Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο γαυρος και ο βαζελος φιλαθλος εχουν καθε δικαιωμα να διαμαρτυρονται. Το να βλεπω το Μπαρτζωκα να γελαει και να παιρνει τις εκφρασεις μιστερ μπιν για πεντακαθαρα σφυριγματα ομως ειναι αλλη ιστορια. Πως να μην ξεσηκωθει ο οχλος μετα; Μ'αρεσει που το παιζουν Παναγιες στις συνεντευξεις και ζητανε απο τον κοσμο να τους αφησουν να παιξουν. Τα ιδια θα ισχυσουν και για εμας αν κανουμε καραγκιοζιλικια στα επομενα ματς. O σχολιαστης τρεμει να μιλησει λολ.

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως μπορώ να δω το υπόλοιπο. Είμαι μόνος, δεν έχω κανέναν να κάνω πλάκα και αγχώνομαι πάρα πολύ. Κωλοάθλημα...

:-D

...θεϊκός μονόλογος...

• Like 7
Δημοσ.

Ετσι Μπραμο στειλτους στα σκληρα κατευθειαν...

Λασμε Γκιστ κλεισαν σπιτια και σπιτια σημερα.

Εχει πολυ δρομο ακομα η σειρα, αλλα καποιοι μπηκαν στη θεση τους με την 20ρα in the face.

ΥΓ. Τον Σπανουλη να τον συμαζεψουν καποιοι, κατα τ´αλλα τον ευχαριστουμε σαν 6ο παικτη μας σημερα.

• Like 3
Δημοσ.

Στο 2-1 ανησύχησα λίγο πως θα χάναμε. :P :P :P

Από το 20 μέχρι το 37 πως πήγε;

Σπάνια πάντως να κάνουμε break και να μην νιώθουμε σιγουριά για τον τίτλο.

ΜΠΡΑΒΟ στα παλικάρια!!!

Δημοσ.

Εχει πολυ δρομο η σειρα

Αργυρη, το μπασκετ δεν ειναι μπαλα στο 2-0 να παιζεις μονο αμυνα και να περιμενεις να ληξει

• Like 2
Δημοσ.

Ετσι Μπραμο στειλτους στα σκληρα κατευθειαν...

Λασμε Γκιστ κλεισαν σπιτια και σπιτια σημερα.

Εχει πολυ δρομο ακομα η σειρα, αλλα καποιοι μπηκαν στη θεση τους με την 20ρα in the face.

ΥΓ. Τον Σπανουλη να τον συμαζεψουν καποιοι, κατα τ´αλλα τον ευχαριστουμε σαν 6ο παικτη μας σημερα.

...ξέχασες ν' αναφέρεις την δικαίωση του Τράκη για τις υποψίες περί ντοπέ καμπακαδόρων :ρ

Δημοσ.

Επικη Ερυθρολευκη Τηλεοραση 1

Δεν νομίζω να τον κατηγορεί κανείς που μιλούσε στο τέλος σαν από κηδεία. Έχουν γίνει πολλά με δημοσιογράφους φέτος.

Δημοσ.

Αναμενόμενο αποτέλεσμα, δεν συμφωνώ ότι έχει πολύ δρόμο η σειρά. Η βοήθεια στην περιφέρεια που χρειαζόμαστε ήρθε, στο καλάθι δεν υπάρχει σύγκριση στις δυο ομάδες. Υστερούμε στο 3 νομίζω αλλά αυτό το κενό δεν είναι ικανό να δημιουργήσει πρόβλημα.

Σπουδαία η παρουσία του λάσμε στην άμυνα. Όταν βρισκόταν στο παρκέ και πήγαιναν στην ρακέτα έψαχναν σκοτωμένες πάσες έξω, ακόμα και σε φάσεις που φαίνονταν εύκολες.

Τέλος πάντων, κρίμα που λίγο οι ελλείψεις μας λίγο οι ρέφερι δεν πήγαμε φάιναλ φορ να φανεί ποια είναι πραγματικά η καλύτερη ομάδα.

Μπορούν να το αποδείξουν τώρα και νομίζω θα το κάνουν

Δημοσ.

Δεν νομίζω να τον κατηγορεί κανείς που μιλούσε στο τέλος σαν από κηδεία. Έχουν γίνει πολλά με δημοσιογράφους φέτος.

Πιο τελος?

Βαρεθηκα να ακουω σε ολο το ματς τι πρεπει να κανει ο γαυρος και πως μπορει να το γυρισει ο γαυρος και τι δεν κανει καλα ο γαυρος και χεσε με ρε Καλαφα με τον γαυρο

Ο δε αλλος οκ, ασχολιαστος, του ξεφυγε και ενα "περναει ο Στρατος...(παυση)...Περπερογλου"

Μονο κανα Βασιλομπιλαρος δεν πεταξε

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως σαν κάτι να του έλειπε σήμερα του Ολυμπιακου...

Ναι. Δε καταφεραν να ντοπαριστουν επειδη εκανε θεμα ο Γιαννακοπουλος, ειναι φανερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...