Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μλκα, μην τα ισοπεδωνεις.

Ο ενας δεν εχει βαλει φραγκο, ο αλλος εβαλε 20 τα οποια κολυμπησε αφου πηρε ελαχιστα πισω, οποτε τουλαχιστον στο οικονομικο δεν τιθεται συγκριση

Ενα πραγμα εχει σημασια για τον Αλ Αφουζ και χεστηκα για τα αλλα: Να βρει λυση - καλη για τον Συλλογο - για το γηπεδικο. Για τα αλλα θελει χρημα και δεν εχει

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ρε μλκα, μην τα ισοπεδωνεις.

Ο ενας δεν εχει βαλει φραγκο, ο αλλος εβαλε 20 τα οποια κολυμπησε αφου πηρε ελαχιστα πισω, οποτε τουλαχιστον στο οικονομικο δεν τιθεται συγκριση

Ενα πραγμα εχει σημασια για τον Αλ Αφουζ και χεστηκα για τα αλλα: Να βρει λυση - καλη για τον Συλλογο - για το γηπεδικο. Για τα αλλα θελει χρημα και δεν εχει

Tεσπα επειδη τα ξαναειπαμε καταλαβαινω οτι το ποιντ σου ειναι πως ο Βγενο ειναι αλλη κατηγορια απο αυτο που παει να μας βγει ο Αλαφουζος. Δεν συμφωνω, και ο λογος που δεν συμφωνω ειναι πως παροτι ο ενας εβαλε 20μυρια θεωρω οτι δεν τα εβαλε προς ωφελος του συλλογου, και αυτο αποδεικνυεται απο το γεγονος οτι ο συλλογος βουλιαξε μολις μεσα σε 2 χρονια απο τα 20μυρια. Δεν υπηρξε ακολουθια των κινησεων του και μην μου πεις οτι φταιει ο Τζιγκερ για ολα αυτα ή τελος παντων μην μου πεις οτι δεν φταιει καθολου και ο ιδιος ο Βγενο. Τα φαουλ του, πολλα. Οι κινησεις με ερωτηματικα, ακομα περισσοτερες.

Για τον Αλαφουζο αρχικα ειχα αλλη γνωμη, αλλα συνδεοντας διαφορα κομματια του παζλ, πλεον καταληγω σε μια φραση που ειχες πει οτι "το καπνιζει το πουρο του κι αυτος".

Οσο για το γηπεδικο μια ειναι η εννοια του Αλαφουζου. Να προχωρησει ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ και αμεσα, να παρει οτι μιζες ειναι να παρει και γεια σας. Αν τον ΕΝΟΙΑΖΕ το γηπεδικο δεν θα ειχε ανοιξει καν συζητησεις για κατι γηπεδακια 25.000 θεσεων που ακουω κλπ. Δε μπορει απτη μια να καλει μαζικα τον κοσμο να στηριξει τον ΠΑΟ κι απτην αλλη να εκτιμα οτι με 25.000 θεσεις ΟΛΟΣ αυτος ο κοσμος του οποιου ζηταει επιτακτικα την στηριξη, θα ειναι οκ. Η εχεις ΛΑΟ η δεν εχεις. Η συμπεριφερεσαι σαν προεδρος συλλογου με ΛΑΟ η συμπεριφερεσαι σαν προεδρος του Παναιγειαλιου και τελειωνει το παραμυθι. Οχι οπου σε συμφερει εισαι σουπερ συλλογος με λαικη βαση και πολυ κοσμο, κι οπου δε σε συμφερει "τα βολευεις με ενα γηπεδακι σαν της Λαρισας".

ΥΓ. Ο Αλαφουζος εχει χρημα, για ονομα του θεου. Απλα δεν σκαει ουτε ευρω στον συλλογο, χρησιμοποιωντας διαφορες ασπιδες, πχ αυτην της "Παναθηναικης συμμαχιας", αυτην της "λαικης βασης", αυτην "της παραγκας" και αλλα. Ολοι οι αλλοι να βαλουν, και αυτος μας εγγυαται οτι θα το διαχειριστει δεοντως. That's all.

• Like 2
Δημοσ.

Ερωτηση: Ποιος ειναι πιο εμπειρος κεντρικος απο τους παρακατω:

1) Iniesta

2) Gerrard

3) Βιτωρος

Αυτος ο πορτογαλος ειναι το μεγαλυτερο τρολ που υπαρχει. Ψαχνει τροπο να τον απολυσουν για να παρει την αποζημιωση και δουλευει ψιλο γαζι ολο τον κοσμο. Δυσφιμηση για τον Παο και ολη την αθλητικη Ελλαδα ενα πραμα...

Οικονομικά ο Ο.Φ.Η. είναι σε αρκετά καλύτερη θέση. Έξι εκατομμύρια είναι η τρύπα που έχει.

6?? 16 θες να πεις...

Δημοσ.

Τι να πει ο μαχλας, οτι ειναι 16? δες τις οικονομικες αναφορες καθε χρονιας, προπερσι ηταν 10, φετος 12 αν δεν απατωμαι and still counting...

Δημοσ.

Ο πανκο δεν την παλευει καστανο ομως. Παμε για μια ωραια συντριβη απο τους ανυπαρκτους.

Και ο Παπαροδουλακης μεγαλες εμπνευσεις με χοντρο, Λασμε και πανκο στην ιδια 5δα. Ο δε χοντρος παιχτακι λιγων κυβικων. Διαβασμενοι προπονητες του κανουν ενα φου και τον ξεφτυλιζουν στο παρκε. Στον Μπατιστ θα κλανει μια μαντρα παντοτε, ακομα κι αν ο Μαικ τον παιζει με 1 χερι, 1 ποδι, χωρις μεση και 50 χρονων.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο που με πειραζει πιο πολυ ειναι δεν μπορουν να βγαλουν συστημα με τιποτα.

Η μπαλα στο Διαμαντιδη κι οτι βγει.Ασε που οταν οργανωνει επιθεση ο Ουκιτς ειναι σιγουρα χαμενη.

Θυμαμαι περσι το 55-77,τι ματσαρα ειχαμε κανει μεσα εκει, κιχ δεν ακουγουταν.

Δημοσ.

Μην μιλας για δυστηματα,εχουμε την υπερπροπονηταρα ,Πεδουλακης you know.

Οτι πληρωσεις παιρνεις.Για 160 χιλιαρικα που παιρνει μια χαρα ειναι.

Δημοσ.

Η μαλακια του ουκιτς δεν υπαρχει...

Επισης ας πει καποιος στον πεδουλακη οτι το γυρω γυρω ολοι δεν ειναι μπασκετ

Δημοσ.

btw στα βαζελακια που βριζουν τον Μαικ στα διαφορα φορα και σαιτ ή τον λετε προδοτη (και αποτι εχω διαπιστωσει ειναι η πλειοψηφια οσων ποσταρουν), εαν δεν ειναι 12χρονα ανωριμα ή τρολλογαυροι, εχω να πω -απαντωντας με τον μοναδικο τροπο που ειναι ικανο το IQ τους να αντιληφθει- kiss his ass.

Δημοσ.

4 επιθεσεις 4 τροποι για το πως παιζεται μια κακη επιθεση. Πραγματικα θα μας βαλουν σε σεμιναρια φετος

Επισης και οι διαιτητες θα μπουν σε σεμιναρια αποψε.

Δημοσ.

btw στα βαζελακια που βριζουν τον Μαικ στα διαφορα φορα και σαιτ ή τον λετε προδοτη (και αποτι εχω διαπιστωσει ειναι η πλειοψηφια οσων ποσταρουν), εαν δεν ειναι 12χρονα ανωριμα ή τρολλογαυροι, εχω να πω -απαντωντας με τον μοναδικο τροπο που ειναι ικανο το IQ τους να αντιληφθει- kiss his ass.

Αν και Ολυμπιακός, έχω καταθέσει την άποψή μου επ' αυτού. Με βάση όσα έχει πει και έχει κάνει ο Μπατίστ όσο ήταν στο ΠΑΟ και με βάση αυτό που βγήκε προς τα έξω για το πως έγιναν οι διαπραγματεύσεις ο Μάικ είναι "προδότης".

Δημοσ.

Αν και Ολυμπιακός, έχω καταθέσει την άποψή μου επ' αυτού. Με βάση όσα έχει πει και έχει κάνει ο Μπατίστ όσο ήταν στο ΠΑΟ και με βάση αυτό που βγήκε προς τα έξω για το πως έγιναν οι διαπραγματεύσεις ο Μάικ είναι "προδότης".

Mε βαση αυτα που βγηκαν προς τα εξω ολοι ειναι προδοτες εκτος απο τον Λογκαν και τον Μαριτς. ΑΠτον Ζοτς και τον Ιτουδη ως τον Καιμακογλου και τον Καλαθη. Βολικο σκεπτικο για γαυρο.

Γιαυτο ασε τη βαση "οσων βγηκαν προς τα εξω" και βαλε τη λογικη μπροστα για εναν παιχτη που εμεινε 7 χρονια στην ομαδα, ανανεωνε σε 5λεπτα, δεχοταν μειωσεις στα συμβολαια και αρνιοταν πολυ καλυτερα συμβολαια απο Ρεαλ και λοιπες ομαδες, για να μην αρχισω να πιστευω οτι σκεφτεσαι ως γαυρος με την κλασσικη εμπαθεια που εχει το 95% αυτων, απεναντι στον Μαικ. Σε ολη αυτη την εξισωση βαλε και το οτι "οσα εβγαιναν προς τα εξω" ηταν καθαρα κατευθυνομενα απο τα ΜΜΕ του Τρακη. Τι ηθελες να βγει? Οτι ο Τρακης τους εδιωξε? Ακουσες εστω και για 1 ατομο απο μια ομαδα που αποδεκατιστηκε οτι τον εδιωξε ο τρακης?

Να μην τα ξαναλεμε.

Και στην τελικη και προδοτης να εγινε στα 35 του μετ ααπο 7-8 χρονια της παρουσιας που ειχε στον ΠΑΟ, δεν δικαιουται κανενας Παναθηναικος να μιλαει για αυτον με υβριστικο τροπο. Προφανως ολοι αυτοι ηταν τα τυπακια που βριζαν Ζοτς και ομαδα οταν ειχαμε αναπαντεχους αποκλεισμους στην Ευρωλιγκα και που την επομενη χρονια πανηγυριζαν σαν τρελοι τα τριπλ κραουν και κανανε καζουρα στους γαυρους επειδη δεν μπορουσαν να κανουν σε αλλο αθλημα. Αυτοι για μενα ειναι αναξιοι λογου και μηδενικα, αντιστοιχα με τους γαυρους που περυσι θυμηθηκαν το μπασκετ και γινανε Συριγοι για 1 μηνα ενω τη μιση χρονια βριζαν ομαδα και Αγγελοπουλους.

Στο ΟΑΚΑ του οφειλουν standing ovation 20.000 κοσμου. Οποιος βγαλει απτο στομα του "ου" πρεπει να λιντσαριστει με συνοπτικες διαδικασιες απο τους υπολοιπους 19.999 και στη συνεχεια να αλλαξει ομαδα. Αυτα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...