Demon13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Αυτο ειναι το θεμα,οτι εγω ναι λεω ειχαν καλυτερη ομαδα στο μπασκετ αυτοι ομως δεν παραδεχονται ποτε οτι ειχα καλυτερη ομαδα και πηρα δικαια το πρωταθλημα... Οπως του καλόπουλου ας πούμε. Η σύκριση μπάσκετ - ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σχέση. Στα έχω ξαναπεί. Στο μπάσκετ οι προέδροι βάζουν λεφτά πραγματικά απο την τσέπη τους. Η νίκη ενός πρωταθλήματος δεν σημαίνει οικονομική καταστροφή του άλλου όπως στο ποδόσφαιρο που ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ παιρνει το CL. Στο μπάσκετ και οι 2 βγαίνουν euroleague. Και τα έσοδα είναι λίγα επίσης... Στο ποδόφαιρο δεν χρειάζεται να βάλετε χρήματα. Βάζετε την 20άρα του CL που κάθε χρόνο την έχετε καπαρωμένη με τους τρόπους που ΟΛΟΙ ακόμα και εσείς ξέρετε. Για ποιο λόγο διώκεται ο προεδρός σου; Για ποιο λόγο διώκεται ο Καλόπουλος; τι θέλετε να μην τα λέμε; Να τα διαγράψουμε γιατί έτσι σας συμφέρει; Τώρα ποια βέβαια δεν χρειάζονται αυτά, διαλύσαν οι ομάδες.
Galaxys4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ρε φιλε φταιξε ομαδα να παιρνεις το Πρωταθλημα να παιρνεις εσυ τα χρηματα του CL.Και τοτε που εβγαινες και εσυ στους ομιλους του CL μια χαρα χρηματα επαιρνες και εσυ αλλα και παλι το πρωταθλημα εγω το επαιρνα.Μην προσπαθεις να βγαλεις οτι ολα τα πρωταθληματα που εχω ειναι πετσινα,γελαει ο κοσμος.Να πω οτι καποια απο αυτα δεν τα αξιζα να πω ναι εχεις δικιο,μην προσπαθεις ομως να μας πεις οτι ΟΛΑ τα πρωταθληματα ειναι πετσινα.Και δεν συγκρινα ποδοσφαριο με μπασκετ,ειπα οτι στο ποδοσφαιρο εχω φερει πολυ καλους παικτες και τις περισσοτερες φορες ειχα καλυτερη ομαδα.Τωρα αν ενω ησουν 8 βαθμους μπροστα τον Γεναρη,χανεις τον καλυτερο σου παικτη που χαρη σε αυτον ησουν μπροστα και μετα κανεις απανωτες γκελες δεν σου φταιει κανεις Καλοπουλος,8 βαθμους ησουν μπροστα και εχασες τον πρωταθλημα με -7.Και σου ξαναπα,δικιο εχεις για το ματσ στο Καραισκακη και εγω απο μονος μου ειπα οτι καλυτερα να ειχαμε χασει σε αυτο το ματσ.Δεν προκειται να εκανες 2 ηττες και ο ΠΑΟ να εκανε το απολυτο μεχρι το τελος του Πρωταθληματος.Αυτο που λεω ειναι οτι στο ποδοσφαιρο εχω 40 Πρωταθληματα,ας πουμε οτι τα 10 απο αυτα ηταν πετσινα,οκ μαζι σου..Τα αλλα 30 τα πηρα γιατι ειχα καλυτερη ομαδα. Και οσο αφορα το μπασκετ σε συγκριση με το CL,υπαρχει μεγαλη διαφορα στο οικονομικο κομματι αφου ως πρωταθλητης Ευρωπης παιρνεις 250χιλ μονο και γιαυτο αναγκαζονται ολες οι ομαδες να ριχνουν πολλα λεφτα στην ομαδα.Αν το οικονομικο σκελος ηταν μεγαλυτερο θα ηταν αλλιως τα πραγματα αφου και εσυ σαν ΠΑΟ θα χρησιμοποιουσες τα λεφτα που θα επαιρνες απο την Ευρωπη.. Οσο για το τελευταιο που λες,για την οικονομικη καταστροφη του αντιπαλου σου..Ο Ατρομητος,ο Παοκ,ο Αστερας πως δεν καταστραφηκαν? Και γιατι το οτι παιρνω το πρωταθλημα εγω εχει αντικτυπο μονο σε σενα και δεν εχουν στις ομαδες που ανεφερα αφου ειναι οικονομικα υγιης? Οταν δηλαδη επαιρνες πρωταθλημα εσυ και επαιρνες τα χρηματα του CL εγω δεν εβαζα χρηματα και επαιρνα το πρωταθλημα την αλλη χρονια? Γιατι δεν κανεις και εσυ το ιδιο?Κερδισες το πρωταθλημα το 2010 μαζι και ολα τα χρηματα του CL,γιατι δεν εφτιαξες μια ανταγωνιστικη ομαδα παρα εφτασες σε αυτο το χαλι? Και μιλαμε που με τα λεφτα του CL το 2010 και μαζι με τα λεφτα των προεδρων σου που εριξαν την χρονια εκεινη επρεπε να εχεις ανταγωνιστικη ομαδα για τουλαχιστον 2-3 χρονια ακομα χωρις να κανεις τιποτα αλλο,χωρις να παρεις πρωταθλημα και την αλλη χρονια,χωρις να βγεις καν στην Ευρωπη αφου χαλασες 100+εκ ευρω..
Demon13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Τωρα αν ενω ησουν 8 βαθμους μπροστα τον Γεναρη,χανεις τον καλυτερο σου παικτη που χαρη σε αυτον ησουν μπροστα και μετα κανεις απανωτες γκελες δεν σου φταιει κανεις Καλοπουλος,8 βαθμους ησουν μπροστα και εχασες τον πρωταθλημα με -7. Δεν θέλω να μου πεις τι φταίει που έχασα το πρωτάθλημα, θέλω να παραδεχθείς οτι το ματς ήταν στημένο. Οταν 1 ματς είναι αποδεδειγμένα στημένο λοιπόν ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΤΕ το πρωτάθλημα, πάει και τελείωσε, χωρις σηζητήσεις για τι ποιος επαιζε μπαλα ή ποσους βαθμούς θέλαμε. Και η ομάδα που το έστησε ,κανονικά, πέφτει κατηγορία, χάνοντας το πρωτάθλημα. Με την Juventus έτσι δεν έγινε; Ή μηπως βάλαν τα κομπιουτεράκια κάτω όπως κάνεις εσύ;;;; Ετσι θα γινόταν σε ένα νορμαλ πρωτάθλημα. Το οτι δεν έγινε, ή δεν γίνεται, κάτσε και σκέψου τι λέω και γιατί τα λέω τότε.
Galaxys4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Στημενο ματσ ειναι αυτο το οποιο στηνεται ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ.Οποτε αν ηταν στημενο εισαι και εσυ μπλεγμενος.. Περα απο αυτο αναφερεσαι στα χρηματα του CL και σου ειπα κατι πανω σε αυτο το οποιο το προσπερασες.Σου ειπα,εβαλες το 2010 100+εκ ευρω στην ομαδα,πηρες και τα 25 του CL.Επρεπε να εχεις τουλαχιστον ανταγωνιστικη ομαδα για τα επομενα 2-3 χρονια τουλαχιστον και οχι να μην εχεις τωρα να δωσεις 50χιλ προκαταβολη σε παικτη.. Και τελος,ας παρουμε την πλευρα που λες οτι το ματσ ηταν στημενο,αυτο στο Καραισκακη ωραια? Αρα και το 2010 που πηρες το πρωταθλημα,και ο Δαλουκας σου εδωσε το πετσινο πεναλτυ με τον Αρη,αρα και αυτο ηταν στημενο αρα ουτε εσυ αξιζες το πρωταθλημα τοτε...
Demon13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Οπότε; Σε ποιο συμπέρασμα καταλήγουμε; Οτι τι είναι το Ελληνικό πρωτάθλημα στην μπάλα; Αν γινόταν αυτό για 16 χρόνια πίσω θα σας έμεναν 5-6 πρωταθλήματα το πολύ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Αυτος που θα εφευρει anti-troll software (κατ'αντιστοιχεια των antivirus, πχ McAfee antitroll Suite κλπ) θα γινει πλουσιος. Τελος.
DKNI Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Φτιάξε ομάδα να νικας και την διαιτησία... Μάλιστα. 17 χρόνια η ίδια καραμέλα. Και βέβαια τις δυο χρονιές που το έχασαν, η μια ήταν του Δουρου και η άλλη τα κοζα του Πατέρα. Δεν φταίνε αυτοί, εκπροσωπούν το κράτος που μεγάλωσε δυο με τρεις γενιές με αυτή την νοοτροπία και βλέπουμε τα αποτελέσματα
firewalker Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μια φορά δεν πήραν τα φράγκα από το CL και αναγκάστηκαν να αλλάξουν διοίκηση... Από την κατασκοπεία στο κοινό έγκλημα. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Παρα τη δηλωση τρακη οτι το ροστερ εκλεισε, ακουγεται εντονα τις τελευταιες ωρες οτι ειμαστε κοντα σε συμφωνια με Μπατιστ. Κι αν ημουν αρνητικος αρχικα, τωρα οπως εχει διαμορφωθει η γραμμη ψηλων μας, ναι τον χρειαζομαστε. Αλλο Λασμε-Μαυροκεφαλος-Σκορδιλης και αλλο Λασμε-Μαυροκεφαλος-Μπατιστ. Ο Σκορδιλης δεν ειναι καν αναλωσιμος, ο Μπατιστ θα εχει ρολο. 1
SlimData Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Καλός ο Μπατίστ αλλά....... ....να βγει στο τηλέφωνο ο Ντομινίκ να μας πει γιατί δεν έπαιξε στο παρίσι. Γιατί δεν βγαίνει ο κύριο Ντομινίκ?
DKNI Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μωρά όλοι ξέρουμε οτι ο Μαικ θέλαμε να ερθει τιμής ενεκεν ουσιαστικα αλλα όπως ειναι η γραμμή ψηλών κάποιος πρέπει να πάρει αυτά τα 5λεπτα του Τσαρτσαρη που έμπαινε για να γλιτώσει δυο φάουλ ο Λασμε, να ξεκουραστεί ο χοντρος, να βάλει ένα καλάθι, να παίξει δυο άμυνες Ούτε ο Σκορδιλης ούτε ο πινγκ πονγκ μπορούν χωρίς να ξεφτιλιστουν οπότε μακάρι να ερθει ο Μαικ 1
8elwADSL Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Αρχικά δεν ήθελα τον Μαικ ελπίζοντας για κάτι καλύτερο στο 5 αλλά τώρα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι απαραίτητος μακάρι να τον πάρουμε. Με τον Παπαπέτρου τι παίζεται ακούγεται πως το έχουμε κάνει πρόταση όμως κ άλλο 3αρι που θα το χωρέσουμε.
Galaxys4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Οπότε; Σε ποιο συμπέρασμα καταλήγουμε; Οτι τι είναι το Ελληνικό πρωτάθλημα στην μπάλα; Αν γινόταν αυτό για 16 χρόνια πίσω θα σας έμεναν 5-6 πρωταθλήματα το πολύ. Ενταξει οκ οκ οκ.Ο Παναθηναικος ειναι η καλυτερη ελληνικη ομαδα και με την καλυτερη Ευρωπαικη παρουσια.Το ιδιο ισχυει και στο Μπασκετ για την ομαδα του ΠΑΟ.Αρα η καλυτερη ομαδα σε ποδοσφαιρο και μπασκετ ειναι ο Παναθηναικος.Ο ολυμπιακος παιρνει τα πρωταθληματα με την διαιτησια παντα και με αλλες μεθοδους.Οκ τελειωσε το θεμα! Φτιάξε ομάδα να νικας και την διαιτησία... Μάλιστα. 17 χρόνια η ίδια καραμέλα. Και βέβαια τις δυο χρονιές που το έχασαν, η μια ήταν του Δουρου και η άλλη τα κοζα του Πατέρα. Δεν φταίνε αυτοί, εκπροσωπούν το κράτος που μεγάλωσε δυο με τρεις γενιές με αυτή την νοοτροπία και βλέπουμε τα αποτελέσματα Δεν ειπα εγω φτιαξε ομαδα να κερδιζεις και την διαιτησια.Απαντησα στο οτι ο ΠΑΟ εφτασε εδω που εφτασε σημερα επειδη ο Ολυμπιακος παιρνει πετσινα τα πρωταθληματα και αυτος ειναι ο λογος.Και ειπα οτι δεν ειναι αυτος ο λογος γιατι με 120εκ που δαπανηθηκαν το 2010 θα επρεπε να εχεις ανταγωνιστικη ομαδα για 2-3 χρονια τουλαχιστον χωρις να κανεις τιποτα αλλο και αντι αυτου καταντησες σημερα,3 χρονια μετα να μην εχεις 50χιλ να δωσεις προκαταβολη και μου λετε οτι εφταιγε ο Ολυμπιακος γιαυτο.Ε οχι δεν φταιει ο Ολυμπιακος. Εσυ δηλαδη συμφωνεις οτι ολα τα δικα σου πρωταθληματα στο ποδοσφαιρο ειναι καθαρα και τα πηρες με την αξια σου ενω εγω απο τα 40 πρωταθληματα που εχω,τα 20-25 απο αυτα τα πηρα με τις διαιτησιες,τους στημενους αγωνες και γενικα οχι με την αξια μου.Αυτο πιστευεις εσυ?
8elwADSL Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Η μπάρτσα πήρε Λαμπε! http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=31862&subid=2&pubid=129456115 Δειτε φροντ λαιν που έχει όλοι θηρία.Δεν θέλω να πέσουμε πάνω της φέτος. Ναχμπαρ 2,07 Λορμπεκ 2,10 Τοντοροβιτς 2,10 Ντορσει 2,03 Λαμπε 2,11 Τομιτς 2,18
Demon13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δεν το πιστεύουμε μόνο, το είδαμε και στις τηλεοράσεις με τα βίντεο απο τις παράγκες 1 & 2. Εσύ μπορείς να πιστεύεις οτι θες. Για μπάσκετ μιλαγαμε, εσύ ξεκίνησες το παραλληλισμό με την μπάλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις