Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε είπα ούτε θα σου πω ούτε θα μου πεις. Τα γραπτά μου παραπάνω είναι και κρίνε με για αυτά.

Όπως θα σε κρίνω κι εγώ για τα δικά σου.

Πάμε λοιπόν και μαζί. Ισχυρίζεσαι ότι ο παναθηναικός δεν έχει περάσει ντοπινγκ κοντρόλ και προφανώ αυτό είναι ύποπτο, σωστά?

Μπορείς να μου αποδείξεις τον ισχυρισμό σου?

(το επιχείρημα απο εμάς το είπε ο πρίντεζης, από εσάς κανένας, άρα δεν περάσατε έλεγχο καταλαβαίνεις ότι είναι το λιγότερο αστείο... εκτός κι αν είσαι από αυτούς που ισχυρίζονται πως ο τσίχλας είπε είτε με ρεαλ είτε ολυμπιακό μπλα μπλα μπλα... επίσημη πηγή δεν έχουμε ούτε εκεί αλλά αφού δεν βγήκε ο σκόουλς να διαψεύσει, έτσι θα είναι... σωστά?)

Στην σοβαρή συζήτηση τώρα.

Δείξε μου που είπα εγώ ότι αρνηθήκατε εσείς τον έλεγχο. Με θεωρείς υπόλογο σε κάτι που διάβασες στην πράσινη? Τι με νοιάζει εμένα τι γράφει η πράσινη?

Το πιο περίεργο είναι η συμεριφορά η δική σου και όσων έχουν την ίδια άποψη. Έχεις την δύναμη να πεις την γνώμη σου και η γνώμη σου είναι να πας κόντρα, όχι γιατί αυτό που ειπώθηκε είναι λάθος αλλά γιατί το είπε ο αντίπαλος.

Το ντόπινγκ σκοτώνει και προσπαθείτε να πείτε χίλια "αλλά" προτού συμφωνήσετε πως είναι μια κουβέντα στην σωστή κατεύθυνση.

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Του μπατιστ ποσο καιρο του πηρε να σταματησει να μπερδευει την ασπρη γραμμη του αουτ? Ο καημενος ο Νικολας οσο επαιζε σε σας γιατι πηγαινε χοροπηδηχτουλης παντου και παντα, και μολις εφυγε δε μπορουσε να παρει τα ποδια του?

Δημοσ.

Ποιος Μπατίστ? Αυτός που πατούσε κόσμο στην Κηφισίας και έτρεχε να κρυφτεί μέσα στα γηπεδάκια μπάσκετ γιατί αν γινόταν αιματολογικές θα έβρισκαν και κανέναν Κολομβιανό μέσα?

Δημοσ.

Καθε χρονο φ4 ηταν ο Μαικ, υπαρχουν αντιντοπινγκ τεκμηρια απο καθε χρονια, μιληστε καλυτερα για αυτους που δεν παταγαν φ4 τοσα χρονια και δεν ξεραμε τι πινουν...Μιληστε για τον Μπουρουση πχ!

/Alexnks mode off.

Ακομα δεν μας ειπατε ομως γιατι να ΜΗΝ δεχθουν την προταση του τρακη. Μπλαμπλαμπλα 3 σελιδες και ουσια μηδεν.

Δημοσ.

Εσυ τι αξιοπιστια θα εδινες στην προταση ενος που ειχε ασχολιες με ντοπινγκ (για να μην το χοντρυνω περισσοτερο και συμπεριλαβω και αλλα πραγματα), που την εκανε μολις ειδε οτι εχει μεινει πισω σαν ομαδα και θελει να φτιαξει κλιμα για τους τελικους?

Δημοσ.

Ποια αξιοπιστια ρε μαν? Που κολαει η αξιοπιστια του τρακη στο οτι προτεινει-ζηταει φουλ ντοπινγκ κοντρολ/κατι για το οποιο normally επρεπε να υπαρχει συμπνοια απο τους απανταχου συλλογους/παραγοντες/προεδρους/συμβουλια και δε συμαζευεται? (ασχετα που στην πραξη ειναι ο μονος τελικα που το ζηταει).

Δημοσ.

εχει ξαναγινει φουλ αντιντοπινγκ κοντρολ??δεν ξερω..ρωταω!

δηλαδη σε ολους και οχι τυχαια?

Δημοσ.

Νομιζω πως οχι, αλλα γιατι να μην αρχισει να γινεται σε παιχνιδια σαν τους τελικους πχ. Οχι 2 φορες ανα αγωνα (διοτι αιμα+ουρα πριν και μετα το ματς οσο ναναι αποτελει καπως ενοχλητικη διαδικασια για τον αθλητη), αλλα 1 φορα ανα τελικο γιατι οχι?

Δημοσ.

Ποιος αρνήθηκε να τηρηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία?

Εγώ δεν χαλάω άλλο το σάλιο μου για τον Τράκη, το χρειάζομαι για να τον φτύνω στο ΣΕΦ.

Over and out

Δημοσ.

Ο Το φάρμακο του Μπουρούση τελείωνε γρήγορα γιατί το μοίραζε σε όλους.

Ακόμη και σήμερα στα Σ.Ε.Φ. έχουν κρεμασμένα θυμιατά.

Τυχαία μπαινοβγαίνουν παίχτες του Ο.Σ.Φ.Π. στο νοσοκομείο μετά το F4...

Δημοσ.

Ο Φραγκομπιλ την εχει δει αφεντικο εκει μεσα. Μονο που δεν τον εδειρε τον διατητη για μια επαναφορα. Α ρε Μητσο που τον εκθειαζεις κιολας..

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η διαιτησια μεχρι τωρα. Σταματηστε να διαμαρτυρεστε (βαζελοι και γαυροι) συνεχεια μια ζωη μας τα εχετε κανει τσουρεκια. Μονο αυτο σας φταιει και τιποτα αλλο στον κοσμο σας. (Βαζελος ειμαι)

Δημοσ.

Μέτριο παιχνίδι κάνουμε.  Τρώμε τρελά κολλήματα ανά περιόδους. Αν οι άλλοι βρούνε λύσεις στην περιφέρεια θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Το κακό είναι πως ο Ο.Σ.Φ.Π. συνήθως ανεβαίνει αρκετά όσο περνά η ώρα στα παιχνίδια που έχω δει.

Δεν νομίζω πως μπορώ να δω το υπόλοιπο. Είμαι μόνος, δεν έχω κανέναν να κάνω πλάκα και αγχώνομαι πάρα πολύ. Κωλοάθλημα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...