Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ταβέρνα «Τα 7 μπουκαλάκια» ιδιοκτησίας Γιαννούλη.

Coca cola Batiste

Κύριε Μάκη μου τελείωσε το φάρμακο

Σε είδαμε φέτος στους τελικούς χωρίς ντοπα

Ο Λο με τον Χαινζ έμπαιναν νοσοκομείο για κρυολόγημα και κάθονταν δέκα μέρες

Χθες στον βόθρο ΦΜ η μια είδηση ήταν οτι έγινε δίωξη στον ιδιοκτητη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η άλλη οτι έγινε δίωξη σε πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ που έπαιξε τελικό κυπέλλου επειδη μπήκαν στα αποδυτήρια διαιτητών

Σημερα στην βοθρος ντευ μισό πρωτοσέλιδο, να οι αποδείξεις άδικη η δίωξη στον Μαρινακη

Λογικά ο μόνος λόγος που δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημο φυλλάδιο του γαυρου ειναι για λόγους πολυιδιοκτησιας

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Έλα ρε, γύρισες από διακοπές εσύ και είπες να αρχίσεις το κλαψογάτιασμα;

Ντοπέ τον πήρε η ΤΣΣΚΑ τον Χάινς, σωστά.

Επίσης ο Μπουρούσης τα ζητούσε από τον κύριο Μάκη, γιατί δεν τα έβρισκε από την ομάδα.

Και χρησιμοποιείς τον Μπουρούση σαν επιχείρημα... τόσο γαμάτος.

Γιαννούλης, 7 μπουκαλάκια κύριε Χάντζο.

Κοκίστ: πατάω κόσμο στην Κηφισίας και μετα τρέχω να κρυφτώ στα γηπεδάκια, μέχρι να επιληφθεί του θέματος ο κύριος Τυφώνας. Μετά αμα λάχει, πατάω και κανένα κεφάλι, γιατί η ντόπα είναι για άλογα και με κάνει νευρικό.

Νίκολας: Όχι ο φούρνος, ο άλλος, που μόλις τέλειωσε η ντόπα του Χάντζου, δεν μπορούσε να σταυρώσει βολή.

Και μιλάει ο Νέα Ιωνία για τον Χάινς, που μέχρι πριν ένα μήνα μας έλεγε ποσο γαμάτος παίχτης είναι και πόσο τον ήθελε στη ζέλα.

Α και btw ο Ολυμπιακός έχει περάσει επιπλέον τεστ ελέω F4, οι καρπαζωμένοι και αδικημένοι της Ευρώπης, μόνο τεστ Παπ φέτος.

Βέβαια απαίτησαν να γίνουν άλλα κόλπα στην Ελλάδα του Χάντζου.

Δημοσ.

Ντοπέ τον πήρε η ΤΣΣΚΑ τον Χάινς, σωστά.

Kαι τον Νικολας ντοπε τον πηρε, σωστα.

Οσο για τους τελικους Α1, το οτι μια ατακα του σκαστου απτο Δαφνι, Χιου, αρκουσε για να σας κανει λαμπογυαλο στους τελικους, με την ΚΑΕ σας να μην παιρνει καμια θεση ακομα και απεναντι στο αιτημα Τρακη για φουλ αντιντοπινγκ κοντρολ (και τον ΕΣΚΑΝ εν τελει να αρνειται το αιτημα αυτο), δειχνει πιαθνως, οτι καποιοι ηταν ΠΟΛΥ εκτεθιμενοι ως προς αυτο το θεμα...Και ετσι ο Λο στην αποτοξινωση 1 βδομαδα, ο Χαινς το ιδιο, οι υπολοιποι απτη ζαλη δεν καταλαβαιναν σε ποια μπασκετα σουταρουν, εξου και οτι σε 2-3 τελικους σκοραρανε οσους ποντους βαλανε σε 3 περιοδους στον τελικο Ευρωλιγκας, ο "καλυτερος ευρωπαιος γκαρντ" στους τελικους μετρουσε αιρμπολ οταν στο Λονδινο σουταρε σαν αλλος Ρετζι Μιλερ κλπ κλπ. Και να πω οτι η χρονικη αποσταση ηταν κανα 6μηνο ή οτι αλλαξαν ομαδα και δεν προσαρμοστηκαν (οπως η περιπτωση του Νικολας που επικαλειστε)? Μιλαμε για ουτε μηνα που ειδαμε αυτες τις ΜΙΚΡΟδιαφορες στην αποδοση των ιδιων παικτων μεσα στην ιδια ομαδα.

Συνεχιστε να μας λετε για τον Ντρου και τον Μαικ λοιπον :D

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ήταν ντοπέ στον Ο.Σ.Φ.Π. Απλά, αυτή την ομάδα έχουν. Βρήκαν μπροστά τους μία καλύτερη και ανώτερη ομάδα, λιγοψύχησαν, και προσκύνησαν τρώγοντας, συν των άλλων, τρεις απανωτές κατραπακιές. Ευνουχισμένοι πλέον, ψάχνουν να βρουν τι έγινε.

• Like 2
Δημοσ.

Ο ζοτς θέλει να κρατήσει το μπατίστ στη φενερ λένε κάποια δημοσιεύματα,καλό αυτό!

Δημοσ.

Και ο Νικολας ντοπε πηγε στην ΤΣΣΚΑ

Λεει ο αλλος για Χαινζ, που οι κλεφτες Σπανουλης-Περπερογλου-Σερμαντινι γινανε παικταραδες σε ενα βραδυ

Συντομα και ο κλεφτης Ματσιουλις θα γινει παικταρας

Η ιστορια εγραψε, κυριε Μακη μου τελειωσε το φαρμακο

Τι λεει? Θα παιξετε φετος κανα εκτος εδρας? Η Καλλονη θα σας υποδεχτει στο Καραισκακης λεει

Δημοσ.

Κι ο βάζελος Καραϊσκάκης θα παίξει, μπας κα κόψει κανένα εισιτήριο.

7 μπουκαλάκια γιατρέ μου, τι έπινα;

Και πάλι δεν καταλαβαίνεις ότι αυτά με τον Μπουρούση που λες ενισχύουν τα λεγομενά μου, δεν πειράζει.

Ταμπλό, ντόπες, ιστορική ομάδα ο βάζελος. Πάρε τώρα το ριπίτ στα ούλα να γουστάρεις.

Δημοσ.

Ταμπλό, ντόπες, ιστορική ομάδα ο βάζελος. Πάρε τώρα το ριπίτ στα ούλα να γουστάρεις.

Κι εσυ ντοπαρισμενος γραφεις? Το ριπιτ το λες σε εμας που φετος σου ριξαμε 4 φαπες σε 4 τελικους , σου ριξαμε νταμπλ-καρπαζια κι επειδη δεν ξερεις τι ακριβως να μας πεις ερχεσαι και μας λες για ενα ριπιτ σε μια διοργανωση που δεν γινεται ουτε να μου την μπεις, ουτε να μου την βγεις, ουτε να μου την μπαινοβγεις ακομα κι αν κανεις quadra-repeat και οχι διπλο, καθως ΠΑΛΙ θα εχεις λιγοτερους ευρωπαικους τιτλους.

Εχει πλακα που οταν δεν εχετε τι να πειτε πιανετε τις πατεριτσες του ριπιτ. Και πιο πολλη πλακα εχει που νομιζετε οτι με αυτο, λετε κατι!

Για να συνοψισουμε:

-Κυπελλο

-Σκουπα 3-0

-Νταμπλ.

Τα 6 ευρωπαικα δεν χρειαζεται καν να τα επικαλεστω οταν συζηταω με αιωνιο πελατη γαυρο. Μονο για καμια Ρεαλ και ΤΣΣΚΑ αυτα.

Συνεπως κατσε στα αυγα σου πελατη και εισπρακτορα, παρακαλα τον Μπαρτζωκα να αγορασει κανενα καλο μαγικο ζωμο για του χρονου να μην εξαφανιστεις απτο χαρτη και ξαναμιλαμε .

Δημοσ.

Ο Χαϊνς πήγε νοσοκομείο στην σειρά με την Εφές. Μόνο ο Λό είχε μπεί λίγο πρίν τον πρώτο τελικό. Κατα τ άλλα, έγινε κανονικά τέστ ντόπινγκ και στους 3 τελικούς Midi. Που προφανώς κάνεις πλάκα έτσι; Ο Σπανούλης το τελευταίο εξάμηνο απ΄τον Γενάρη και μετά ήταν το ίδιο αρνητικός σχεδόν σε όλα τα μάτς με εκνευριστικά ποσοστά και πολλά τούβλα. Δεν θέλω να πιστεύω οτι νομίζει κανένας εδώ μέσα οτι τελείωσε ο.. ζωμός στον Ολυμπιακό και έπαιξε έτσι στους τελικούς. Ειδικά εσύ που πρώτος έλεγες οτι όλα αυτά περι ντόπας ήταν βλακείες του τρελοΧίου κτλ. Ελπίζω να μην τα αλλάξεις γιατί ξέρεις οτι αυτό δείχνει ασυνέπεια.

Όσο για τον στίβο, εδω έπιασαν ολόκληρους Γκεϊ-Πάουελ, ο Ολυμπιακός φταίει που έπιασαν τον Κεντέρη και τη Θάνου; Και οι πέτρες ξέρουν οτι ο στίβος είναι διεφθαρμένος εδώ και χρόνια απ' τις ουσίες.

Δημοσ.

Ο Χαϊνς πήγε νοσοκομείο στην σειρά με την Εφές. Μόνο ο Λό είχε μπεί λίγο πρίν τον πρώτο τελικό. Κατα τ άλλα, έγινε κανονικά τέστ ντόπινγκ και στους 3 τελικούς Midi. Που προφανώς κάνεις πλάκα έτσι; Ο Σπανούλης το τελευταίο εξάμηνο απ΄τον Γενάρη και μετά ήταν το ίδιο αρνητικός σχεδόν σε όλα τα μάτς με εκνευριστικά ποσοστά και πολλά τούβλα. Δεν θέλω να πιστεύω οτι νομίζει κανένας εδώ μέσα οτι τελείωσε ο.. ζωμός στον Ολυμπιακό και έπαιξε έτσι στους τελικούς. Ειδικά εσύ που πρώτος έλεγες οτι όλα αυτά περι ντόπας ήταν βλακείες του τρελοΧίου κτλ. Ελπίζω να μην τα αλλάξεις γιατί ξέρεις οτι αυτό δείχνει ασυνέπεια.

Καποιοι εδω μεσα μιλανε για Ντρου και Μαικ, χωρις να εχουν ουτε μισο σοβαρο επιχειρημα, παρα μονο αυτα που τους δινουν για τροφη οι αγαπημενες τους φυλλαδες. Το προβλημα ειναι οτι οταν μαργαριτες, Lroi, Chris85 ερχονται να τρολαρουν περι ντοπας, ξεχνουν οτι μπορουν να παθουν το αναποδο πολυ πιο ευκολα με αφορμη την φετινη διπλη εικονα της ομαδας τους ΣΥΝΟΛΙΚΑ :)

Μιλουν για τη διπλη εικονα του Ντρου, χωρις καν να ξερουν τι καριερα εχει κανει (περα απτον πονο που εχει δωσει στην ομαδα τους), χωρις να λαμβανουν υποψιν αλλους παραγοντες (προσαρμογη, ηλικια κλπ), μιλαμε κι εμεις για τη διπλη εικονα ολοκληρης της ομαδας τους με διαφορα μολις 1 μηνα.

Σε οτι αφορα το στιβο, της μαργαρoτρολλιτας πεστα που ερχεται και γραφει οτι σε ολα τα αθληματα μονο ο ΠΑΟ εχει επιβεβαιωμενα κρουσματα ντοπας :D

Δημοσ.

Με διαφορά ενός μήνα έχουμε δεί αντίστοιχες μεταπτώσεις στον Ολυμπιακό και στην αρχή της σεζόν. Μπορώ να αποδομήσω ένα-ένα αυτά που έχετε πεί μέχρι στιγμής αλλά το έχω κάνει ήδη (για τον Νίκολας το έχω κάνει πάντως), άσε που δεν έχει νόημα πλέον και το θεωρώ κουραστικό για την ροή του νήματος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...