pontez2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ούτε και απασχολεί κανέναν το τι απατεωνιές μπορεί να έκανε κάποιος πριν 30 χρόνια. Το αποτέλεσμα αυτού το έχουμε; Kαταδικάστηκε; Τι νόημα έχουν αυτά; Το θέμα ειναι το παρόν και το μέλλον. Πάντως σήμερα πατάω το link και δεν υπάρχει. Περίεργα πράγματα... Κοίτα που θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι μου. Προλαβαίνουν κάποιοι να επεξεργαστούν τα σχόλια τους; :-D
SlimData Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ρε αδερφέ περίεργη λογική έχεις εσύ, τελικά, σε πολλά επίπεδα Τι πάει να πει τι μας νοιάζει τι έκανε πριν 10 και 20 και 30 χρόνια; Ένοχος και κυνηγημένος να είναι για ότι πραγματικά έκανε μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Κι ο ψωμιάδης δεν πιάστηκε και δεν καταδικάστηκε ποτέ αλλά είναι γνωστό και αποδεδειγμένο ότι ήταν βασανιστής της χούντας. Αλλά, τι πειράζει, δεν πιάστηκε δεν καταδικάστηκε
pontez2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 O Ψωμιάδης και πιάστηκε και καταδικάστηκε και φυλακίστηκε. Για άλλα θέματα. Αυτά που γράφεις πρώτη φορά τα διαβάζω. Εδώ έχουμε ένα άρθρο του 1992 που αφορά μια υπόθεση της οποίας την εξέλιξη δε ξέρουμε. Τι νόημα έχει όλο αυτό; Και ο Μελισσανίδης καταδικάστηκε κάποτε για άλλο ζήτημα. Τι νόημα έχουν αυτά στη παρούσα φάση; Σε τι μας βοηθάνε;
harisv Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 το νοημα ειναι να μιλαμε για τις λαμογιες των αλλων προεδρων ωστε να νιωθουμε αθωοι για τον δικο μας προεδρο...
SlimData Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 O Ψωμιάδης και πιάστηκε και καταδικάστηκε και φυλακίστηκε. Για άλλα θέματα. Αυτά που γράφεις πρώτη φορά τα διαβάζω. Εδώ έχουμε ένα άρθρο του 1992 που αφορά μια υπόθεση της οποίας την εξέλιξη δε ξέρουμε. Τι νόημα έχει όλο αυτό; Και ο Μελισσανίδης καταδικάστηκε κάποτε για άλλο ζήτημα. Τι νόημα έχουν αυτά στη παρούσα φάση; Σε τι μας βοηθάνε; Σε τι με βοηθάει να ξέρω το ποιόν ενός ανθρώπου; Δεν καταλαβαίνω καν την απορία σου, δεν μπορώ να την επεξεργαστώ
pontez2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ούτε εγώ κατάλαβα την ένστασή σου. Σε αθλητικό φόρουμ γράφουμε όχι σε εγκληματικό ή κοινωνικοψυχολογικό. Έκανε ο Αλαφούζος κάτι κακό πάνω στον αθλητισμό; Κατηγορείται για κάτι; Και πως θα κρίνεις το ποιόν του από ένα δημοσίευμα 30 ετών που δεν γνωρίζεις αν οι κατηγορίες ήταν βάσιμες ή όχι ούτε αν καταδικάστηκε; Στη τελική τι μας ενδιαφέρει;. Από τι κρίνεις τον πρόεδρο της ομάδας σου; Αν σου πω οτι ο Αλαφούζος είναι μεγάλος ευεργέτης της ογκολογικής κλινικής Αθηνών ή οτι ο Μαρινάκης ταίζει εκατοντάδες φτωχές οικογένειες θα σου αλλάξω την άποψη για το ποιόν τους; Σημείωση. Στη τελική αν θέλετε να τον κατηγορήσετε για κάτι τον συγκεκριμένο υπάρχει καταδικαστική απόφαση για χρεη, offshore εταιρίες και άλλα. Ήταν λίγο κακό παιδί τελικά Δε χρειάζεται να αναπαράγετε τους rage against the κάτι και άλλες οπαδικές ιστοσελίδες. 1
SlimData Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Αυτή είναι η δική σου λογική. Έχεις δικαίωμα να μην σε ενδιαφέρει απολύτως τίποτα. Και έχω δικαίωμα -που το θεωρώ προσωπικά και υποχρέωση- να υπολογίζω τα πάντα. Την απορία λοιπόν, στην τελική τι μας ενδιαφέρει την προσπερνώ αφού εξακολουθώ να μην την καταλαβαίνω. Από εκεί και πέρα, πίστεψε με, εσύ αν μου πεις οτιδήποτε για οποιονδήποτε, πιθανότατα θα το προσπεράσω ως σκξσηκσδφησδκλφηα. Χωρίς παρεξήγηση. Αν σε κάποιο σημείο κρίνω ότι είσαι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πράγματα σε ένα οποιοδήποτε χώρο, θα λαμβάνω σοβαρότερα υπ'όψιν μου όσα λεγόμενά σου αφορούν τον χώρο. Στο προκείμενο λοιπόν. Εσύ είπες, "Ούτε και απασχολεί κανέναν το τι απατεωνιές μπορεί να έκανε κάποιος πριν 30 χρόνια." Και εγώ απάντησα "Τι πάει να πει τι μας νοιάζει τι έκανε πριν 10 και 20 και 30 χρόνια; Ένοχος και κυνηγημένος να είναι για ότι πραγματικά έκανε μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη." Αν από αυτό καταλαβαίνεις ότι δεν αντιδρώ στην άποψή σου αλλά θεωρώ ένοχο τον αλαφούζο και προσπαθώ εγώ να αποδώσω δικαιοσύνη, πάσο, δεν κατάλαβες και τσάμπα συζητάμε.
pontez2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Είναι δική μου λογική φυσικά. Την άποψή μου είπα και χρησιμοποίησα για τονισμό Α πληθυντικό. Για εμένα δεν έχει σημασία τι έκανε κάποιος πριν 30 χρόνια πόσο μάλλον όταν δεν έχουμε πληροφορίες για την εξέλιξη της υπόθεσης. Δε μπορεί να τους βρίσκει όλους σύμφωνους αυτή η άποψη. Περίμενα βέβαια οτι δε θα έβρισε σύμφωνους τους Ολυμπιακούς, όχι κάποιον που από ότι καταλαβαίνω είναι οπαδός του Παναθηναϊκού- Αν είναι λάθος με διορθώνεις. Στο δια ταύτα για να μην έχουμε παρεξηγήσεις σου απάντησα για το "ποιόν" του κάθε ανθρώπου επειδή το έθεσες. Φυσικά και δεν ένιωσα πως πας να αποδόσεις δικαιοσύνη. Τέλος δε υπάρχει καμία παρεξήγηση. Τη γνώμη μας γράφουμε.Δε με έθιξες κάπου.
SlimData Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Παναθηναικός είμαι, ναι. Αλλά είμαι και άλλα πράγματα πέρα από παναθηναικός. Δεν με ενώνει απαραίτητα κάτι με τον αλαφούζο, απλά γιατί υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα, ούτε γιατί είναι πρόεδρος της. Όπως δεν με ενώνει απαραίτητα κάτι και με τους υπόλοιπους παναθηναικούς στο φόρουμ ή στο γήπεδο. Για να το θέσω πιο σωστά, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που θα με κάνουν να υποστηρίξω ή να αντιπαρατεθώ με κάποιον από την ομάδα που υποστηρίζει. Σε ότι αφορά τον πρόεδρο του παναθηναικού αλαφούζο, μου αρέσει η αθλητική αφέλεια του γιατί είναι η μεγάλη απόδειξη πως δεν κινείται παρασκηνιακά, αυτό το καταλαβαίνουν και οι πέτρες. Επίσης του αναγνωρίζω την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει για την ομάδα κόντρα σε μεγέθη ασύγκριτα με τον ίδιο. Κυριολεκτικά και μεταφορικά 1
8elwADSL Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ετοιμάσου να ακούσεις για την παράγκα του Αλαφούζου τώρα εδώ ακούγαμε για τη παράγκα του Γόντικα! Ακου εκεί αθλητική αφέλεια ο Αλαφούζος!
pontez2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Για να το θέσω πιο σωστά, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που θα με κάνουν να υποστηρίξω ή να αντιπαρατεθώ με κάποιον από την ομάδα που υποστηρίζει. Tα συγχαρητήρια μου παρόλο που δε γνωριζόμαστε προσωπικά. Δεν υπάρχουν πολλοί που μπορούν να διαχωρίσουν τον οπαδισμό με τον εαυτό τους. Ίσως γιατί ο οπαδισμός υπερισχύει. Όσο για την αθλητική αφέλεια. Μόνο αφελή δε θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω. Παρασκηνιακά δε νομίζω οτι έχει ανάγκη να κινηθεί. Έχει κανάλι και το χρησιμοποιεί. Το πρόβλημά του, κατά τα δικά μου πιστεύω, είναι οτι κάνει περισσότερα για να θίξει τους αντιπάλους παρά για να βοηθήσει την ομάδα του.
SlimData Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Διαφωνώ στον υπερθετικό. Εγω αν είχα το κανάλι του, θα είχα κάθε μισή ώρα έκτακτο δελτίο σε κάθε σκάνδαλο. Γιατι δεν δίνει τα πρακτικά η σούπερ λίγκα; Γιατι αφαίρεσε τις απειλές του Μαρινάκη και την επίθεση του μπράβου απο τα πρακτικά που υποχρεώθηκε να παραδώσει η σουπερλιγκα; Τι εννοεί ο πρόεδρος της επο Σαρρης ότι κάποιες φορές δεν τηρούμε τους κανόνες; Ποιος παίρνει αυτήν την απόφαση; Μικρά παραδείγματα αυτά. Κυριολεκτικά κάθε μισή ώρα θα τα έβγαζα. Αυτός αντί να επιτεθεί, κάνει μαλακιούλες στυλ παράγκα και όραμα. Λες και το πρόβλημα του ποδοσφαίρου είναι οι διαιτητές και οι παρατηρητές και όχι αυτοί που τους ελέγχουν. Έτσι δεν τον παίρνουν σοβαρά. Όπως δεν τον έπαιρνε σοβαρά κανένας στην αρχή με το τουιτερ. Εχει πολυβόλο και παει στη μάχη με σφεντόνα. 1
harisv Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εγω φιλε δεν συμφωνω μαζι σου. Ειναι προεδρος της ομαδας και καθηκον του ειναι η ομαδα. Αν θελει να κινηθει εναντιον των σκανδαλων εχει το δικαιωμα να κανει καταγγελιες στα δικαστηρια χωρις μα βγαινει στα καναλι.
SlimData Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δεν μιλάμε για μια ιδιωτική αντιπαράθεση. Μιλάμε για ενα τηλεοπτικό πλέον προϊόν, πολυ μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος και πολυ μεγάλου οικονομικού ενδιαφέροντος. Προσωπικά θεωρώ απο πολλά χρόνια δεδομένο ότι ο χώρος ειναι απόλυτα διεφθαρμένος. Ο μόνος τρόπος να τον νικήσεις να τον κερδίσεις χωρίς να γίνεις ίδιος ειναι με την στήριξη του κόσμου που θέλει δικαιοσύνη. Πως θα μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει αν δεν τα προβάλεις εσύ που έχεις τη δυνατότητα; Σε ότι αφορά τη δικαιοσύνη, ειναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Είδες τι γίνεται με το λεγόμενο αυτοδιοίκητο. Επίσης είδες τι γινεται με τους αθλητικούς δικαστές. Ο άλλος πήγε και έτρεξε να αθωώσει τη Βέροια για μια υπόθεση που ερευνάται ακομα. Κάτι εξυπηρετούσε. Άρα καταλαβαίνεις ή τουλάχιστον εγω καταλαβαίνω ότι στην αθλητική δικαιοσύνη δεν μπορείς να στηριχθείς.
8elwADSL Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Οτι βγάζει ο ΣΚΑΙ είναι κατασκευασμένο οπότε τσάμπα κόπος ακόμα και ένα κανάλι/εφημερίδα που δεν έχει σχέση με τον Αλαφούζο να τα έβγαζε θα έλεγαν ότι τα πήρε ο ιδιοκτήτης του για να βγάλει αυτά τα ψέμματα στη φόρα. Μπροστά στα μάτια τους να δουν το χοντρό να κανονίζει για ένα ματς δεν θα το πιστέψουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις