Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θελει να το κανει φιλε μου.Οταν ολοι στραφηκαν εναντιον του τωρα οι ιδιοι τον κατηγορουν γιατι δεν βαζει πλατη..Καλα κανει και δεν βαζει..Οταν καποιοι βριζανε ολο το σοι του και τον ιδιο ηταν ο κακος του ΠΑΟ,τωρα θελουν το καλο του προσωπο (οι ιδιοι που τον εβριζαν) Τωρα ας μεινουν με τον Αλαφουζο,την προεδραρα που θα παει την ομαδα μπροστα,να πρωταγωνιστησει με παικτες απο την ακαδημια..Ουπς ξεχασα,εχει αρχισει ηδη να τους ξεπουλαει..Ναι,ναι,καλα καταλαβατε,αυτους με τους οποιους θα εφτιαχνε ομαδα στηριζοντας την πανω τους...

Απήλιον με 100 000 το μήνα, αλλά με πολύ λιγότερα λειτουργικά έξοδα από την Παιανία και χωρίς προκαταβολή- εγγύηση 500.000 που ζητάνε για Παιανία.

Εχουμε και πληροφοριες εκ των εσω στο insomnia.Πλακα κανω ετσι..

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/vriskoyn_lush_me_to_aphleion_ston_panathhnaiko.2272581.html

Απο Γεναρη λεει ο Αλαφουσκας,χαχα..ειναι τραγικος..Κανε κατι σωστο ρε ανθρωπε μου,ειναι να πας εκει? Κλειστο απο τωρα γαμωτο,τι απο Γεναρη μου λες και μαλακιες..Και αν τον Δεκεμβρη γινει μια στραβη θα ψαχνει ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ να ψαχνει να βρει προπονητικο κεντρο..Ελεος πια με τον ανθρωπο αυτο..Ελεος..

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

οπως κανει ο ΠΑΟΚ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ,Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.Και αυτοι νοσουν αλλα ειναι απο πανω σου και αυτο πρεπει να το κοιταξεις.

Και αυτοί νοσούν αλλά  B)

Αν δεν υπάρχει παράγκα ναι, το οτι καταλήξαν απο πάνω μου λέει κάτι. Αλλιώς δεν λέει τίποτα.

Πχ ποιος ευνοήθηκε στο αστερας-ΠΑΟ;

Δημοσ.

ΑΑΑΑ,δηλαδη εχουν ολοι παραγκα ετσι? Το οτι τερματισαν απο πανω σου φταιει η παραγκα ετσι? Το οτι ο Αστερας που λες τερματισε απο πανω σου οχι 1 και 2 βαθμους αλλα 16 ολοκληρους βαθμους φταιει η παραγκα ετσι?

Δημοσ.

fire εισαι ωραιος, αποδειξη λοιπον του αδικου βρισιματος στο Βαρδινογιαννεικο που παντα ηθελε εκτοξευση του Συλλογου, ειναι οτι στην γωνια περιμενουν για την εξοντωσει. Πρεπει να ειστε ευτυχισμενοι εκει που βρισκεσαι, εξαλλου μαζι τα φαγαμε, τοσα χρονια παρτυ γινοταν, ηρθαν οι ξενοι να μας βαλουν σε σειρα και αλλα ομορφα

Μαθέ να διαβάζεις σωστά. Μην γίνεσαι σαν "αυτά" που πάνε γήπεδο και στο τέλος ρωτάνε πόσο ήρθε.

Δημοσ.

Λένε ότι ο Αλαφούζος ψάχνεται για αγορά του απηλιον. Αν καταφέρει αυτό το πράγμα ο σύλλογος επιτέλους θα αποκτήσει ιδιοκτήτες αθλητικές εγκατάστασεις και δεν θα πληρώνουμε τις απαιτήσεις του κάθε ...γιάννη.

Δημοσ.

"Ο Παναθηναϊκός εκτός από το προπονητικό κέντρο, αγοράζει και 50 στρέμματα στην περιοχή έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ ενώ αναμένεται να στεγάσει εκεί και τα νέα του γραφεία! Μάλιστα, είναι πιθανό κατά την διάρκεια της Τετάρτης να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα!"<br><br>

Gazetta.gr

Τεράστια κίνηση αν όντως έγινε, αθλητικό κέντρο και γραφεία στην κατοχή της ΠΑΕ!!!

Δημοσ.

Πολύ καλή κίνηση από Αλαφούζο και μπράβο του .... Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο καπετάνιος είπε ότι η μετοχές δόθηκαν δωρεάν ξέχασε να πει βέβαια ότι η ΠΑΕ είχε Χρέη 25 εκατομμύρια

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δεν περίμενα να το πω αυτό αλλά μπράβο στον Αλαφούζο που άφησε προίκα στο σύλλογο ενώ τόσοι άλλοι εγγυητές και εκτοξευτές ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ μόνο χρέη και μιζέρια.Επιτέλους ο σύλλογος απαγκιστρώνεται από την οικογένεια ελπίζω να λύσει και το γηπεδικό μια και καλή είτε χτίζοντας το νέο γήπεδο είτε ανακαινίζοντας την λεωφόρο (ρεαλιστικός στόχος) και να μείνει η ομάδα εκεί.

Οι ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις θα διευκολύνουν και κάποιον επίδοξο επενδυτή που θα μπει πιο εύκολα αν θελήσει στην ομάδα.

Σαν πολύ γρήγορα λύθηκε κκρεμοτητα 30 ετών

Ας μην είμαστε καχύποπτοι λογικά εδώ και καιρό έβλεπε τι δουλειά με την παιανία και πως παέι το πράγμα και το είχε προεργαστεί το θέμα για το νέο αθλητικό.

Δημοσ.

Πολύ καλή κίνηση από Αλαφούζο και μπράβο του .... Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο καπετάνιος είπε ότι η μετοχές δόθηκαν δωρεάν ξέχασε να πει βέβαια ότι η ΠΑΕ είχε Χρέη 25 εκατομμύρια

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Ξέχασες και εσύ να πεις οτι πριν πολυμετοχικότητας είχαμε 0 χρέη.  "Όποιος τα χάλασε να πάει να τα ξαναφτιάξει"

Χάρηκα για το προπονητικό, ταπεινό φαίνεται, αλλα είμαι υπερ-ευχαριστημένος με αυτή την κίνηση. Και επιτέλους να σταματήσετε να τον κράζετε

Και υπερ της ανακαίνησης είμαι επίσης και όχι νέου γήπεδου

-----------------------------

Βαρδινογιάννης: "Το τσάμπα τελείωσε"

Για το ενοίκιο της Παιανίας: "Η ΠΑΕ ήταν αυτή που απευθύνθηκε σε ανεξάρτητη εταιρεία, σε εκτιμητή μεσίτη και ρώτησε σχετικά με την ενοικίαση της Παιανίας. Επί της τιμής αυτής που της δόθηκε από την μεσιτική εταιρεία (1,8 εκ. ευρώ), εγώ έκανα έκπτωση 600.000 ευρώ. Το τσάμπα τελείωσε. Το ξαναλέω, η ΠΑΕ ζήτησε να μάθει πόσο είναι το ενοίκιο της ΠΑΕ. Εγώ δεν κάνω δωρεά. Αρκετά…".

http://prasinanea.gr/football/article2272863.ece

:-D  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...