Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aνιστορητος εσυ ησουν. Αρχισες να καυχιεσαι και οταν σου παν οτι καποιος το εχει ξανακανει μας μετρουσες ποσους ποντους την εχεις.

Λογικο οταν εχεις ως σημειο 0 την περσυνη χρονια. Νταξει βεβαια εδω καυχιεστε για το γυναικειο ταβλι που δεν βλεπεται δεν θα χαμε για το ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ που δεν το βλεπει κανενας τετοια...

Πρώτον το come back των -19 απέναντι στο απόλυτο φαβορί το έκανε ο Ολυμπιακός, τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε.

Δεύτερον ο Ολυμπιακός έχει περάσει στους 8 ανιστόρητε φίλε μου.

Τρίτον, πρωταθλητή των σπορ παντοτινέ, ποδόσφαιρο, βόλλευ, πόλο, μπάσκετ, στίβο είμαι πρωταθλητής. Πάρε εσύ τον τίτλο στο τάβλι.

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Oταν σε γλεντουσα με τομιτς, ταρπλευ, τζονσον, σιγαλα, φασουλα και λοιπους, μαλλον θα ησουν αγεννητος..

Σιγα τα γλεντια που 'κανες ρε μερακλη 4 σεζον ολες κι ολες!

Αντε και τα 2 φαιναλ-4, το 1 το πηρε ενθυμιο ο (πραγματικος) γλεντζες ο Ζοτς και ξεκινησε να χτιζει καριερα μαντεψε σε ποιανου την πλατη.

Αλλα αμα λετε γλεντια τις 4 σεζον υπεροχης στην Α1, οι 15 σεζον κυριαρχιας σε Ελλαδα και Ευρωπη τι ειναι?

Το point ειναι οτι σαν πολλα δε λετε για ενα αθλημα που ανεξαρτητως τι εχει κανει ο ΠΑΟ, μεχρι πριν 1 χρονο λεγατε οτι δεν ασχολειστε καν οι περισσοτεροι απο σας?

Δημοσ.

Σηκωσες κεφαλι οταν απαξιωσε ο Κοκκαλης την ομαδα, και επαιζες μονος του. Εκτος αν περιμενες να σε κοντραρω με Μαρκί Πέρι, Γκόρενς και Γιούρακ ή αν θεωρεις τη νικη επι του ψοφιου ΟΣΦΠ κατόρθωμα.

Εμεις προσωπικα, στη μπαλα, σε πτωματα δεν ασελγουμε.

Οταν μπήκαν οι Αγγελόπουλοι, ξεμπροστιάσαν την παραγκα σου ωραια και ομορφα..

Δημοσ.

Σηκωσες κεφαλι οταν απαξιωσε ο Κοκκαλης την ομαδα, και επαιζες μονος του. Εκτος αν περιμενες να σε κοντραρω με Μαρκί Πέρι, Γκόρενς και Γιούρακ ή αν θεωρεις τη νικη επι του ψοφιου ΟΣΦΠ κατόρθωμα.

Εμεις προσωπικα, στη μπαλα, σε πτωματα δεν ασελγουμε.

Καλα παραμυθια αυτα, πες μας τωρα και για την Ευρωπη αν οφειλουμε το ευχαριστω μας στον Κοκκαλη, γιατι ετσι οπως καταλαβαινω μαλλον χαρη στον Κοκαλη κερδισαμε Μπαρτσελονες, Μακαμπι, Κιντερ, ΤΣΣΚΑ κλπ κλπ κλπ.

Α ετσι παει. Οταν ο ΠΑΟ σαρωνει ειναι επειδη μας αφησατε εσεις, ενω οταν ο γαυρος κανει 1 σεζον μετα απο 15 σεζον ανυπαρξιας ειναι χαρη στους τεραστιους Αγγελοπουλους που ξεμπροστιασανε τους παντες :-D

Κι εγω σου λεω οτι οι Γιαννακοπουλοι εχουν πεταξει χαρταετο εδω και 2 χρονια γιαυτο ξεμυτισες περυσι (με την ιδια λογικη που μιλας εσυ για τον Κοκκαλη φυσικα).

Δημοσ.

Πρώτον το come back των -19 απέναντι στο απόλυτο φαβορί το έκανε ο Ολυμπιακός, τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε.

Δεύτερον ο Ολυμπιακός έχει περάσει στους 8 ανιστόρητε φίλε μου.

Τρίτον, πρωταθλητή των σπορ παντοτινέ, ποδόσφαιρο, βόλλευ, πόλο, μπάσκετ, στίβο είμαι πρωταθλητής. Πάρε εσύ τον τίτλο στο τάβλι.

