Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουν πλακα παντως οι ολυμπιακοι που περιμενουν υπομονετικα τον ΔΔ να σταματησει την ενεργο δραση μπας και δρουν ασπρη μερα και καθονται και παρατηρουν ποσες ασπρες τριχες εχει βγαλει :-D

• Like 1
  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Υγ. Για τη;ν μπάλα, δεν το είδα, κάναμε αξιοπρεπή εμφάνιση; (Για μένα αυτο μετράει, δεν ήμαστε ακόμα σε θέση να χτυπήσουμε στην έδρα ομάδας με υπερδιπλάσιο μπατζετ)

Ναι, κάναμε αξιοπρεπή εμφάνιση. Υπήρχαν μερικές παραφωνίες αλλά  φαίνονταν πως υπάρχει κάποιο πλάνο και βγαίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Στατιστικά είναι του Ο.Σ.Φ.Π.

Από εκεί και πέρα... Πρώτο παιχνίδι είναι. Ο Ο.Σ.Φ.Π. νομίζω έχει δώσει περισσότερα σοβαρά παιχνίδια. Ο παναθηναϊκός έχει και κάποια θέματα με τραυματισμούς  σε παίχτες που μπορεί να κάνουν την διαφορά (δεν ξέρω για τον Ο.Σ.Φ.Π. αν έχει τέτοια θέματα).

Ο Ο.Σ.Φ.Π. έχει πολύ περισσότερα να χάσει σε μία ενδεχόμενη ήττα. Για τον Παναθηναϊκό θα είναι ακόμη μία νίκη.

Με βάση τα παραπάνω, τα σπόρια τα δίνω στον Ο.Σ.Φ.Π.

Αν γίνει το 4-0 θα είναι κουραστικό για εμένα. Θα πρέπει να βρω όλες τις εικόνες και να αλλάξω το 3 σε 4. Είχα πει με την νέα σεζόν να το τερματίσω. Αν γίνει το 4-0 όμως... Δίλημμα.

:P :P :P

Δημοσ.

Ακουω προγνωστικα για το ντερμπυ.. Αν κ το γεγονος οτι γινεται σε αδειο γηπεδο εμενα με ξενερωνει.

Kι εμενα. Ηλιθιο μετρο. Απτην αλλη δε γινεται καθε χρονια στο ΣΕΦ να γινεται το ιδιο καραγκιοζιλικι, αυτο θα επρεπε να σε ξενερωνει περισσοτερο. Ειδικα περυσι ηταν τραγελαφικη η κατασταση απο πολλες αποψεις.

Προγνωστικα δε γινονται. Σημαντικες απουσιες και για τις 2 ομαδες, καινουργιοι παιχτες, αλλοι κουρασμενοι απο το Ευρωμπασκετ και με λειψη προετοιμασια, δεν ξερει κανεις σε τι κατασταση θα παρουσιαστουν οι 2 ομαδες.

Δημοσ.

Ακουω προγνωστικα για το ντερμπυ.. Αν κ το γεγονος οτι γινεται σε αδειο γηπεδο εμενα με ξενερωνει.

Nτερμπυ?

Πρωτη αγωνιστικη?

Με τις ομαδες να εχουν αλλαξει - γιατι ο Ολυμπιακος αλλαξε ολη τη φροντλαιν απο το 3 μεχρι το 5 πλην Πριντεζη-Περπερογλου και ο Παναθηναικος σε αυτη τη φαση, χωρις Ουκιτς, με τραυματια μεχρι πριν λιγο Λασμε, και χωρις τον παικτη που ηρθε να γινει Νο2 σεντερ ουσιαστικα δεν μπορει να εχει δεσει - δεν εχει καν νοημα να συζηταμε

Δημοσ.

Εχουν πλακα παντως οι ολυμπιακοι που περιμενουν υπομονετικα τον ΔΔ να σταματησει την ενεργο δραση μπας και δρουν ασπρη μερα και καθονται και παρατηρουν ποσες ασπρες τριχες εχει βγαλει :-D

Ναι είδες, 2 σερί Ευρωπαϊκά, πρωτάθλημα πέρσυ και Διηπειρωτικό χθές. Μεγάλη πίκρα.

Εγώ απλά είπα κάτι που παρατήρησα και μου έκανε εντύπωση, εντελώς καλοπροαίρετα. Δεν το πήγα στο οπαδικό, όπως εσύ τώρα. Εκτός και αν έχεις ξαναδεί άνθρωπο να ασπρίζει μέσα σε 3 μήνες. Εγώ πάντως όχι.

Δημοσ.

Ναι είδες, 2 σερί Ευρωπαϊκά, πρωτάθλημα πέρσυ και Διηπειρωτικό χθές. Μεγάλη πίκρα.

Εγώ απλά είπα κάτι που παρατήρησα και μου έκανε εντύπωση, εντελώς καλοπροαίρετα. Δεν το πήγα στο οπαδικό, όπως εσύ τώρα. Εκτός και αν έχεις ξαναδεί άνθρωπο να ασπρίζει μέσα σε 3 μήνες. Εγώ πάντως όχι.

Καλα ειναι τοσο δυσκολο να δεις οτι εκανα πλακα,πραγματικα δηλαδη...

Δημοσ.

Δεν το είδα πουθενά αυτό... Αν το είπες για χαβαλέ, οκ δεκτό. Απλά διαχωρίζω τη θέση μου για να μην παρεξηγούμαστε.

Δημοσ.

ογκο meaning μυς... μαλλον λαθος διατυπωση... μου φαινονται και οι δυο αδυνατισμενοι σε σχεση με περσυ... οχι τοσο ο λασμε, οσο ο γκιστ

Δημοσ.

Παραλιγο νταμπλ-νταμπλ ο rookie Καλαθης στο πρωτο του παιχνιδι στο ΝΒΑ, αν και αναπληρωματικος, ε?

Εκεινος ο μισος ποιντ γκαρντ, εκεινος που βγηκε mvp στο eurocup επειδη η ποιοτητα του για τετοιες ομαδουλες-καφενεια ειναι αλλιως θα επαιζε αλλου, εκεινος που επειδη ζητησε να καθυστερησει 3 μερες στην προετοιμασια της εθνικης να παρει δρομο και να παει αλλου να κανει την ντιβα-δε θα τον παρακαλαμε, εξαλλου εχουμε τους διαστημικους ΝικοΖηση και Kill-Bill για γκαρντ.

Α και ο αμπαλος ο Ζοτς επισης που 3 χρονια επεμενε πανω σε αυτο το παλτο, αυτος που παιρνει ετοιμους παικτες και δεν αναδεικνυει κανεναν.

Δημοσ.

Απο αναβολη σε αναβολη το παει η ΕΠΟ του Μαρινακη για τον ΠΑΟ και την εγγυητικη του...

Δεν ντρεπεται αυτη η κατακοκκινη ΕΠΟ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...