Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να είναι και ο Νικολακόπουλος, ο ίδιος, που ξέρεις?

Ή ακόμα και ο Μπραουδάκης. Μάντεψε :lol:

Αν θέλεις πάντως, μπορώ να του πω να σου δώσει και εσένα δημοσιογραφική με έκπτωση.

Δουλεύει στο gavros.gr και τις έχει εύκολες (κούνια που τον κούναγε τον νυχτωμένο από την Κύπρο)

To μέσο που δουλεύεις/δούλευες γιατι δεν το λες; Ανώνυμα γράφεις εδώ, πχ αν πεις πρωταθλητής , gavros.gr, redplanet ξέρω γω, δεν μπορούμε να βρούμε ποιος είσαι. Γιατί δεν το λες, μια που είσαι γάβρος και ντόμπρος  B)

Απλα περιέργεια, δικαίωμα σου να γράφεις οπου θες, δημοκρατία έχουμε.

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Kappa Keepo 

Ειπε οτι ηταν αθλητικος δημοσιογραφος?

Γιατι μπορει να γραφει στο Παιδι μου κι Εγω tho

• Like 1
Δημοσ.

Ή στους Financial Times ή να είναι ο γκόμενος της παρουσιάστριας στο Sigma Live ας πούμε...

• Like 1
Δημοσ.

Και γω δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι δημοσιογράφος. Και ένα εξάμηνο να' κανε στο χειρότερο ΙΙΕΚ, αποκλείεται να γράφει τόσες αστήρικτες αρλούμπες, όσο εμπαθής και να είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Συντάκτης στο περιοδικό Παράγκα και Όραμα είναι, εξού και οι αστήρικτες αρλούμπες.

Δημοσ.

Και γω δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι δημοσιογράφος. Και ένα εξάμηνο να' κανε στο χειρότερο ΙΙΕΚ, αποκλείεται να γράφει τόσες αστήρικτες αρλούμπες, όσο εμπαθής και να είναι.

Actually οσο υπηρχε LRoi στο φορουμ μαθαιναμε 1 μερα πριν τι αρλουμπες θα εχει ο γαυρος/πρωταθλητης/whatever της επομενης. Και δωρεαν :P

Anyway, ο καθεις κρινεται απο αυτα που λεει και γραφει κι οχι απο την επαγγελματικη του ιδιοτητα , εξαλλου καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη. Ως εκ τουτου και ο LRoi κρινοταν για τις αρλουμπες του εδω μεσα κι οχι για τον αν αθρογραφουσε οπουδηποτε. Το 2ο αναφερθηκε just for reference , ανεξαρτητως του οτι ενα ασχετο μελος με τον LRoi αυτη τη στιγμη τσιμπαει πιο ευκολα κι απο μπαρμπουνι, δινοντας συνεχεια σε ζητημα που αφορα μελος που μας εχει αφησει χρονους στο παρον φορουμ :lol:

Δημοσ.

Actually οσο υπηρχε LRoi στο φορουμ μαθαιναμε 1 μερα πριν τι αρλουμπες θα εχει ο γαυρος της επομενης. Και δωρεαν :P

Είπε το νέο μέλος... :lol:

Θέλει ο Midi να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει B)

• Like 1
Δημοσ.

Ως πρωην αναγνωστης του φορουμ και νυν μελος δεν νομιζω οτι εχω να κρυψω και πολλα.

Αυτα πες τα σε οσους εδω και 2 σελιδες τσιμπανε σε οτι ποστ  γινει για τον LRoi :lol:

Δημοσ.

Τι είπε ρε παίδες ο Ζωγράφος για την ομάδα και το κόσμο της γιατί δεν το βρίσκω.

Δημοσ.

Ρε μεγαλε εσυ που εισαι μεσα στα πραγματα πες μου κατι.

Τη unicef την πληρωνετε απο τα βαπορια απο την Περσια

η απο τα εσοδα του τσου λου που πατε καθε χρονο λογω

στημενων?

• Like 1
Δημοσ.

Παίζουμε το Ξάνθη - ΠΑΟ 3-2 στη Μαλαισία και έχουμε χεστεί στην κονόμα.

Τώρα τελευταία βγάλαμε και κάτι δίφραγκα από τον αναπάντεχο άσο του Κολοσσού.

Δημοσ.

Διάβασα την είδηση για τον ζωγράφο και είδα ωραίες συνομιλίες. Αν αυτές έχουν ως έχουν ο skai χωρίς να το θέλει κάνει κακό και στην ομάδα του. Δείχνει το πόσοι μπλεγμένοι παράγοντες υπάρχουν και πόσες χάρες ζητάνε συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναικού. Έχει ζουμί η υπόθεση :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...