Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγκρινουμε εναν ασυγκρατητο αχωνευτο παλιοχαρακτηρα-καλοπαιδο που ειναι υποπτος για ενα περιεργο στοιχηματισμο στην Μαλαισια και κατηγορουμενος για κατι μπουκες σε αποδυτηρια και μια μπουκα σε γραφεια αθλητικου σαιτ και γενικα για τραμπουκισμους, με εναν που:

- ειναι υποπτος για συμμετοχη σε εμπορια τονων ηρωινης

- ειναι κατηγορουμενος για διευθυνση εγκληματικης οργανωσης

- ειναι κατηγορουμενος για επιθεσεις κατα ζωης

- ειναι κατηγορουμενος για στημμενα παιχνιδια

- ειναι κατηγορουμενος για παρανομο στοιχηματισμο

- ειναι κατηγορουμενος για ξεπλυμα μαυρου χρηματος

- στελνει μπραβους και σπανε στον ξυλο οποιον δεν συμμορφωνεται

και ενα σωρο αλλα κατ'εξακολουθηση ;

Αν καταλαβαινω καλα ο Chris_85 πρεπει να ειναι φανατισμενος φιλος του Ολυμπιακου ή απλως επιδιωκει με παραλογισμους να προκαλεσει τους φιλαθλους του ΠΑΟ απο το παρον νημα.

Α να του θυμισω εδω, οτι σαν αναγνωστης του φορουμ τον εχω δει να κατηγορει τον Δημητρη Διαμαντιδη ως ανηθικο ανθρωπο επειδη στα 34 του υπεγραψε ενα και μοναδικο συμβολαιο στην καριερα του επι προεδριας Τρακη, για να την κλεισει εκει που αναδειχθηκε, αγαπησε και αγαπηθηκε οσο ελαχιστοι.

Αν δεχθουμε το συλλογισμο του ως σωστο, πώς θα εκρινε ο ιδιος τους αδερφους Αγγελοπουλους για το γεγονος οτι παρακολουθουν παρεα (δεν μιλαμε για επαγγελματικη συνεργασια αλλα για προσωπικη φιλια) και αγγαλιαζονται με τον ως ανω προαναφερθεντα ιδιοκτητη της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, εν'οσω οι κατηγοριες που τον βαραινουν ηταν ηδη γνωστες στο Πανελληνιο;

• Like 1
  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ποιος δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα;; Άκου εδώ "2 μέτρα 2 σταθμά". Έχω βαρεθεί να ακούω αυτήν την έκφραση, ενώ θα έπρεπε εσείς πρώτοι να καταδικάζετε αυτούς που σας διοικούν με αυτά που κάνουν όπως κάνουμε και οι περισσότεροι από εμάς για τους δικούς μας τόσα χρόνια. Μπαίνεις και πετάς ένα "Τράκης" για να αποδείξεις τί; Ότι ο Μαρινάκης είναι το χρυσό παιδί ή έστω αθώος; Ούτε οι τσουκαλάδες και οι λοιποί υπάλληλοι τα πιστεύουν αυτά, άσχετα με το τί λένε. Έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον γιατί από κάτι τέτοιους δεν είναι να περιμένεις πολλά, και όπως φαίνεται είναι πολλοί.

Εντάξει ας μην ασχολούμαστε άλλο με όσους δεν έχουν όρεξη να συζητήσουν ώριμα και το μόνο που κάνουν είναι να μπαίνουν εδώ μέσα και να απαντάνε με άσχετα και άστοχα επιχειρήματα απλά για να προκαλέσουν. Τόσες σελίδες αυτό γίνεται. Τουλάχιστον όσοι Ολυμπιακοί γνωρίζω προσωπικά δεν έχουν αυτά τα κολλήματα και έχουμε καθίσει επί ώρες να μιλάμε και εν τέλη να συμφωνούμε ότι όπου χρήμα και λαμογιά, σε όλα τα στρατόπεδα και σε διαφορετικούς βαθμούς (με πρώτο και καλύτερο μαντέψτε ποιον).

Στα σχετικά θέματα τώρα. Είχα τις επιφυλλάξεις μου για το αν θα υπογράψει ο Εσσιέν γιατί παραείναι μεγάλο όνομα για αυτές τις εποχές αλλά τέλος καλό όλα καλά. Για το αν θα βοηθήσει ουσιαστικά, μόνο ο χρόνος θα το δείξει αλλά σίγουρα μας ανεβάζει το πρεστίζ.

Για το μπάσκετ, χαίρομαι που επιτέλους παίξαμε καλά εκτός έδρας με έναν μέτριο αντίπαλο (αν λάβουμε υπόψη μας ότι μέχρι τώρα τα παλέυαμε μέχρι το τέλος και πολλά τα χάναμε). Ελπίζω ο Νέλσον να έχει βρει τον εαυτό του με την αλλαγή προπονητή και να μην ήταν το σημερινό αναλαμπή όπως με τη Ρεάλ.

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι μικρός και δεν ξέρεις.

Τις απόψεις μου για τον Μαρινάκη τις έχω διατυπώσει πολλάκις.

Αλλά να μιλάνε για ναρκωτικά και άτομα που έχουν τον Τράκη πρόεδρο.. είναι τουλάχιστον φαιδρό.

Υ.Γ. Σε μια νορμαλ χώρα θα ήταν και οι 2 μέσα, όπως και πολλοί άλλοι. Η δική σας ηθική συνοψίζεται στο γεγονός πως σε ευνομούμενη κοινωνία ο Μαρινάκης θα ήταν μέσα ισόβια, ενώ ο δικός σας "μόνο" 20 χρόνια. Άρα ο Παο (συγκριτικά) είναι καθαρό και τίμιο σωματείο, ενώ οι $#% γαυροι είναι αληταράδες, χουλιγκάνοι κτλ.

Και δεν υπερβάλλω καθόλου, αυτή η λογική του τσουβαλιάσματος σας διακατέχει.

Δείτε π.χ. απαράδεκτο ποστ απαράδεκτου - ανεπιθύμητου μέλους, στο οποίο γράφει "αν είσαι γαύρος ξέρεις".

Ε λοιπόν εγώ είμαι γαύρος, και "δεν ξέρω". Όποιος πρέπει να πάει μέσα να πάει, όποιος πρέπει να πληρώσει να πληρώσει, και είμαι ο τελευταίος που θα γράψω οτι όλοι οι γαύροι είναι ηθικοί ενώ "αν είσαι βάζελος ξέρεις".

over and out.

Δημοσ.

αυτή η λογική του τσουβαλιάσματος σας διακατέχει.

Εκτίθεσαι κύριε "αντιρατσιστή".

Για 3η συνεχόμενη φορά, όπως είπαν και πιο πάνω εμείς καταδικάζουμε τα όσα κάνει ο Γιαννακόπουλος. Αυτό δεν αναιρεί το δικαίωμα από κανέναν να αναφέρει τα γεγονότα για τα οποία εμπλέκεται ο Μαρινάκης. Για αυτά δε μιλάμε μόνο εμείς, αλλά ακούγεται παγκοσμίως. Δεν ξέρω αν θες να αποδείξεις κάτι, αλλά με την τελευταία πρότασή σου συμφωνώ. Πράγμα άτοπο σχετικά με το πώς δημιούργησες αυτήν την κουβέντα.

Δημοσ.

Τι εκτιθεμαι τι αντιρατσιστής και πράσινα άλογα.

Είσαι μικρός και ηλικιακά, αλλά κυρίως στο παρόν φόρουμ, για να ξέρεις αν καταδικάζουμε ή όχι τον Μαρινάκη.

Δημοσ.

Eσύ βάζεις τη στάθμη της ηθικής εκεί που σε βολεύει, ώστε να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα.

Τίποτα χειρότερο δεν κάνει ο Μαρινάκης απ' όσα έχει κάνει ο "εφευρέτης της αλητείας".

Εσείς απλά έχετε 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Εδώ είναι νήμα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ,οι τσουκαλάδες είναι στο αποκάτω...
  • Like 1
Δημοσ.

Τις απόψεις μου για τον Μαρινάκη τις έχω διατυπώσει πολλάκις.

Αλλά να μιλάνε για ναρκωτικά και άτομα που έχουν τον Τράκη πρόεδρο.. είναι τουλάχιστον φαιδρό.

Υ.Γ. Σε μια νορμαλ χώρα θα ήταν και οι 2 μέσα, όπως και πολλοί άλλοι. Η δική σας ηθική συνοψίζεται στο γεγονός πως σε ευνομούμενη κοινωνία ο Μαρινάκης θα ήταν μέσα ισόβια, ενώ ο δικός σας "μόνο" 20 χρόνια. Άρα ο Παο (συγκριτικά) είναι καθαρό και τίμιο σωματείο, ενώ οι $#% γαυροι είναι αληταράδες, χουλιγκάνοι κτλ.

Και δεν υπερβάλλω καθόλου, αυτή η λογική του τσουβαλιάσματος σας διακατέχει.

Δείτε π.χ. απαράδεκτο ποστ απαράδεκτου - ανεπιθύμητου μέλους, στο οποίο γράφει "αν είσαι γαύρος ξέρεις".

Ε λοιπόν εγώ είμαι γαύρος, και "δεν ξέρω". Όποιος πρέπει να πάει μέσα να πάει, όποιος πρέπει να πληρώσει να πληρώσει, και είμαι ο τελευταίος που θα γράψω οτι όλοι οι γαύροι είναι ηθικοί ενώ "αν είσαι βάζελος ξέρεις".

over and out.

Δεν ειδα απαντηση στο ερωτημα για τους Αγγελοπουλους.

Αρα απ'οσο καταλαβαινω η ευκολια , η απλοτητα και η λογικη με την οποια κριτικαρεις εναν αντιπαλο, μετατρεπεται σε δυσκολια οταν σου ζητειται να χρησιμοποιηθουν για ανθρωπους της ομαδας σου.

Περι 2 μετρων και 2 σταθμων που μιλησες προηγουμενως.

Παρ'ολα αυτα επειδη θεωρω οτι απλως ξεχασες να απαντησεις πριν πεις το βιαστικό "over and out" σου ξαναθυμιζω το ερωτημα κι αναμενω μια ειλικρινη απαντηση:

Εχεις γραψει οτι ο Διαμαντιδης ειναι λιγος και ανηθικος ως ανθρωπος επειδη στα 34 του εκανε μια επαγγελματικη συνεργασια με τον Δ. Γιαννακοπουλο , υπο συνθηκες που ελαχιστοι θα καναν κατι διαφορετικο (ηλικια, δυση καριερας, προιστορια στην ομαδα, χωρα καταγωγης κλπ).

"Δεκτο" το παραπανω.

Θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σου για τους αδερφους Αγγελοπουλους που ειναι προσωπικοι φιλοι του Μαρινακη, τοσο ωστε να παρακολουθουν αγωνες διπλα-διπλα και μοιραζονται χαρες ή στενοχωριες, ενω ειναι γνωστες οι κατηγοριες που βαραινουν τον δευτερο και εξισου γνωστες οι υποθεσεις για τις οποιες ειναι υποπτος για εμπλοκη.

Προαιρετικα και αν επιθυμεις, θα εκτιμουσα απαντηση στο ιδιο ερωτημα, αναφορικα με ολους τους ανθρωπους και αθλητες που συνεργαζονται σε επαγγελματικο επιπεδο με τον κ. Μαρινακη, στην ΠΑΕ ΟΣΦΠ.

• Like 1
Δημοσ.

Ε, όχι και μαθήματα ηθικής από τον chris_85, μην τρελαθούμε τώρα.

Όχι μαθήματα ηθικής από τον τύπο που όταν του είπανε ότι έχει κάνει τα απείρως πιο άκυρα μπασκετικά σχόλια ενώ θέλει να παρουσιάζει τον εαυτό του σαν ειδικό, απάντησε "θα σου έλεγα για τη μάνα σου και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σου αλλά δεν λέω για να μην φάω μπαν". Έλεος

(για να μην υπάρχουν απορίες και διαψεύσεις, σε εμένα το είπε)

Και το "αν είσαι γαύρος, ξέρεις", ας του πει κάποιος ότι είναι γαύρικη ατάκα. Γιατί πάλι μέσα έπεσε.

Τέλος, σε ότι αφορά αυτό, "Τις απόψεις μου για τον Μαρινάκη τις έχω διατυπώσει πολλάκις.

Αλλά να μιλάνε για ναρκωτικά και άτομα που έχουν τον Τράκη πρόεδρο.. είναι τουλάχιστον φαιδρό."

Δε νομίζω να μπαίνει κάποιος καν σε διαδικασία σύγκρισης. Αυτός το κάνει, ξανά. Και κάνοντας μια μικρή μετάφραση.

"Τις απόψεις μου για τον Μαρινάκη  έμπορο τις έχω διατυπώσει πολλάκις.

Αλλά να μιλάνε για ναρκωτικά και άτομα που έχουν τον Τράκη χρήστη πρόεδρο.. είναι τουλάχιστον φαιδρό."

Δεν ξέρω αν είναι έμπορος ο ένας και χρήστης ο άλλος. Αυτό συζητιέται. Και μας εξηγεί ο chris_85 ότι

έμπορος<<<<<χρήστης. Fuck logic

• Like 1
Δημοσ.

Γελάω με κάποια εξυπνοπούλια που έλεγαν γιατί ενδιαφερόμαστε μόνο για κάτω των 22 ετών παίχτες, αυτή τη μπούρδα τη διάβαζα αρκετά και σε διάφορα αθλητικά site τελευταία.

Προσπαθούν να βρουν φαντάσματα την ώρα που το σπίτι τους έχει πάρει φωτιά.

Δημοσ.

Καλο ειναι βεβαια να συνδυαζουμε την εμπειρια με την θεληση για να αναδειξη. Η επιτυχια ειναι ενα mix στοιχειων.

Δημοσ.

Slimdata σε ρόλο μαρθας βουρτση/αδωνη. Λασπολογια και δράμα/κλάμα.αντιληφθείς οποιοδήποτε μπασκετικο σχόλιο έχω κάνει. Εδώ έχεις βγάλει τον έναν έμπορο, τον άλλον χρήστη χωρίς καν να σε νοιάζει αν υπάρχουν καταδικαστικες αποφάσεις δικαστηρίων. Σε κάθε περίπτωση αν έλεγες εμένα εμπορο, θα είχες νομικές συνεπειες. Σκέψου λοιπόν ότι πέραν τη δικής μου ηθικής που τόσο πιπιλάς ίσως πάσχει και η δική σου..

Soopercharged καθόλου δε μου άρεσε η εικόνα με τον Μαρινάκη. Αλλά δε βλέπω τη συνάφεια με το δικό μου παράδειγμα. Ούτε πληρώνονται από τον Μαρινάκη ούτε έχουν κατ επιλογήν τους εξαρτημένη σχέση.

Πιο εύστοχο θα ήταν να με ρωτήσεις για το τι πιστεύω για τους παίκτες της παε οσφπ. Αν και δε θυμάμαι κάποιον του βεληνεκούς του ΔΔ υπό την έννοια να μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα με τέτοιο καθολικό σεβασμό όπως ο ΔΔ. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι τιμητικό να επιλέγεις για εργοδότη σου ένα λαμόγιο, όταν ξαναλέω έχεις άριστες εναλλακτικές.

Και όταν κάνεις μια τέτοια επιλογή και ενώ όλα τα χρόνια σε προβάλλουν τα ΜΜΕ σαν το καλό παιδί του ελληνικού αθλητισμού, συγγνώμη αλλά υπάρχει μεγάλη αντίφαση.

Αυτός ήταν βέβαια και ο λόγος που έφυγε ο Ιτούδης και δέχεται τόση λάσπη από τα πράσινα ΜΜΕ

Δημοσ.

Το ότι αγαπάει την ομάδα και το κόσμο και η ομάδα είναι πάνω από οποιοδήποτε πρόσωπο δε σου λέει κάτι;

Δημοσ.

Φυσικά και μου λέει. Με γεια του με χαρά του. Αλλά γι αυτές τις επιλογές και για το φτύσιμο στην Εθνική θα δεχθεί κριτική. Που είναι το προβλημα;

Δημοσ.

Εσύ του κάνεις κριτική που επιλέγει να συνεχίσει να δουλεύει για τον ΔΓ και όχι που επιλέγει να μείνει στην ομάδα που αγαπάει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...