8elwADSL Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δεν βλεπω πουθενα να αναφερεις τα ονοματα οπως του Πατερα ας πουμε...Και αυτος ηταν μεσα...Το ξεχασες αυτο το ονομα ή το περιλαμβανεις μεσα στην φραση ''και τοσους αλλους'' ? Μέσα στα ονόματα που ασκήθηκαν διώξεις δεν βλέπω κανέναν πατέρα αντίθετα το έτερο χοντρό αγόρι είναι μέσα για ρίξε μια ματιά Ποινικές διώξεις ασκήθηκαν σε 83 άτομα μεταξύ των οποίων οι Μαρινάκης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, διαιτητές και προπονητές. http://www.otyposnews.gr/archives/15554#axzz2TTqLqRij
Superpie Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέσα στα ονόματα που ασκήθηκαν διώξεις δεν βλέπω κανέναν πατέρα αντίθετα το έτερο χοντρό αγόρι είναι μέσα για ρίξε μια ματιά Ποινικές διώξεις ασκήθηκαν σε 83 άτομα μεταξύ των οποίων οι Μαρινάκης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, διαιτητές και προπονητές. http://www.otyposnews.gr/archives/15554#axzz2TTqLqRij Μαλιστα,αυτα εδω δηλαδη ειναι για τα χρονια πολλα και για το τι κανουν τα παιδια ε? http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/oi_dialogoi_toy_patera_me_pswmiadh.1113152.html Ο Πατερας ειναι Αγιος δηλαδη,δεν ειναι μπλεγμενος ετσι?
Demon13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Καταρχην τερματισες 4 βαθμους πισω μου και η ΑΕΚ τερματισε 2 πισω μου.Οπως και η ΑΕΚ τερματισε πανω απο σενα..Αρα η ΑΕΚ ειχε και αυτη την παραγκα της αφου τερματισε πανω απο σενα ετσι? Τουλαχιστον οταν λες κατι,ενημερωσου πρωτα... Οχι μην μετράς τον αγώνα στα χαρτιά. Εσύ δεν είσαι ενημερωμένος. Επίσης έγιναν πολλά διαιτητικά όργια θυμάμαι 2 στα γρήγορα. ΟΣΦΠ-ΑΕΛ και ΑΕΚ-ΠΑΟ με ανήπαρτκο πέναλτι να καταλογίζεται στην ΑΕΚ. Το ματς έκατσε στο Χ. Αίσχη γίναν εκείνη την χρονιά. 1 βαθμό πίσω σου Τερμάτισα πολεμώντας ΕΠΟ και Διαιτησία. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων αγώνων και η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου έχει ζητήσει άσκηση ποινικής δίωξης (η οποία ασκήθηκε) για συνέργεια σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" και "δωροδοκίας για αλλοίωση αποτελέσματος". Επίσης μέσα στους 83 συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα του διεθνή ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλου, του ποδοσφαιριστή του Άρη Κώστα Μενδρινού, του ποδοσφαιριστή του Διαγόρα Χοσέ Ρέγες, του διαιτητή Καλόπουλου και του βοηθού διαιτητή Τρύφωνος. http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/varia_kathgoria_gia_marinakh.1113025.html Δεν βλέπω τον Πατέρα πουθενά....
Superpie Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 σου παρεθεσα και εγω link για τον πατερα.Δεν ειπα οχι για τον Μαρινακη,εσυ λες οχι για τον πατερα.Δηλαδη οτι μιλαει με τον Μπεο-Δαλουκα και εμπλεκεται στις κασετες με τα στημενα δεν λεει τιποτα ε? Μαλλον για χαιρετισματα τους πηρε τηλ.Ναι ετσι οκ,συμφωνω,αλλα αν δεν επαιρνα το παιχνιδι στα χαρτια το Πρωταθλημα το επαιρνε η ΑΕΚ,αρα και η ΑΕΚ ειχε παραγκα,ετσι δεν ειναι? Αφου πανω απο σενα τερματισε
Cossutius. Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Χρειαστήκαμε 90δις Βάλε 10 ακόμα και θα κλείσεις τη μαυρη τρυπα του προυπολογισμου της χώρας...
HERTHAN Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Βάλε 10 ακόμα και θα κλείσεις τη μαυρη τρυπα του προυπολογισμου της χώρας... Κραταμε 10 για τις μεταγραφες των επομενων 100 ετων....!
Cossutius. Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ο ανθρωπος ειναι πεποισμένος πως για όλα του φταίνε οι άλλοι. Μην ασχολείστε άλλο. Όταν οι οπαδοι της ομάδας του, φωναζαν πριν μερικά χρονια στο κέντρο της Αθήνας, εναντίον των καβουριών του Τζιγκερ, ήταν επειδή μεσουρανούσε η παράγκα :P Ασε που οι πολυμετοχικοι έδωσαν 90 δις!!!!!!!! Κραταμε 10 για τις μεταγραφες των επομενων 100 ετων....! Μλκ με 10 δις, φτιάχνεις κάθε χρόνο ένα γηπεδο και παιρνεις και 2 Ρονάλντο το χρόνο
Superpie Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Αληθεια τα 90 ΔΙΣ που λετε οτι ξοδεψατε απο που προκειπτουν? γιατι θα τρελαθουμε εντελως..Ποτε ειχε μπατζετ ή χαλασε 256 εκατομμυρια ευρω ο Παναθηναικος και δεν το ξερουμε? Ρε θα μας τρελανετε τελειως? Ακους εκει 90 δις λεει χαλασε ο ΠΑΟ.. Ρε που τα βρισκετε ρε μπαγασες και τα λετε?Δεν βλεπω να μου απαντας ομως για το θεμα του 2008.Η ΑΕΚ που τερματισε πανω απο εσας ειχε παραγκα ετσι?
Cossutius. Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Aπ τους ισολογισμους προκύπτει ενα άνοιγμα γυρω στα 60 εκατομμύρια. Υψηλά συμβόλαια για άχρηστους παιχτες(βλέπε Κατσουράνης), Σισέ, Ζιλμπέρτο κτλ, κάλυψη παλαιότερων ανοιγμάτων και άλλα διάφορα. Εξου και το μεγάλο χρέος που έχει αυτη τη στιγμή η ομάδα. O DNKI και ο Midi τα ειχαν γράψει τις προάλλες αν θυμάμαι καλα, κάντε μια μαγκιά
Demon13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Και τον Μπάκα και τον Μπάκα εκ ευρώ οκ αντι για Δις. Και; Τι σημαίνει μην ασχολήστε άλλο μαζί του για 1 λάθος τυπογραφικό; Κοίτα εδώ τι έγραψες παραπίσω. Κάτω απο το post για το ξύλο των Παναθηναικών στον Ευθυμιάδη. Νόμιζες οτι εμείς δήραμε τον Μπάκα. Τόσο άσχετος είσαι εκτος απο χ.χαρούμενο. ΣΑΣ ΕΧΩ πονεσει ασχημα. κολησατε σε ενα τυπογραφικο λαθος, και πατε να τα φορτώσετε όλα εκει ΧΑΧΧΑ
Superpie Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Τοτε με τον Ευθυμιαδη δεν λες τιποτα ετσι? Ακομα περιμενω απαντηση να μου πεις για το 2008 και την ΑΕΚ που σου εχω κανει...
Cossutius. Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Κάτω απο το post για το ξύλο των Παναθηναικών στον Ευθυμιάδη. Νόμιζες οτι εμείς δήραμε τον Μπάκα. Η συζητηση εκεινη τη στιγμη ειχε να κάνει με διαιτητικά λάθη. Επικαλεστηκα εγω και ο LRoi τον Μπάκα μπας και αντιληφθεις τι γινόταν παλαιότερα... Δωστε ένα δις στον ανθρωπο να ηρεμήσει
Demon13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Για ατιμωρισία μίλαγε σε ξύλο διαιτητών απο Παναθηναικούς. Δεν μιλάγαμε για λάθη. Γίνε λίγο άντρας και παραδέξου την μπούρδα που είπες Ποιον Ευθυμιάδη, αυτόν που έδωσε το πεντακάθαρο πέναλτι, τον σακάτεψες στο ξύλο κι αντί να φάς καμιά δεκαριά αγωνιστικές και -5,6 βαθμούς δεν άνοιξε μύτη? Ε ρε παράγκες...
Cossutius. Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Σελίδα 330. Ξαναδιάβασέ την όλη, δες για ποιο θέμα συζητάμε και τι ασυναρτησίες γράφεις και μετά έλα να ξαναμιλησουμε. Ο LRoi, γράφει "ε ρε παράγκες" και εγω του υπενθημίζω να αναφερθεί και στον Μπάκα. Αν εσύ δε καταλαβαίνεις ούτε τι γράφουμε, δε σου φταίει κανεις. Και όταν θα εισαι έτοιμος, πες μας και για τον πατέρα. Εβαλε και αυτος μερικά δις?
Superpie Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Για ατιμωρισία μίλαγε σε ξύλο διαιτητών απο Παναθηναικούς. Δεν μιλάγαμε για λάθη. Γίνε λίγο άντρας και παραδέξου την μπούρδα που είπες Απαντηση δεν ερχεται ακομα για το θεμα που ειπα της ΑΕΚ..Οτι δεν μας συμφερει το ξεχναμε... Ακουστε και το καινουριο ανεκδοτο του Αλαφουζου παιδια.Εβαλε ως στοχο τα 12 χιλιαδες διαρκειας για την νεα χρονια..Οπως επισης τα διαρκειας των VIP να στοιχιζουν προς -ακουστε ακουστε τι ειπε ο αααανθρωπος- 10.000 ευρω!!! 10.000 Ευρω την σημερον ημερα για διαρκειας VIP.Που φετος ειχε μεσο ορο εισητηριων 8.000,Σε ενα γηπεδο που εχει 16.500 θεσεις θελει 12.000 διαρκειας ο ΑΣΧΕΤΟΣ,και μιλαμε για τον Παναθηναικο του σημερα.. Ελεος.. Δεν υπαρχει καποιος να τον μαζεψει επιτελους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις