KREATOR13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Εχουν πλακα παντως οι ολυμπιακοι που περιμενουν υπομονετικα τον ΔΔ να σταματησει την ενεργο δραση μπας και δρουν ασπρη μερα και καθονται και παρατηρουν ποσες ασπρες τριχες εχει βγαλει 1
firewalker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Υγ. Για τη;ν μπάλα, δεν το είδα, κάναμε αξιοπρεπή εμφάνιση; (Για μένα αυτο μετράει, δεν ήμαστε ακόμα σε θέση να χτυπήσουμε στην έδρα ομάδας με υπερδιπλάσιο μπατζετ) Ναι, κάναμε αξιοπρεπή εμφάνιση. Υπήρχαν μερικές παραφωνίες αλλά φαίνονταν πως υπάρχει κάποιο πλάνο και βγαίνει. 1
Anubis13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ναι αρκει ο ρισβανης να μην ξαναπαιξει στοπερ γιατι εγω παιζω καλυτερα απο αυτον! 1
Chris_85 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ακουω προγνωστικα για το ντερμπυ.. Αν κ το γεγονος οτι γινεται σε αδειο γηπεδο εμενα με ξενερωνει. 1
firewalker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Στατιστικά είναι του Ο.Σ.Φ.Π. Από εκεί και πέρα... Πρώτο παιχνίδι είναι. Ο Ο.Σ.Φ.Π. νομίζω έχει δώσει περισσότερα σοβαρά παιχνίδια. Ο παναθηναϊκός έχει και κάποια θέματα με τραυματισμούς σε παίχτες που μπορεί να κάνουν την διαφορά (δεν ξέρω για τον Ο.Σ.Φ.Π. αν έχει τέτοια θέματα). Ο Ο.Σ.Φ.Π. έχει πολύ περισσότερα να χάσει σε μία ενδεχόμενη ήττα. Για τον Παναθηναϊκό θα είναι ακόμη μία νίκη. Με βάση τα παραπάνω, τα σπόρια τα δίνω στον Ο.Σ.Φ.Π. Αν γίνει το 4-0 θα είναι κουραστικό για εμένα. Θα πρέπει να βρω όλες τις εικόνες και να αλλάξω το 3 σε 4. Είχα πει με την νέα σεζόν να το τερματίσω. Αν γίνει το 4-0 όμως... Δίλημμα. :P
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ακουω προγνωστικα για το ντερμπυ.. Αν κ το γεγονος οτι γινεται σε αδειο γηπεδο εμενα με ξενερωνει.Kι εμενα. Ηλιθιο μετρο. Απτην αλλη δε γινεται καθε χρονια στο ΣΕΦ να γινεται το ιδιο καραγκιοζιλικι, αυτο θα επρεπε να σε ξενερωνει περισσοτερο. Ειδικα περυσι ηταν τραγελαφικη η κατασταση απο πολλες αποψεις. Προγνωστικα δε γινονται. Σημαντικες απουσιες και για τις 2 ομαδες, καινουργιοι παιχτες, αλλοι κουρασμενοι απο το Ευρωμπασκετ και με λειψη προετοιμασια, δεν ξερει κανεις σε τι κατασταση θα παρουσιαστουν οι 2 ομαδες.
DKNI Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ακουω προγνωστικα για το ντερμπυ.. Αν κ το γεγονος οτι γινεται σε αδειο γηπεδο εμενα με ξενερωνει. Nτερμπυ? Πρωτη αγωνιστικη? Με τις ομαδες να εχουν αλλαξει - γιατι ο Ολυμπιακος αλλαξε ολη τη φροντλαιν απο το 3 μεχρι το 5 πλην Πριντεζη-Περπερογλου και ο Παναθηναικος σε αυτη τη φαση, χωρις Ουκιτς, με τραυματια μεχρι πριν λιγο Λασμε, και χωρις τον παικτη που ηρθε να γινει Νο2 σεντερ ουσιαστικα δεν μπορει να εχει δεσει - δεν εχει καν νοημα να συζηταμε
Tilemaxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εχουν πλακα παντως οι ολυμπιακοι που περιμενουν υπομονετικα τον ΔΔ να σταματησει την ενεργο δραση μπας και δρουν ασπρη μερα και καθονται και παρατηρουν ποσες ασπρες τριχες εχει βγαλει Ναι είδες, 2 σερί Ευρωπαϊκά, πρωτάθλημα πέρσυ και Διηπειρωτικό χθές. Μεγάλη πίκρα. Εγώ απλά είπα κάτι που παρατήρησα και μου έκανε εντύπωση, εντελώς καλοπροαίρετα. Δεν το πήγα στο οπαδικό, όπως εσύ τώρα. Εκτός και αν έχεις ξαναδεί άνθρωπο να ασπρίζει μέσα σε 3 μήνες. Εγώ πάντως όχι.
KREATOR13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ναι είδες, 2 σερί Ευρωπαϊκά, πρωτάθλημα πέρσυ και Διηπειρωτικό χθές. Μεγάλη πίκρα. Εγώ απλά είπα κάτι που παρατήρησα και μου έκανε εντύπωση, εντελώς καλοπροαίρετα. Δεν το πήγα στο οπαδικό, όπως εσύ τώρα. Εκτός και αν έχεις ξαναδεί άνθρωπο να ασπρίζει μέσα σε 3 μήνες. Εγώ πάντως όχι. Καλα ειναι τοσο δυσκολο να δεις οτι εκανα πλακα,πραγματικα δηλαδη...
Tilemaxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δεν το είδα πουθενά αυτό... Αν το είπες για χαβαλέ, οκ δεκτό. Απλά διαχωρίζω τη θέση μου για να μην παρεξηγούμαστε.
dante14023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 γκιστ περισσοτερο, αλλα και λασμε, εχουν χασει σε ογκο η ειναι ιδεα μου???
DKNI Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ειχε ποτε ογκο ο Λασμε? Αν ειχε, σε μας θα επαιζε?
dante14023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ογκο meaning μυς... μαλλον λαθος διατυπωση... μου φαινονται και οι δυο αδυνατισμενοι σε σχεση με περσυ... οχι τοσο ο λασμε, οσο ο γκιστ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Παραλιγο νταμπλ-νταμπλ ο rookie Καλαθης στο πρωτο του παιχνιδι στο ΝΒΑ, αν και αναπληρωματικος, ε? Εκεινος ο μισος ποιντ γκαρντ, εκεινος που βγηκε mvp στο eurocup επειδη η ποιοτητα του για τετοιες ομαδουλες-καφενεια ειναι αλλιως θα επαιζε αλλου, εκεινος που επειδη ζητησε να καθυστερησει 3 μερες στην προετοιμασια της εθνικης να παρει δρομο και να παει αλλου να κανει την ντιβα-δε θα τον παρακαλαμε, εξαλλου εχουμε τους διαστημικους ΝικοΖηση και Kill-Bill για γκαρντ. Α και ο αμπαλος ο Ζοτς επισης που 3 χρονια επεμενε πανω σε αυτο το παλτο, αυτος που παιρνει ετοιμους παικτες και δεν αναδεικνυει κανεναν.
Crash_Batic Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Απο αναβολη σε αναβολη το παει η ΕΠΟ του Μαρινακη για τον ΠΑΟ και την εγγυητικη του... Δεν ντρεπεται αυτη η κατακοκκινη ΕΠΟ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις