Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φιλε σου λεω,δηλαδη πηρα με λιγα λογια 7 πρωταθληματα πετσινα αυτα τα 17 χρονια?

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξέρεις τι αντίκτυπο έχει να αγωνίζεται ένας αθλητής ξέροντας ότι μπορεί να στηθεί; Ή ξεροντας οτι μπορεί να στήσει αυτός; Ή να εξηπηρετεί συμφέροντα ομάδας;(δανεικοί);

Να υπάρχουν ομάδες που έχουν ανέβει σε "Αρματα" ομάδων; Συμμαχίες;

Ποιος θα ασχοληθεί με αυτό το πρωτάθλημα σοβαρά;

Superpie θα μας πεις τι έγραψε στο φύλο αγώνα ο διαιτητής για τα επεισόδια του ημιχρόνου με την αστηνομία στην Εκκλησία(καραϊσκακι);

Ότι έγραψε και ο διαιτητής για το ΟΑΚΑ με τον Βόλο και ότι έγραψε ο ίδιος για τα επεισόδια πάλι στο ΟΑΚΑ με τα Γιάννενα το 2010Sent from my iPhone using Insomnia

Επίσης ξέρεις τι αντίκτυπο έχει στο ελληνικό πρωτάθλημα να ξέρει η κάθε ομάδα που σε αντιμετώπιζει ότι έχει να αντιμετωπίσει πλέον μια ομάδα Β´ Εθνικής και ότι μπορεί άνετα να σου ρίξει 3 γκολακια οταν κάποτε ήξερε ότι είναι ενα παιχνίδι χαμένο απο τα αποδυτήρια;; (Γτ άλλες χρονιές που είχες ομάδα όλες οι ομάδες ήξεραν ότι τα παιχνίδια με τον ΠΑΟ ήταν χαμένα,αγωνιστικά γτ είχες ομάδα)

Τώρα έτσι όπως καταντήσες βλέπουν ότι σε έχουν,γτ να μην χτυπήσουν το παιχνίδι; Αλλες φορές θεωρούσαν το παιχνίδι χαμένο απο την αρχή της χρονιάς απέναντι στον ΠΑΟ

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

<p>Τίποτα δεν έγραψε ο διαιτητής σωστά; Γαργάρα...</p>

Σου είπα ότι έγραψε και για σας... Γαργαρα λοιπόν...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αίμα πήγε να πάρει για να δει πώς γίνεται το πράσινο DNA να είναι τόσο εξευγενισμένο, γεμάτο παιδεία και πώς γινεται οι βάζελοι να ασχολούνται μόνο με τα προβλήματα της κοινωνίας.

• Like 1
Δημοσ.

Παιζει να ειναι στους τοπ 2-3 τεχνιτες/μπαλαδορους που ηρθαν την τελευταια 15ετια στον ΠΑΟ.

Μα δεν εγραψα οτι ΔΕΝ ειναι τεχνιτης. Εγραψα οτι δεν ηταν τοσο οσο θα ήθελε η συγκεκριμένη θέση κατά τη δική μου γνωμη, έχοντας στο μυαλό μου άλλους παίχτες που ήρθαν σαν 10άρια στην Ελλάδα.

Αυτή η λεπτομέρια ομως δεν μειώνει την άποψή μου οτι ο άνθρωπος υπήρξε παιχταράς.

Δημοσ.

Aν δε με απατα η μνημη μου ο Εκι ειναι το ποιοτικοτερο 10αρι απο τη μετα Μπορελι εποχη μεχρι και σημερα.

Μεγαλος τσαμπουκας.Εβαλε κ σ αυτον το χερακι του ο Μητσου.

Δημοσ.

Μα δεν εγραψα οτι ΔΕΝ ειναι τεχνιτης. Εγραψα οτι δεν ηταν τοσο οσο θα ήθελε η συγκεκριμένη θέση κατά τη δική μου γνωμη, έχοντας στο μυαλό μου άλλους παίχτες που ήρθαν σαν 10άρια στην Ελλάδα.

Αυτή η λεπτομέρια ομως δεν μειώνει την άποψή μου οτι ο άνθρωπος υπήρξε παιχταράς.

Για πες αλλα 10ρια που θυμασαι να ξερουν καλυτερο τοπι απο τον Εκι στην Ελλαδα τα τελευταια 15χρονια, να δουμε ποσα ειναι (ισως ναναι 3-4, παραπανω παντως, οχι).

Αν θες να στην κανω πιο ευκολη την ερωτηση: πες γενικως 10ρια που περασαν απτην Ελλαδα τα τελευταια 15 χρονια.

Στον ΠΑΟ παντως ειναι το καλυτερο συγχρονο 10ρι που περασε ολο αυτο το διαστημα και απο τους πλεον τεχνιτες παιχτες που ειδαμε, ανεξαρτητως θεσης. Και ελπιζω μην βγει κανεις και μου πει, Χριστοδουλοπουλος :-D

Ασταθης χαρακτηρας και μαλακισμενη διοικηση/προπονητης(Μαλεζανι) κατεστρεψαν τις πιθανοτητες που ειχε να αφησει εποχη.

Γενικα για τετοιο παιχτη, δεν γραφεις "δεν ηταν τοσο τεχνιτης οσο θα ηθελε η θεση"

Δημοσ.

Ο μόνος που δεν έφταιγε ήταν ο μαλεζάνι

Ριβάλντο, Καραπιάλης, Νινιάδης, Ζέτερμπεργκ και από Παναθηναϊκό ο Μίκλαντ.

Αφήνω τους του γαύρου κατά μέρος..... Μίκλαντ? 10άρι? Μίκλαντ?

Μλκ είσαι ο τελευταίος που περιμένα τέτοιο λάθος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...