Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρες αδεια φταιει ο Ολυμπιακος που πηραν και τα Γιαννενα,αν δεν επαιρνες αδεια θα εφταιγε παλι ο Ολυμπιακος γιατι εκεινος δεν στην εδωσε.

Ρε συ, σε εχει πιασει η ανοιξη?

Που τα λεω αυτα για τα Γιαννενα? (οχι οτι ο Ολυμπιακος δεν γουσταρει να φτιαξει τον Χριστοβασιλη)

10 ποστ εχω κανει οτι τα Γιαννενα θα κριθουν ουτως ή αλλως απο την ΟΥΕΦΑ οποτε δεν με ενδιαφερει η ΕΠΟ

Τι είναι η εγγυητική επιστολή;

Η εγγυητική επιστολή ενεργεί ως εγγύηση τήρησης υποχρεώσεων οικονομικού ή άλλου περιεχομένου.

Πως προκύπτει το ποσό της εγγυητικής;

Σύμφωνα με αυτά που μάθαμε είναι ένας συνδυασμός του μπάτζετ της κάθε ομάδας ξεχωριστά (ανάλογα με αυτό που παρουσιάζει στο φάκελο δηλαδή) και των υποχρεώσεων που έχει προς τρίτους (ρυθμισμένα χρέη προς παίκτες, δημόσιο, διάφορα πρόσωπα κτλπ. Μέχρι και τις 31/3 ΠΡΕΠΕΙ να έχουν διακανονιστεί/πληρωθεί. Από το πέρας αυτής της ημερομηνίας και ύστερα δεν γίνονται δεκτά)

Αρα συμφωνα με το sport24 ο Παναθηναικος θα επρεπε να βρει μια εγγυητικη τραπεζης 10Μ (αποσο ξερω απο τις εγγυητικες ειναι σαν βεβαιωση της Χ τραπεζας οτι ο πελατης θα μπορει να εξοφλησει αυτο το ποσο το οποιο δεν ειναι αμεσα απαιτητο ομως) βασει των ρυθμισεων για οφειλες και του προβλεπομενου μπατζετ της νεας χρονιας

Βασει αυτων θα ειχε ενδιαφερον τι ζητηθηκε γενικα απο τις ομαδες

Εκτος αυτου αποτι καταλαβα, αυτος ο Αντζελα Δημητριου πως τον λενε φιλε μου Superpie διαφωνησε λεει "για το τυπικο της υποθεσης και οχι για την ουσια". Αρα ΔΕΝ παιζει να ελειπε η εγγυητικη που ελεγες

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Βασικά να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι και να δοθούν στη δημοσιότητα για να μην υπάρχουν σκιές.

Κάτι μου λέει όμως ότι κάτι τέτοιο μόνο προς όφελος του Ολυμπιακού θα ήταν.

Δημοσ.

Βασικά να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι και να δοθούν στη δημοσιότητα για να μην υπάρχουν σκιές.

Κάτι μου λέει όμως ότι κάτι τέτοιο μόνο προς όφελος του Ολυμπιακού θα ήταν.

Σαν Ολυμπιακο θεωρεις μονο τον Ολυμπιακο?

Γιατι εμενα κατι μου λεει οτι γενικα τον Ολυμπιακο δεν θα τον πολυσυμφερε. Ειδικα αν ανοιγαν οι φακελοι οσων πηραν ευκολα και με την 1η την αδεια

Δημοσ.

Σαν Ολυμπιακο θεωρεις μονο τον Ολυμπιακο?

Γιατι εμενα κατι μου λεει οτι γενικα τον Ολυμπιακο δεν θα τον πολυσυμφερε. Ειδικα αν ανοιγαν οι φακελοι οσων πηραν ευκολα και με την 1η την αδεια

Για ποιο λογο?

Δημοσ.

Δεν τον έχουμε κλήσει ακόμα αλλά είμαστε κοντά καλός επιθετικός γενικά αλλά πολύ κακός τα τελευταία 2 χρόνια που είναι στο Αμβούργο με λίγα γκολ και μικρούς τραυματισμούς γενικά ο Αναστασίου ψάχνει παίχτες καλούς αλλά με κακές χρονιές τα τελευταία 2 χρόνια για να τους φέρει όσο με το δυνατόν λιγότερα χρήματα και δίνοντας τους το κίνητρο να Αναγεννήσουν την καριέρα τους σε ένα πιο εύκολο πρωτάθλημα

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Και δεν ειναι παραλογο εδω που τα λεμε

Δυστυχως με την κατασταση της ομαδας αλλα και της χωρας δυσκολα θα φερεις κατι σιγουρο

Οποτε οι δρομοι είναι δυο και στους δυο ειμαστε το σκαλοπατι

- ή ψαχνεις κατι καλο με πτωση ομως τα τελευταια χρονια, καποιον που θα σε δει ως ευκαιρια να παιξει 2 χρονια και να γινεις σκαλοπατι να γυρισει σε καλο πρωταθλημα

- ή ψαχνεις το ταλεντο που δεν εχει ξεπεταχτει ακομα και του δινεις την ευκαιρια να παιξει βασικος σε σενα και να γινεις σκαλοπατι για μεταγραφη

Δυστυχως το 2ο ειναι πιο δυσκολο γιατι θεωρω πως σε θεμα σκαουτινγκ πασχουμε ακομα και εντος Ελλαδας και θελει χρονο και οργανωση, θα μπορουσε να αρχισει να δουλευει σε 3 χρονια

Οποτε τωρα αναγκαστικα προσανατολιζεσαι σε παικτες που ξερεις οτι εχουν μια αξια αλλα εχουν και προβληματα

Δημοσ.

Από βελασκες και πιντο είναι καλύτερος και γενικά ένας από τους καλύτερους στην θέση του στην Ελλάδα γενικά πονάμε σε αυτήν την θέση και άποψη μου θα ήταν να πάει ο Σεϊταρίδης σαν στόπερ μαζί με τριανταφυλλοπουλο να γίνει ο Σπυρόπουλος βασικός και σαν αλλαγή ο Μαρινακης για δεξιά

Δημοσ.

γιατι διωξουμε Σο που θα βρουμε καλυτερο αμυντικο χαφ μια χαρα παικτης ειναι και ο φιγκεροα να μεινει

Δημοσ.

Ο Σο είναι απλά ένας καλός παίχτης με κύριο προσόν τις καλές μεταβιβάσεις αλλά πολύ αργός έκανε την διάφορα στο κέντρο κυρίως επιδει δεν είχαμε και κάναν καλύτερο πάντως και για μένα και ο σο και ο φιγκεροα πρέπει να μείνουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...