Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι φιλαρακι, υπάρχει κάτι που λέγεται ζωη!

Είπες πολλά ψέματα και σε ξεμπροστιασα. Αφήνω το πως έγραψες το πολύ , μου πήρε λίγο να καταλάβω .

Με τα πολλά παραδεχτηκες ότι ο μπερτομεου μας έριξε μια αγωνιστική και περιμένω να μου βρεις το εδάφιο που το ορίζει, για να σου απαντήσω ότι θες, αν και η άποψη μου είναι ήδη διατυπωμενη.

Αλλιώς , θα σε πάρω τηλέφωνο, μετά τον Δουρο !

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Φιλε σου ξαναλεω λοιπον.Οτι το αρθρο που σου παρεθεσα μιλουσε για τον Αθλητικο δικαστη που σας εριξε 3 αγωνιστικες.Δεν αναφερα πουθενα τον Μπερτομεου.Μετα οταν κοιταξα τα λινκ ειδα οτι η ποινη ηταν για 4 αγωνιστικες εκ των οποιων την μια την εδωσε ο Μπερτομεου..

Δεν ξερω αν εχει την δικαιοδοσια να το κανει,δεν γραφει πουθενα τους κανονισμους αυτους..Ετσι λοιπον θεωρω οτι δεν υπαρχει οπως λες και εσυ κατι τετοιο και ειναι παρατυπο.Συμφωνω μαζι σου λοιπον σε αυτο το κομματι.

Παμε στο αλλο λοιπον,απο τις 3 αγωνιστικες πλεον που σου εδωσε ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ο οποιος εχει την δικαιωδοσια να το κανει και το εκανε σωστα,μετα την εφεση του ΠΑΟ μειωθηκαν σε 2 αγωνιστικες..Αντι λοιπον να εκτισεις 2 αγωνιστικες κεκλεισμενων θυρων εσυ θα τις παιξεις με κοσμο ΚΑΝΟΝΙΚΑ..Ακομα και στην περιπτωση που σε αυτες τις δυο αγωνιστικες περιλαμβανεται μεσα η μια αγωνιστικη του Μπερτομεου που οπως παραδεχτηκα ηταν παρατυπη σου απομενει 1 αγωνιστικη ΣΩΣΤΗ και δικαιη που στην επεβαλε ο Αθλητικος δικαστης.Ε Ουτε αυτη λοιπον θα εκτισεις κανονικα και θα παιξεις και αυτη με κοσμο...

Τωρα σε καλυψα? Παραδεξου λοιπον αυτο οπως παραδεχτηκα και εγω οτι ο Μπερτομεου δεν ειχε την δικαιοδοσια να σου επιβαλει καποια ποινη..

Δημοσ.

Χαχα,καλως τον...

Παντως εισαι μαγος..Εμφανιζεσαι ξαφνικα εχοντας κανει format στον εγκεφαλο σου και δεν θυμασαι τιποτα απο αυτα που λεγαμε πριν 4 μερες και χθες και εξαφανιζεσαι οταν ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ...

Αν εχεις κατι να πεις σχετικα με τα χθεσινα που ολως τυχαιως εξαφανιστηκες παλι και δεν περιμενα να αναφερθεις βεβαια σε αυτα στην επανεμφανιση σου (και ποτε το εκανες) πες το..

Αλλιως ασε τις κρισεις αδιεξοδου...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν με ρωτησες ή μιλουσαμε για κατι και εξαφανιστηκα ξαφνικα χωρις να πω κατι..

Εσυ τα κανεις αυτα και μετα δεν θυμασαι τι λεγαμε κτλ..

Μ'αρεσει που μ ελεγες οτι εγω βρισκομαι σε αδιεξοδο...Χαχα..

Δημοσ.

Για το δικό σου τρολ δν έχεις να πεις κάτι ε? Μόνο για μένα.. που στο κάτω κάτω με άλλον μιλουσα και αλλος πετάχτηκε

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλα η Σουπεργαυροκλικα χτυπάει μέλος του συνεταιρισμού λόγω της κόντρας δυο εταιριών εκτός συνεταιρισμού σωστά;

Δημοσ.

Μα που να καταλαβουν..

Πριν 4 μήνες που το Σκαι και ο Αλαφούζος εβαλε στον φάκελο του ΠΑΟ χορηγία 6εκ ευρώ για να παρουν άδεια ήταν όλα καλά...

Κατα τα αλλα ναι, καμια σχέση δεν εχει το Σκαι με τον ΠΑΟ...

Οταν τοτε ο Κόκκαλης ειχε κ την Ιντραλοτ και ηταν πρόεδρος του Ολυμπιακου μας τα ειχαν πρήξει οτι Ιντραλοτ και Ολυμπιακός ηταν ενα κ το αυτο και τωρα λενε ότι ο Σκαι και ο Παο οχι...

Οχι καλέ, δεν γνωρίζονται καν...

Μην ξεχνάμε ότι η γαυροεπο τους εδωσε αδεια και περυσι κ φετος χωρίς να πρέπει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...