Μια φορα στα 10 χρονια? Ε τοτε γιατι κοροιδευεις τους αλλους?

Και ο παναθηναικος ανιστορητε ερωδιε που δεν εχεις μαθει να χανεις και παντα πρεπει να εισαι αποπανω στο φιναλ φορ το 2002 ως το απολυτο αουτσαιντερ ειχε παει.

Εσυ τρελενεσαι με το στιβο και εγω με το ταβλι. Τουλαχιστον εγω δεν ποσταρω τους τιτλους μου στο ταβλι που δεν παιζει να εχω δει μια φορα.

Oταν σε γλεντουσα με τομιτς, ταρπλευ, τζονσον, σιγαλα, φασουλα και λοιπους, μαλλον θα ησουν αγεννητος..

Αυτο τι σχεση εχει με το come back σε final four που συζητουσαμε? Επισης οταν ξεπερασεις τις ευρωλιγκες του

Αλβερτη σαν συλλογος ελα να μου ξαναπεις...Α και οι ευρωλιγκες ειναι ΓΤΠ οπως ειπες. Οποτε αν την παρεις φετος μην ερθεις να μας πεις πηρα ευρωλιγκα.

Οταν μπηκαν οι αγγελοπουλοι ξεβρακωσα τα λεφτα που πεταγαν αδικα στον τσιλντρες. Γι'αυτο περσυ ο προεδρος περασε και τον μπολτ στο 100αρι.

Δημοσ.

Τους βαζεις κι εσυ δυσκολα με τον Αλβερτη και θα μου τους αγχωσεις. Ας ξεπερασουν αυτες του αμπαλου του ΔΔ για αρχη και μετα παμε και στον Αλβερτη.

Δημοσ.

Τους βαζεις κι εσυ δυσκολα με τον Αλβερτη. Ας ξεπερασουν αυτες του αμπαλου του Διαμαντιδη για αρχη και μετα παμε και στον Αλβερτη

Μα ντροπη και εσυ. Αυτος ο αμπαλος δεν σηκωσε μια ευρωλιγκα με παιχτακια...

ΑΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσ.

Για να μην πω να ξεπερασουν αυτες του Τσαρτσαρη και ψαχνονται :-D

Ασε που τελικα μας διελυσαν και διωξαμε την ομαδα. Ε διωξαμε τον 0.5 playmaker και τον γερο-μπατιστ τον ανιωθο βουγιουκα και τι αλλο?

Δημοσ.

Πάντως βλέπεις διάφορα έτσι?

Ο άλλος, το έπαιζε χρόνια μπασκετικος, και καλά με άποψη κτλ άσχετα που θυμόμαστε όλοι για κάτι 0,5 γκαρντ και τι κατάληξη είχε η ιστορία

1 κούπα ήταν αρκετή για να βγει το κόμπλεξ εποχών ολόκληρων (btw ο Κόκκαλης μια χαρα ήταν με την κούπα μέσα στο Σεφ, μετά είδε τα ζόρια και είπε να την κάνει)

Δημοσ.

Καλα κομπλεξ εβγαινε και την περιοδο της φαπας. Αυτα τα διαφορα, τυπου 0.5 γκαρντ ηταν 90%  κομπλεξ και 10% αποψη, προφανως.

Αλλα οτι η 1 κουπα τους, τους εχει εκθεσει, ισχυει.

Δημοσ.

Ρε παιδια απλα ειναι τα πραγματα..Ημουν ανυπαρκτος οπως λετε οι βαζελοι στο Μπασκετακι εδω και 15 χρονια.Εσυ ησουν ανυπαρκτος στο ποδοσφαιρο τοσα χρονια..Τοσες κουπες που εχω στην μπαλα δεν θα δεις ουτε εσυ ποτε,οπως λετε εσεις οτι φτασε με πρωτα στις κουπες και μετα βλεπουμε..Τοτε και εγω σου λεω οτι φτασε με και εσυ στις κουπες στο ποδοσφαιρο και μετα μιλα,βασικα δεν με φτανετε στις κουπες ουτε ολες οι ομαδες μαζι,οποτε... Απλα τοσα χρονια εριχνες λεφτα στο μπασκετ με τους Γιανακοπουλους,τωρα δεν ριχνουν οσα εριχναν.Απλα ισως τωρα να αρχισω να σου παιρνω και κουπες στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ αθλημα που μπορεις να λες ''φτασε με στις κουπες και στα Ευρωπαικα και μετα μιλας'' ο χρονος θα δειξει..Το ιδιο γινοταν και με ολυμπιακους οταν πηγαιναμε καλα στο Μπασκετ και το γυριζαμε και εκει,αλλα εσυ αφου εχεις πιο πολλες κουπες στο μπασκετακι,ετσι αυτοματως εσυ ησουν που το πηγαινες πιο πολλες φορες προς τα εκει,και οτι δεν με ενδιεφερε το ποδοσφαιρο και το βολευ και ολα αυτα..Οποτε.. ο καιρος θα δειξει..Ειμαι σιγουρος οτι βεβαια θα βγει καποιος και θα πει,οτι ολα τα πρωταθληματα του ΠΑΟ στο ποδοσφαιρο και στο Μπασκετ ηταν ολα τιμια ενω του Ολυμπιακου ολα τα πρωταθληματα και οι κουπες ηταν στημενα.. αλλα οκ

Δημοσ.

Ρε παιδια,οσοι ειστε γαυροι σταματηστε να γραφετε,δεν βγαινει ακρη.. Υπαρχει 3ημερο απο αυριο και αλλο ενα ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟ τριημερο την αλλη βδομαδα.Το αλλο τριημερο εμεις θα σηκωνουμε κουπες και εκεινοι θα κλεγονται για καμια διαιτησια παλι για το μπαραζ με την Ξανθη.Εγω ενα εχω πει,οταν χανει ο Παναθηναικος φταινε οοοοοοοοοοοολοι οι αλλοι εκτος απο τον ΠΑΟ..Οταν κερδιζει φταιει μονο ο ΠΑΟ που κερδισε και οοοοοοοοοοοοοοοολους αυτους τους αλλους που ειπα πριν....

Η μονη κουπα που θα σηκωσετε θα ειναι η κουπα του καφε.

Δεν εχετε τα φοντα να περασετε την ΤΣΣΚΑ,ασε που θα εχει καργα διαιτησια υπερ της.

Δημοσ.

@superpie

Κανεις Παναθηναικος ομως δεν βγηκε να πει "ποιο ποδοσφαιρο και μαλακιες" τοσα χρονια και ξαφνικα να εμφανιστει το 2010 με ενα νταμπλ να εξηγει τη διαφορα του 4-2-3-1 με το 4-3-3

Γιατι αυτο γινεται τωρα, ξαφνικα με ενα πρωταθλημα και ενα Ευρωπαικο πολλοι γαυροι μαθατε τι ειναι το πικ εντ ρολ και ξαφνικα αρχισατε να λετε για αυτοκρατορια που χτιστηκε επι ψοφιου Ολυμπιακου και να τωρα για τα επομνα 40 χρονια θα σας δειξει ο Θρυλος και μπλα μπλα

btw, ωραια ολα αυτα, αλλα η Ευρωλιγκα τελικα καλεσε τις Καχα Λαμποραλ για τα αντικειμενα και τον Ολυμπιακο για την εισοδο θεατων σε απολογια? Ακομα? Τιποτα?

(ελα, ελα, προσπαθειστε να μας εξηγησετε γιατι καλως εμεις θα πληρωσουμε τον πρωταθλητη Ευρωπης και θα παιξουμε του χρονου την Α' φαση κεκλεισμενων και για αλλες ομαδες δεν τρεχει καστανο, ελατε, σας περιμενουμε)

Δημοσ.

Καλά ντάξει, να σου βράσω και μια μπάλα να δεις πως μυρίζει και τα σχετικά.

Όταν αποδεχτείτε ότι βλέπουν και άλλοι μπάσκετ πέρα από εσάς μπορεί κ να ξανασυζητήσουμε.

Μέχρι τότε πείτε μας για τον Αλβέρτη που κουνούσε πετσέτες και σήκωνε ευρωπαϊκά, θαυμαστές του Τζόλε.

Σας άφησε ο Κόκκαλης να χαρείτε σε ένα άθλημα για μια δεκαετία, ένα άθλημα που αντικειμενικά στην Ευρώπη είναι δευτεράντζα, άσχετα αν στην Ελλάδα το γουστάρουμε και μου γίνατε ξαφνικά όλοι οι βάζελοι ειδικοί στο μπάσκετ με αναλύσεις γύρω από πικ εν ρολ, ζώνες κλπ. Να σας πάρει βοηθούς ο Πέδουλας είστε.

Καθήστε τώρα να γίνετε ειδικοί του καναπέ, γιατί με τον τράκη πρόεδρο θα καλομάθετε στις φάπες και στα πρόστιμα στην Ευρώπη

@Anubis

Τράβα μάθε ρε αν έχει περάσει ο Ολυμπιακός στους 8 και έλα να μου ξαναμιλήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...