Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ είναι το -2. Λες να επιστρέψει στο γήπεδο; Πως λοιπόν μας γλέντησε;;; Μήπως τον γλεντήσαμε εμείς;

Και απ την ανάποδη, σκέψου να έχεις καλύτερη ομάδα όπως λες ΕΣΥ, και ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ο ΠΑΟ να φέρνει το πρώτος το Πανευρωπαϊκό στην Ελλάδα. Είναι κάτι ξεχωριστό και πονάει, και γίνεται ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Και δεν έχει σχέση με τους 35. Δεν είπα οτι είναι μικρό πράμα, είπα οτι είναι κάτι άλλο εξήσου σκληρό και έγινε εκείνη την χρονιά. Είπαμε διάβαζε τι γράφω superpie, εχω βαρεθεί να το λέω

Μην πουλάτε τρελίτσα και copy paste γιατι ήρθε το αδιέξοδο...

Μάθατε και το REPEAT και το λέτε και συνέχεια, εμείς κάναμε SWEEP στην ομάδα που έκανε REPEAT. Fatality δηλαδή, σε εσάς τους ψευτοπρωταθλητές Ευρώπης. Γιατί αν ήσασταν αληθινοί δεν θα χάνατε σαν ομαδούλα γειτονιάς. Χάστε, αλλά χάστε σαν πρωταθλητές ευρώπης, όχι έτσι. Συγκυρία κληρώσεων ήταν(γλιτώσατε ΠΑΟ, Barca), γιαυτό το ξαναπήρατε φέτος.

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Εγω δεν αναφερθηκα σε κατι κατι τετοιο που λες.Εγω ειπα οτι στα ΠΝ χθες εγραψαν για κατι οφειλες του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και οτι το ΟΑΚΑ ζηταει παραπανω χρηματα προκαταβολικα για την νεα χρονια..

Ακου για να πιασεις πως εχει

1. Υπαρχουν οφειλες της ΚΑΕ προς το ΟΑΚΑ ακριβως γιατι η ΚΑΕ θεωρει οτι την προηγουμενη τριετια εγιναν παρανομες χρεωσεις και εχει κανει αγωγη. Ουσιαστικα τι παιζει, την τελευταια 3ετια παιζαμε χωρις συμβαση γιατι ειχε θεωρηθει απο την ΚΑΕ οτι γινονταν παρανομα μεγαλες χρεωσεις. Οι χρεωσεις συνεχιζονταν και η ΚΑΕ λεει οτι τις πληρωνε με την υποσημειωση της επιφυλαξης μεχρι να λυθει τυπικα το θεμα

Τωρα το ΟΑΚΑ λεει "δωστε για περσυ 650 χιλ" και η ΚΑΕ λεει οτι "απο το 2009 εως το 2012 με χρεωνες για πραγματα που δεν επρεπε και χρεωνες υπερβολικα, οποτε οχι μονο δεν θα παρεις 670 αλλα δωσε μου και 900 αποζημιωση"

Το ποιος εχει δικιο θα το δουμε. Προς το παρον οσο λες "δωστε αυτα που χρωστατε στο ΟΑΚΑ" θα σου απανταω "το ΟΑΚΑ να δωσει αυτα που χρεωσε χωρις λογο πισω"

2. Στην προκαταβολη δεν τα χαλανε, στο ποσο τα χαλανε. Το ΟΑΚΑ ζητα 570 ΚΑΙ προκαταβολη, η ΚΑΕ ειπε ΟΚ στην προκαταβολη αλλα με 450

Δημοσ.

Μάθατε και το REPEAT και το λέτε και συνέχεια, εμείς κάναμε SWEEP στην ομάδα που έκανε REPEAT. Fatality δηλαδή, σε εσάς τους ψευτοπρωταθλητές Ευρώπης. Γιατί αν ήσασταν αληθινοί δεν θα χάνατε σαν ομαδούλα γειτονιάς. Χάστε, αλλά χάστε σαν πρωταθλητές ευρώπης, όχι έτσι. Συγκυρία κληρώσεων ήταν(γλιτώσατε ΠΑΟ, Barca), γιαυτό το ξαναπήρατε φέτος.

Σορρυ αδερφέ μου αλλά αν δε τρολλάρεις (δεδομένου και του συνομιλητή σου δε θα μου φαινόταν περίεργο), αυτό είναι ότι πιο άκυρο (χειρότερα μου έρχονται να πω αλλά οκ) έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό στο ινσομνια. 

Fatality λέει   :-D  :-D

Δημοσ.

ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ είναι το -2. Λες να επιστρέψει στο γήπεδο; Πως λοιπόν μας γλέντησε;;; Μήπως τον γλεντήσαμε εμείς;

Και απ την ανάποδη, σκέψου να έχεις καλύτερη ομάδα όπως λες ΕΣΥ, και ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ο ΠΑΟ να φέρνει το πρώτος το Πανευρωπαϊκό στην Ελλάδα. Είναι κάτι ξεχωριστό και πονάει, και γίνεται ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Και δεν έχει σχέση με τους 35. Δεν είπα οτι είναι μικρό πράμα, είπα οτι είναι κάτι άλλο εξήσου σκληρό και έγινε εκείνη την χρονιά. Είπαμε διάβαζε τι γράφω superpie, εχω βαρεθεί να το λέω

Μην πουλάτε τρελίτσα και copy paste γιατι ήρθε το αδιέξοδο...

Αρα και εσυ ψευτοπρωταθλητης Ευρωπης ησουν τοτε.Αφου αν ησασταν αληθεινοι δεν θα χανατε σαν ομαδουλα της γειτονιας τρωγωντας 35 ποντους στο κεφαλι.Χαστε αλλα χαστε σαν πρωτοι πρωταθλητες Ευρωπης και οχι ετσι με 35 ποντους.Συγκυρια κληρωσεων ηταν αφου και τοτε απεφυγες εμενα οταν το πηρες.Και επισης και το repeat ειναι κατι το οποιο δεν εχεις κανει ποτε και ας εχεις 6 Ευρωλιγκες ενω εγω εχω τρεις και οι δυο ειναι με repeat..Επισης ποιος ειναι -2? Σου ειπα εχεις παρει 6 και πηρα 5 τοτε,και μαλιστα το ενα απο αυτα με 35 ποντους στο κεφαλι στον Πρωταθλητη Ευρωπης που εφερνε το πρωτο Ευρωπαικο στην Ελλαδα.Οποτε αν 6 μειον 5 κανει -2 και οχι -1 οκ παω πασο.

Οσο αφορα το περυσινο εριξα 100 ποντους στην ομαδα η οποια απεκλεισε την ομαδα που σε αφησε στο τοπ8,και μαλιστα με απιστευτη ανατροπη απο το -17 οπως και στον τελικο προπερσυ με την ΤΣΣΚΑ απο το -19 οποτε καταλαβαινεις..Ας κερδιζες την Μπαρτσελονα,μετα ας κερδιζες και την Ρεαλ και ααααν το εκανες τοτε θα τα λεγαμε στον τελικο.

Υ.Γ Αν ποναει εμενα,η ομαδα που εφερε το πρωτο Ευρωπαικο στην Ελλαδα ριχνοντας σε αυτη την ομαδα 35 ποντους στο κεφαλι την ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,φαντασου ποσο ποναει εσενα αυτο που εκανα εγω με το repeat που σαν η καλυτερη ομαδα Ευρωπαικη ομαδα με τα 6 Ευρωπαικα τα τελευταια 15 χρονια δεν καταφερες να κανεις ποτε.

Ειναι ενα πραγμα πως μου λες στο ποδοσφαιρο, οτι εσυ σαν ΠΑΟ πηγες σε ημιτελικο και τελικο CL και ενω εισαι ανυπαρκτος τα τελευταια χρονια στην Ευρωπη εντελως κοπανας οτι "οταν φτασεις εσυ σε τελικο ή ημιτελικο CL τοτε τα ξαναλεμε" ε τοτε και εγω λεω το ιδιο για το Μπασκετ.Ενω ειμαι ανυπαρκτος εγω στην Ευρωπη στο μπασκετ.οοοοταν και εσυ κανεις repeat στην Ευρωλιγκα τοτε τα ξαναλεμε..

Δημοσ.

Καλα ορισμενους τους εχει τσουξει απιστευτα...!!!!

Τι πραγμα,η 35αρα στο ΣΕΦ ή το REPEAT γιατι ομολογω οτι μπερδευτηκα λιγο!

Ρε Super αφου ελειπε ο Ντομινικ τοτε δηλαδη η μιση ομαδα,τι ψαχνεις τωρα,αν και δεν το λεω σαν δικαιολογια

παντως ωραιο αυτο να λεμε μερικα με το χρωμα τους!

Δημοσ.

Εμείς χάσαμε με 35 γιατι έλειπε ο Dominic με μέσο 20 ώρο πόντων. Εσείς τι δικαολογία έχετε; Ναι σε εκείνο το παιχνίδι θυμήσαμε ομάδα γειτονιάς, δεν είναι ψέμα αυτό. Είχαμε μια σοβαρή δικαιολογία οτι έλειπε ο πρώτος σκορερ μας. Και πήραμε και 2 παιχνίδια; Σωστά; Φτάσαμε δηλαδή στον τελικό. Και πήραμε και τίτλο εναντίον σας, το ελληνικό κύπελο.

Εσείς εδώ τι είστε με 4-0 εναντίον μας φέτος πως να σας χαρακτηρίσω;

Repeat δεν έχουμε κάνει, κάναμε όμως κάτι άλλο στο ξαναείπα. SWEEP στην ομάδα που έκανε το κατόρθωμα του REPEAT. Πως σου φαίνεται αυτό; 4-0 στους δεις πρωταθλητές ευρώπης. Οχι κωλοφαρδία σε ένα ματς αλλα σε ΤΕΣΣΕΡΑ

Δημοσ.

Χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι για το repeat και λοιπες στατιστικου τυπου λεπτομερειες που ουτως η αλλως δεν ειναι πρωτοφανεις στη διοργανωση.

Για την 35ρα κι αν χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι που επι 17 χρονια εχω κανει τα παντα ολα στον ΟΣΦΠ, που σε τελικους επι εποχων Γιαννακη και Ζουρου που πηγαιναν για 50 ποντους εβαζε ο Ζοτς τα τριτα και τελειωναν με 30 ποντους. Παει η Φαιη Σκορδα να πει στην Κλοντια Σιφερ οτι ειναι πιο ωραια γκομενα επειδη παντρευτηκε τον Λιαγκα.

Αν δεν καταλαβαινετε οτι ειναι υπερβολικα αστειο να επικαλειστε αυτα τα 2 πραγματα για να βγειτε απο πανω σε μπασκετικες συζητησεις, τοτε χαιρομαι που υπαρχετε και πολυ περισσοτερο χαιρομαι που συνεχιζετε και ανοιγετε το στομα σας για το μπασκετ οταν εχετε Παναθηναικους απεναντι σας.

Οπως λεω χρονια τωρα, μιλατε για μπασκετ. Αυτο θελω, να μιλατε για μπασκετ.

Δημοσ.

Καλα ορισμενους τους εχει τσουξει απιστευτα...!!!!

Τι πραγμα,η 35αρα στο ΣΕΦ ή το REPEAT γιατι ομολογω οτι μπερδευτηκα λιγο!

Ρε Super αφου ελειπε ο Ντομινικ τοτε δηλαδη η μιση ομαδα,τι ψαχνεις τωρα,αν και δεν το λεω σαν δικαιολογια

παντως ωραιο αυτο να λεμε μερικα με το χρωμα τους!

Στον demon και το ποστ του αναφερομαι περι "ψευτοπρωταθλητων". Ακομα να καταλαβετε δηλ οτι η αξια του ηττημενου δινει και αξια στον νικητη? Οχι ολοι δηλ, αυτοι που τα γραφουν. Εφοσον ο ολυμπιακος ητανε ψευτοπρωταθλητης , ομαδουλα, ντοπαρισμενος κι ο,τι αλλο εχει γραφτει, πραγματικα απορω γιατι δωσατε τοση σημασια σ αυτον τον τιτλο.
Δημοσ.

Ενταξει εγω πιο πολυ πλακα κανω,δεν υπεισερχομαι σε λεπτομερειες και τυχον διαφωνιες που ειστε ελευθεροι φυσικα να εχετε

Δημοσ.

Ντοπαρισμένος δεν έγραψα. Αλλα για να το λες εσύ, μάλλον μαρτυράς χωρίς ξύλο.

Είναι και αυτό μια εξήγηση, τέτοιο dropdown απόδοσης στους τελικούς.(και στο κύπελλο πριν το f4). 

Αν και βλέποντας το 1ο ματς μάλλον Girst-Lasme φαινόντουσαν ντοπέ! Πως πηδάγαν έτσι; Διαλύσαν τις μπασκέτες.

Δημοσ.

Ρε συ demon ναι δε το γραψες εσυ το χε γραψει ο dkni και δε θυμαμαι ποιος αλλος. Διαφωνεις μ αυτο που γραφω παραπανω? Δηλ ειναι πια τοσο δυσκολο (καποιοι, οχι ολοι) να πειτε οτι ο ολυμπιακος επαιξε στα ισα τους "μεγαλους" και τους κερδισε δικαια?<br><br>

Δεν ειναι ωραιο οι ελληνικες ομαδες με μικροτερα μπατζετ να στελνουνε κατι κωλοϊσπανους και ρωσους για χαρακιρι?<br><br>

Α καλα τωρα ειδα το edit σου, αστο...

Δημοσ.

Στο edit δεν άλλαξα τπτ, πρόσθεσα μόνο. αν γράφεις άρτζι μπούρτζι και λουλας δεν είναι δικό μου θέμα.

Αν το είπε ο DNKI, μην λες αναφερόμουνα στον demon.

Και αν το λες για όλους λοιπόν, άσε τον demon, αποφάσισε.

Κυκλοφορεί μεταδοτικός ιός σχιζοφρένειας, προσοχή  :-D

Με τους μεγάλους barca- ΠΑΟ παίξατε; η ΤΣΣΚΑ ήταν ο μεγάλος που μετά απο το f4 απολύθηκαν παίχτες και προπονητές και πέσαν πρόστιμα; Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες; 

Την μπάρτσα με την διαιτησία που την αντιπετωπίσαμε εμείς, την περνάγατε ε μεγάλη ομάδα; 

Δημοσ.

Χαχαχαχχα!!!!!! Οντως κυκλοφορει ιος!!!!<br><br><br>

Σ ενα φ4 χωρανε 3 αντιπαλοι σορρυ που δν ειναι παραπανω! <br><br>

Την Μπαρτσελονα την αντιμετωπισα περυσι οταν και τη νικησα ευκολα. Την τσκα τη νικησα εχοντας στο ροστερ της καποιον Κιριλενκο κι οντας το μεγαλο φαβορι της διοργανωσης. Η οποια και πριν σε ειχε αποκλεισει αν δε κανω λαθος. Ηθελες να το σηκωσω απεναντι σου? Ε τι να σου κανω, ας περναγατε!<br><br>

Σε αντιμετωποσα παντως μετα στο πρωταθλημα οταν και στο πηρα, οποτε παραπονο δεν εχεις. <br><br><br>

Η Μπαρτσελονα σε απεκλεισε φετος, ηρθε στο φ4 οπου εχασε απο τη Ρεαλ , η οποια μετα εφαγε 100ρα απο μας. Ασε που η Ρεαλ την κερδισε και στο πρωταθλημα. <br><br>

Η τσκα που και παλι λεγοταν φαβορι, εχασε απο μας στον ημιτελικο με τη διαφορα να φτανει κ 20 ποντους ξερω γω.<br><br><br><br>

Συνεχιζω ν αναρρωτιεμαι γιατι λοιπον πανηγυρισες, αν το εκανες, το φετεινο πρωταθλημα εφοσον αυτο δεν κατακτηθηκε εις βαρος "μεγαλης" ομαδας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...