gamanos Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Πέρα από όσα εμετικά γίνανε χθες, ο Σπανούλης είναι τόσο βλάκας που ανάγκασε την έγκυο γυναίκα του να κοιμηθεί χθες και καμιά 2-3 μέρες ακόμα με φόβο, άγχος και αστυνομική συνοδεία, μην τυχόν και πάει κάποιο πρεζάκι ή εγκληματίας και πετάξει κάνα τούβλο ή κάνει καμιά άλλη μαλακία . Ελπίζω μετά από αυτό, να καταλάβει αν άξιζε να προκαλέσει, να βρει το μυαλό να καταλάβει ότι προκάλεσε και να πάψει επιτέλους να βάζει τον εαυτό του στην ίδια πρόταση με τους αλήτες. Αγωνιστικά, ο φετινός ΠΑΟ δύσκολα χτυπάει πρωτάθλημα, το ξέραμε και προσωπικά το είχα προεξοφλήσει. Όσο υπήρχε ο Μπαρτζώκας -ανέκδοτο στα μεταξύ μας - υπήρχε μια ελπίδα , ειδικά χθες -με Ιβάνοβιτς και χωρίς Γκιστ, ήταν σχεδόν ακατόρθωτο .
manzah80 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Οχι απλα δεν θελουν να φυγει ο μαρινακης αλλα γραφουν και ατακες σε φαση μαρινακη γλεντα τους,ο εφιαλτης σας δεν θα φυγει απο τον ολυμπιακο και αλλα ωραια.Αλλα νταξει οταν εισαι ανυπαρκτος στην ζωη σου χαιρεσαι με την επιδειξη δυναμης του προεδρου σου της ομαδας σου αναλογα και τι παιδεια εχεις και τι θεωρεις δυναμη. 1
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Σιγα τι εκανε ο Σπανουλης και μπηκαν τα ορκς στον αγωνιστικό χώρο... Εχετε ξεφυγει στα Παο - Οσφπ και το αντιθετο, απαραδεκτα πραγματα. Βρωμάνε οι συλλογοι από παντού πλεον, περίγελος ο ενας στην μπάλα με την εγκληματική του οργάνωση, περίγελος και ο αλλος με τον κοκακια (που δεν ειναι και πρόεδρος) και τον ιδιωτικό του στρατό που κανει ότι γουσταρει.. Άλλες εποχες, τότε που ο κόσμος είχε κάποια ευθιξία και περηφάνια θα τους είχατε πετάξει από μονοι σας μακριά από τις ομάδες σας, δεν θα βαρούσαν το ντέφι και θα χορεύατε εσεις. Οριστε λοιπόν και ενα βίντεο με αρκετα χειρότερη χειρονομία παιχτη και πως αντιμετωπίστηκε από οπαδους (που θελετε να λέτε ότι ειναι χειρότεροι από τους δικους σας, και το λεω σαν Αρειανός) 4
SlimData Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Σιγα τι εκανε ο Σπανουλης και μπηκαν τα ορκς στον αγωνιστικό χώρο... Ασφαλώς και δεν έκανε κίνηση τέτοια που να δικαιολογεί να μπουκάρουν. Για την ακρίβεια, καμία κίνηση, σε κανένα γήπεδο δεν δικαιολογεί να πηδάνε μέσα οι οπαδοί. Η κίνηση που κάνει ο σπανούλης χαρακτηρίζει τον σπανούλη, όπως ο ηλιάδης, όπως ο αμπέντ, όπως ο άντζας, όπως εγώ, όπως.... Λοιπόν;
Chris_85 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Η κίνηση που κάνει ο ΔΔ που πετάει τη μπάλα στον Χαντερ χαρακτηρίζει τον ΔΔ? Να τον λέμε μικρό και εμείς?
Zerg13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Crisxxx αν την δεις την κίνηση του σαν πανηγηρισμό και ψάξεις να δεις τι κανουν στο nba ή στο Αγγλικό πρωτάθλημα έχεις δίκιο. Αλλα έχεις άδικο τελικά γιατι εδώ είναι το ελληνικό πρωτάθλημα στο μπάσκετ, με κάποιους hooligans στην εξέδρα. Στο ΣΕΦ έχουμε μπουκαρίσματα προέδρων οπαδών χωρίς προκλήσεις, φαντάσου να υπάρχουν κιόλας. Πολύ καλα ξέρει ο Σπανούλης την κατάσταση στην Ελλάδα και οτι δεν τον παίρνει να το κάνει, και παρόλα αυτά το κάνει. Βαζει ενα τρίποντο και κάνει "ΔΕν σας ακούω τώρα", γιατι τον βρίσαν προηγουμένως. Σου φαίνεται λογικό και συνετό αυτό που έκανε; το έχω γράψει πολλές φορές, χρειαζεται μερικό ή ολικό κλείσιμο όλων των οργανωμένων όλων των ομάδων. Μεχρι να γίνει καλό είναι να μην τους μπαρουτιάζουμε.
SlimData Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Έχω δηλώσει και παραπάνω ότι δεν έχω δει τον αγώνα και δυστυχώς τα μόνα πλάνα που βρίσκω είναι στη νοβα μόνο τα καλάθια και χωρίς σπικαζ. Οπότε δεν παίρνω θέση. Αλλά εσύ μπορείς εσύ να θέλεις ότι θέλεις. Κι εσύ, όπως είπα παραπάνω θα χαρακτηριστείς από αυτό. Εσύ π.χ. είσαι ένας από αυτούς που επανειλημένα μιλάς για τη ροχάλα του διαμαντίδη. Βέβαια, βρίσκεις δύσκολο να πεις ότι ο διαμαντίδης δέχεται χτύπημα και απαντάει με τη ροχάλα γιατί ξέρεις ότι αυτό έστω και λίγο τον δικαιολογεί. Και γι'αυτή σου την εμπάθεια έχεις χαρακτηριστεί
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Καθόλου συνετό, δεν μου φαίνεται καν συνετό που παιζει μπασκετ στην Ελλάδα και αυτός και πολλοί άλλοι. Επίσης θα μου φανει τρομακτικά μη συνετό κάθε γονιός στο επόμενο ματς στο οακα να μην τραγουδαει εν χορό σύνθημα του στυλ "Γιαννακόπουλε, μαλάκα, καραγκιόζη". Εκεί φαίνεται η αποδοχή ή οχι του "προεδρου" και όχι σε μια κριτική στο φόρουμ. Να σας δω.
Chris_85 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μπα απο ποιόν έχω χαρακτηριστεί? Απο βαμμένους πράσινους που με ξέρουν ίντερνετικά και μόνο? Ουδόλως με ενδιαφέρει. Έβλεπα το ματς σε φίλο μου και το πρώτο που είπα ήταν πως δε χρειαζόταν να κάνει αυτή την κίνηση ο Σπανούλης. Δε χρειαζόταν γιατί στο γήπεδο (στα γήπεδα, καλύτερα) κυκλοφορούν αούγκανοι, πρεζάκια και No lifers. Αλλά το να τον λέμε μικρό και να κλείνουμε τα μάτια σε οτιδήποτε αφορά το "καλο παιδί" του ελληνικού μπάσκετ είναι τουλάχιστον υποκρισία. Υ.Γ. Ο πραγματικά μικρός άνθρωπος δεν είναι αυτός που για προσωπικούς λόγους θέλει να αλλάξει ομάδα. Πραγματικά μικρός, είναι αυτός που μένει στην ίδια, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, μόνο και μόνο για να μην ξεβολευτεί, και ας θυσιάζει σ αυτό το βωμό και την αξιοπρέπεια και την ηθική και την ανθρωπιά. Ευελπιστώ πως ακόμα και οι φίλαθλοι του Παο θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν σιγά σιγά το νόημα των φωτογραφιών που ανέβασα σε αυτό το νήμα. 1
SlimData Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Καθόλου συνετό, δεν μου φαίνεται καν συνετό που παιζει μπασκετ στην Ελλάδα και αυτός και πολλοί άλλοι. Επίσης θα μου φανει τρομακτικά μη συνετό κάθε γονιός στο επόμενο ματς στο οακα να μην τραγουδαει εν χορό σύνθημα του στυλ "Γιαννακόπουλε, μαλάκα, καραγκιόζη". Εκεί φαίνεται η αποδοχή ή οχι του "προεδρου" και όχι σε μια κριτική στο φόρουμ. Να σας δω. Ενώ, για να καταλάβω, σου φαίνεται συνετό να πάει κάποιος στο γήπεδο και να του ασκήσει κριτική; Του ανθρώπου που υποστηρίζει οικονομικά άλλα 50-200-300 πρεζάκια τα οποία περιμένουν οδηγίες; Και ποιος θα υπερασπιστεί αυτόν που θα ασκήσει την κριτική; Ας είμαστε λίγο προσγειωμένοι... Και όσο και να σου φαίνεται μικρή η κριτική σε ένα φόρουμ, σκέψου πόσο πιο εύκολο θα ήταν να πούλαγα τρελίτσα και να έλεγα τα ίδια με τον γιαννακόπουλο... Μπα απο ποιόν έχω χαρακτηριστεί? Απο βαμμένους πράσινους που με ξέρουν ίντερνετικά και μόνο? Ουδόλως με ενδιαφέρει. Έβλεπα το ματς σε φίλο μου και το πρώτο που είπα ήταν πως δε χρειαζόταν να κάνει αυτή την κίνηση ο Σπανούλης. Δε χρειαζόταν γιατί στο γήπεδο (στα γήπεδα, καλύτερα) κυκλοφορούν αούγκανοι, πρεζάκια και No lifers. Αλλά το να τον λέμε μικρό και να κλείνουμε τα μάτια σε οτιδήποτε αφορά το "καλο παιδί" του ελληνικού μπάσκετ είναι τουλάχιστον υποκρισία. Υ.Γ. Ο πραγματικά μικρός άνθρωπος δεν είναι αυτός που για προσωπικούς λόγους θέλει να αλλάξει ομάδα. Πραγματικά μικρός, είναι αυτός που μένει στην ίδια, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, μόνο και μόνο για να μην ξεβολευτεί, και ας θυσιάζει σ αυτό το βωμό και την αξιοπρέπεια και την ηθική και την ανθρωπιά. Ευελπιστώ πως ακόμα και οι φίλαθλοι του Παο θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν σιγά σιγά το νόημα των φωτογραφιών που ανέβασα σε αυτό το νήμα. Ο διαμαντίδης, όσες φορές -και είναι αρκετές- έχει διαπληκτιστεί, το έχει κάνει με αντίπαλο. Εσύ αν θυμάμαι έλεγες ότι έπαιζες μπασκετ. Σου φαίνεται παράλογο να διαπληκτιστείς με αντίπαλο; Ο σπανούλης αντιθέτως, λιγότερες αλλά και πάλι αρκετές φορές έχει κάνει χειρονομίες εναντίον του όχλου. Και συνήθως όχι άσεμνες. Αλλά και πάλι εναντίον του όχλου. Αυτό πόσο λογικό είναι; Μιλάμε για όχλο. Και ο όχλος δυστυχώς έτσι αντιδρά. Τέλος, η μικρότητα του σπανούλη είναι υπαρκτή και αδιαμφισβήτητη απέναντι σε εμένα. Και πάλι θα επαναλαμβάνομαι. Εγώ πλήρωνα εισιτήριο για να δω και τον σπανούλη. Εγώ φώναζα για να υποστηρίξω και τον σπανούλη. Εγώ φώναζα και το όνομα του σπανούλη. Όταν ο σπανούλης πήγε στον γαύρο, ήξερε ότι ερχόταν σε ρήξη μαζί μου. Και ύστερα μου έβγαλε και γλώσσα. Και ο σπανούλης είναι ένας, δεν είναι όχλος. Από τον σπανούλη μπορώ να ζητήσω το λόγο. Γιατί κάθε φορά που κάνει νάζια στην εξέδρα πρέπει να σκέφτεται ότι κάποιοι εκεί δεν τον έβρισαν ποτέ. Κάθομαι και γράφω τα αυτονόητα, για πόσο θα κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε; Ο σπανούλης είναι επαγγελματίας, εγώ είμαι οπαδός. Ο σπανούλης οφείλει να είναι πιο σοβαρός από εμένα, όχι το αντίθετο. Κι ας συμβαίνει, σε ότι με αφορά προσωπικά, το αντίθετο.
Chris_85 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δύο βολές και η μπάλα απ έξω. Γελάω με τα παιχνίδια των μάνατζερ του Γιαννάκη
Tigris7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δύο βολές και η μπάλα απ έξω. Γελάω με τα παιχνίδια των μάνατζερ του Γιαννάκη 3 βολες γιατι δεν πατουσε τη γραμμη!
Atallos1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δύο βολές και η μπάλα απ έξω. Γελάω με τα παιχνίδια των μάνατζερ του Γιαννάκη Αμα δω Μπαναοτη μετα απο Ιβανοβιτς , ο μπασκετικος Παο τελειωνει για αρκετο καιρο Οσο τουλαχιστον ειναι ο τρακης μπροστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις