zizu10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δεν φαίνεται για τέτοιος παίχτης που θα έρθει να κοροϊδέψει. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο έτσι κι αλλιώς, σενάριο είναι. Πιο πολύ συμφωνώ με τον firewalker. Ελα ντε. Θα έπρεπε να όργωνε την Γαλλία για να έρθει Ελλάδα. Ακούω παίχτες απο Ελλάδα που βάζουν 6 γκολ στο Γαλλικό σε μια σεζόν. O Μητρος δεν έκανε ευκαιρία οχι γκολ στην Αγγλία, και εδώ βγήκε πρώτος σκόρερ φέτος...σε ποιο ποδοσφαιρικό πλανήτη ζεις; Για Ελλάδα ακόμα και τώρα καλός θα είναι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το θέμα είναι ότι στον Παο δεν μπορεί να προσφέρει! Διαβάζω παράλληλα κάτι ουρακοτάγκους σε διάφορα sites που πανηγυρίζουν στο άκουσμα και μόνο.. Γιαυτούς πρέπει να έχει σταματήσει ο χρόνος στο 2010, δεν εξηγείται αλλιώς..
8elwADSL Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Γιονας για την αποχώρηση του: «Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν ήταν δική μου απόφαση γιατί είχα συμβόλαιο και αυτό συνέβη για καθαρά οικονομικούς λόγους, υποθέτω γιατί η διοίκηση ήθελε να αναπροσαρμόσει το budget! Για την ακρίβεια, ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα στην καριέρα μου, που με έχει “απολύσει” δύο φορές! Αλλά δεν κρατάω καμία κακία, γιατί έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από την παραμονή μου στην Ελλάδα, πέρασα υπέροχα, έπαιξα μαζί και κόντρα σε μερικούς από τους κορυφαίους της Ευρώπης. Σέβομαι την απόφαση του συλλόγου, γιατί καμιά φορά ίσως είναι προτιμότερο να παίρνεις μία πρωτοβουλία με κόστος, από το να προσποιείσαι ότι δεν τρέχει τίποτε και στην πορεία, να ξέρεις ότι δεν θα είσαι σε θέση να πληρώσεις έναν παίκτη, όπως συνέβη πριν από λίγα χρόνια στη Ζαλγκίρις που χρεοκόπησε! Χαίρομαι αν η θυσία του δικού μου συμβολαίου, βοήθησε την διοίκηση να διατηρήσει την ομάδα σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο για να μπορεί να δίνει χαρά σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ! Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και ειδικότερα στην Ελλάδα που ζει δύσκολες στιγμές... Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία και να ‘στε σίγουροι ότι θα επέστρεφα με μεγάλη χαρά στην “πράσινη” οικογένεια...» Α ρε ζάκη να καταλάβαινες τότε τι μλκία έκανες. 1
Canvas Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ποιός Σισέ ρε παιδιά;! Να θυμηθούμε λίγο τους λόγους για τους οποίους σταματάει : Ιανουάριος '15 Με δηλώσεις του στο «RMC Sport» ο λατρεμένος των οπαδών του Παναθηναϊκού προμήνυσε το τέλος της καριέρας του: «Πλέον υποφέρω σωματικά και αυτό προκαλεί θέμα και στην ψυχολογία μου. Είναι ψυχοφθόρο να μην γνωρίζεις αν θα είσαι σε θέση αύριο να προπονηθείς και στο τέλος της εβδομάδας να συμμετέχεις σε μία αποστολή.Δεν είναι αυτός ο τρόπος που θα ήθελα να σταματήσω την καριέρα μου, αλλά αν δεν αλλάξει κάτι, τότε θα πρέπει να το πάρω απόφαση. Κάνω ό,τι μπορώ, έχω θέληση και πιστεύω στα θαύματα, αρκεί να ακολουθήσει και το κορμί μου». Τώρα σοβαρά μιλάμε; In other news, σήμερα ο Τράκης ξύπνησε και είπε να βάλει πρωτοσέλιδο "Στο Βερολίνο θα Ξαναρθω". Φέτος στόχος ήταν η ανανέωση , όχι η πρόκριση σε F4, όχι το πρωτάθλημα, αλλά από του χρόνου.....κυνηγάμε λέει τη Ρεάλ να φτάσουμε τα 9 της.. Βλέπω..Κύκλους είναι η φάση. 1
manzah80 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Οτι ισχυει ισχυει.Εμενα με βαζει σε σκεψεις ομως αυτο το ανετο 0-3 εκει μεσα
manzah80 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 δηλαδη οι παιχτες μας διαλεγουν παιχνιδια.Τωρα πως και γιατι δεν ξερω.
8elwADSL Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δε ξέρω τι γίνεται και εμένα μου φαίνεται περίεργο αυτό το 0-4 μέσα σε μια έδρα που δεν πέρασε κανείς φέτος.
Armored Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλά είναι δεδομένο οτι τα παράτησαν μετα το -3 στο πρωτάθλημα αλλά χαλαρωστε λίγο, στην καλή της μέρα αυτή η ομάδα έχει ρίξει τριαροτεσσαρες σε όλους, στην Τρίπολη θα κωλωσουμε;
Zerg13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 δηλαδη οι παιχτες μας διαλεγουν παιχνιδια.Τωρα πως και γιατι δεν ξερω. Τα λενε και αλλοι αυτα. Εγω δεν το πιστευω.
pontez2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ωραίο ματς. Μέχρι το πρώτο μισάωρο ο Αστέρας είχε το πάνω χέρι. Έχασε και 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες που αν έμπαιναν θα ηταν διαφορετικό το ματς. Βάλατε ένα γκολ σε ανυποπτη φάση εσείς και μετά συνέχισαν να σας πιέζουν αλλά εκεί μίλησε η κλάση του Κλωναρίδη. Μισό γκολ έδωσε ο άνθρωπος. Μετά το ματς τελείωσε. Ο Αστέρας ανοίχτηκε και τα έτρωγε. Φταίει και ο Βεργέτης που άφησε εκτός 3 βασικούς βέβαια αλλά δε ξέρω αν ηταν τραυματίες. Κλωναρίδης ο καλύτερος.
SlimData Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Εξελίξεις. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της βέροιας καλογέρης, δήλωσε σήμερα ενώπιον του ανακριτή ότι οι συμπαίκτες του είπαν, "τι κάνεις ρε, πρέπει να χάσουμε 3-0"!!!! http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/kalogeris/3088233 Η γελοιοποίηση και ο εξευτελισμός της ελεγχόμενης και κατευθυνόμενης σούπερλίγκα δεν έχει τελειωμό... Και περιμένω με πολύ ενδιαφέρον τις απολογίες των υπολοίπων. Γιατί αν γεωργέας, καλαιτζίδης, καλογέρης λένε αλήθεια, περιμένω κι άλλους να κελαηδήσουν. Αλλιώς μιλάμε για ψευδομαρτυρία... ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, Ε.. ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑ!
icenex Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Σκοπος ειναι να γινει κατι γιατι αυτα γινονται χρονια τωρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις