DKNI Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Με τον φετινο ΠΑΟ γιατι ηξεραν οτι Κατσουρανιδες και ΣΙΑ θα εφευγαν οπωσδηποτε με τετοια συμβολαια που ειχαν,δεν ηταν κατι που το εμαθαν ή προεκυψε μετα..Και για τον ΠΑΟ τον φετινο αξιζε με τα χιλια ο Καρα.. Και σαν παικτης και σαν προσωπικοτητα πανω απο ολα..Αν ήξερε οτι δεν έβγαινε να μείνει ο Κατσουρανης, τοτε καλώς έφυγε ο Καραγκουνης.μξερεις δεν ζητούσε και λίγα για να μεινειΣε κάθε περίπτωση καλά να είναι το παλικάρι να παίζει αλλα δέκα χρόνια ΜΑΚΡΙΑ απο τον Παναθηναϊκό, μια Χαρα πήγε στη Φουλαμ, αποκει που έπαιζε τελικό ΟΥΕΦΑ παραλίγο να πέσει
Superpie Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Οκ,εχεις καλυτερους παικτες βλεπω τωρα.Καζιγιαμα και ΣΙΑ...
DKNI Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Όταν το έγραψα δεν είχε βγει πως θα είναι με 10 δώσεις (όχι πως θα έγραφα κάτι διαφορετικό). αφου δεν θα άλλαζε τι μας το γράφεις τοτε; Η ερώτηση είναι απλή, οκτώ κάφετια για δέκα χρόνια και μετά ανήκει στον Σύλλογο, σε χαλάνε; Πως έφτασες στο συμπέρασμα πως θα προτιμούσα Παιανία... Θα προτιμούσα να έχει λεφτά να τα βάλει αυτός. Ελα ντες, πως να έφτασα. Μπράβο θα του έλεγες αν τα έβαζε. Τώρα που δεν τα βάζει τι ακριβώς λες; Σωστά, να βάλει τα οκτώ αυτός, διώξουμε πχ τον λετο γιατί δεν αντέχουμε συμβόλαιο, θα βάλει οκτώ για προπονητικό Ο άνθρωπος ήταν σαφής εξαρχής για το πως θα λειτουργήσει οικονομικά Εχει κάνει άλλες μαλακιες, πες για τις άλλες, όχι για αυτο Μια Χαρα ντιλ είναι Τα λεφτα που θα ζητήσει ο Καραγκουνης και ο Τοτσε και αυτά που παίρνει ο Μπουμσονγκ
firewalker Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Είπα πως κάνει αυτό που πρέπει. Δεν υπάρχει λόγος για μπράβο και για ζήτω, να η προεδράρα η Πανάθα.
DKNI Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Οκ,εχεις καλυτερους παικτες βλεπω τωρα.Καζιγιαμα και ΣΙΑ...Ο Καζιγιαμα δεν παίζει, δεν απαιτεί, δεν κλαίει στα ραδια, και θα πάρει πουλο γιατί είναι αμπαλοςΤο πρόβλημα με τον Καραγκουνη δεν είναι η αξία του. Είναι η αξία που θεωρεί ο ίδιος οτι έχει και που λένε οι. Μάνατζερ των ΜΜΕ οτι έχει. Οριστεί, απο την Φουλαμ τέλος, ας παει στην Τσελσυ να παίζει ως τα 40. Σε μας μην ερθει Υγ. Δλδ μου λες οτι οι δυο εναλλακτικές μου είναι μόνο Καζιγιαμα καρατυπαρας;άλλες δεν έχω; Είπα πως κάνει αυτό που πρέπει. Δεν υπάρχει λόγος για μπράβο και για ζήτω, να η προεδράρα η Πανάθα.Φυσικά και πρέπει μπράβο που κόβει το δεσμό με το κωλοσογο και το κάνει με μια καλή μάλιστα συμφωνίαΓια προεδραρα τα λες εσυ, όχι εγω
Superpie Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Φιλε το ειπαν ξεκαθαρα μεσα απο την ΠΑΕ (Δεν θυμαμαι ποιος ακριβως) οτι τον Καρα τον διωξανε γιατι δεν τον υπολογιζαν για την νεα χρονια,οχι για το συμβολαιο του και τα λεφτα αλλα λογω της ηλικιας του και οτι δεν θα ειχε χρονο συμμετοχης παρα ελαχιστο.Ο ιδιος βγηκε και ειπε και μαλιστα με δακρυα οτι το θεμα δεν ηταν λεφτα και οτι δεν εφυγε γι'αυτο τον λογο..Θα εμενε και με λιγοτερα..
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ο Καραγκούνης αποφάσισε μόνος του να φύγει δεν τον έδιωξε κανείς όταν δεν μπορούσε ο φερειρα να δεσμευτεί ότι θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
margaritagr Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Να σας πω..σ εσας που στε παναθηναικοι αυτες οι δηλωσεις για τον κοσμο δε σας φαινονται λιγο υποπτες;; Ακομα και χτες ειρωνευτηκε που ειχε κοσμο. Λες και τα προηγουμενα χρονια σε τετοια ματς το οακα γεμιζε. Μπας θελει να φυγει και το παει λαου λαου για να χει αλλοθι? Νταξει εικασιες βεβαια..
Superpie Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ο Καραγκούνης αποφάσισε μόνος του να φύγει δεν τον έδιωξε κανείς όταν δεν μπορούσε ο φερειρα να δεσμευτεί ότι θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής Οταν σου λεει οτι δεν ειναι οικονομικο το θεμα τον διωχνεις με εμεσο τροπο.. βεβαια πως να δεσμευτει ο φερειρα για τν χρονο συμμετοχης του αφου ειχε καλυτερους παικτες απο αυτον.... ρε πατε καλα?? Επαιζε στην Αγγλια 70-90 λεπτα κ ειχε παιξει και 120 και δν θα ειχε χρονο εδω?? Ειχες η εχεις καλυτερους?? Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 [ρε superpie έγραψα εγώ πουθενά ότι έχουμε καλύτερο παίχτη από τον Καραγκούνη στην θέση του η ότι δεν αντέχει να παίζει πολύ ώρα? Το θέμα δεν ήταν οικονομικό ήθελε να παίζει πολύ και εγώ πιστεύω αν τελικά έμενε θα ήταν στα περισσότερα παιχνίδια βασικός αλλά τη να κάνουμε διάλεξε να φύγει Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Superpie Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μα απο την στιγμη που του ειπαν οτι δν θα εχει χρονο συμμετοχης τι να κανει? Ηταν εμεσος ο τροπος για να μην μεινει στον ΠΑΟ..
DKNI Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Το καραγκιοζακι της Ερθρολευκης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τι ακριβώς δεν βρήκε στο φάκελο και εισηγήθηκε να μην πάρουμε άδεια; Ο χοντρος γιατί κατέβηκε στο ημίχρονο στους διαιτητές για συγχαρητήρια;αφου τα καλα σφυρίγματα τα έκαναν στο 2ο
Superpie Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Το καραγκιοζακι της Ερθρολευκης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τι ακριβώς δεν βρήκε στο φάκελο και εισηγήθηκε να μην πάρουμε άδεια; Ο χοντρος γιατί κατέβηκε στο ημίχρονο στους διαιτητές για συγχαρητήρια;αφου τα καλα σφυρίγματα τα έκαναν στο 2ο Δεν βρηκε.Αυτο ειναι το θεμα..Ελειπε εγγυητικη αξιας 10-15 εκ ευρω..Δεν την βαλατε,τελος δεν μπορεις να παρεις αδεια φιλε μου.Ειναι απλο το θεμα Η Ερυθρολευκη ΕΠΟ φταιει που δεν πηρες αδεια ρε φιλε? Πλακα μου κανεις? Εδω περυσι πηρες αδεια με τα τηλεπτικα να στα προπληρωνουν,κατι που δεν εκαναν στις αλλες ομαδες και μαλιστα χωρις να ξερουν αν θα εισαι ενταξει..Και φετος παλι ετσι θελεις να παρεις αδεια? Ή φταιει η ερυθρολευκη ΕΠΟ αν δεν παρεις αδεια? Αυτοι θα την "φτιαξουν" την δουλεια για να μην παρεις αδεια? Εγγυητικη εβαλες? ΟΧΙ.Τελος,δεν παιρνεις αδεια..Εξαλλου αν δεν παρεις (που πιο λογικο βλεπω να "φτιαχτει" το πραγμα ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ παρα να "φτιαχτει" να μην παρεις,οπως εγινε και περυσι δηλαδη) εχεις δικαιωμα σαν ΠΑΕ να ζητησεις να ανοιχτει δημοσια ο φακελος σου και ετσι να δουμε ποιος δεν ηταν ενταξει..
firewalker Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Λογικά τώρα θα αρχίσουν να ανησυχούν στην Π.Α.Ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις