Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο γιαννακόπουλος έδωσε διαπιστεύσεις σε οργανωμένους.

Οι αγγελόπουλοι στις οικογένειες των παικτών.

Κι εγώ που νόμιζα ότι φώναζαν οπαδοί συνθήματα υπέρ του γαύρου μετά την εκκένωση, που να καταλάβω ότι βάρυνε η φωνούλα της χοψονίδου...

Ο αλήτης διαμαντίδης έδωσε χέρι στον γιαννακόπουλο.

Οι ηθικοί σπαν, πρίντεζης, παπ κοκ αν κέρδιζαν θα γύριζαν την πλάτη στους αφούς για την επίθεση που έκαναν τα καλόπαιδα τους σε ματ/επίσημα. Really...

Προσωπικά για εμένα, τρια τριπλ κραουν απανωτά να μου φέρει, ποτέ δεν γίνει αποδεκτός αυτός ο άνθρωπος στο κεφάλι του παναθηναικού. Ποτέ. Και κρίμα που είναι τόσο κοντή η μνήμη μας, βλέπω αρκετούς να αλλάζουν άποψη γι'αυτόν..

Αλήθεια, το είπαμε ότι είναι αλήτης ο διαμαντίδης? Να το ξαναπούμε. Το είπε και ο μπασκετοπατέρας οοοοο... εκείνος τέλος πάντων

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Στις δηλωσεις των Αγγελοπουλων κρυβεται ολη η υποκρισια μαζεμενη.

-Ανακουφιση για τον Χαινς που ειναι καλα, καμια αναφορα στην ομοια περιπτωση του Μπραμος. Επιλεκτικη ανθρωπια και αντιχουλιγκανισμος.

-Φροντισαν για την καλη διεξαγωγη του αγωνα στο ΣΕΦ, σημερα δεν ειδαν δεν ακουσαν αυτους στους οποιους δωσανε τα εισητηρια -για να μην πω και τις εντολες, γιατι θα μου ζητατε αποδειξεις μετα-.

-Ακουσαν και ειδαν ομως τον τρακη λεει που εβριζε και απειλουσε. Αστοδιαλο, ο τρακης?

-ΕΠισης μετα την εκκενωση διαπιστωσαν οτι η πρασινη παραγκα αφησε Παναθηναικους μεσα. Καλα που η ΕΡΤ δεν ειχε περιγραφη γιατι θα τους πιστευαμε κιολας τους αφους Γκεμπελς. Τα Ολυμπιακος-Ολυμπιακος, τα ουυυυυ στις επιθεσεις μας κλπ τα φωναζε ο Μαντζαρης με τον Μαυροειδη, τους δωσανε ντουντουκες για να κανουν παραπανω θορυβο.

-Ειδαν επισης τη διαιτησια να σφαζει την ομαδα τους. Καλα αυτο δε θα το σχολιασω, απο τοτε που αναλαβαν τον ΟΣΦΠ οποτε χανουν αυτο βλεπουν εξαλλου, ειναι η παγια τακτικη τους.

Αυτοι ειναι οι προεδροι που δεν δυναμιτιζουν το κλιμα, που αναβαθμιζουν το ελληνικο μπασκετ και που δειχνουν τον δρομο προς την ταπεινη και ανιδιοτελη αγαπη προς τον Ιησου Χριστο κλπ.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Μην αγχωνεσαι washcloud

Χιουμοριστικό ηταν αυτο με τις "ενισχύσεις".

Ειρηνη ημών.

Ειρήνη Ημίν / Pax vobiscum;

Ναι, πετάχτηκα κι εγώ σαν correction nazi, αλλά δεν άντεχα. :)

Αρκετά αντέχω τα άπειρα ορθογραφικά στα αθλητικά (όχι δικά σου συγκεκριμένα).

• Like 1
Δημοσ.

Όταν κατέβουν με πεσμένα παντελόνια και πετάξουν χαρτονομίσματα σε διαιτητές Ευρωλίγκας, δώσουν εντολές για συνθήματα μέσω μικροφώνου, ή μπουκάρουν στα αποδυτήρια των διαιτητών, τότε τους βάζεις στο ίδιο τσουβάλι. Μπορεί να λαϊκίζουν και να είναι λανθασμένοι σε πολλές αποφάσεις τους, αλλά μέχρι εκεί. Την οικογένεια που έχει γαμήσει όλη την Ευρώπη και έχει εφεύρει την αλητεία δεν την φτάνει ούτε σε δύο ζωές.

Δημοσ.

Όταν κατέβουν με πεσμένα παντελόνια και πετάξουν χαρτονομίσματα σε διαιτητές Ευρωλίγκας, δώσουν εντολές για συνθήματα μέσω μικροφώνου, ή μπουκάρουν στα αποδυτήρια των διαιτητών, τότε τους βάζεις στο ίδιο τσουβάλι. Μπορεί να λαϊκίζουν και να είναι λανθασμένοι σε πολλές αποφάσεις τους, αλλά μέχρι εκεί.

Δεν τους τσουβαλιαζω και δεν τους συγκρινω με κανεναν (το δικο μας το καμαρι ειναι σιγουρα χειροτερος, τουλαχιστον δεν κρυβεται πισω απτο δαχτυλο του και ξερουμε ολοι με τι τυπο εχουμε να κανουμε).

Μιλαω αποκλειστικα για αυτους και οσους ακομα προπαγανδιζουν για το επιπεδο τους και τα αθλητικα τους ιδεωδη...

Δημοσ.

Είναι ο λαϊκισμός του έλληνα αυτός. Τέσπα, τουλάχιστον απο τον Δημητράκη ή το δικό μας το χοντρό αγόρι είναι 1000Χ πιο πολιτισμένοι, έστω και έτσι τους προτιμώ.

Δημοσ.

Πεδουλακης:

Δεν πρέπει να συγκρίνονται ο Ομπράντοβιτς και ο Ιβκοβιτς με τον Ελληνα προπονητή. Ο μέσος όρος τους είναι πολύ υψηλός, όπως υψηλό είναι και το επίπεδο της τακτικής. Αποβάλλαμε την εσωστρέφεια στο θέμα των Ελλήνων παικτών, τώρα θα αποβάλλουμε και αυτή με τους προπονητές.

Τι (ανοησια) εννοει ο ποιητης?

Τι θα πει ο μεσος όρος τους ειναι πολυ υψηλος?

Επισης παραδεχεται ευθεως, οτι ο Ομπραντοβιτς και ο Ιβκοβιτς ειναι καλυτεροι προπονητες απο τους Ελληνες προπονητες? Ή ετσι καταλαβα εγω?

Δημοσ.

<p>Πεδουλακης:</p>

<p><em>Δεν πρέπει να συγκρίνονται ο Ομπράντοβιτς και ο Ιβκοβιτς με τον Ελληνα προπονητή.<strong> Ο μέσος όρος τους είναι πολύ υψηλός</strong>, όπως υψηλό είναι και το επίπεδο της τακτικής. Αποβάλλαμε την εσωστρέφεια στο θέμα των Ελλήνων παικτών, τώρα θα αποβάλλουμε και αυτή με τους προπονητές.</em></p>

<p> </p>

<p>Τι (ανοησια) εννοει ο ποιητης?</p>

<p>Τι θα πει ο μεσος όρος τους ειναι πολυ υψηλος?</p>

<p> </p>

<p>Επισης παραδεχεται ευθεως, οτι ο Ομπραντοβιτς και ο Ιβκοβιτς ειναι καλυτεροι προπονητες απο τους Ελληνες προπονητες? Ή ετσι καταλαβα εγω?</p>

ας μας εξηγήσει πως πηγε να χάσει ένα ματς με τον λο και τον χαινς κανα 5λεπτο με 4 φαουλ χωρις καν να σκεφτεί να δωσει οδηγια για να παρει το 5ο και να τελειωσει το παιχνίδι. ήμαρτον που λεει και ο Γεωργίου. άνθρωποι με διάρκειας μια 3ετια θα ελεγαν να ποστάρει καποιος το λο άλλα ο αρτζι χαμπάρι.

ασχετο. Ένας μπουλισμανας στα βιντεο που κυκλοφορούν φαίνεται να κανει κίνηση να βγαλει κατι απο την ζωνη του αρκετές φορές. Από συνήθεια ψαχνει για οπλο μαχαιρι κλπ και τα όργανα τον κοιτάν στο χαλαρό

Sent from my GT-I9100 using Insomnia

Δημοσ.
Είναι ο λαϊκισμός του έλληνα αυτός. Τέσπα, τουλάχιστον απο τον Δημητράκη ή το δικό μας το χοντρό αγόρι είναι 1000Χ πιο πολιτισμένοι, έστω και έτσι τους προτιμώ.

@@

Το ότι ο χοντρος είναι λάχαναγοριτης και ο τρακης πρεζακι και το στυλ τους είναι πιο καφρικο, δεν λέει κάτι. Ακριβώς ίδιο νόημα με τις δηλώσεις τρακη (και) χτες οι αγγελοπουλοι και φυσικά το οπαδιλικι παει σύννεφο (δλδ στο 15' δεν έγινε τίποτα, μόνο πριν το ματς έγινε)

Και φυσικά η διαιτησία...πάλι η διαιτησία.

Αυτό είναι μεγάλο κακό, όταν ο Τρακης και οι αγγελοπουλοι φέρονται έτσι ενώ είναι η νέα γενιά τότε τι να περιμένεις; Φταίμε κι εμείς όμως, γιατί τον γουστάρουμε ρε παιδί μου τον πρόεδρο που θα δώσει άλλοθι, τον γουστάρουμε τον τσαμπουκά του προεδρία εναντίον των εχθρών. Βρίσκουν και τα κάνουν, τέτοιους θελουμε, Ταλιμπάν

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...