DKNI Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Πηρες αδεια φταιει ο Ολυμπιακος που πηραν και τα Γιαννενα,αν δεν επαιρνες αδεια θα εφταιγε παλι ο Ολυμπιακος γιατι εκεινος δεν στην εδωσε. Ρε συ, σε εχει πιασει η ανοιξη? Που τα λεω αυτα για τα Γιαννενα? (οχι οτι ο Ολυμπιακος δεν γουσταρει να φτιαξει τον Χριστοβασιλη) 10 ποστ εχω κανει οτι τα Γιαννενα θα κριθουν ουτως ή αλλως απο την ΟΥΕΦΑ οποτε δεν με ενδιαφερει η ΕΠΟ Τι είναι η εγγυητική επιστολή; Η εγγυητική επιστολή ενεργεί ως εγγύηση τήρησης υποχρεώσεων οικονομικού ή άλλου περιεχομένου. Πως προκύπτει το ποσό της εγγυητικής; Σύμφωνα με αυτά που μάθαμε είναι ένας συνδυασμός του μπάτζετ της κάθε ομάδας ξεχωριστά (ανάλογα με αυτό που παρουσιάζει στο φάκελο δηλαδή) και των υποχρεώσεων που έχει προς τρίτους (ρυθμισμένα χρέη προς παίκτες, δημόσιο, διάφορα πρόσωπα κτλπ. Μέχρι και τις 31/3 ΠΡΕΠΕΙ να έχουν διακανονιστεί/πληρωθεί. Από το πέρας αυτής της ημερομηνίας και ύστερα δεν γίνονται δεκτά) Αρα συμφωνα με το sport24 ο Παναθηναικος θα επρεπε να βρει μια εγγυητικη τραπεζης 10Μ (αποσο ξερω απο τις εγγυητικες ειναι σαν βεβαιωση της Χ τραπεζας οτι ο πελατης θα μπορει να εξοφλησει αυτο το ποσο το οποιο δεν ειναι αμεσα απαιτητο ομως) βασει των ρυθμισεων για οφειλες και του προβλεπομενου μπατζετ της νεας χρονιας Βασει αυτων θα ειχε ενδιαφερον τι ζητηθηκε γενικα απο τις ομαδες Εκτος αυτου αποτι καταλαβα, αυτος ο Αντζελα Δημητριου πως τον λενε φιλε μου Superpie διαφωνησε λεει "για το τυπικο της υποθεσης και οχι για την ουσια". Αρα ΔΕΝ παιζει να ελειπε η εγγυητικη που ελεγες
LRoi Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Βασικά να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι και να δοθούν στη δημοσιότητα για να μην υπάρχουν σκιές. Κάτι μου λέει όμως ότι κάτι τέτοιο μόνο προς όφελος του Ολυμπιακού θα ήταν.
DKNI Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Βασικά να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι και να δοθούν στη δημοσιότητα για να μην υπάρχουν σκιές. Κάτι μου λέει όμως ότι κάτι τέτοιο μόνο προς όφελος του Ολυμπιακού θα ήταν. Σαν Ολυμπιακο θεωρεις μονο τον Ολυμπιακο? Γιατι εμενα κατι μου λεει οτι γενικα τον Ολυμπιακο δεν θα τον πολυσυμφερε. Ειδικα αν ανοιγαν οι φακελοι οσων πηραν ευκολα και με την 1η την αδεια
zaxaroulini Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Σαν Ολυμπιακο θεωρεις μονο τον Ολυμπιακο? Γιατι εμενα κατι μου λεει οτι γενικα τον Ολυμπιακο δεν θα τον πολυσυμφερε. Ειδικα αν ανοιγαν οι φακελοι οσων πηραν ευκολα και με την 1η την αδεια Για ποιο λογο?
firewalker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Το τσίμπησε ο Αλα Φουζ το παράσημο από τα καλόπαιδα...
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δεν τον έχουμε κλήσει ακόμα αλλά είμαστε κοντά καλός επιθετικός γενικά αλλά πολύ κακός τα τελευταία 2 χρόνια που είναι στο Αμβούργο με λίγα γκολ και μικρούς τραυματισμούς γενικά ο Αναστασίου ψάχνει παίχτες καλούς αλλά με κακές χρονιές τα τελευταία 2 χρόνια για να τους φέρει όσο με το δυνατόν λιγότερα χρήματα και δίνοντας τους το κίνητρο να Αναγεννήσουν την καριέρα τους σε ένα πιο εύκολο πρωτάθλημα Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
DKNI Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Και δεν ειναι παραλογο εδω που τα λεμε Δυστυχως με την κατασταση της ομαδας αλλα και της χωρας δυσκολα θα φερεις κατι σιγουρο Οποτε οι δρομοι είναι δυο και στους δυο ειμαστε το σκαλοπατι - ή ψαχνεις κατι καλο με πτωση ομως τα τελευταια χρονια, καποιον που θα σε δει ως ευκαιρια να παιξει 2 χρονια και να γινεις σκαλοπατι να γυρισει σε καλο πρωταθλημα - ή ψαχνεις το ταλεντο που δεν εχει ξεπεταχτει ακομα και του δινεις την ευκαιρια να παιξει βασικος σε σενα και να γινεις σκαλοπατι για μεταγραφη Δυστυχως το 2ο ειναι πιο δυσκολο γιατι θεωρω πως σε θεμα σκαουτινγκ πασχουμε ακομα και εντος Ελλαδας και θελει χρονο και οργανωση, θα μπορουσε να αρχισει να δουλευει σε 3 χρονια Οποτε τωρα αναγκαστικα προσανατολιζεσαι σε παικτες που ξερεις οτι εχουν μια αξια αλλα εχουν και προβληματα
Demon13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Για τον Σανκαρέ του Αστέρα Τρίπολης γράφεται. Παρακολουθεί κανείς Αστέρα;
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Από βελασκες και πιντο είναι καλύτερος και γενικά ένας από τους καλύτερους στην θέση του στην Ελλάδα γενικά πονάμε σε αυτήν την θέση και άποψη μου θα ήταν να πάει ο Σεϊταρίδης σαν στόπερ μαζί με τριανταφυλλοπουλο να γίνει ο Σπυρόπουλος βασικός και σαν αλλαγή ο Μαρινακης για δεξιά Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
pantherakos3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 δυναμη και εγγυηση ο σανκαρε. πολυ καλος και στα στημενα
lak10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 κανει βεβαια κατι ανεξηγητες γκαφες αλλα ειναι καλος
8elwADSL Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Πηγή: http://www.gazzetta.gr/football/article/511650/panathinaikos-2013-2014'">Παναθηναϊκός 2013-2014 Σο και φιγκερόα πρέπει να μείνουν οπωσδήποτε.
lak10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 γιατι διωξουμε Σο που θα βρουμε καλυτερο αμυντικο χαφ μια χαρα παικτης ειναι και ο φιγκεροα να μεινει
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Ο Σο είναι απλά ένας καλός παίχτης με κύριο προσόν τις καλές μεταβιβάσεις αλλά πολύ αργός έκανε την διάφορα στο κέντρο κυρίως επιδει δεν είχαμε και κάναν καλύτερο πάντως και για μένα και ο σο και ο φιγκεροα πρέπει να μείνουν Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις