SlimData Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ρε μαν πλήρης δεν είμαστε ούτως ή άλλως, σήμερα παίζαμε χωρίς 3 της βασικής πεντάδας!
krom291 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Με Παππα ή Γκιστ (δεν χρειαζοταν και οι 2) θα ειχαμε ανακαινιση στο εξοχικο παλι σημερα. Αλλα ακομα και με μιση ομαδα, (ουτε καν μιση βασικα οταν λειπουν 3 απο την ραχοκοκαλια της ομαδας), χρειαστηκαν τα κορακια για να αποφυγουμε τις ...κουρτινες.
SlimData Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μη γινόμαστε γαύροι τώρα Ξέρω ότι μεθαύριο με ένα φάουλ σαν τα σημερινά θα φταίει πάλι ο βασιλακόπουλος αλλά εντάξει, αυτοσυγκράτηση Η γνώμη μου βέβαια είναι αυτή, αν κάποιος είδε πραγματικά κακή διαιτησία δικαιωμά του
firewalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δεν κάναν τίποτε οι κόρακες. Κλασική διαιτησία μπάσκετ είχαμε. Μόνοι μας χάσαμε από χαζομάρες. Αν είχαν καλύτερη ομάδα και κέρδιζαν, δεν θα πείραζε.
krom291 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εδω οι αλλοι διαμαρτυρονται οταν οι διαιτησιες ειναι 50-50 ή ακομα και υπερ τους... Ας πουμε και εμεις κατι για μια διαιτησια 60-40 τουλαχιστον... 1
SlimData Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μα δεν ήταν 60-40. Αν εξαιρέσεις τα δυο τελευταία φάουλ που ήταν πραγματικά εκτός λογικής, ειδικά στη φάση σπανούλη-κούπερ, τα υπόλοιπα ήταν κλασσικά σφυρίγματα έδρας
firewalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Φέτος δεν είναι πρώτη φορά που χάνουμε από κατώτερη ομάδα. Έχει γίνει κάμποσες φορές σε Ελλάδα και Ευρώπη. 4
SlimData Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εγώ εκεί που εύκολα μπορώ να σταθώ είναι σε δυο πράγματα. Πρώτον και το έχω ξαναπεί, οι ίδιοι άνθρωποι που μίλαγαν για σφαγές σε σκριν του μπατίστ στο τρίποντο, τώρα για τα ίδια σκριν του ντανστον και κυρίως του χάντερ δεν έχουν κάτι να πούνε. Αυτό είναι μια παραδοχή, γκρινιάζαμε γιατί έτσι Δεύτερον, το πρωτοπαρατήρησα στα πλει οφ του γαύρου με τη μπάρτσα. Το ξαναείδα στο φαιναλ φορ και το σιγούρεψα τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Ο σπανούλης όταν παίρνει την μπάλα στο τρίποντο χωρίς ντρίπλα και κάνει αυτή τη γρήγορη προσποίηση στη μια κατεύθυνση και φεύγει στην άλλη, 9 στις 10 φορές κάνει βήματα. Προσέξτε το. Σηκώνει πολύ γρήγορα και τα δυο πόδια προτού ντριπλάρει. Σε κανονική κίνηση δεν φαίνεται. Αν τύχει κανένα φάουλ στη φάση και δείξουν ριπλέι φαίνεται καθαρά.
krom291 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εντωμεταξυ παρατηρησε κανενας πως στο τελος της 2ης περιοδου (33 sec πριν την ληξη), με τον Ολυμπιακο να επαναφερει την μπαλα μετα απο καλαθι, πως αρχιζει και τρεχει ο χρονος των 33sec πριν παιχτει η μπαλα, αλλα οχι ο χρονος των 24 sec (πουεχει ο ολυμπιακος για επιθεση) ? 3-4 sec ''χαθηκαν'' εκει...
SlimData Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Γενικά μιλώντας πάντως, σκέφτομαι τι διαφορά θα έκανε στο ματς και γενικότερα στην ομάδα αν αντί του μοργκαν είχε υπογράψει τον καιμακόγλου....
kirileman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Όποιος ξαναγράψει "είμαστε πλήρης", report και 2 βολές. 1
SlimData Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Όποιος ξαναγράψει "είμαστε πλήρης", report και 2 βολές. Σωστός, κι εγώ το κάνω συνέχεια όπως για κάποιο λόγο στα γραπτά μου συχνά γράφω "επεισης" edit: και τα δυο λάθη εν τω μεταξύ από μικρό παιδί 1
manzah80 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 της πλάκας?λογικά μιλάς για σήμερα έτσι? Ε ναι για ποτε να μιλαω μιλαω για τον αγωνα που μολις ειδα και ηταν τραγικοι και οι δυο. Εδω οι αλλοι διαμαρτυρονται οταν οι διαιτησιες ειναι 50-50 ή ακομα και υπερ τους... Ας πουμε και εμεις κατι για μια διαιτησια 60-40 τουλαχιστον... Εμεις δεν ειμαστε γαβροι
8elwADSL Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο και μπορώ να πω το παλέψαμε το παιχνίδι μια χαρά,είναι δύσκολο να νικήσεις με αυτά τα κοθόνια που έχουμε για παίχτες. Ειδικά αυτός ο Σλοτερ με κάνει έξαλλο. Αποντος σήμερα,λάθος πάσες με τη παραμικρή πίεση,χεσμένος στα εκτός κ άλλα πολλά,δεν κάνει είναι πολύ λίγος. Αυτός ο Γιάνκοβιτς τι πράμα είναι αυτό συνέχεια μια μετριότητα!Τον περιμένω μια γαμημένη φορά να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του. Στη ρακέτα έχουμε μεγάλο πρόβλημα με την απουσία του Γκιστ κάνουν πάρτι κανείς δεν μπορεί να παίξει ψηλά όπως κάνει ο Γκιστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις