SlimData Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Νομίζω περίπου 200-250 είναι πολύ τίμια και για τους δυο αυτή τη στιγμή
walkerr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Το ξανασυζητουσαμε λιγες μερες πριν. Καθε ομαδα μπορει να εχει μεχρι 6 μη Ελληνες, εκ των οποιων μεχρι 4 μη κοινοτικους. Αυτο ειναι σιγουρα για Α1 και νομιζω οτι ισχυει το ιδιο και για Ευρωλιγκα αλλα δε βαζω το χερι μου στη φωτια. Οι 4 μη ελληνες/μη κοινοτικοι μπορει να ειναι ολοι της ιδια εθνικοτητας? πχ. 4 αμερικανοι? Ο κανονισμος ισχυει για ολες τις ομαδες της Ευρωπης? Ισχυει και στο εγχωριο πρωταθλημα? Αρα η καθε 12δα πρεπει να εχει τουλαχιστον 6 ντοπιους παιχτες. Γιατι ομως εγω βλεπω πολυ συχνα λιγοτερους απο 6 ντοπιους?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Αρα η καθε 12δα πρεπει να εχει τουλαχιστον 6 ντοπιους παιχτες. Γιατι ομως εγω βλεπω πολυ συχνα λιγοτερους απο 6 ντοπιους?Εχεις προχειρο τετοιο παραδειγμα απο ελληνικη ομαδα?
walkerr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Bεβαιως. Τον φετινο ευρωπαιο πρωταθλητη. Εχουμε και λεμε: Λο, Περκινς, Χαϊνς, Παουελ, Γκετσεβιτσιους, Αντιτς, Σερμαντινι. Το συνολο 7.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δεν ηταν και οι 7 δηλωμενοι ταυτοχρονα σε κανενα παιχνιδι. Καποιος εμενε εκτος 12δας. Ο Περκινς νομιζω εφυγε πριν την εναρξη των τελικων.
Anubis13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Bεβαιως. Τον φετινο ευρωπαιο πρωταθλητη. Εχουμε και λεμε: Λο, Περκινς, Χαϊνς, Παουελ, Γκετσεβιτσιους, Αντιτς, Σερμαντινι. Το συνολο 7. O περκινς υπηρχε στην 12αδα μεχρι πριν τα play-off. Καθε ομαδα μπορει να κανει χ αλλαγες ξενων μεσα στην χρονια.
walkerr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 E τοτε οσους ειδα >6 θα ηταν ελληνοποιημενοι... Δεν ηταν και οι 7 δηλωμενοι ταυτοχρονα σε κανενα παιχνιδι. Καποιος εμενε εκτος 12δας. Αρα μπορεις να εχεις και 16 ξενους αλλα μονο 6 θα κατεβαζεις στο παιχνιδι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Αρα μπορεις να εχεις και 16 ξενους αλλα μονο 6 θα κατεβαζεις στο παιχνιδι.Για τις προπονησεις κανεις δε σου απαγορευει να φερεις και ολο το ΝΒΑ. Το θεμα ειναι οτι δηλωνεις εως 6 και την επιλογη αυτη μπορεις να την κανεις 5-6 φορες το χρονο και οχιμσε καθε ματς. Συνεπως κανενας αγωνας Α1 δεν διεξαγεται με παραπανω απο 6 ξενους για καθε 12δα και δεν εχει και ιδιαιτερο νοημα να εχεις παραπανω στο ροστερ σου, παρα μονο αν ειναι κανας τραυματιας ή ταγαρι που σου εχει μεινει με κλειστο συμβολαιο και εχεις φερει στο μεταξυ αντικαταστατη του, οποτε εχεις ξενο παραπανω στο ροστερ, οχι ομως και στους αγωνες.
alexdelpiero Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Κοντα σε Ντιαρα λεει.Αν μπορει να παιξει γιατι ειχε προβληματα τραυματισμων ειναι πολυ καλη μεταγραφη.Ποιοτικος παικτης.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Και εχει δωσει ηδη και τον Καπινο, καταλαβαινεις δηλαδη με τι "σχεδιο" προχωρα η ομαδα. Να πω οτι εδινε τον Καπινο και κραταγε τον Καρνεζη ή το αναποδο να ελεγα οτι τουλαχιστον εχει εναν σχεδιασμο που λεει "πουλαμε τον εναν για εσοδα και κραταμε τον αλλο για να εχουμε μια καλη λυση στη θεση του τερματοφυλακα". Αλλα αυτος εχει βαλει ταμπελα "ανοιξαμε και σας περιμενυμε" σε οτι χλωρο εχει απομεινει στην ομαδα αυτη. Αν ερθουν προσφορες για τερματοφυλακες , ειναι ικανος να σε αφησει με 12χρονο τερματοφυλακα του παιδικου. Δεν τον κοφτει η ομαδα δηλαδη, δεν τον κοφτει τι εικονα θα εχει μεσα στο γηπεδο, ουτε αν στην ταδε θεση δεν εχει ουτε γυναικοπαιδο να βαλει, τον ενδιαφερει απλα να ξεπουλησει οσο οσο οτιδηποτε παρελαβε για να μου αγοραζει στο 1/5 της τιμης που πουλαει κατι σαπακια ξεχασμενα απτο θεο και να λεει οτι κανει μεταγραφες. Τα υπολοιπα λεφτα ηθελα να ξερα που πηγαινουν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 In other news, ο Μπατιστ συμφωνησε με Τρακη, μενουν οι υπογραφες και συνεπως η θεση 5 εκλεισε (οπως και η 4). Ξεκινουμε με σοβαρες ελλειψεις στη στη θεση 5 τη νεα σεζον λοιπον. Και ας παρακαλαμε, πρωτον να μην τραυματιστει ο Λασμε (εκει πολυ απλα η σεζον ληγει για μας σε ολα τα επιπεδα), δευτερον να βγαζει 30λεπτα στα 32 του και τριτον να πιασει αποδοση σαν την περσυνη που το βλεπω χλωμο για διαφορους λογους. Καλος χρυσος ο Μαικ, με κανα συμβολαιο των 150-200.000 τον θελω κι εγω στον ΠΑΟ να τελειωσει την καριερα του, αλλα οχι σαν 2ο σεντερ και πισω απο αυτον Σκορδιλης. Θα επρεπε ο Μαικ να ειναι σε ρολο Σκορδιλη και να υπηρχε ενα 2ο σεντερ που να μπορει να σταθει σε τοπ16/τοπ8/f4 Ευρωλιγκας και φυσικα τελικους Α1. 1
8elwADSL Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Πάμε σε 2 συνεχόμενη χρονιά χωρίς αξιόπιστο άλλο σέντερ εκτός Λάσμε,δεν παίζει να την γλυτώσει φέτος από τα 30λεπτα ο γκαμπονέζος. Ευτυχώς όμως που υπάρχει ο blackhead που μπορεί να παίξει εκεί και να δώσει ανάσες στο Λασμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις