Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Το ενδιαφερον στα χθεσινα που βγηκαν στην φορα δεν ειναι το ποιοι εμπλεκονται, αυτο ειναι γνωστο μηνες τωρα.

Αλλα το οτι οι ρολοι μεσα απο τους διαλογους, γινονται διακριτοι και πολυ συγκεκριμενοι. Κι οτι συγκεκριμενα αυτος που ειχε τον πρωτο και τον τελευταιο λογο για το οτιδηποτε (aka ο μεγαλοβαρονος), ειναι ξεκαθαρα ενας και συγκεκριμενος.

Μαγκες μιλαμε για 2 τονους καθαρης ηρωινης. Η οποια ως γνωστον, στη συνεχεια νοθευεται τουλαχιστον 1/10 αναλογια μεχρι να καταληξει να πουληθει προς χρηση, δηλαδη το φορτιο αυτο αντιστοιχει σε 20 τονους πρεζας μινιμουμ. Σοκ και δεος απλα. Δεν μιλαμε για θεμα που μπορει κανεις να το δει απο οπαδικη σκοπια, εδω μιλαμε για 1000δες ζωες.

Δημοσ.

Μεγάλο όνομα και για τη θέση του στόπερ λένε απ τη ΠΑΕ ακούγεται το όνομα του Αγκερ!

Αν τον πάρουμε κ αυτόν θα πρόκειται για ακόμα μια τεράστια μεταγραφή μόνο 30 χρονών και με 8 χρόνια εμπειρίας Prermiership.

Δημοσ.

και εσεις νομιζετε οτι λεει για τον μαρινακη?Ας σοβαρευτουμε ρε παιδια,ο προεδρος του γαυρου δεν ειναι τετοιος ανθρωπος :-D :-D :-D

Ειναι χειρότερος του Ψωμιάδη και του Μπέου κατα πολυ. Παιζει σε κατηγορία Escobar ο ανθρωπος, δεν εχει ξαναπιαστει τοσο μεγαλο φορτίο οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και στην Ευρώπη ever.

Αν τελικα κληστει μεσα, Η εμπλοκή του με το ποδοσφαιρο του εκανε πολυ κακο και οχι καλο. Θα μπορουσε σιωπηλά να κανει την βρωμοδουλειές του και κανεις να μην του βάζει κοριό.

Το θεωρω θεία δικη. Η εμπλοκή του με την μπαλα να ειναι και η καταστροφή του.

Δημοσ.

Το ενδιαφερον στα χθεσινα που βγηκαν στην φορα δεν ειναι το ποιοι εμπλεκονται, αυτο ειναι γνωστο μηνες τωρα.

Αλλα το οτι οι ρολοι μεσα απο τους διαλογους, γινονται διακριτοι και πολυ συγκεκριμενοι. Κι οτι συγκεκριμενα αυτος που ειχε τον πρωτο και τον τελευταιο λογο για το οτιδηποτε (aka ο μεγαλοβαρονος), ειναι ξεκαθαρα ενας και συγκεκριμενος.

Μαγκες μιλαμε για 2 τονους καθαρης ηρωινης. Η οποια ως γνωστον, στη συνεχεια νοθευεται τουλαχιστον 1/10 αναλογια μεχρι να καταληξει να πουληθει προς χρηση, δηλαδη το φορτιο αυτο αντιστοιχει σε 20 τονους πρεζας μινιμουμ. Σοκ και δεος απλα. Δεν μιλαμε για θεμα που μπορει κανεις να το δει απο οπαδικη σκοπια, εδω μιλαμε για 1000δες ζωες.

Δεν βγήκε από τα χθεσινά κάτι ξεκάθαρα επιβαρυντικό για τον Φαταουλ και δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να βγει από "ποδοσφαιρικό" θέμα, ασχετα με το πως ερμήνευσε ο Θωμαίδης ή ερμηνεύει ο καθένα μας τα SMS. Εγω μπορεί να είμαι σίγουρος ότι αυτός είναι υπεύθυνος αλλά μόνο αν κάποιος τον κατονομάσει ανοιχτά θα κατηγορηθεί. Ετσι έγινε και με τον αρχικό κατηγορούμενο, έτσι προέκυψε μετά και ο Κοτσώνης. Κανείς δεν φορτώνεται 2 τόνους με την DEA στο κεφάλι του ώστε να καλύψει κάποιον. Αν γίνει κάτι τέτοιο βέβαια είναι τέτοιο το θέμα που δεν καλύπτεται αρκεί η κατηγορία για να τον εξαφανίσει ούτε ο Τσουκαλάς δεν προκειται να τον υποστηρίξει.

Δημοσ.

Αν γίνει κάτι τέτοιο βέβαια είναι τέτοιο το θέμα που δεν καλύπτεται αρκεί η κατηγορία για να τον εξαφανίσει ούτε ο Τσουκαλάς δεν προκειται να τον υποστηρίξει.

Διαφωνώ

Μεγάλο ποσοστό ακόμα και σοβαροφανών κοινωνικά Γαύρων είναι τα απόλυτα Τσουκαλοειδή.

Δικηγόροι,γιατροί,μηχανικοί κτλ.Ημουνα σε παρέα με (τότε)υποδιευθυντή νοσοκομείου στο ματς με το ακυρωθέν γκολ του Κατσούρ και πανηγύριζε σαν τρελλός το οφσαιντ-γκολ του Τζιμπουρ ,με επιπρόσθετα επιφωνήματα ¨σας π@$αει ο Βαγγέλας.

Σε καφετέρια τώρα.Γιατί στο γήπεδο όλοι λίγο πολύ ξεφεύγουμε.

Δράμα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν γίνει κάτι τέτοιο βέβαια είναι τέτοιο το θέμα που δεν καλύπτεται αρκεί η κατηγορία για να τον εξαφανίσει ούτε ο Τσουκαλάς δεν προκειται να τον υποστηρίξει.

Μην ορκίζεσαι κιόλας.

Δημοσ.

Δεν βγήκε από τα χθεσινά κάτι ξεκάθαρα επιβαρυντικό για τον Φαταουλ και δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να βγει από "ποδοσφαιρικό" θέμα, ασχετα με το πως ερμήνευσε ο Θωμαίδης ή ερμηνεύει ο καθένα μας τα SMS. Εγω μπορεί να είμαι σίγουρος ότι αυτός είναι υπεύθυνος αλλά μόνο αν κάποιος τον κατονομάσει ανοιχτά θα κατηγορηθεί. Ετσι έγινε και με τον αρχικό κατηγορούμενο, έτσι προέκυψε μετά και ο Κοτσώνης. Κανείς δεν φορτώνεται 2 τόνους με την DEA στο κεφάλι του ώστε να καλύψει κάποιον. Αν γίνει κάτι τέτοιο βέβαια είναι τέτοιο το θέμα που δεν καλύπτεται αρκεί η κατηγορία για να τον εξαφανίσει ούτε ο Τσουκαλάς δεν προκειται να τον υποστηρίξει.

Δεν μου φαινεται παραλογος ο τροπος που σκεφτεσαι, αλλα αφενος χθες βγηκαν ελαχιστα πραγματα απο αυτα που υπαρχουν διαθεσιμα στη δικογραφια πραγμα που σημαινει οτι υπαρχουν πολυ περισσοτερα στοιχεια που συνθετουν το παζλ που ειδες χθες.

Επισης, προφανως λαμβανεις υποψιν σου (αθελα ή ηθελημενα) τον τροπο που θα λειτουργησει η δικαιοσυνη .

Τυπου οι προφανεις κατηγορουμενοι να μετατραπουν σε κατηγορους και να κινδυνευουν παραπανω κατι Θωμαιδηδες παρα οι αρχιμαφιοζοι και βαρονοι .

Συμφωνω οτι σε νομικο επιπεδο δεν αποδεικνυουν κατι τα χθεσινα απο μονα τους, ωστοσο για καθε νοημονα ανθρωπο βγαινει συμπερασμα του ποιος ειναι ο αρχιβαρονος και ποιοι τα τσιρακια που εκτελουσαν εντολες.

Δημοσ.

Σήμερα και σε συνδυασμό με τις νέες τιμές,πήρα την απόφαση για πρώτη φορά να βγάλω διαρκείας:)

Είχα πάει την Κυριακή με το διαρκείας ενός γνωστού και σε συνέχεια του νιρβάνα δεν μπόρεσα να αντισταθώ..

Οικογενειακό στην 5β + παιδικό για την κοράκλα,190 σύνολο,καθόλου άσχημα:)

Για πρώτη μέρα έως στις 13:30 που έφυγα περίμεναν καμμία εκατον πενηνταριά άτομα!

Προβλέπω πάνω απο 10000 διαρκείας φέτος(αφού έβγαλα και εγώ):)

• Like 1
Δημοσ.

Όταν βλέπεις ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια να ενισχυθεί η ομάδα, έχεις ένα λόγο παραπάνω να κάνεις την οικονομική υπέρβαση. Το ίδιο ισχύει και για το μπάσκετ, μακάρι του χρόνου να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα και στα 2 αθλήματα σε κάθε αγώνα. Αλλά ακόμα και αν δε γίνει εκεί η αντίστοιχη προσπάθεια, η στήριξή μας είναι το λιγότερο που αξίζει αυτή η ομάδα.

Δυστυχώς θα λέιπω ένα εξάμηνο στο εξωτερικό και δε θα έχω την ευκαιρία να αγοράσω διαρκείας αν και θα το ήθελα πολύ. Τουλάχιστον έχω τη συνείδησή μου καθαρή ότι σαν φίλαθλος του Παναθηναϊκού δεν έχω μπλέξει το όνομα της ομάδας μου με τα μεγαλύτερα σκάνδαλα όπως έχουν κάνει άλλοι. Και δε μιλάω για στημένα ή στοιχηματισμούς, γιατί δυστυχώς λίγο πολύ όλοι οι παράγοντες στην Ελλάδα έχουν συμμετάσχει σε αυτό. Ξέρω όμως ότι η διοίκησή μου δεν είναι υπεύθυνη για την εξάρτηση ή το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων από πρέζα. Αφήστε τους απέναντι να χειροκροτάνε τον αρχιμαφιόζο, ο κόσμος του Παναθηναϊκού (πέραν των κάφρων που υπάρχουν παντού) είναι σκεπτόμενος, έχει τα μάτια του ανοιχτά και ξέρει να αναγνωρίζει όσα του έχει προσφέρει η ομάδα τόσα χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

...και χειροκροτάει τον Τράκη.

Βασικά ελάχιστοι είναι αυτοί που χειροκροτάνε τον Γιαννακόπουλο όταν κάνει ό,τι κάνει. Μην τα βλέπεις όπως θες. Αν και το σχόλιό σου ήταν λίγο άκυρο σε σχέση με ό,τι είπα. Πίστεψέ με, αν έστω ακουγόταν ότι ο Γιαννακόπουλος εμπορεύεται θάνατο, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα έκανε ό,τι έκανε και με Τζίγγερ και ακόμα περισσότερα.

• Like 3
Δημοσ.

Eσύ βάζεις τη στάθμη της ηθικής εκεί που σε βολεύει, ώστε να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα.

Τίποτα χειρότερο δεν κάνει ο Μαρινάκης απ' όσα έχει κάνει ο "εφευρέτης της αλητείας".

Εσείς απλά έχετε 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Δημοσ.

Νταξ τραγικός ο Τράκης γνωστό και θέλω να πιστεύω ο υγιής οπαδός του ΠΑΟ δεν τον υποστηρίζει αλλά ο άλλος έχει συνδεθεί μέχρι και με εμπόριο πρέζας ρε....δεν έχει φτάσει μέχρι εκεί ο ΔΓ.

Μόνο το ντεπον χρυσοπληρώνεις :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...