Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθεστε και απαντάτε στον τύπο που νομίζει πως τον ψεκάζουν αεροπλάνα ρε σεις;

Lol!

Μετα τις φαντασιωσεις για sold out σε αδεια γηπεδα, τις φαντασιωσεις για καθαρους τιτλους και τις φαντασιωσεις πως ολη η φιλαθλη ελλαδα αδικα κατηγορει για βρωμια και σαπιλα η κατασταση προχωραει και σε αλλα ζητηματα...

Που τα έχει γράψει αυτά? Show me the money!

Ουτε δεκαρα τσακιστη δεν προκειται να δεις μην χαιρεσαι...
  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Lol!

Μετα τις φαντασιωσεις για sold out σε αδεια γηπεδα, τις φαντασιωσεις για καθαρους τιτλους και τις φαντασιωσεις πως ολη η φιλαθλη ελλαδα αδικα κατηγορει για βρωμια και σαπιλα η κατασταση προχωραει και σε αλλα ζητηματα...

Ουτε δεκαρα τσακιστη δεν προκειται να δεις μην χαιρεσαι...

Δεν αναφερόμουν σε εσένα, λολ. Αλλού πηγαίναν οι βόμβες.

Btw ΑΕΚ είμαι. Δεν έχω πολλούς τίτλους, αλλά καθαροί και ξάστεροι είναι. :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αναφερόμουν σε εσένα, λολ. Αλλού πηγαίναν οι βόμβες.

Κι εγώ απόρησα, αυτόν τον ψεκασμένο θυμόμουνα..

Btw ΑΕΚ είμαι. Δεν έχω πολλούς τίτλους, αλλά καθαροί και ξάστεροι είναι. :P

Γκχ, γκχ, γκχχχχχχ

56487452.jpg

Ναι ναι :lol:

Δημοσ.

Απορια

Ξερουμε ακριβως γιατι ο Παο κοιταει φετος για παιχτες μονο κατω των 24 ετων σαν τον Φινλανδο που πηρε  κ γιατι δεν ακουγεται πουθενα?

Δημοσ.

Ηδη πήραμε το Καλτσά (25) και αυτό το φινλανδό πιτσιρικά (22) σίγουρα θα πάρουμε και πιο έμπειρους.

Κάποιοι ψάχνουν φαντάσματα την ώρα που δεν ασχολούνται με τα τέρατα που έχει κάνει ο πρόεδρος της ομάδας τους.

(Δε το λέω για σένα αυτό)

Δημοσ.

Σοβαρα ρωταω though , αν υπαρχει καποιο τετοιο issue που δεν εχω διαβασει πουθενα

Γιατι αν υπηρχε , μου φαινεται χαζο να μην εχει ακουστει . Απο την αλλη , ζουμε στην Ελλαδα

Δημοσ.

Γιατι οι τοπ που ψάχνει, δύσκολα θα καταλήξουν αρχές Μαΐου, με πιθανό grexit στις εφημερίδες και χωρις να ξέρει καν που θα παίζει στην Ευρώπη. Τέτοιες διαπραγματεύσεις παίρνουν χρόνο και θέλουν να εξετάζουν όλες τις επιλογές τους. Τώρα, σιντε και μαντζιος, πετριτς που ξέρουν τι και πως, μια χαρά παίζουν οι υποθέσεις τους αυτήν την περίοδο.

Δημοσ.

http://euroleague.sport24.gr/article/3455003/sfairopoylos-eimaste-h-pio-epityxhmenh-omada-ths-eptaetias.htm

Αν και σεβομαι το μπασκετικο ολυμπιακο ,αυτες τις δηλωσεις δεν καταλαβαινω γιατι γινονται. Την πιο πετυχημενη ομαδα πως την οριζουν , αφου σαν παναθηναικος εχω περισσοτερα τροπαια αυτην την επταετια.....Οπως πριν δυο χρονια μας ειχαν πρηξει οτι ειναι η μοναδικη ομαδα με 2 συνεχομενα  ευρωπαικα τροπαια...

Δημοσ.

http://euroleague.sport24.gr/article/3455003/sfairopoylos-eimaste-h-pio-epityxhmenh-omada-ths-eptaetias.htm

Αν και σεβομαι το μπασκετικο ολυμπιακο ,αυτες τις δηλωσεις δεν καταλαβαινω γιατι γινονται. Την πιο πετυχημενη ομαδα πως την οριζουν , αφου σαν παναθηναικος εχω περισσοτερα τροπαια αυτην την επταετια.....Οπως πριν δυο χρονια μας ειχαν πρηξει οτι ειναι η μοναδικη ομαδα με 2 συνεχομενα  ευρωπαικα τροπαια...

Την οριζουν με βαση τις καταστασεις που επικρατουν σημερα. Εσεις οι Παναθηναικοι,ξεχνατε κατι..Οτι ο χρονος περναει και οτι δεν μενει στασιμος! Τα ιδια λετε και για την Ευρωπη στο ποδοσφαιρο, τα ιδια και τωρα στο μπασκετ! Εχετε μεινει στο παρελθον.

Τα χρονια αλλαζουν

Δημοσ.

Την οριζουν με βαση τις καταστασεις που επικρατουν σημερα. Εσεις οι Παναθηναικοι,ξεχνατε κατι..Οτι ο χρονος περναει και οτι δεν μενει στασιμος! Τα ιδια λετε και για την Ευρωπη στο ποδοσφαιρο, τα ιδια και τωρα στο μπασκετ! Εχετε μεινει στο παρελθον.

Τα χρονια αλλαζουν

ναι συμφωνω οτι εχει καλυτερο υλικο τωρα και οτι ισως κυριαρχησεις τα επομενα 50 χρονια, αλλα αυτη την επταετια εχω 2 ευρωπαικα και 5 πρωταθληματα και να προσθεσω πριν 8 χρονια ειχα ενα ακομα ευρωπαικο....

Δημοσ.

Είναι υποστηριχτές του Ο.Σ.Φ.Π. Αυτό φτάνει.

Δημοσ.

ναι συμφωνω οτι εχει καλυτερο υλικο τωρα και οτι ισως κυριαρχησεις τα επομενα 50 χρονια, αλλα αυτη την επταετια εχω 2 ευρωπαικα και 5 πρωταθληματα και να προσθεσω πριν 8 χρονια ειχα ενα ακομα ευρωπαικο....

Επισης να προσθεσω οτι πηρα και εγω 2 Ευρωπαικα και μαλιστα b2b,ωντας αουτσαιντερ και τις 2 χρονιες,και εχω και παρουσιες σε συνεχομενα f4 αν δεν κανω λαθος,και με πολυ μικροτερο μπατζετ απο τις αλλες ομαδες..

Είναι υποστηριχτές του Ο.Σ.Φ.Π. Αυτό φτάνει.

Και ελεγα,ποτε θα πεταχτει καποιος να βγαλει πικρα! Δεν αργησες!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...