MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Mα εγω εχω δει οτι τα εγραψες αυτα, δεν ειπα ο superpie ειπε καλα να παθει ο παναθηναικος. Απλα τα λεμε για αλλους που τωρα εχουν εξαφανιστει και τοτε εκαναν οτι δεν ηξερανΑυτοι δεν ασχολουνται με το μπασκετακι. Σιγα το μπασκετακι ειναι το μοτιβο τους απο χθες (παλι). Αλλα λες και ανοιξε η γη και τους καταπιε...Ουτε κουραγιο να βγουν να πουν τα γνωστα περι σφαγης κλπ...
Superpie Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ρε παιδια σταματηστε τις αντιπαραθεσεις πια.Ηταν σε παρα πολυ ασχημη μερα ο ΟΣΦΠ χθες,Αν ηταν σε καλυτερη μερα θα ειχαμε ενα αλλο παιχνιδι.Και ο ΠΑΟ χθες δεν εκανε και την σουπερ εμφανιση,εκανε μια καλη εμφανιση οπως κανει παντα..Η αστοχια του ολυμπιιακου χθες ηταν οπως ειχε ο ΠΑΟ στην Ευρωλιγκα προσφατα,δεν θυμαμαι σε ποιο παιχνιδι.ετσι ειναι αυτα..
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ο Κάρι είναι οτι αντί-Λο του ΠΑΟ και έχει δέσει απ' την πρώτη στιγμή με την ομάδα. Δεν κάνει λάθη, εκεί που πρέπει να σουτάρει το κάνει, εκεί που πρέπει να πασάρει το κάνει. Αυτό το γκάρντ σας έλειπε γενικά, αν τον είχατε τώρα μάλλον θα είχατε περάσει τη Μπαρτσελόνα. 1
Superpie Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Και επισης ο ΠΑΟ υπερτερει πολυ στους ψηλους εναντι του Ολυμπιακου,ηταν και αστοχος απο την περιφερεια και σε συνδιασμο με την πολυ καλη μερα που βρεθηκαν οι Γκιστ και Λασμε,εκει τελειωσε το παιχνιδι..
tool1983 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Αυτοι δεν ασχολουνται με το μπασκετακι. Σιγα το μπασκετακι ειναι το μοτιβο τους απο χθες (παλι). Αλλα λες και ανοιξε η γη και τους καταπιε...Ουτε κουραγιο να βγουν να πουν τα γνωστα περι σφαγης κλπ... Xαχαχα εγω παντως χθες που ειδα τη Νικολουλη,δεν ειπανε τιποτα.
DKNI Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ο Κάρι είναι οτι αντί-Λο του ΠΑΟ και έχει δέσει απ' την πρώτη στιγμή με την ομάδα. Δεν κάνει λάθη, εκεί που πρέπει να σουτάρει το κάνει, εκεί που πρέπει να πασάρει το κάνει. Αυτό το γκάρντ σας έλειπε γενικά, αν τον είχατε τώρα μάλλον θα είχατε περάσει τη Μπαρτσελόνα. Ξερεις ποιο ειναι το bug στην σκεψη ομως? Οτι ο Καρι, ενας 32αρης γυρολογος, ηρθε Μαιο δεν ειναι ο Κρις Πολ που μπορεις να τον περιμενεις και ολη τη σεζο Μετα τους τελικους καποιος πρεπει να εξηγησει λοιπον στο αφεντικο του γιατι ταλαιπωρηθηκαμε 80% της σεζον με μαλακισμενες επιλογες. Εγω αμα κανω γκαφες στη δουλεια μου, μετα πρεπει να εξηγηθω και οχι να ζηταω συνεχως νεες λυσεις μεχρι να το πετυχω
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Το πρόβλημα είναι οτι ο φετινός ΠΑΟ δεν είναι χτισμένος, αλλά αγορασμένος. Δηλαδή ότι κάναμε εμείς πρίν το 2011. Το καλοκαίρι λοιπόν θα έχεις αναγκαστικά κάποια συμβόλαια που λήγουν, εκεί θα φανεί ο προγραμματισμός.
Superpie Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μετα λετε οτι δεν προκαλεσατε καθολου ετσι? Μηπως ηταν λογω κανενος καρφωματος και αυτο παιδια? http://www.dailymotion.com/video/x10pbc4_h-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%BF%CF%85-7-6-%CF%83%CE%B5%CF%86_sport δειτε το 0.19 του βιντεο
Anubis13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Mηπως προηγουμενως καποιος ειχε πεταξει την μπαλα πανω σε παικτη και ειχε μανουριασει με οποιον ειχε βρει μπροστα του? Α επισης ρωταω και ποια ειναι η τιμωρια οταν πετας την μπαλα πανω σε παικτη... Αλλα ειπαμε βρισκει κατι το redplanet και το κανετε σωβρακοφανελα..
Antwni Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μετα λετε οτι δεν προκαλεσατε καθολου ετσι? Μηπως ηταν λογω κανενος καρφωματος και αυτο παιδια? http://www.dailymotion.com/video/x10pbc4_h-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%BF%CF%85-7-6-%CF%83%CE%B5%CF%86_sport δειτε το 0.19 του βιντεο χαχαχαχα :lol: Και μετά πήγε να παίξει ξύλο κιόλας... Σε όλοι την διάρκεια του αγώνα ήταν εριστικός ο τύπος...
Superpie Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ειπα κατι εγω ρε φιλε? Δηλαδη ουτε αυτο δεν εχεις τα κοτσια να παραδεχτεις σαν Παναθηναικος? Μια μαλακισμενη ενεργεια του παικτη σου? Οπως παραδεχομαι τουλαχιστον εγω τις μαλακιες των δικων μου καλο θα ηταν να μαθετε να το κανετε και εσεις..
DKNI Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μετα λετε οτι δεν προκαλεσατε καθολου ετσι? Μηπως ηταν λογω κανενος καρφωματος και αυτο παιδια? http://www.dailymotion.com/video/x10pbc4_h-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%BF%CF%85-7-6-%CF%83%CE%B5%CF%86_sport δειτε το 0.19 του βιντεο Αναφερεσαι στην τρικλοποδια μετα τη ληξη αυτου που εφαγε μπαλα στην πλατη απο τον τυπο που του βαζει τρικλοποδια τελικα? Οχι φιλε, δεν παραδεχομαι τιποτα. Χτες ο Παπανικολαου ειχε ανοιξει παρτιδες με Γκιστ, Λασμ, Ματσιουλις Θα επρεπε να το περιμενει οτι του την φυλανε και ισως του την φυλανε και για 2ο ματς
Superpie Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Οκ φιλε..μαλακια του Παπανικολαου οκ απο τους δικους σας.Καλο ματσ αυριο χωρις απροοπτα..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Γενικα στον Παπανικολαου καποιοι δινουν λαθος μαθηματα και αερα απο περυσι και ειναι κριμα γιατι εκτος απο Ελληνας εχει και αρκετες προοπτικες εφοσον το μυαλο μεινει εκει που πρεπει... Δεν ειναι δα και καμια βεντετα, ουτε κανας Τζορνταν για να κανει αυτα που κανει χωρις λογο. Χρειαζεται τσιλαρισμα, επειγον, πριν μετατραπει σε Τεοντοσιτς αγωνιστικα και ηθικα. 2
Superpie Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αυτο ακριβως ειπα και το εχουν πει και αλλοι φιλοι μου ολυμπιακοι.Πρεπει να του βαλουν λιγο το μυαλο στην θεση του και να χαλαρωσει καπως.. (στο θεμα πανηγυρισμων εννοω και εξωαγωνιστικης σκεψης).Ηταν εριστικος αλλα και ο δικος σας μαλακια εκανε με την τρικλοποδια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις