spacefart Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 και η κανελλη στον παγκο να φουμαρει πεντε πεντε τα τσιγαρα μπας και προλαβει την αυξηση των +2 ευρω χαχαχαχα
firewalker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Χάλια έως τώρα η Λάτσιο. Ευκαιρία για θετικό αποτέλεσμα. Πόσο έδινε το αυτογκόλ στο στοίχημα; :P
firewalker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Γίνονται αυτά. Έχουμε δει και χειρότερα. Άλλα πειράζουν... Λέτε μετά από το λάθος αυτό να απογειωθεί; Όπως ο Καρνέζης; Ίσως να ήταν χρήσιμος ο Κουίνσι.
privateer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3u06FR1SBus&feature=player_embedded
firewalker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Αν παίζαμε έτσι στο πρωτάθλημα δεν θα είχαμε χάσει βαθμό... Πως μεταμορφώνονται έτσι ώρες ώρες... Άλλη ομάδα. Τους έπνιξαν εντελώς από το 60 και μετά. Κρίμα θα μπορούσαμε καλύτερα σήμερα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Nice guy Σεϊταρίδης. Sees you aren't able to score. Scores own goal. Και μετά σου λέει δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο. Ε, τι να δει... 1
zeniath Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Αν παίζαμε έτσι στο πρωτάθλημα δεν θα είχαμε χάσει βαθμό... Πως μεταμορφώνονται έτσι ώρες ώρες... Άλλη ομάδα. Τους έπνιξαν εντελώς από το 60 και μετά. Κρίμα θα μπορούσαμε καλύτερα σήμερα. Σοβαρά τώρα το πιστεύεις αυτό που έγραψες; Από πότε παίξατε μπάλα; Από το 60? Μάλλον από το 80 βάλε καλύτερα. Αλλά τι να περιμένεις, οι speaker μέχρι το 80 λέγανε ότι "η άμυνα όλες οι κάθετες μπαλιές περνάνε...παίζουν σαν να μην έχουν πλάνο... κλπ" και μετά τους ακούς να λένε ότι ο Βιτόλο έπαιξε για 3 σήμερα... Και όλα αυτά γιατί μπήκε ένα γκολ και αυτό πως μπήκε... Και όλα αυτά για ισοπαλία εντός έδρας μην το ξεχνάμε... 2
kirileman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Γιa πολλοστή φορά bλέπουμε μεγάλο όνομa νa "κaτεbaίνει" νa πaίξει μπάλa στην Ελλάδa γιa τους ομίλους του Γιουρόπa κaι νa κάνει aγγaρείa. Aποτέλεσμa aυτού, ένa aκόμa κaκό μaτς, προσbολή γιa το άθλημa κaι την aισθητική μaς (έλa ρε Νότaρε)! Τις χειρότερες εμφaνίσεις μεγάλων κaτά τa άλλa ομάδων τις έχω δει στa γήπεδά μaς... (δε φτaίω εγώ γιa τa a )
MJBulls23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Γιa πολλοστή φορά bλέπουμε μεγάλο όνομa νa "κaτεbaίνει" νa πaίξει μπάλa στην Ελλάδa γιa τους ομίλους του Γιουρόπa κaι νa κάνει aγγaρείa. Aποτέλεσμa aυτού, ένa aκόμa κaκό μaτς, προσbολή γιa το άθλημa κaι την aισθητική μaς (έλa ρε Νότaρε)! Τις χειρότερες εμφaνίσεις μεγάλων κaτά τa άλλa ομάδων τις έχω δει στa γήπεδά μaς... (δε φτaίω εγώ γιa τa a ) Χεχε αυτο με τα αγγλικα "a" το διαπιστωσα και εγω. Τραγικο bug. Ο Παναθηναικος σημερα μπορω να πω οτι μου αρεσε η αναπτυξη του απο τα ακρα. Αλλά ως εκει. Αγευτση, ανοστη, αοσμη ομαδα ο Παναθηναικος. Δεν εχει χαρακτηρα δεν εχει τιποτα. Και πραγματι η Λατσιο ηρθε για να κανει αγγαρεια και δεν καταλαβαινω το γιατι?! Απο την αλλη το γκολ που φαγατε.......πω πω πω πω ΕΛΕΟΣ! Ιστορικο γκολ για bloopers.
firewalker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Σοβαρά τώρα το πιστεύεις αυτό που έγραψες; Από πότε παίξατε μπάλα; Από το 60? Μάλλον από το 80 βάλε καλύτερα. Αλλά τι να περιμένεις, οι speaker μέχρι το 80 λέγανε ότι "η άμυνα όλες οι κάθετες μπαλιές περνάνε...παίζουν σαν να μην έχουν πλάνο... κλπ" και μετά τους ακούς να λένε ότι ο Βιτόλο έπαιξε για 3 σήμερα... Και όλα αυτά γιατί μπήκε ένα γκολ και αυτό πως μπήκε... Και όλα αυτά για ισοπαλία εντός έδρας μην το ξεχνάμε... Βρες μου σε παρακαλώ που γράφω πως "παίξαμε μπάλα". Ή πως το ματς ήταν καλό κ.τ.λ.
tool1983 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Τι ωραια περιγραφη σημερα απο το speaker κ τον Αποστολακη.Ακομα γελαω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις