Superpie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Τι σχέση έχει η άδεια με την δίωξη του προεδρου στην οποία δεν έχει παρθει απόφαση ακόμα? Αλλο να παίρνεις αδεια ομως στην Ελλάδα και να σου δίνει και η ουεφα που σημαίνει ότι όλα οκ και αλλο να σ δίνουν άδεια στην Ελλάδα και η ουεφα να σ ρίχνει ακυρο... αρα? Αν ήταν ολα οκ γιατι δν σ εδωσε κ η ουεφα αδεια??
LRoi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Καμία σχέση δεν έχει, απλά έπρεπε να πετάξει κάτι και την πέταξε. Εδώ μιλάμε ότι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ βάζελος έχει καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκιση
Superpie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Πες μας τι σχέση έχει η άδεια της Παε με το οτι ο πρόεδρος της διώκεται και μάλιστα χωρίς να έχει βγει απόφαση? Και αφου αυτο είναι μεμπτό κ δν έπρεπε να πάρει αδεια απο την Επο γτ του εδωσε κ η ουεφα αδεια? Και η ουεφα είναι κόκκινη? Να μας πουν οι ειδικοι που τα εχουν βαλει με το γαυροκαναλο την νοβα γιατί τους εδωσε προκαταβολικα τα χρήματα των τηλεοπτικών της ΕΠΟΜΕΝΗΣ περιόδου περυσι για να παρουν αδεια κ δν εκανε το ίδιο και στις αλλες ΠΑΕ οπως την Αεκ κ τον Πανιώνιο για να πάρουν και αυτες κανονικά άδεια? Και μετά μιλάνε για επιλεκτικες διαδικασίες...
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Η επέλαση τον troll με αρχηγό τον superpie Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App 1
8elwADSL Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν αντέχω άλλο μέχρι και εγώ που είμαι super υπομονετικός μπούχτισα! Μπουρδέλο έχει γίνει το thread εδώ και καιρό. 1
firewalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Πες μας τι σχέση έχει η άδεια της Παε με το οτι ο πρόεδρος της διώκεται και μάλιστα χωρίς να έχει βγει απόφαση? Από τον κανονισμό: .... δ) ... να μην εκκρεμή εις βάρος παράγοντα/ιδιοκτήτη εισαγγελική παραγγελία άμεσα σχετιζόμενη με τον χώρο του ποδοσφαίρου
Superpie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Οταν δεν εχετε να πειτε κατι αρχίζετε τα περι τρολ και τις αλλες γραφικοτητες τυπου Αλαφουζου... Η συνήθεια βλαπτει την υγεία... Εμείς έχουμε παρει παραδείγματα απο τα τρολαρισματα του Τουιτι σας... Σας λεμε κατι και ειστε με το δακτυλο στο refresh της σελιδας για να απαντησετε... Όταν η συζήτηση πάει εκει που δεν ξέρετε τι να πειτε το δακτυλο αυτόματα γραφει την λεξη τρολ και αλλα τετοια...
firewalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν απαντάς όμως... Και δεν ήξερες τον κανονισμό, και έλεγες και εξυπνάδες. 1
Superpie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Fire πες μας τωρα και τον κανονισμο τι γίνεται στην περιπτωση που ο αντιπρόεδρος της ομαδας σου εχει καταδικαστεί σε 2 χρονια φυλάκιση...
HERTHAN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν αντέχω άλλο μέχρι και εγώ που είμαι super υπομονετικός μπούχτισα! Μπουρδέλο έχει γίνει το thread εδώ και καιρό. Εδω και πολυ καιρο εχει γινει supertroll superκουραστικο σε ολα τα thread οχι μονο εδω. Εμπαινα σχεδον καθε μερα αλλα εδω και καιρο μπαινω 2-3 φορες την εβδομαδα στ'αθλητικα γιατι δεν αντεχα να παρακολουθησω ουτε να παρω μερος σε μια κουβεντα σε οποιοδηποτε θεμα. Συνεχεια ο ιδιος κουραστικος galaxy5 nokia2 htc99 που εχει σαρωσει ολα τα θεματα και τα εχει κανει που@!#$!!@#να χωρις να μπορεις να κανεις μια σωστη και σοβαρη κουβεντα ή εστω και η καζουρα που γινεται. Πρεπει κατι να γινει πραγματικα γιατι στο τελος δεν θα μπαινει κανενας σε κανενα θεμα για να κανει κουβεντα. Πρωτη φορα τοσα χρονια που ειμαι σε πανω απο 10 φορουμ μελος το βλεπω αυτο το φαινομενο.Δηλαδη ενα ατομο να ειναι τοσο κουραστικο που να μην θελει κανενας να παρει μερος σε καμια κουβεντα μαζι του. Ας το δουνε το θεμα και οι mod γιατι στο τελος θα φτασουμε σε σημειο να μην μπαινει κανενας στ'αθλητικα. 1
8elwADSL Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 /\Αυτό Αποστολή από το Galaxy S Advance με τη χρήση Insomnia App
Superpie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε μου κουβέντα κάνουμε σχετικα με ενα θεμα.. με τις άδειες και αυτα.. στα οποια παιρνουν μερος και ατομα παναθηναικοι κ μιλαμε. Ουτε βριζουμε κανεναν ουτε τιποτα τετοιο
firewalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Fire πες μας τωρα και τον κανονισμο τι γίνεται στην περιπτωση που ο αντιπρόεδρος της ομαδας σου εχει καταδικαστεί σε 2 χρονια φυλάκιση... Δεν προβλέπετε από τον κανονισμό τίποτε για αδικήματα έξω από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Γι' αυτό μπορούσε ο Τσακογιάννης και λοιποί να έχουν ομάδα. Θα απαντήσεις τώρα;
gamanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προτείνω να κάνουμε δώρο στον supertroll χρόνο και real life. Ομαδική ignore list, ώστε να μιλάει σε τοίχο. Μπορεί να κουραστεί, μπορεί να chillαρει, δεν ξέρω. Ξεκινάω με το όνομά μου και κάντε παράθεση με το δικό σας. Ignore list superpie/galaxy s4 1. gamanos
Προτεινόμενες αναρτήσεις