου σχολιασεις τις καθυστερησεις εσυ και ο DKNI που κρατησε παραπανω ο Βασαρας σε παρακαλω 7 λεπτα νομιζω ? Για τσεκαρε το . Ευχαριστω εκ των προτερων .

Μηπως εσυ θελεις να μου σχολιασεις τα 8 λεπτα στο Παναθηναικος - ΑΕΚ στο κυπελλο? Επισης αλλα λογια για να αγαπιομαστε, οποτε σου χρειαζεται να σε σπρωξουν σε σπρωχνουν ειτε μπροστα εισαι ειτε επισω. Αυτη ειναι η αληθεια deal with it.

1.Εσυ καταλαβαίνεις πως όλα τα υπόλοιπα χρόνια είχα εγω διπλάσιο μπάτζετ από εσένα?

Καλο επιχειρημα. Αμα ηταν ετσι θα εβλεπα σε καθε πρωταθλημα ποια ομαδα εσπρωξε τα περισσοτερα και θα την επαιζα να παρει το πρωταθλημα. Αυτη την στιγμη θα εκανα διακοπες στην Χαβαη.
Δημοσ.

Απο ποιον ετρωγα πενταρες αρχηγε με Ζαχοβιτς και Ζιοβανι ? Απο την Μολντε ?

Ελα περιμενω να το googlareιs πρωτα...

Στους ποσους πηγες με Ζιοβανι-Ζαχοβιτς?

Εχετε χαζεψει? Πανηγυριζεις που δεν εχεις φαει 5 αλλα 3?

Δημοσ.

Καλο επιχειρημα. Αμα ηταν ετσι θα εβλεπα σε καθε πρωταθλημα ποια ομαδα εσπρωξε τα περισσοτερα και θα την επαιζα να παρει το πρωταθλημα. Αυτη την στιγμη θα εκανα διακοπες στην Χαβαη.

Στα περισσότερα πρωταθλήματα, ακόμα και σε κάτι Νορβηγίες, η ομάδα που τα σκάει για μεταγραφές 1-2 σεζόν πριν ή έχει κάνει εξαιρετική διαχειριση του ροστερ της τα προηγουμενα χρόνια (Βλέπε Μοντελιέ στην Γαλλία), είναι αυτη που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Και μιλάμε τωρα για πρωταθλήματα με παραδοσιακές δυνάμεις, όπως η Ισπανία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Γαλλια κτλ κτλ.

Ασε που ο DKNI ισχυρίστηκε πως τα 2 πρωταθλήματα που πήρε ο ΠΑΟ, το 2004 και το 2009, ήταν λόγω διπλάσιου μπάτζετ. Ε και εγω του απάντησα το προφανες, Πως ολα τα υπόλοιπα που πηρε ο Ολυμπιακός, λόγω μπάτζετ τα πήρε. Απλά και όμορφα :-)

Δημοσ.

Στα περισσότερα πρωταθλήματα, ακόμα και σε κάτι Νορβηγίες, η ομάδα που τα σκάει για μεταγραφές 1-2 σεζόν πριν ή έχει κάνει εξαιρετική διαχειριση του ροστερ της τα προηγουμενα χρόνια (Βλέπε Μοντελιέ στην Γαλλία), είναι αυτη που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Και μιλάμε τωρα για πρωταθλήματα με παραδοσιακές δυνάμεις, όπως η Ισπανία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Γαλλια κτλ κτλ.

Nαι οπως γινεται στην γερμανια τα τελευταια 2 χρονια. Μιας και την εφερε παραδειγμα ενας φιλος.

Δημοσ.

Αυτός ειναι καθαρά αντιολυμπιακός. Δε τον ενδιαφέρει ο Παναθηναικός.

...ειπε και μετρησε 6-7 γαυρους που ποσταρουν συνεχως στο τοπικ του Παναθηναικου στις τελευταιες σελιδες
Δημοσ.

...ειπε και μετρησε 6-7 γαυρους που ποσταρουν συνεχως στο τοπικ του Παναθηναικου στις τελευταιες σελιδες

Λόγω της βλακείας που πέταξες εσύ προ 2 ημερών για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο τοπικ του ΠΑΟ, προσπαθώντας να δημιουργήσεις φασαρία. Κλασικό τρολ.

Δημοσ.

Μου εκανες αναφορά σε παράγκες και τωρα μου το πας στη Μόλντε?

Διαφορετικες εποχες εγιναν αυτα τα δυο?

Τη στιγμη που σε γλεντάει η κάθε Ευρωπαική ομάδα, εποχή που υποτίθεται οτι είχες και ομάδα όπως το 2010,

Με κατηγορησε κανεις για παραγκα Γοντικα και μου λες τωρα "στην Ευρωπη σφαλιαρα"?

Το 2010 ειναι η χρονια της Ρομα ας πουμε?

Ρε μην τα λετε δημοσια αυτα, πειτε τα στα γαυροφορουμ που δεν καταλαβαινουν τι γραφετε 

Χαχα ενταξει, αστο δεν στο συνεχιζω. Απλως στα εχουν μεταφερει λαθος και δεν τα ξερεις. Ειστε μικρα και δικαιολογειστε

θα ηταν καλο για σενα να δεχτεις τι δεν διαβασες τις απαντησεις μου. Το κακο θα ειναι να μην τις διαβασες και να γραφεις τα παραπανω. Ξερεις τι σημαινει. Εγω θα σε συμβουλευα να ηρεμησεις γιατι σε εχει πιασει πανικος

Α ρε συ τωρα καταλαβαινω τι κανουν, νομιζουν οτι αμα το συνεχισουν θα βγουν απο πανω, οπως στη Λειβαδια...

Λουκα ακομα εδω?

Αλαφουζε κανονισε!!

Ο 24 που δεν ειχε δεχτει ΚΑΜΙΑ μειωση μεχρι τωρα, που ειπε ΟΧΙ στην μειωση του 50%, ο παικταρας που εκλαιγε ΣπορΦΜ, Σεντρα, Σπορντευ, Ερασπορ, Γκολ κτλ, δεν εχει βρει ομαδα και μενει λεει και με μεγαλυτερη απο 50% μειωση.

Ρε τι γινεται...

Δημοσ.

Ότι νάναι. Αλλάζεις αυτά που λες σα να αλλάζεις μποξερακι κάθε μέρα. Φάσκεις και αντιφασκεις, δέχεσαι πράγματα και μετά τα παίρνεις πίσω, τα χάνεις, μπερδεύεσαι κτλ κτλ.Σα να κάνω συζήτηση με 5 χρονων παιδακι ένα πράμα.

Αστο. Αφου δε το χεις.

Ας μείνουμε στην χρονιά που είμαστε και άσε το παρελθόν που δε το γνωρίζεις οπως είναι φανερό.

Ασχολήσου λίγο με την ομάδα σου. Ούτε την ιστορία της δε ξέρεις.

Δημοσ.

Έχεις εκπληκτική επιχειρηματολογία,όλο έννοια αυτή η πρόταση. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις εκπληκτική επιχειρηματολογία,όλο έννοια αυτή η πρόταση.

Πληθαινετε βλεπω. Ριχνεις νερο στο ενα, πεταγονται αλλα. Προσοχη μην σας ταισουμε μετα τα μεσανυχτα

ΥΓ. Μαρεσει που το ενα κανει Like στο αλλο :-D

Ότι νάναι. Αλλάζεις αυτά που λες σα να αλλάζεις μποξερακι κάθε μέρα. Φάσκεις και αντιφασκεις, δέχεσαι πράγματα και μετά τα παίρνεις πίσω, τα χάνεις, μπερδεύεσαι κτλ κτλ.Σα να κάνω συζήτηση με 5 χρονων παιδακι ένα πράμα.

Αστο. Αφου δε το χεις.

Ας μείνουμε στην χρονιά που είμαστε και άσε το παρελθόν που δε το γνωρίζεις οπως είναι φανερό.

Ασχολήσου λίγο με την ομάδα σου. Ούτε την ιστορία της δε ξέρεις.

post-203111-0-08383200-1358283890_thumb.png

Δημοσ.

Μαζωξη βλεπω ε. Νταξει τωρα που βαλατε τα πραγματα στη θεση τους με επιχειρηματα οτι δεν υπαρχουν παραγκες κλπ, τωρα που μας υπενθυμισατε οτι η παραγκα ειναι πρασινη και με κουμπουρια, τωρα που μας εξηγησατε με τεκμηρια γιατι σωστα οι καθυστερησεις κρατησαν το 2πλασιο χρονο απο αυτον που ειπε ο 4ος, αντε πατε απο κει και τα λεμε. Εξαλλου ειμαστε -24 οπως λετε γιαυτο τραβατε ναασχοληθειτε με τιποτα σοβαροτερο σιγα σιγα αντι για πεθαμενους σαν εμας. Πατε να καζουριασετε τους Ατρομητους που δινουν νοημα στον Μαιο και τις φιεστες σας.

ΥΓ. Το ματς με τον Λεβαδειακο εληξε τελικα η παιζουν ακομα?

Δημοσ.

Στους ποσους πηγες με Ζιοβανι-Ζαχοβιτς?

Εχετε χαζεψει? Πανηγυριζεις που δεν εχεις φαει 5 αλλα 3?

Eγω σε ρωτησα κατι και δεν απαντησες . Ειπες βλακεια και τωρα θα αρχισεις παλι να μου λες για τον αερα και συνεχιζεις να εκτιθεσαι  .Παμε παρακατω επειδη μιλησες για δηθεν κατηφορα στο ΟΑΚΑ με την Λα Κορουνια και εμεις οτι τρωγαμε πενταρες με Ζαχοβιτς Ζιοβανι .Για θυμησε μου σε παρακαλω τον πρωτο αγωνα με την Λα Καρουνια που επαιξες να παρω ετσι λιγο μυρωδια απο κατηφορα ....Αν θες παλι μου απαντας ετσι ? Μην ζοριζεσαι / Επισης εσενα και τον αλλο σας ρωτησα να μου πειτε για τις καθυστερησεις στον αγωνα με την ΑΕΚ και ακομα περιμενω .Απαντα μου ομως πρωτα για την κατηφορα και μετα παμε στα πιο δυσκολα .Με το πασο σου ...

Οσο για αυτο που ειπες με την Μολντε αστο καταπιε το τωρα επειδη ειπες κοτσανα  και αλλη φορα μας τα ξαναλες πιο σωστα .

Δημοσ.

ΥΓ. Το ματς με τον Λεβαδειακο εληξε τελικα η παιζουν ακομα?

Πάντως το ματς με την Γιουβέντους και τον Κόντε τελείωσε 15 χρόνια τώρα

• Like 1
Δημοσ.

Για να τελειώνει λίγο αυτή η κουβέντα επειδή κατάντησε κουραστική,με τα μάτια ενός κόκκινου το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αξιόπιστο (όταν άλλα γύρω μας έχουν στηθεί και έχουν ξεσπάσει σκάνδαλα όπως ιταλία,τουρκία και σερβία) δεν υπήρχε ποτέ θέμα αναξιοπιστίας του και αν υπήρξε το είχε στήσει ο καπετάνιος και ας έχει πάρει 8 πρωταθλήματα από τότε πού έγινε επαγγελματκό το πρωτάθλημα,ο πάο πάντα είχε χειρότερο ρόστερ από τον κόκκινο πρωταθλητή που είχε πάντα προέδρους που αγαπούσαν την ομάδα τους και νοιαζόντουσαν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου (κοσκωτάς,σαλλιαρέλης,κόκκαλης και μαρινάκης) πήραν 19 παντελονατα πρωταθλήματα και μερικά δια πυρός και σιδήρου εξαιτίας της παράγκας του καπετάνιου,του τζιγκερ και έπειτα του παλαίμαχου βολλευμπολίστα γόντικα,που κάθε χρόνο επιβεβαίωνε στην ευρώπη ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην ελλάδα έχοντας αλώσει πολλές ευρωπαϊκές έδρες με ζιοβανι καρμεμπε τζολε ζετερμπεργκ (από το 1992 το πρώτο διπλό έγινε το 2007) και όλα αυτά τα χρόνια ήταν πιο ψηλά στην βαθμολογία της ουέφα από τον αιώνιο αντιπαλό του,έχοντας τον πύρινο κόκκινο λαό που δεν έχει σπάσει κάθισμα σε γήπεδο που όπου πάει θυμίζει εκκλησία,με ένα γήπεδο που χτίστηκε με 100% ιδιωτικά κεφάλαια και έπεσε σε πολλά εμπόδια αρχικά (πχ κορμοράνους) και εναντίον παλαίμαχων διαιτητών που ξεστόμιζαν ο παναθηναικός και ο όφη να νικάνε .....και πράσινο παράγοντα της ομάδας να μιλάει για φυσούνες.

Παίδες ότι και να λέτε φάσεις σαν και αυτή λένε πολλά καθώς δεν πρόκειται για ανθρωπινό λάθος,δείχνει την δύναμη του παρασκηνίου.

24pm168.jpg

Συνέντευξη δημήτρη ποντίκη http://www.sport-fm.gr/article/151696

«Η φράση ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να νικάνε που είχε πει ο Σπάθας ήταν πολύ ήπια για να εκφράσει αυτό που συνέβαινε»

~Live your Dream~

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...