8elwADSL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μπράβο ρε ομάδα καρυδάτη νίκη μέσα στην έδρα του αντιπάλου μου άρεσε που παρουσιαστήκαμε σοβαροί και μετρημένοι. Πολύ καλό παιχνίδι μέσα στη ρακέτα από Λάσμε,Γκιστ ειδικά αυτός με το καιρό γίνεται όλο και καλύτερος!Μου άρεσε πολύ και ο Καρυ δεν περίμενα να παίξει τόσο cooolll. Με το κεφάλι κάτω και πάμε στο επόμενο για την νίκη μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα με τον γαύρο παίζουμε σίγουρα θα είναι καλύτερος στα επόμενα. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j_gA_ecGBaE
Caiden Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δεν έχουμε το κάρφωμα σε βίντεο; 3:53 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j_gA_ecGBaE 2
Antwni Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 4 ναι...1 δίποντο και 2 βολές...δεν ξέρω πώς μου ήρθε το 3
Kasrith Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δεν έχουμε το κάρφωμα σε βίντεο; Ποιό απόλα? http://www.youtube.com/watch?v=HKe6bJUOrn4 2
DKNI Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ερωτηση...εκει που ο Παπανικολαου χανει το φως του, ζηταει - και του δινουν - ανανεωση επιθεσης ΓΙΑΤΙ? Τι ακριβως ζητησε?
8elwADSL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Κ...λα το κάρφωμα του στέφανου! Μετά το κάρφωμα στο 25’ δικαιώθηκε ο Νότης! Ο Λάσμε είναι εξωγήινος… slogun
Superpie Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εγινε και το ντοπινγκ που ηθελε ο Τρακης...Μπραβο παντως στον Παο για την εμφανιση του..Μπραβο και στον κοσμο του ολυμπιακου που δεν εγιναν εκτροπα και ειχαν κοσμια συμπεριφορα.Μακαρι να πανε ετσι ολοι οι τελικοι και απο τις δυο πλευρες και να ειναι ετσι και η διαιτησια και οχι 90-10 με καποια ομαδα και να δουμε και μια χρονια ηρεμους τελικους.Με αριστα το 10 η διαιτησια,εγω της δινω ενα 7-8 σε γενικες γραμμες.Μικρολαθη εγιναν εις βαρος και των 2 ομαδων αλλα ηταν καλη η διαιτησια.Ελπιζω μονο σαν θεαμα να ειναι καλυτεροι οι επομενοι τελικοι γιατι σημερα κωλοπαιχνιδο εγινε με εξαιρεση τα καρφωματα Λασμε και Γκιστ..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εγινε και το ντοπινγκ που ηθελε ο Τρακης...Μπραβο παντως στον Παο για την εμφανιση του..Μπραβο και στον κοσμο του ολυμπιακου που δεν εγιναν εκτροπα και ειχαν κοσμια συμπεριφορα.Μακαρι να πανε ετσι ολοι οι τελικοι και απο τις δυο πλευρες και να ειναι ετσι και η διαιτησια και οχι 90-10 με καποια ομαδα και να δουμε και μια χρονια ηρεμους τελικους.Με αριστα το 10 η διαιτησια,εγω της δινω ενα 7-8 σε γενικες γραμμες.Μικρολαθη εγιναν εις βαρος και των 2 ομαδων αλλα ηταν καλη η διαιτησια.Ελπιζω μονο σαν θεαμα να ειναι καλυτεροι οι επομενοι τελικοι γιατι σημερα κωλοπαιχνιδο εγινε με εξαιρεση τα καρφωματα Λασμε και Γκιστ..Mας δουλευεις? Για παρομοια εκτροπα με την Μπαρτσελονα μας εγραφες οτι καλα καναμε και φαγαμε 4 αγωνιστικες κεκλεισμενων των θυρων. Τωρα για σειρηνες και κροτιδες, ολα καλα κι ολα ωραια? Μια χαρα θεαμα ειχε ο αγωνας αν δεν εισαι γαυρος Οσοι πηγαν ΣΕΦ σιγουρα δεν εφυγαν παραπονεμενοι απο το μπασκετ που τους προσεφερε ο ΠΑΟ για νιοστη φορα τα τελευταια χρονια ΥΓ. Την απορια με την κατοχη που δωσαν στον ΟΣΦΠ μετα απο διαμαρτυριες του Παπανικολαου την εχω κι εγω. Ενδιαφερουσα ειναι και η διπλη ΤΠ που χρεωνουν σε Αντιτς-Λασμε. Ως προς το 2ο σκελος της. Διοτι οι γαυροι σε πανομοιοτυπη φαση του Λο με τον Σατο σκουζανε οτι μονο ο Σατο επρεπε να φαει το ντισκαλιφιε. Τωρα αλλαξανε τα κοζα να υποθεσω και καλως αρπαξε ΤΠ και ο Λασμε σε μια τυπικη μομομαχια ψηλων που δεν αρεσε στον Αντιτς και αποφασισε να του σκασει κουτουλιδι ΜΕΤΑ τον καταλογισμο φαουλ υπερ του.
DKNI Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Καιγω δεν καταλαβα τι επαιξε Στην αρχη δειξανε απο ενα φαουλ - σιγουρα - και μετα ΤΠ αλλα τις βολες εκτελεσε ο Λασμ? Αφου της ΤΠ μπορει οποιωσδηποτε Εκτος αν δωσανε απο ενα φαουλ, μετα ΤΠ στον Αντιτς και απλα ειπε ο Πεδουλας "δεν γαμιεται βαρα τες Στεφαν" Για την φαση του Παπανικολαου η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα τι σκατα ζητησε (και του το δωσανε μαλιστα)! @superpie Καλα σου λεει Εγω μια χαρα ακουγα σειρηνες και μαλιστα απο μεγαφωνα του σταδιου (αρα ευθυνη της ΚΑΕ) Εσυ δεν υποστηριζες οτι ηταν τοσο τραγικο - ελεγες μαλιστα για σειρηνες απο τους οπαδους παροτι δεν ακουγονταν καλα καλα - και καλως φαηαμε καμπανα?
Superpie Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ποιες σειρηνες απο το μεγαφωνο? οταν εμπαιναν τα καλαθια εννοεις? Για δωσε μου ενα βιντεο για ποιες ακριβως σειρηνες λες.Επισης την απορια την εχω και εγω για την φαση του Παπανικολαου και κακως δοθηκε..Οπως απορια εχω οτι ο Γκιστ γιατι δεν εφαγε τεχνικη ποινη οταν τα εψαλε στον Παπανικολαου σε μια φαση που του εκανε φαουλ και δοθηκε απλο φαουλ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ποιες σειρηνες απο το μεγαφωνο? οταν εμπαιναν τα καλαθια εννοεις? Για δωσε μου ενα βιντεο για ποιες ακριβως σειρηνες λες.Επισης την απορια την εχω και εγω για την φαση του Παπανικολαου και κακως δοθηκε..Οπως απορια εχω οτι ο Γκιστ γιατι δεν εφαγε τεχνικη ποινη οταν τα εψαλε στον Παπανικολαου σε μια φαση που του εκανε φαουλ και δοθηκε απλο φαουλ?Νταξει τρολαρεις. Ακουσες σειρηνες στο ΟΑΚΑ που επιδεχονταν τιμωριας κεκλεισμενων θυρων και σημερα δεν ακουσες και μας ρωτας ποτε συνεβη αυτο. Τις κροτιδες τουλαχιστον τις ακουσες ή ουτε αυτες?! Γενικα εχω δει απο πολλους γαυρους να εχουν δυο μετρα και δυο σταθμα για τα ιδια γεγονοτα, αλλα γαυρους που να βλεπουν γεγονοτα μονο στο ενα γηπεδο ενω στο αλλο να εχουν απωλεια αισθησεων δεν ξαναειδα. Οσο για τη φαση που λες, αν ετρωγε ο Γκιστ ΤΠ για αυτο, τοτε Σπανουλης+Παπ επρεπε να εχουν μαζεψει 3-4 ΤΠ μαζι.
Superpie Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Αλλο ο Γκιστ που μαλωσε με τον Παπανικολαου και γενικα ηταν εριστικος,και ειδικα στο καρφωμα που εκανε μπροστα στον Παπανικολαου εκατσε και τον κοιτουσε επειδικτικα και κατι του ειπε.Και αρπαχτηκε και μετα μαζι του οπου επρεπε να φαει ΤΠ.Δεν ειπα οτι δεν ακουσα κροτιδες,ακουσα και μαλιστα εγιναν και συστασεις απο τα μεγαφωνα.Δυστηχως υπαρχουν και οι μαλακες,και δεν θα απαλαγουμε απο αυτους.Ειπα να μου πεις που ηταν οι σειρηνες απο τα μεγαφωνα του ΣΕΦ που λες..Και ρωτησα για αυτες που ακουστηκαν οταν εμπαιναν τα καλαθια? Γιατι δεν ακουσα καποια καραμουζα απο αυτες που εχουμε με συμπιεσμενο αερα.Επισης μην εξισωνεις τιμωρια για ευρωπαικο παιχνιδι με παιχνιδι πρωταθληματος.Ειδικα στην Ελλαδα..Ειτε γινοταν απο σενα ειτε απο μενα.Γιαυτο και στην Ευρωπη στην μπαλα καθονται παναγιτσες και εδω τα κανουν μπουρδελο,και δεν μιλαω για τον Ολυμπιακο μονο,αλλα για ολες τις ομαδες.Ο Παοκ εφαγε τιμωρια 1 χρονο αποκλεισμο με 3ετη αναστολη,αν εκανε τα ιδια και στην Ελλαδα πιστευεις οτι θα επαιρνε και την ιδια ποινη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις