Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξελίξεις.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της βέροιας καλογέρης, δήλωσε σήμερα ενώπιον του ανακριτή ότι οι συμπαίκτες του είπαν, "τι κάνεις ρε, πρέπει να χάσουμε 3-0"!!!!

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/kalogeris/3088233

Η γελοιοποίηση και ο εξευτελισμός της ελεγχόμενης και κατευθυνόμενης σούπερλίγκα δεν έχει τελειωμό...

Και περιμένω με πολύ ενδιαφέρον τις απολογίες των υπολοίπων. Γιατί αν γεωργέας, καλαιτζίδης, καλογέρης λένε αλήθεια, περιμένω κι άλλους να κελαηδήσουν. Αλλιώς μιλάμε για ψευδομαρτυρία...

ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, Ε.. ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑ!

Τι γίνεται στην Τρίπολη;

0-3 στο 55; Ισχύει;

Αμφιβολίες, το μυαλό μου βασανίζουνε πολλές :lol:

Μια λεπτομέρεια που δεν αναφέρει το Sdna:

Ο Καλογέρης παίζει στον Άρη υπό τις οδηγίες του Καλαϊτζίδη, ο οποίος πρώτος κατήγγειλε το υποτιθέμενο στήσιμο και με αυτό που έκανε, επιδιώκεται το παρακάτω.

Με την μαρτυρία αυτή, ανατρέπεται πρακτικά η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας που απάλλαξε τη Βέροια, και ταυτόχρονα υποχρεωνεται ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ να ασκήσει έφεση εδώ και τώρα, καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία.

Σε αγώνα που μεταδίδεται live και κάποιοι διαβάζουν μέχρι και τα χείλη του Τοροσίδη ενίοτε, κάποιος (ανώνυμος προφανώς, δεν ξέρουμε ποιος ήταν) είπε στον παίχτη του καλαΐτζίδη: «Τι κάνεις μωρέ, πρέπει να χάσουμε 3-0», επειδή αν δεν του το έλεγε θα κέρδιζαν. Φόβητρο η Βέροια. Και ο Καλογερής, που είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση, παρουσιάστηκε στον ανακριτή χωρίς δικηγόρο. Μάιστα.

Α, κυκλοφορεί και μια φήμη ότι ο Καλογερής πριν πάει στον ανακριτή, συναντήθηκε με τον δικηγόρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γρηγορίου. Υπάρχουν λέει και φωτογραφίες...

Ότι κάποιοι θα πάνε για ψευδομαρτυρία μέσα είναι το μόνο σίγουρο τελικά

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Σε άλλη χώρα ναι αυτό θα γινόταν εδώ τα κουκουλώνουν άντε στη καλύτερη να ρίξουν τη μικρή ομάδα.

Δημοσ.

Οι αθλητικοί δικαςτες εχουν αναλάβει τη διεκπεραίωση; Αυτους που προσπαθεί να διαγράψει ο Κοντονής; Αυτους που δεν βλεπουν και δεν ακούν οταν εμπλέκεται καπου ο οσφπ ή καποιο παράρτημα; Ντροπή που παραμένει ακομα στην κατηγορία η Βέροια.

Δημοσ.

Οπότε έχουμε πτώση της Βέροιας και μάλλον του Ο.Σ.Φ.Π.

Αν γινει αυτο που λες που δεν θα γινει ποτε μα ποτε στην ελλαδα θα καψουνε ολο τον πειραια οι γαβροι καλυτερα να τους καψεις το σπιτι παρα αυτο.Θα γεμισουν βομβες τα σπιτια των δικαστων και των εισαγγελων.Δεν συμφερει κανεναν το να πεσει ο γαβρος ουτε τον ιδιο τον παναθηναικο.Εκει θα δεις που θα πανε τα εισητηρια.

Δημοσ.

Ντροπή που παραμένει ακομα στην κατηγορία η Βέροια.

Εδω παιζει στη κατηγορια το σωματειο που με τις βρωμιες που εχει κανει επρεπε οχι απλα να πεσει κατηγορια, αλλα να εχει εξαφανιστει απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη. Ουτε σε ερασιτεχνικο δεν θα επαιζαν σε ενα σοβαρο κρατος.

Τι ψαχνεις τωρα...

Δημοσ.

Εδω παιζει στη κατηγορια το σωματειο που με τις βρωμιες που εχει κανει επρεπε οχι απλα να πεσει κατηγορια, αλλα να εχει εξαφανιστει απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη. Ουτε σε ερασιτεχνικο δεν θα επαιζαν σε ενα σοβαρο κρατος.

Τι ψαχνεις τωρα...

Να τιμωρηθει πρωτα η ομαδα σου για την δωροδοκια και μετα τα βρισκουμε και για τον Ολυμπιακο

Δημοσ.

Ποια δωροδοκια;

Ελα ντε. Να μου ασκηθει ποινικη διωξη για σηκωφαντικη δυσφημηση του ΑΑΠΟ (Αγιου Αθλητικου Παναθηναικου Ομιλου)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ρε γιαννακόπουλε, ναι! Κάνε μας υπερήφανους μεγάλε αθλητικέ ηγέτη! Ναι!

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/748333/katiggeile-toys-aggelopoyloys-ston-esake-o-panathinaikos

Αυτοί οι αλήτες δημιουργούν κλίμα και προάγουν τη βια με τις δηλώσεις τους!

Βάλτους όλους στις θέσεις τους μεγάλε ηγέτη! Και μην τους κάνεις μόνο καταγγελία, πήγαινε να τους πεις όσα είπες στον σπανούλη και στον τούρκο διαιτητή! Δείξε τους πως είναι ο αξιοπρεπής παράγοντας!

Μεγάλε! Ναι!

• Like 1
Δημοσ.

Φταιω εγω που ρωτησα... Αλλα με εφαγε η περιεργεια τι θα πεταξεις παλι...

Για να σου λυθεί η απορία λοιπόν μιλάει για την υπόθεση των λουλουδιών όπου πιάστηκες επ'αυτοφώρω να λαδώνεις.Αν εγώ πρέπει να πέσω κατηγορία επειδή έτσι γράφεται και ακούγεται χωρίς ακόμα κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να στέκει σε δικαστήριο εσύ που πιάστηκες επ' αυτοφώρω δεν έπρεπε να παίζεις ούτε στην ΕΠΣ Αθηνών.Είδες λοιπόν; Λύνουμε και απορίες..Και μην μου πεις 40 χρόνια πριν και λοιπά γιατί και η κασέτα του Κόκαλη 20 χρόνια πριν είναι..Για τον Μαρινάκη όταν θα προκύψουν στοιχεία που να είναι ακλόνητα στο δικαστήριο τα ξαναλέμε..Και για να σε προλάβω εγώ πιστεύω περισσότερο από ότι εσύ ότι ο Μαρινάκης έχει κάνει αυτά που του καταλογίζουν και πιθανότατα ακόμα περισσότερα.Σημασία όμως δεν έχει τι πιστεύω εγώ και εσύ.Σημασία έχει τι μπορεί να αποδειχτεί στις δικαστικές αίθουσες....

Δημοσ.

Για να σου λυθεί η απορία λοιπόν μιλάει για την υπόθεση των λουλουδιών όπου πιάστηκες επ'αυτοφώρω να λαδώνεις.Αν εγώ πρέπει να πέσω κατηγορία επειδή έτσι γράφεται και ακούγεται χωρίς ακόμα κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να στέκει σε δικαστήριο εσύ που πιάστηκες επ' αυτοφώρω δεν έπρεπε να παίζεις ούτε στην ΕΠΣ Αθηνών.Είδες λοιπόν; Λύνουμε και απορίες..Και μην μου πεις 40 χρόνια πριν και λοιπά γιατί και η κασέτα του Κόκαλη 20 χρόνια πριν είναι..Για τον Μαρινάκη όταν θα προκύψουν στοιχεία που να είναι ακλόνητα στο δικαστήριο τα ξαναλέμε..Και για να σε προλάβω εγώ πιστεύω περισσότερο από ότι εσύ ότι ο Μαρινάκης έχει κάνει αυτά που του καταλογίζουν και πιθανότατα ακόμα περισσότερα.Σημασία όμως δεν έχει τι πιστεύω εγώ και εσύ.Σημασία έχει τι μπορεί να αποδειχτεί στις δικαστικές αίθουσες....

Βασικά σημασία έχει η αλήθεια. Και την αλήθεια την ξέρουμε όλοι.

Εσύ τι εννοείς; Ότι αν δεν αποδειχτεί κάτι στο δικαστήριο δεν θα μιλάμε, θα πανηγυρίζουμε την περήφανη ομάδα κτλ και αν και όταν αποδειχτεί κάτι στο δικαστήριο θα τον λιθοβολήσουμε και θα λέμε δώσε πίσω τα κάλπικα, μας πρόδωσες αλήτη, πως μας το έκανες αυτό, δεν το πιστεύω παναγιά μου;

Έλα ρε αδερφέ...

Εν τω μεταξύ, όλοι καταλαβαίνουμε ότι το μέγεθος των σκανδάλων είναι ασύγκριτα μεγαλύτερο από τα ελάχιστα που βγαίνουν στη φόρα.

Έστω όμως και από αυτά τα λίγα.

Δεν μπορώ να καταλάβω.

Ζητήσατε σε άλλη ομάδα, θεωρητικά ανεξάρτητη και ανταγωνίστρια να προσλάβει τον προπονητή που θέλατε εσείς και του πληρώνατε και το μισό συμβόλαιο!

Πως είναι δυνατόν μετά να προβάλετε έστω και ένα επιχείρημα για την υπεράσπιση αυτής της ομάδας; Δεν το χωράει καμία λογική!

Και δεν χρειάζεται καν να πάω σε άλλα στοιχεία. Είναι τρομερό σκάνδαλο από μόνο του και υπεραρκετό να δούνε φως και οι τυφλοί!

Δημοσ.

Οχι ότι έχει σημασία αλλά δεν έχει ο Ολυμπιακός αντίστοιχες περιπτωσεις δωροδοκίας για τις οποίες δεν τιμωρήθηκε?

Δημοσ.
Ζητήσατε σε άλλη ομάδα, θεωρητικά ανεξάρτητη και ανταγωνίστρια να προσλάβει τον προπονητή που θέλατε εσείς και του πληρώνατε και το μισό συμβόλαιο!

Δε βλέπω κάποιο σκάνδαλο σε αυτό. Κανονικά θα έπρεπε να γίνει δημόσια χωρις μυστικοπάθεια. Εδώ επι χρόνια ιδιοκτήτης του ΟΦΗ ήταν άνθρωπος μέσα απ την οικογένεια που ειχε τον Παναθηναικό. Και ο ΟΦΗ υπήρξε ανταγωνιστικός εκείνη τη περίοδο όχι οπως ο Πανιώνιος που μάχεται κάθε χρόνο για τη σωτηρία του.

Σκάνδαλα υπάρχουν αρκετά. Και αυτό με τη Βέροια έχει αρκετό καπνό άρα κάπου υπάρχει και η φωτιά. Αλλά αυτό με τον Ελευθερόπουλο δεν το θεωρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...