Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ο Τσαρτσαρης ανακοινωσε οτι σταματαει οποτε τα πραγματα περιπλεκονται λιγο οσον αφορα το ροστερ της επομενης χρονιας

Δημοσ.

εγω θελω Davis & James :D

Davis,James,Lasme,Gist,Kari,Maciulis,Ukic,guinn

Δε βγαίνω αδερφέ, κόψε κάτι..  :-D

Πάντως για τον Λαμπε που λέτε, έχω την αίσθηση (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι ανήκει στους 1+ μυριο παίχτες. 

Δημοσ.

Καλά έκανε και σταμάτησε γιατί δεν μπορούσε άλλο. ( ελάχιστα πράγματα έκανε φέτος με εξαίρεση πες 3-4 αγώνες ).

Θέσεις 5-4-1 θες καλούς παίχτες μεταγραφή, και μάλλον και αλλαγή στο 3 τον Ματσιούλης με κάποιον καλύτερο όσον αφορά τα επιθετικά καθήκοντα παίχτη.

Δημοσ.

dismemberer, on 14 Jun 2013 - 1:15 PM, said:

Davis,James,Lasme,Gist,Kari,Maciulis,Ukic,guinn

Δε βγαίνω αδερφέ, κόψε κάτι.. :-D

Πάντως για τον Λαμπε που λέτε, έχω την αίσθηση (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι ανήκει στους 1+ μυριο παίχτες.

Maciulis + Gist δρομο, ο 1ος λιγα πραγματα, οποτε θυμαται πεταει κανα σουτ,

ο 2ος δεν ταιριαζει με λασμε, δεν θελω τοσο αμυντικογενη ρακετα,

θελω ο ενας απ τους δυο να μου πεταει ενα 15αρι σταθερα (με ποσταρισμα, αλλα και σουτ),

κι ας μην ειναι τοσο καλος αμυντικος

Δημοσ.

O Μασιούλις ήταν ίσως ο πιο σταθερός παίκτης του ΠΑΟ όλη τη χρονιά ρε συ Πατρικ. Χωρίς εξάρσεις βέβαια, αλλά πρόσφερε πολλά και σε άμυνα αλλά και παραγωγικά. Ο δε Γκιστ έχει δείξει πολύ πάθος κι έχει βγάλει πολλή ενέργεια και από τότε που έδεσε με τον Λάσμε (...δεν ταιριάζει;!), στην άμυνα, δεν περνάει τίποτα μέσα - όχι χωρίς να ματώσει πάντως. Άσε που ο Πέδουλας τέτοιου είδους ομάδα θέλει ("αμυντικογενή") να κοουτσάρει.

Να μπει πάλι σε περιπέτειες με αλλαγές;

• Like 1
Δημοσ.

μιας και αξιώθηκα να δω τον αγωνα χτες έχουν πλάκα τα δάκρυα και η υποκρισία για τα επεισόδια. απο το τελος τρίτου δεκαλέπτου ειχαν αρχίσει να μαζεύουν τα πανω που ειχαν κρεμάσει στις πτυσομενες μην πάθουν τίποτα εν όψη του ντου που θα γινόταν. Κατά τα άλλα όλοι έπεσαν απο τα σύννεφα

Sent from my GT-I9100 using Insomnia

Δημοσ.

Καλά έκανε και σταμάτησε γιατί δεν μπορούσε άλλο. ( ελάχιστα πράγματα έκανε φέτος με εξαίρεση πες 3-4 αγώνες ).

Σωστα, οτι βιασε τη Ρεαλ στην Μαδριτη και τα οργια του 3ου τελικου δεν σας λενε τιποτα

Καποιοι αλλοι, νεωτεροι και με μεγαλυτερο συμβολαιο ουτε αυτο δεν μπορεσαν να κανουν

Μεγιστη τιμη, αποχωρει οπως του αξιζει αλλα μαλακια για το σχεδιασμο, ιδανικος 5ος ψηλος ρε γαμωτο

Βλεπω τον χοντρο να μενει, αν ειχε μεινει ο Κωστας θα περισσευαν 2-3 κατοσταρικα σε σχεση με χοντρο να πανε σε εναν σεντερ καλο διπλα στον Λασμε

Τωρα χεσε μεσα, με 5 καφετια μισθο αποκλειεται να βρεθει 3ος σεντερ ο χοντρος αρα η λογικη λεει οτι ο 5ος ψηλος (αν γυρισει ο Φωτσης και μεινουν Λασμε, Γκιστ, χοντρος) θα ειναι στην καλυτερη ενας του 300αρικου 

ο 2ος δεν ταιριαζει με λασμε,

Διαβασα καλα?

Απιστευτο διδυμο με Λασμε

Ο Γκιστ ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ επαιξε αμυνα, γενικα ειναι φουλ επιθετικος παικτης και απλα στον Παναθηναικο οι προσπαθειες μοιραζονταν. Σε αρκετα ματς ο Γκιστ τραβηξε και σκορ και γενικα για μενα εκπληξη ειναι η αμυνα του

Επιθετικα και τους 2 τους κανει μαγκες ο Μητσος

Πιο πιθανο λογο να μην θες Γκιστ βρισκω το "δεν θα ξανακανει τετοια σεζον" παρα το "δεν ειναι καλος επιθετικα". Ο Γκιστ αμα τον αμολησεις μπορει να βαζει 20π ΜΟ αλλα θα τρωει αλλους τοσους

Δημοσ.

Αρα εγω καταληγω στο τριπτυχο Λαμπε-Τζειμς-Χαινς με τη σειρα που τους αναφερω. Αλλα ολα αυτα ΑΝ μεινει ο Λασμε και ΑΝ φυγει ο χοντρος και ΑΝ μεινει ο Τσαρτσαρης. Και στα 3 μαζι δινω μηδενικες πιθανοτητες, οποτε θεωρω οτι συντομα θα εχουμε νεα δεδομενα για τη θεση 5.

...μου έχει κάνει τρελλή εντύπωση ότι εδώ και καιρό συζητάς για την περίπτωση ο Χάινς να αφήσει τον ΟΣΦΠ. Εγώ αγκυροβολημένο στο λιμάνι τον βλέπω, εσύ ξέρεις κάτι και το τονίζεις;!

Παρομοίως το "ΑΝ μείνει ο Λάσμε". Παρακαλώ; Φύλο από χέρι που βγαίνει μια στις τόσες και που έχει ήδη ταυτιστεί με ομάδα και οπαδούς, το συζητάς δηλαδή;! Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω....(πόσο μάλλον, αν δεν έκανες κάτι λάθος στην διατύπωση, και ΕΝΝΟΕΙΣ το "και στα 3 μαζί μηδενικές πιθανότητες"...ΜΗΔΕΝΙΚΗ να μείνει ο Λάσμε;! Εκτός κι αν εννοούσες "μηδενική να ισχύσουν όλες οι συνθήκες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ"....) 

Δημοσ.

ρε σεις καλα τα λετε για την αμυνα, αλλα οταν κολλαει η περιφερεια δεν παιρνουμε σκορ απ την ρακετα κ ειναι προβλημα αυτο, τα ματς στο μπασκετ στην ρακετα κρινονται κ ουτε παικτη εχουμε φετο να κανει διεισδυσεις,

ουτε σκορ απ τους ψηλους παιρνουμε κ ειναι προβλημα αυτο,

δυο αμυντικογενεις παικτες μες στο ζωγραφιστο δεν ειναι too much;

καλα ολα αυτα που λετε, αλλα να θυμαστε πως οταν δεν μπαινουν τα σουτ,

θα παιρνουμε τα @@ μου

Δημοσ.

Σωστα, οτι βιασε τη Ρεαλ στην Μαδριτη και τα οργια του 3ου τελικου δεν σας λενε τιποτα

Πιο πιθανο λογο να μην θες Γκιστ βρισκω το "δεν θα ξανακανει τετοια σεζον" παρα το "δεν ειναι καλος επιθετικα". 

...δεν συμφωνώ ακριβώς με το ότι είναι αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟ επιθετικά (σαν δυνατότητες, με βάση αυτά που είδα φέτος απ' αυτόν στον ΠΑΟ), αλλά όπως ακριβώς είπες, αν υπάρχει κάτι για να είναι σκεπτικός κανείς, είναι το ερώτημα "ναι αλλά θα κάνει τα ίδια στην άμυνα του χρόνου" (ή θα βγει ένας άλλος Σάτο) (προσωπικά πιστεύω ότι τόσο "τσιτωμένος" και αθλημένος που είναι κι έχει και τη σχετική φυσική σωματοδομή, μια από τα ίδια με φέτος, αν όχι καλύτερος, θα είναι, στον ΠΑΟ. Στην Ισπανία δεν ξέρω τί έπαιξε, αλλά υποθέτω ότι δεν ταίριαξε με προπονητή και συμπαίκτες και γι' αυτό δεν "έπαιζε"...).

Όσο για τον Τσαρτς, η αλήθεια είναι ότι έκανε μερικά αλησμόνητα παιχνίδια, αλλά ως επί το πλείστον δεν ΜΠΟΡΟΥΣΕ (όχι ότι δεν ήθελε ή δεν προσπαθούσε). Φαινόταν ώρες-ώρες σα να είχε σιδερόμπαλες στα πόδια. Παρ' ολ' αυτά, θεωρώ ότι πρόσφερε γενικά στη χρονιά, έστω κι αν δεν ήταν αρκετό για τΙς ανάγκες του ΠΑΟ. Τεσπά καλά έκανε για τον εαυτό του κι αποσύρθηκε, γιατί ο Πέδουλας θα τον άφηνε...κουτσό στα γεράματα. Και τώρα που κόβονται τα επιδόματα, δεν λέει....

• Like 1
Δημοσ.

Έμενα μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι κάποιοι από σας δείχνουν ασθένειες ολυμπιακού προηγούμενων ετών. 

Να διώξουμε τον έναν, να διώξουμε τον άλλο, ο τρίτος δρόμο, ο τέταρτος είναι κακός επιθετικός..Δε φτιάχνονται έτσι οι ομάδες ρε παίδες, και εσείς σα παναθηναϊκοί, θα έπρεπε να το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα.

Δημοσ.

ρε σεις καλα τα λετε για την αμυνα, αλλα οταν κολλαει η περιφερεια δεν παιρνουμε σκορ απ την ρακετα κ ειναι προβλημα αυτο, τα ματς στο μπασκετ στην ρακετα κρινονται κ ουτε παικτη εχουμε φετο να κανει διεισδυσεις,

ουτε σκορ απ τους ψηλους παιρνουμε κ ειναι προβλημα αυτο,

δυο αμυντικογενεις παικτες μες στο ζωγραφιστο δεν ειναι too much;

καλα ολα αυτα που λετε, αλλα να θυμαστε πως οταν δεν μπαινουν τα σουτ,

θα παιρνουμε τα @@ μου

Εχουμε τον χοντρο και καλα για την δουλεια του σκοραρισματος :P

Δημοσ.

χαχαχαχα, ναι ρε, ειχαμε πες, με δεδομενο οτι τον διωχνουμε ας παρουμε εναν επιθετικογενη παικτη (davis ή james),

σ αυτη την περιπτωση ας κρατησουμε τους δυο, αλλα οπως ειπαν κ πριν θελουμε πιο πολλα λεφτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...