margaritagr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 o τοτσε που δεν μπορει να βαλει τη μπαλα με κενη εστια απο τα 2 μετρα προσπαθησε να τη βαλει απο τα 25 μετρα και με τειχος+τερμα..;; μη με γελουν τα ματια μου............;;; Χαχαχ δε πας να παιξεις κανα λοττο?
firewalker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δεν θα το έλεγα κωμικοτραγικό tbh. Μεγαλύτερη αφέλεια και από την Άρσεναλ έδειξαν μέχρι να ισοφαριστούν...
margaritagr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Και μετα λεγανε για την αρσεναλ καποιοι χαχα. Καλα η τοτεναμ αφου την επαθε απο τον παοκ δεν εβαλε μυαλο και κατεβηκε μ υφος 1000 καρδιναλιων. Και την επαθε ξανα. Sent from my new iPad using Insomnia
Latency Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 χαίρομε που έχασα το στοίχημα, παίξαμε καλά... (ελπίζω η τότεναμ να ήταν στις "μετριες" της, ώστε να πούμε με σιγουριά ότι παίξαμε καλά)
hd95 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 τι να πω -18 ευρω σημερα βρηκαν να βαλουν γκολ ελεος ρε
maestros134 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 χαίρομε που έχασα το στοίχημα' date=' παίξαμε καλά... (ελπίζω η τότεναμ να ήταν στις "μετριες" της, ώστε να πούμε με σιγουριά ότι παίξαμε καλά)[/quote'] Δεν ήταν μέτρια πολύ κακή ήταν
benign Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Αυτοι εριξαν 3 στην Man United εκτος πριν λιγες μερες? 1
atropa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 εγώ είδα έναν παναθηναϊκό που μπορεί να παίξει μπάλα αν κάποια πράματα μπουν για τα καλά στο κεφάλι τον παικτών. είναι πια καθαρά θέμα εγωισμού για αυτούς και καλά θα κάνουν να το πάρουν χαμπάρι. είναι καλλίτερα να αποτύχεις προσπαθώντας.....
MJBulls23 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) εγώ είδα έναν παναθηναϊκό που μπορεί να παίξει μπάλα αν κάποια πράματα μπουν για τα καλά στο κεφάλι τον παικτών. είναι πια καθαρά θέμα εγωισμού για αυτούς και καλά θα κάνουν να το πάρουν χαμπάρι. είναι καλλίτερα να αποτύχεις προσπαθώντας..... Εγω παντως δεν βλεπω κανεναν Παναθηναικο που μπορει να παιξει μπαλα με αυτους τους παικτες. Αγευστος, αχρωμος, με καθολου φαντασια ο Παναθηναικος. Αν ο Ολυμπιακος χθες το μόνο που ειχε ηταν μια καλη αμυντικη λειτουργια, ο Παναθηναικος σημερα δεν ειχε σχεδον τιποτα. Η Τοτεναμ κλασικη Αγγλικη ομαδα απο τις μη-τοπ που εξαφανιζεται εκτός νησιου. Επισης μην κρινετε τις Αγγλικες ομαδες στο Europa League. Το υποτιμουν.... Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2012 από MJBulls23
firewalker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Αν ο Ολυμπιακος χθες το μόνο που ειχε ηταν μια καλη αμυντικη λειτουργια, ο Παναθηναικος σημερα δεν ειχε σχεδον τιποτα. Η Τοτεναμ κλασικη Αγγλικη ομαδα απο τις μη-τοπ που εξαφανιζεται εκτός νησιου. Ιδιαίτερα η χθεσινή αμυντική λειτουργία του Ο.Σ.Φ.Π.... Μόνο δύο γκολ έφαγε από αστεία άμυνα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Troll mode on Διωξανε τον Κατσουρανη και εστρωσε η ομαδα
daPro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 σε ολους τους τομεις ειναι αστειος,δεν εχει παιτκες. αν ο Ολυμπιακος ειναι αστειος..εσεις τι ειστε? εχθες παιξαμε στα ισια μια μεγαλη ομαδα στην εδρα της..το αποτελεσμα ειδες μονο?ειδες καθολου μπαλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις