Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουν ορισει τον Χατζο υπευθυνο αντι-ντοπινγκ στον ΕΣΑΚΕ? Αναμενω tripple crown απο το βαζελο του χρονου, και δεν κανω καθολου πλακα.

Τοσο μπασκετ βλεπεις

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Άνοιξε ο Αλα Φουζ τον φάκελο της αδειοδότησης. Ε, ρε γλέντια...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?cat...

1abnWmi.png

Κ ποιος φταει που το τοπικ πηρε φωτια;

Ο Firewalker φταιει,που ξεσηκωνει τα πληθη :-D

Μη μου πειραζεις τους ολυμπιακους καλοκαιριατικα κ παθουν τιποτα. :-D

• Like 2
Δημοσ.

Ε ρε φιλε καθεστε και ασχολειστε με ντοπινγκ και βλακειες,εγω αυτον το γιατρο του παο ουτε που τον ηξερα,απο εσας τον εμαθα,γιατι δε μιλατε καθαρα αγωνιστικα,ειμαι παραλογος μηπως?

Δημοσ.

Ε ρε φιλε καθεστε και ασχολειστε με ντοπινγκ και βλακειες,εγω αυτον το γιατρο του παο ουτε που τον ηξερα,απο εσας τον εμαθα,γιατι δε μιλατε καθαρα αγωνιστικα,ειμαι παραλογος μηπως?

Απευθυνεις κι εσυ ερωτησεις σε ατομα που αν ο Ζοτς δεν τα παει καλα με την Φενερ, ειναι ικανα να σου γραψουν οτι ο Χατζος ντοπαρε τον Ομπραντοβιτς γιαυτο ηταν καλος κοουτς σε εμας, αλλα ξεγυμνωθηκε στην Φενερ που δε του δινουν ντοπα.

Αναπαραγουν αυτα που διαβαζουν στις φυλλαδες τους, συνεπως μην περιμενεις και πολλα-πολλα... 1+1 κανει 2, 2+2 κανει 4, στο 4+4 υπαρχει περιπτωση να σου πουν να περιμενεις να ανοιξουν Γαυρο να δουν τι γραφει πριν σου απαντησουν...

Δημοσ.

Μα εχω φιλους ολυμπιακους που ουτε την αγγιζουν αυτη την εφημεριδα,πως ειναι δυνατον να υπαρχουν ατομα που τα διαβαζουν αυτα?Παιδια να εχετε τη δικη σας αποψη,μη γινεστε τζιχαντιστες του θρυλου και εχω την εντυπωση και ακομα το πιστευω οτι εδω γινεται προσπαθεια για σοβαρη συζητηση και με πειραγματα/καζουρα βαβαιως που ειναι πολυ ωραια,αλλα το να κολλανε καποιοι στο θεμα του ντοπινγκ και να οριζεται αυτο ως βασικος παραγοντας που χαρακτηριζει την πορεια μιας ομαδας ειναι λιγο αχαρο και σαν κουβεντα.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο Midi έχει άποψη και τα ξέρει όλα. Όλοι οι υπόλοιποι διαβάζουν Γαύρο και παίρνουν Ολυμπιακό στο Pro, γι' αυτό και δεν δικαιούνται να μιλάνε

Δημοσ.

Μόνο Midi έχει άποψη και τα ξέρει όλα. Όλοι οι υπόλοιποι διαβάζουν Γαύρο και παίρνουν Ολυμπιακό στο Pro, γι' αυτό και δεν δικαιούνται να μιλάνε

Eσεις δικαιουστε να μιλατε κι εμεις δικαιουμαστε να γελαμε. Σαφως ο midi εχει αποψη, μιας που εβλεπε Ντρου πριν ερθει στον ΠΑΟ. Κι ερχεται ο πονεμενος ο γαυρος τωρα και μου γραφει (κι επιμενει) οτι ο Νικολας επαιξε 3 χρονια μπασκετ ολα κι ολα οσο ηταν στον ΠΑΟ και μετα εξαφανιστηκε. Ε, κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια ποσο μπασκετ βλεπουν οσοι το γραφουνε αυτο και τι πηγες ενημερωσης εχουν. Ασφαλως θα βρεθει καποιος να του πει /ορσε.

• Like 1
Δημοσ.

Ο μιντι με την αποψη, που δεν ξερει ποτε ενα φαουλ ειναι αντιαθλητικο, αν το τραβηγμα της φανελας επισυρει ποινη κτλ.. Μαλιστα. Περιμενω τις κωλοτουμπες (και) για τον Μαυροκεφαλιδη, οσονουπω..

Και στην τελικη, εχετε 6 ευρωπαικα, αλλά την νοοτροπια του μικρου συλλογου και την ηττοπαθεια δε μπορεσατε να την ξεπερασετε.

Πειθαρχικη δίωξη στον Τρακη?! Μπραβο το καμάρι σας. Μηπως οντως τελικα επηρεασε τη διαιτησια των τελικων?

Δημοσ.

Περιμενω τις κωλοτουμπες (και) για τον Μαυροκεφαλιδη, οσονουπω..

Ειπε ο υπερκωλοτουμπας με Σπανουλη-Περπερογλου AKOMA KAI Σερμαντινι. Οταν το θρασος δεν γνωριζει απο ορια .

Οσον αφορα εμενα, ναι θα κωλοτουμπιασω για τον Μαυροκεφαλο, οσο και για τον χοντρο. Για γαυρο με περασες μου φαινεται... :D

Και στην τελικη, εχετε 6 ευρωπαικα, αλλά την νοοτροπια του μικρου συλλογου και την ηττοπαθεια δε μπορεσατε να την ξεπερασετε.

Φανηκε με την σκουπα 3-0 και το νταμπλ-καρπαζια οτι ειμαστε ηττοπαθεις :D

Πες μας για τον ντοπαρισμενο Ντρου εσυ που δεν εισαι ηττοπαθης και εχεις νορμαλ νοοτροπια και ασε τους υπολοιπους στην ησυχια τους...

Δημοσ.

Ειπε ο υπερκωλοτουμπας με Σπανουλη-Περπερογλου AKOMA KAI Σερμαντινι. Οταν το θρασος δεν γνωριζει απο ορια .

Οσον αφορα εμενα, ναι θα κωλοτουμπιασω για τον Μαυροκεφαλο, οσο και για τον χοντρο. Για γαυρο με περασες μου φαινεται... :D

Φανηκε με την σκουπα 3-0 και το νταμπλ-καρπαζια οτι ειμαστε ηττοπαθεις :D

Σιγα θα σκισεις κανα ..καλσον! Η καμια ροζ φανελλα!

Ο Νικολας τελικα (που ειχε μαθει να παιζει ΚΑΙ αμυνα στον βαζελο, με την βοηθεια του Ομπραντοβιτς και του Χατζου, φυσικα), κατι ακουγεται οτι θα γραψει αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα για την τροπη που πηρε η καριερα του. Ακουγεται για ιατρικο προβλημα που "προεκυψε" κατα την τελευταια του χρονια στον Βαζελο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...