Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Εγω σαφως και εχω πει και παλιοτερα σε ποστ μου οτι ο Παο φετος πιστευω ανετα θα βγει μεσα στην 5αδα..

Το οτι λεω αυτο που λεω το λεω για καζουρα και οτι ας δουν πρωτα την ομαδα τους και μετα τα ξαναλεμε.. Μας πριζουν καθε χρονο για διαιτησιες,για για για για,μπλα μπλα μπλα και ολο κλαψα,οταν ομως ο ΠΑΟ παιρνει πρωταθλημα ή κερδιζει ολα ειναι καλα και ομορφα,ησυχια.Ειδες στην πρωτη αγωνιστικη? Λες και ο Αλαφουζος ειχε παει διακοπες,τσιμουδια δεν εβγαλε.Αυτος ο Αλαφουζος εχει γινει τραγωδια πιο μεγαλη και απο την Αρχαια της Επιδαυρου..Δλδ υπαρτον..Δεν υπαρχει μερα που να μην βρει κατι για να βγαλει ανακοινωση.Σε λιγο θα βγαλει και ανακοινωση κατα του δημου Αθηναιων γιατι την ωρα του αγωνα στην Λεωφορο πετουσαν πουλια απο πανω,καποιο απο αυτα να κουτσουλησει τον αγωνιστικο χωρο την στιγμη που ο Μπερκ εβγαινε τετ α τετ με αποτελεσμα να γλειστρησει και να χασει το γκολ.

Και λεω,ας κοιταξουν την ομαδουλα τους και ας σταματησουν τα υπολοιπα..

Δημοσ.

Την ομάδα μας την κοιτάμε. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε παραπάνω. Και με τα οικονομικά δεδομένα αυτή τη στιγμή το οτι θα έχουμε Μπεργκ, Σιντεφελντ, Πρανιτς ειναι κατόρθωμα

Ομως αυτο απο που και ως που δίνει το δικαίωμα στην ασυδοσία? το οτι έχω ταβάνι την 4η θέση σημαίνει οτι όλα οκ, μπορεί η ΕΠΟ, η κλίμα και ο Μαρινακης να κάνουν οτι θέλουν;

- Στη διαμάχη με Νοβα, η Νοβα τι ακριβώς απάντησε στο ερώτημα που ειναι το μυριο που συμφωνήσαμε και αν άλλες ομάδες το έχουν πάρει κανονικα; Γιατι εγω επι της ταμπακιερας δεν είδα απάντηση. Και αυτο το μυριο για μας σημαίνει οτι θα αποφύγουμε πρόσφυγες. Τυχαία μονο εμείς δεν το πήραμε;

- όταν ο πόλντο έχει Σπορτντευ, γαυρο, πρωταθλητή, σπορφμ και Βέροιας, παναιτωλικους, καλλονές, ξανθες κτλ να μιλάνε αντί αυτού ειναι καλα; Οταν έτρωγε η ΠΑΕ τα πρόστιμα και τις τιμωρίες για το twitter και άλλες ΠΑΕ δεν αγγίζονταν, όλα καλα;

Μεγάλη μαγκιά του Αλαφουζου. Θα τα ακούτε απο τον Σκαι λοιπόν. Και σημείωση, βασικός μέτοχος στην ΠΑΕ ειναι η Συμμαχία, οχι ο Αλαφουζος. Ο Αλαφουζος ειναι απλα εκπρόσωπος της Συμμαχίας.

• Like 1
Δημοσ.

4 λεπτα ο καριολης. Οτι ο αλλος ηταν πεσμενος 3 λεπτα και αλλα 2 ο τερματοφυλακας δεν τα ειδε. Μετα σου λενε οι αλλοι μα δεν ητανε δικαια τα 42 λεπτα καθυστερηση με το λεβαδειακο?

Δημοσ.

Ακριβώς δεν μπορούνε με τίποτα να περάσουν την μπάλα μπροστά συνέχεια την γυρίζουν πίσω επίσης τα μπακ μας ουτε δεν βγάζουν σεντρες καθόλου.

Μπαιράμι παίχτης ανέκδοτο.

Δημοσ.

Παιζαμε χωρις Πρανιτς-Ατζαγκουν(τα 2/3 του κεντρου δλδ) και Σιλντεφελντ

Ειναι δυστυχημα να συζηταμε για 3-4 παικτες αλλα εδω εχουμε φτασει, ναι, περιμενουμε να ενσωματωθουν 2 παικτες και να γυρισει κανεις ακομα μπας και.

Kατα τα αλλα τελικα ηταν παραλογος ο Αλαφουζος με την διαιτησια ε?

Δημοσ.

Τον λυπήθηκα κάποια στιγμή τον μαρινακη ολλα από αυτόν τα περίμεναν ο μπαιραμι καλό είναι αν παίζει να παίζει στην θέση του αριστερά δεξιά δεν το έχει καθόλου. Γενικά πάντως θεωρώ ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ειδικά με ατζαγκουν και πρανιτσ . Το γκολ της βεριας ήταν καθαρό μόνο 3 παίχτες της ήταν οφσάιντ

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...