Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ταμπλό, ντόπες, ιστορική ομάδα ο βάζελος. Πάρε τώρα το ριπίτ στα ούλα να γουστάρεις.

Α, αρχισες το stand up comedy?

6

Kανε και threepeat, παρε και 4 σερι. Αρκει εγω να φτασω τα 9

Επισης να θεωρησω οτι εισαι ευτυχισμενος που δεν εχεις φαει 36 και ας εχεις χασει ολους τους τιτλους, ετσι?

Δεν πειραζει, αυτη ειναι η διαφορα μας, τι να μας πειτε απο τη ζωη σας...

Όχι οτι σας ενδιαφέρει, μιας και ασχολείστε με πιο σοβαρά θέματα, αλλά

http://www.eurohoops.net/2013/07/dunks/29947

Χαβαλε τους κανει

Και με Κινεζο μασκοτ

• Like 1
  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Το θέμα της ντόπας εδώ μέσα το ξεκίνησε κάποιος DKNI πάντως.

Και όταν μιλάω για τσούξιμο ελέω repeat, αυτό εννοώ.

Όταν ο βάζελος έπαιρνε Ευρωλίγκα 2009 και 2011 κανένας Ολυμπιακός δεν βγήκε να πει για ντόπες και για πληρωμένα.

Μόλις έκανε ο Ολυμπιακός το ριπίτ, βγήκε ο πρεζάκιας και άρχισε τις ηλιθιότητες περί ντόπας και από πίσω μπρρρρ τα πρόβατα

να υποστηρίξουν τα μυθεύματα του Τράκη για να υποβαθμίσουν κάτι που δεν έχει πετύχει ξανά ελληνική ομάδα.

Αυτό είναι που έτσουξε, το ότι ο Ολυμπιακός έκανε ότι δεν κατάφερε ο βάζελος 15 χρόνια τώρα.

Στη σωληνολίγκα κάντε όσα 3-0 θέλετε, στην Ευρώπη ριπίτ ποτέ.

Meanwhile, η θέση κοινοτικού καλύφθηκε από τον κινέζο αν κατάλαβα καλά;

WTF?

Δημοσ.

Το θέμα της ντόπας εδώ μέσα το ξεκίνησε κάποιος DKNI πάντως.

http://www.insomnia.gr/topic/458077-παναθηναϊκός/?p=52498459

Για ολα τα αλλα σου σεντονια---> 6.

Οσον αφορα την Α1 που τωρα εγινε σωληνολιγκα δε θες να φας quote in da face με δικα σου ποστ πριν την νταμπλ φαπα γιατι θα εκτεθεις. Κρυβε λογια λοιπον.

Δημοσ.

Καλά ναι, αν πιστεύεις ότι τα περί ντόπας ξεκίνησαν προχθες, καιρός να αλλάξεις πλευρό.

Όσο για τη σωληνολίγκα, πίστευα ότι ο Πρωταθλητής Ευρώπης θα αντιμετωπιζόταν ως τέτοιος από τα τσιράκια του Σωλήνα.

Αμ δε...

Δημοσ.

Νταξει, αρκετα με τους Καρπαζιερς Πειραιως

Ο αλλος σου λεει "Δεν με νοιαζει που εχεις 2πλασια Ευρωπαικα, με νοιαζει οτι δεν εχεις 2 σερι"

Οπως σου λεει "Δεν με νοιαζει οτι με εχεις παρει με καθε πιθανο και απιθανο τροπο, με νοιαζει οτι δεν μου εριξες 36"

Προφανως ο μεσος γαυρος ανηκει στην κατηγορια των ανθρωπων που δουλευουν 1 μηνα για να βγουν 1 Σαββατο, υπαρχουν και αυτοι

Στα δικα μας, καλο το καλαμπουρι με τον Κινεζο και δεν εχω θεμα, υποτιθεται για μαρκετινγκ ηρθε και δεν λογιζεται ως αθλητης...ΑΛΛΑ...οταν το onsports λεει πως ηταν μια μαρκετινγκιστικη κινηση "τωρα που στελεχωθηκε η frontline", κατι δεν παει καλα

Γιατι με Φωτση, Γκιστ, Λασμε, Μαυροκεφαλιδη δεν βγαινει

Και Btw συμφωνα με προχειρους υπολογισμους δεν ειναι οτι εχουμε ξεφυγει στο μπατζετ. Καμια 12αρια μικτα πρεπει να ειναι as we speak.

ΥΓ. Μαλακια αυτο με τον Παπανικολαου. Για μας.

Δημοσ.

Fire κάνε τα δικά σου ρε

Δεν χρειάζεται να τους το κάνουμε συνέχεια. Τους το κάναμε τρεις φορές απανωτά. Τώρα έμαθαν και το κάνουν μόνοι τους. :D :D :D

BTW: Ποντικοφάρμακο.

Δημοσ.

Στα δικα μας, καλο το καλαμπουρι με τον Κινεζο και δεν εχω θεμα, υποτιθεται για μαρκετινγκ ηρθε και δεν λογιζεται ως αθλητης...ΑΛΛΑ...οταν το onsports λεει πως ηταν μια μαρκετινγκιστικη κινηση "τωρα που στελεχωθηκε η frontline", κατι δεν παει καλα

Γιατι με Φωτση, Γκιστ, Λασμε, Μαυροκεφαλιδη δεν βγαινει

Κλαιω :-D http://basketball.eurobasket.com/player/Shang_Ping/Panathinaikos_Athens/102190

Εγω δε μπορω να καταλαβω τι μαρκετινγκ ειναι αυτο;

Στο 4 εχουμε:Φωτση,Γκιστ,Κινεζο

Στο 5 εχουμε:Λασμε,Μαυροκεφαλιδη,Σκορδιλη.

Σιγα μη παρει κι αλλον.

Δημοσ.

Δεν ήταν ντοπέ στον Ο.Σ.Φ.Π. Απλά, αυτή την ομάδα έχουν. Βρήκαν μπροστά τους μία καλύτερη και ανώτερη ομάδα, λιγοψύχησαν, και προσκύνησαν τρώγοντας, συν των άλλων, τρεις απανωτές κατραπακιές. Ευνουχισμένοι πλέον, ψάχνουν να βρουν τι έγινε.

Αγαπητέ μου πελάτη τι σαχλαμαρίζεις.Σε όλα σχεδόν τα αθλήματα σε γλεντάω.Σχεδόν ΣΕ ΟΛΑ.

Και στο πιο λαοφιλή στη μπάλα απο την επόμενη μαζί με Αεκ στη β εθνική για να βάλετε μυαλό.

Με εκτίμηση.

Δημοσ.

Αγαπητέ μου πελάτη τι σαχλαμαρίζεις.Σε όλα σχεδόν τα αθλήματα σε γλεντάω.Σχεδόν ΣΕ ΟΛΑ.

Και στο πιο λαοφιλή στη μπάλα απο την επόμενη μαζί με Αεκ στη β εθνική για να βάλετε μυαλό.

Με εκτίμηση.

Με 2-0 εδώ περνάτε.

Li6poTc.jpg

Ποντικοφάρμακο.

• Like 1
Δημοσ.

Αγαπητέ μου πελάτη τι σαχλαμαρίζεις.Σε όλα σχεδόν τα αθλήματα σε γλεντάω.Σχεδόν ΣΕ ΟΛΑ.Και στο πιο λαοφιλή στη μπάλα απο την επόμενη μαζί με Αεκ στη β εθνική για να βάλετε μυαλό.Με εκτίμηση.

Το κορυφαιο ειναι που ηρθε καποιος Καστιλιον, και τελικα τον εδιωξαν, γιατι? γιατι εβλεπε μπροστα το παλικαρι και ζητησε να μεινει ελευθερος αν υποβιβαστουν χαχχαχα!!!!

Δημοσ.

αν υποβιβαστουν χαχχαχα!!!!

Και χαιρεσαι ε?

Το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα να συμβει θα ηταν να υποβιβαστει ο Ολυμπιακος.Μπορεις να σκεφτεις τον Ολυμπιακο να παιζει χωρις τον Παναθηναικο και το αντιστοιχο?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ πως να κανεις τετοια σκεψη ειναι κομματι δυσκολο.

Σ'αρεσει τωρα πρωταθλημα χωρις ΑΕΚ?

Σαφως και σ'αρεσει αλλα δεν ειναι ετσι και δεν ειναι και το σωστο αυτο.Θα μου πεις γιατι δεν επρεπε να πεσει?Ναι επρεπε γιατι ηταν η μοναδικη της ελπιδα να κανει μια νεα αρχη.Αλλα......πρωταθλημα χωρις ΑΕΚ δεν γινεται.

Ελπιζω να καταλαβαινεις πως ακριβως τα λεω ετσι?

• Like 1
Δημοσ.

Είναι καλός;

Oυτε για τις προπονησεις

Σε φαση 1π και 1ρ ΜΟ στην Κινα

Δεν αποκτηθηκε για παικτης

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...