manzah80 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Καλα ο σλοτερ τον ξερουμε αμ τα αλλα δυο τα φυντανια που φερανε.Ο μοργκαν και ο κουπερ.Ο ενας εχασε λει επ δυο φορες ο αλλος σουταρε ελευθερος τουβλα.Ηθελα να ξερα ποιος μανατζαρεος τα κονομησε.
SlimData Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ο γιάνκοβιτς μου θυμίζει αυτόν τον ψηλό που όλοι είχαμε κάποτε στην παρέα και όταν παίζαμε μπάσκετ αντί να πάει κοντά στο καλάθι, σούτερα τρίποντα. Μιλάμε το παλικάρι είναι 2.02-2.03 αν δεν κάνω λάθος και μοιάζει ο κοντύτερος παίχτης του γηπέδου. Αδύναμος και ανήμπορος κοντά στη ρακέτα και επιθετικά και αρνητικά. Τον βλέπις δίπλα στον πρίντεζη με τον οποίο έχουν 3-4 πόντους διαφορά και λες μαρκάρει ο κούπερ τον χάντερ. Έχει πολλά θετικά για εμένα αλλά πρέπει να δυναμώσει πάρα πολύ Manzah ο κούπερ είναι τρομερός εκτελεστής, απλά απόψε δεν του βγήκε το σουτ. Λεπτεπίλεπτος, αδύναμος, κακός αμυντικός αλλά το τρίποντο του είναι τρομερό
manzah80 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Με παπα και γκιστ το χαμε παρει το ματσακι ανετα παντως σημερα.Εμας μας περιμενα τραγικους τον γαβρο οχι τοσο.Ας ειναι καλα ο σλουκας που τους ξυπνησε. 1
Soopercharged Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Παιχτης Γιανκοβιτς δεν κανει για βασικος 35λεπτος σε ομαδες που διεκδικουν κατι παραπανω απο τοπ16 στην Ευρωλιγκα. Το βασικο του αρνητικο ειναι οτι δεν εχει cojones. Τι να βλεπω αυτον μεσα στο γηπεδο , τι τον ανηλικο Χαραλαμποπουλο, διαφορα ελαχιστη. Επιθετικα ο τυπος ειναι 3ρι και δεν εχει να προσφερει απολυτως τιποτα. Ουτε μπασιμο, ουτε ποσταρισμα, ουτε τελειωμα φασεων κοντα στο καλαθι, ουτε αθλητικοτητα, ουτε δημιουργια, ουτε σουτ απο μεση αποσταση, ουτε απο μακρινη, ουτε εν κινησει. Υπαρχει στο παρκε για να σουταρει με 30-35% ελευεθερα 3ποντα. Αμυντικα δεν ειναι Μπατιστα, αλλα δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο για να πεις οτι ειναι worth να τον κρατας στο παρκε. Θεωρω επισης οτι η αδυναμια του ΠΑΟ στο αμυντικο ριμπαουντ -βασικο ελαττωμα του φετινου ΠΑΟ- οφειλεται εν πολλοις σε αυτον που δεν υπαρχει πουθενα στα μπλοκ αουτ ως 3ρι. Ειδικα αυτο το φαινομενο που οποτε η μπαλα καταληγει εκτος ζωγραφιστου, ειναι 100% επιθετικο ριμπαουντ ειναι στις περισσοτερες φορες υπνος αυτου του παιχτη. Το μονο θετικο που του βρισκω ειναι οτι η απολυτη μετριοτητα του ειναι σταθερη. Δηλαδη ξερεις οτι ειναι αμπαλος οσο δε παει, απλα ξερεις κι οτι δεν ειναι ο παιχτης που θα σε καψει (βλεπε Σπανουλη ξερωγω). Θα τον εχεις εκει 35λεπτα να ανεβοκατεβαινει το παρκε κανοντας αερα και απλως θα εισαι happy αν ευστοχησει σε 2 απτα 5 ελευθερα σουτ που θα παρει. Επισης δεν μπορω να διακρινω σε ποιο στοιχειο εχει το potential να εξελιχθει, για να πω ενα "αξιζει τον κοπο". Ο ΠΑΟ χρειαζεται 3ρι, επειγοντως. Οι του ΟΣΦΠ κραζουν τον Νταρντεν. Μακαρι να 'χε ο ΠΑΟ τον Νταρντεν αντι του προμοταρισμενου ταλεντου που εχει αρχισει να ξεφουσκωνει πιο γρηγορα κι απο τον Σχορτσιανιτη. Ο Χαραλαμποπουλος εδειξε πολυ καλα στοιχεια με την ΤΣΣΚΑ και ηταν μαλλον καλυτερος απο τον Γιανκοβιτς. Πρεπει να παρει χρονο κι ευκαιριες σε αυτους τους τελικους. Αν οχι μεσα στο ΣΕΦ, οπωσδηποτε στο ΟΑΚΑ.
8elwADSL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Σα χαιβάνι είναι ο κερατάς αυτό μου βγάζει όταν τον βλέπω πολύ αδύνατος/αδύναμος ειδικά όταν θυμάμαι το Μασιούλις που ήταν bodybuilder μπροστά του. Ο Μασιούλις είχε παρόμοιο σουτ,πόσταρε,έπαιζε καλύτερη άμυνα,βοηθούσε αρκετά στα ριμπάουντ ένα σωρό δουλειές γενικά,ο Γιάνκοβιτς δε κάνει τίποτα άντε να βάλει κανά τρίποντο που τα έχει βελτιώσει λίγο (αυτό του το αναγνωρίζω) αλλά δεν είναι και δεινός σουτέρ.
Chris_85 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αν εξαιρέσεις τα δυο φαουλ στο τέλος σε σπανούλη και λοτζέσκι που πραγματικά είναι αστεία, τα υπόλοιπα δεν είχαν κάτι φοβερό. Ήταν η γνωστή άμυνα του γαύρου στο όριο του φάουλ που φυσιολογικά, δεν γίνεται συνέχεια να σφυρίζεις φαουλ, δεν θα βγει ούτε το ημίχρονο. Λάθη δικά μας, κούραση και κακό κοουτσάρισμα για εμένα από τον μανωλόπουλο. Άνοιξε το ροτέισιον με τον παοκ και το έκλεισε σήμερα που χρειαζότανε πολύ περισσότερη ενέργεια. Δεν θα καταλάβω ποτέ τους προπονητές. Παπαγιάννης. 217 εκατοστά, 120 κιλά (φαντάζομαι). Σου κάνουν πλάκα στην ρακέτα σου. Το παλικάρι του έχει πλάκα στο πρώτο ματς της σεζόν. Όπου έχει μπει, έχει κάνει δουλειά. Τι στο πέος τον αφήνουνε συνέχεια να κοιτάει; Ψυχολογίες, κόσμος, πίεση, απειρία είναι ιστορίες για αγρίους. Αυτόν έχεις 12άδα. Αν του δώσουν τις ευκαιρίες και πνιγεί πάσο. Εως τότε, τραγικό λάθος των κοουτς και όπλο αχρησιμοποίητο. Εν τω μεταξύ, έχεις μέσα τον ιδανικότερο πλει μέικερ σε όλη την ευρώπη, να κάνει μάγκα τον ψηλό. Αν όχι με διαμαντίδη και ειδικά τώρα που και με την έλλειψη γκιστ η ρακέτα μας είναι κέντρο διερχομένων, πότε; 1. Να βγάλει τον Μαυροκεφαλίδη που έκανε πάρτυ με αντίπαλο τον "καλύτερο αμυντικό" της Ευρωλίγκας και τον Χάντερ? 2. Οι περισσότεροι ψηλοί αργούν να "δέσουν", απο τα 25 και πάνω μπορούν να διαδραματίσουν σοβαρό ρόλο στις ομάδες τους. Αλλιώς βρίσκονται ήδη στο ΝΒΑ. Επίσης θεωρώ πως η χρησιμοποίηση του θα χαλούσε τελείως τις περιστροφές του Παο. Της πλακας ειναι και ο γαβρος απλα με τις μοναδες που κατεβασες δεν γινετε να χες απαιτησεις υγ αιρμπολ σε λει απ δεν εχω ξαναδει.Δωστε του εκατομυρια εκει. Τόσο της πλάκας που έφτασε τελικό Ευρωλίγκας. Έχεις σκεφτεί την προπονητική ποτέ? Χαραμίζεσαι. Ας πουμε και εμεις κατι για μια διαιτησια 60-40 τουλαχιστον... Συμφωνώ, τα σπόρια τα πήρε ο ΟΣΦΠ σήμερα. 1-2 φάσεις ήταν υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. Εγώ εκεί που εύκολα μπορώ να σταθώ είναι σε δυο πράγματα. Πρώτον και το έχω ξαναπεί, οι ίδιοι άνθρωποι που μίλαγαν για σφαγές σε σκριν του μπατίστ στο τρίποντο, τώρα για τα ίδια σκριν του ντανστον και κυρίως του χάντερ δεν έχουν κάτι να πούνε. Αυτό είναι μια παραδοχή, γκρινιάζαμε γιατί έτσι Δεύτερον, το πρωτοπαρατήρησα στα πλει οφ του γαύρου με τη μπάρτσα. Το ξαναείδα στο φαιναλ φορ και το σιγούρεψα τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Ο σπανούλης όταν παίρνει την μπάλα στο τρίποντο χωρίς ντρίπλα και κάνει αυτή τη γρήγορη προσποίηση στη μια κατεύθυνση και φεύγει στην άλλη, 9 στις 10 φορές κάνει βήματα. Προσέξτε το. Σηκώνει πολύ γρήγορα και τα δυο πόδια προτού ντριπλάρει. Σε κανονική κίνηση δεν φαίνεται. Αν τύχει κανένα φάουλ στη φάση και δείξουν ριπλέι φαίνεται καθαρά. 1. Όταν ο Μπατίστ πιάνει τη μπάλα 1 μέτρο έξω απο την τελική και την επαναφέρει, με το διαιτητή δίπλα, σου κάνει για λόγος? Το νον-κολ? Άρα μάλλον δεν είναι γκρίνια. 2. Τι εννοείς? Προτού ντριπλάρει και αν δεν έχει μετακινήσει κάποιο πόδι, μπορεί να σηκώσει και τα 2 πόδια του, καθώς δε θεωρείται κανένα απο τα 2 "πόδι πίβοτ". Αυτό το κάνει πάρα πολυ συχνά ο Σλούκας, και σίγουρα και άλλοι περιφερειακοί. Εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα. Εμπειρικός κανόνας των διαιτητών είναι πως θα σφυριχτούν βήματα άν ο αθλητής φύγει με ίδιο πόδι ίδιο χέρι. Και πάλι δεν εφαρμόζεται πάντα. Στην ουσία βήματα θα σφυριχτούν εκεί αν υπάρχει προφανέστατη παράβαση (μετακίνηση σταθερού). Εντωμεταξυ παρατηρησε κανενας πως στο τελος της 2ης περιοδου (33 sec πριν την ληξη), με τον Ολυμπιακο να επαναφερει την μπαλα μετα απο καλαθι, πως αρχιζει και τρεχει ο χρονος των 33sec πριν παιχτει η μπαλα, αλλα οχι ο χρονος των 24 sec (πουεχει ο ολυμπιακος για επιθεση) ? 3-4 sec ''χαθηκαν'' εκει... Έτρεχε το χρονόμετρο πριν γίνει η επαναφορά? Ή έγινε η επαναφορά και απλώς δεν έτρεξε το 24¨ ?
krom291 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Έτρεχε το χρονόμετρο πρίν γίνει η επαναφορά? Ναι. Βαζει καλαθι ο παναθηναικος 33sec πριν την ληξη της περιοδου. Παει για επαναφορα ο Ολυμπιακος και τρεχει ο χρονος πριν γινει η επαναφορα (3-4 sec περασαν...). Το χρονομετρο των 24 sec της επιθεσης αντιθετα αρχιζει να τρεχει μολις εγινε η επαναφορα.... Τωρα να μην πω πως ειμαι απολυτα βεβαιος, αλλα το παρατηρησα γιατι ετυχε να κοιταξω τον χρονο τοτε. Αν ανεβει ο αγωνας το βλεπουμε...
Chris_85 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Κοίτα τα 2 χρονόμετρα είναι ξεχωριστά. Άν είδες σωστά και έγινε αυτό που γράφεις, τότε έπρεπε να ξαναπάει ο χρόνος στα 33". Σε ρωτάω επειδή μήπως παίχτηκε η μπάλα και δεν άρχισαν να τρέχουν τα 24", ενώ έτρεχε κανονικά το χρονόμετρο του γηπέδου, που μπορεί να γίνει υπό προυποθέσεις.
SlimData Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 1. Ο μαυροκεφαλίδης που κάνει πάρτυ στην επίθεση είναι τρύπα στην άμυνα. Και πάλι όμως, όχι, να μην βγάλει τον μαυροκεφαλίδη για να παίξει ο μικρός. Όταν όμως τον βγάλει για να πάρει ανάσες, να βάλει στο 5 τον μικρό και όχι τον μόργκαν. Και ας χρησιμοποιήσει αυτόν για να δώσει ανάσες στον φώτση που τον είχε σήμερα μέσα σχεδόν 40 λεπτά. 2. Ασφαλώς και υπάρχει πόδι πίβοτ. Η κλασσική κίνηση όπου παίρνει την μπάλα χωρίς ντρίμπλα και γυρίζει το σώμα δεξιά αριστερά ψάχνοντας ή προσποιούμενος την πάσα. Υπάρχει σταθερό. Ε, όταν κάνει την προσποίηση για να φύγει αντίθετα, σηκώνει και τα δυο πόδια σχεδόν ταυτόχρονα πριν ντριμπλάρει. Δείτε το και θα το καταλάβετε. Κι εγώ τον βλέπω 10 χρόνια και δεν το είχα προσέξει. 3. Όταν μια φάση σε ενοχλεί και την κάνεις σημαία, να σε ενοχλεί και όταν γίνεται υπέρ σου. Σκριν με τον κώλο ο μπατίστ, κακός χαμός. Σκριν με τον κώλο ο χάντερ, κανονικό. 4 βήματα ο σάρας στο τρίποντο, χαλασμός κυρίου. 7 βήματα ο γκόρντον στο τρίποντο, ούτε σχόλιο. Ή θα είναι στημένα, ή θα είναι λάθη. Όχι όπως βολεύει κάθε φορά. Μπορώ να φανταστώ, αυτή η φάση σήμερα στο τέλος με τον σπανούλη να χτυπάει άθελα του με τον ώμο τη μούρη του κούπερ και να του δίνουν φαουλ υπέρ του(!), αν ήταν στην άλλη ρακέτα και δινόταν φάουλ υπέρ μας τι θα ακούγαμε τώρα για τον βασιλακόπουλο.
krom291 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Οχι ετρεξε το ενα χρονομετρο πριν γινει επαναφορα, ενω το χρονομετρο των 24'' κανονικα αφου γινεται η επαναφορα... Αυτο προσεξα τουλαχιστον και μαλιστα το ειπα και στο φιλο μου που βλεπαμε μαζι τον αγωνα εκεινη την στιγμη.
manzah80 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Τόσο της πλάκας που έφτασε τελικό Ευρωλίγκας. Έχεις σκεφτεί την προπονητική ποτέ? Χαραμίζεσαι. Το διευκρινισα ρε αστειε τυπε σημερα.Σιγα την ομαδαρα οι γκολντεν στειτ και εσεις χαλαρωστε ειπαμε ειστε καλυτεροι.Μου θυμισες ενα πανο που εδειξε και εγραφε αγγελοπουλοι μαγκες πειραιωτες.Κλαινε και τα τσιμεντα απο τα γελια.Αν εισαι γαυρος ξερεις. 1
Chris_85 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μην τσουβαλιάζεις. Ο άλλος λέει σιγά την ομάδα ο ΟΣΦΠ, να θεωρήσω οτι εκφράζει όλους σας τέτοια άποψη? 1. Δεν είπα οτι δεν είναι τρύπα στην άμυνα ο Μαυρος. Ο Μπατίστα δεν είναι? Το νόημα είναι να κρύβεις τις αδυναμίες του κάθε παίκτη. 2. Όταν ένας παίκτης υποδέχεται την μπάλα σταθερός και ακίνητος δεν υπάρχει πόδι πίβοτ. Μπορεί να ξεκινήσει την προσπάθεια με όποιο πόδι/χέρι θέλει. Στην υποπερίπτωση που κάνει προσποιήσεις και διαλέγει σταθερό ο ίδιος, σαφώς και δε μπορεί να το αλλάξει. Πρέπει να το χρησιμοποιήσει για την προωθητική τρίπλα. Αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να πηδάει και με τα 2, δε μπορώ να το φανταστώ να γίνεται και να μη σφυρίζεται, γιατί είναι αλλαγή σταθερού. Βασικά δε μπορώ να καταλάβω και γιατί να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο δε του προσφέρει κάτι. Η μόνη περίπτωση που έχω δει να γίνεται είναι όταν δεν έχει σταθερό να κάνει ένα μικρό αλματάκι για να μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση πιο γρήγορα, και το έχω δεί πολύ στον Σλούκα όταν υποδέχεται τη μπάλα σε κίνηση. Βάλε βίντεο αν το βρεις. 3. Άν κρίνεις αυστηρά όλα αυτά είναι φάουλ. Και του Μπατίστ και όλων των ψηλών. Αλλά καλά κάνουν και δε τα σφυρίζουν. Το διευκρινισα ρε αστειε τυπε σημερα.Σιγα την ομαδαρα οι γκολντεν στειτ και εσεις χαλαρωστε ειπαμε ειστε καλυτεροι.Μου θυμισες ενα πανο που εδειξε και εγραφε αγγελοπουλοι μαγκες πειραιωτες.Κλαινε και τα τσιμεντα απο τα γελια.Αν εισαι γαυρος ξερεις. Πόνος ατελειώτος.. Άντε στο λαγούμι σου.
manzah80 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ακομα για αυτον τον τραγελαφικο αγωνα μιλατε?Βιασμος του αθληματος και των οφθαλμων μας.Παλι καλα που εχει μπασκετακι σε καμια ωρα Μην τσουβαλιάζεις. Ο άλλος λέει σιγά την ομάδα ο ΟΣΦΠ, να θεωρήσω οτι εκφράζει όλους σας τέτοια άποψη? 1. Δεν είπα οτι δεν είναι τρύπα στην άμυνα ο Μαυρος. Ο Μπατίστα δεν είναι? Το νόημα είναι να κρύβεις τις αδυναμίες του κάθε παίκτη. 2. Όταν ένας παίκτης υποδέχεται την μπάλα σταθερός και ακίνητος δεν υπάρχει πόδι πίβοτ. Μπορεί να ξεκινήσει την προσπάθεια με όποιο πόδι/χέρι θέλει. Στην υποπερίπτωση που κάνει προσποιήσεις και διαλέγει σταθερό ο ίδιος, σαφώς και δε μπορεί να το αλλάξει. Πρέπει να το χρησιμοποιήσει για την προωθητική τρίπλα. Αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να πηδάει και με τα 2, δε μπορώ να το φανταστώ να γίνεται και να μη σφυρίζεται, γιατί είναι αλλαγή σταθερού. Βασικά δε μπορώ να καταλάβω και γιατί να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο δε του προσφέρει κάτι. Η μόνη περίπτωση που έχω δει να γίνεται είναι όταν δεν έχει σταθερό να κάνει ένα μικρό αλματάκι για να μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση πιο γρήγορα, και το έχω δεί πολύ στον Σλούκα όταν υποδέχεται τη μπάλα σε κίνηση. Βάλε βίντεο αν το βρεις. 3. Άν κρίνεις αυστηρά όλα αυτά είναι φάουλ. Και του Μπατίστ και όλων των ψηλών. Αλλά καλά κάνουν και δε τα σφυρίζουν. Πόνος ατελειώτος.. Άντε στο λαγούμι σου. Εκει που μενεις ενοεις?
Chris_85 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Οχι ετρεξε το ενα χρονομετρο πριν γινει επαναφορα, ενω το χρονομετρο των 24'' κανονικα αφου γινεται η επαναφορα... Αυτο προσεξα τουλαχιστον και μαλιστα το ειπα και στο φιλο μου που βλεπαμε μαζι τον αγωνα εκεινη την στιγμη. Ε αν έγινε αυτό είναι επανάληψη της επαναφοράς και ο χρόνος στα 33". Ακομα για αυτον τον τραγελαφικο αγωνα μιλατε?Βιασμος του αθληματος και των οφθαλμων μας.Παλι καλα που εχει μπασκετακι σε καμια ωρα Εκει που μενεις ενοεις? Εκεί που σε μάθαν ορθογραφία εννοώ.
manzah80 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δεν το συνεχιζω γιατι θα κανεις τον λαγο οπως και ολοι οι αλλοι.Καλο βραδυ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις