Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω φιλε απλα ρωτησα τι εχει να κερδισει ο παο απο τους κινεζους παιρνοντας το κινεζο παιχτη, και μηπως θα πουλησει η πρασινη μπουτικ. Μου απαντηθηκε απο τον φιλο που το ειπε αυτο(οτι θα κερδισει ο παο) οτι αν ηταν προεδρος της ΚΑΕ θα ηξερε. Και κατοπιν ακολουθησε μπουρδολογια  και παρατηρηση οτι... τρολαρω.

Αμφιβαλεις οτι στη Κινα τα μεροκαματα ειναι της πλακας? Επειδη μαλλον δε το γνωριζεις, δε σημαινει οτι δεν ειναι επιχειρημα.

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Άρα στην ερώτηση σου η απάντηση είναι, ναι, θα πουλήσει η πράσινη μπουτίκ.

Σε ότι αφορά την κατάσταση της κίνας, δε θα μπορούσα να σου απανήσω όσο απλοικά το αντιλαμβάνεσαι και δεν θα ήθελα να πω πολλά που δεν θα πιάσουν τόπο.

Τέλος, τι γνωρίζει ο καθένας το κρίνουν οι υπόλοιποι που διαβάζουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και κατοπιν ακολουθησε μπουρδολογια

Οτι υπηρξε μπουρδολογια συμφωνω. Ας κρινουν οι αλλοι απο ποια πλευρα ομως. Eξαλλου δεν ειμαι εγω αυτος που ειπε "στην Κινα δεν ασχολουνται με μπασκετ" , οποτε move on. Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ασχολουνται ειπα ιδιαιτερα με το μπασκετ, δηλαδη το ποσοστο ειναι μικρο, επιπλεον εχουνε μικρη αγοραστικη δυναμη.

Οποιοσδηποτε διαβασει το θρεντ θα δει ποιος ξεκινησε τη μπουρδολογια αντι να απαντησει.

ΥΓ. Τραγικο να κανεις edit κατοπιν εορτης για να διορθωσεις κακως κειμενα...

Επεξ/σία από walkerr
Δημοσ.

Δεν ασχολουνται ειπα ιδιαιτερα με το μπασκετ

Τουλαχιστον να εχεις το θαρος της γνωμης σου, ειτε παραδεχομενος οτι ειπες (αλλη μια) αερολογια, ειτε επιμενοντας σε αυτο που ειπες εξαρχης.

Το να προσπαθεις εκ των υστερων να αλλαξεις αυτο που ειπες για να κερδισεις τις εντυπωσεις δεν ειναι δα και τοσο εξυπνο:

Οι κινεζοι ουτως ή αλλως δεν ασχολουναι με μπασκετ.

Γιαυτο σου λεω. Το ποιος μπουρδολογει ασε να το κρινουν αλλοι, οσο εσυ θα παλευεις να αποφυγεις τα selfpwn.

Δημοσ.

Τουλαχιστον να εχεις το θαρος της γνωμης σου, ειτε παραδεχομενος οτι ειπες (αλλη μια) αερολογια, ειτε επιμενοντας σε αυτο που ειπες εξαρχης.

Το να προσπαθεις εκ των υστερων να αλλαξεις αυτο που ειπες για να κερδισεις τις εντυπωσεις δεν ειναι δα και τοσο εξυπνο:

Γιαυτο σου λεω. Το ποιος μπουρδολογει ασε να το κρινουν αλλοι, οσο εσυ θα παλευεις να αποφυγεις τα selfpwn.

Φιλε εχεις τη ταση οταν στριμωγνεσαι να γινεσαι προσβλητικος.

Οι αλλοι λενε αερολογιες, εσυ σοφιες. Μονο που δε μπορεις να τις τεκμηριωσεις, και οπλο σου ειναι το βρισιδι και η συκοφαντια.

Ποτε δεν αλλαζω κατι που εχω πει.

Αναγνωριζω την αγωνιωδη προσπαθεια που κανεις να καλυψεις αυτα που εγραψες απο πανω και σε εκθετουν. Προσπαθησε ομως να υπερασπιζεσαι τον εαυτο με αξιοπρεπεια και οχι με τετοιο τροπο, γιατι εκτιθεσαι περισσοτερο.

Μη παραθετεις αποσπασματικα τα ποστς μου. Ειπα οτι δεν ασχολουνται αλλα μετα συμπληρωσα οτι αυτοι που ασχολουνται ειναι αναλογικα λιγοι.

Eξαλλου δεν ειμαι εγω αυτος που ειπε "στην Κινα δεν ασχολουνται με μπασκετ" , οποτε move on.

Οχι, εισαι εσυ που ειπες οτι ο παο εχει να κερδισει απο τους κινεζους, οταν ομως σε ρωτησα τι ακριβως εβαλες ενα  ασχετο image.

Άρα στην ερώτηση σου η απάντηση είναι, ναι, θα πουλήσει η πράσινη μπουτίκ.

Φιλε εσενα σε λενες Midi και απαντας αντ αυτου?

Μεγαλο παιδι ειναι ο Μidi, δε νομιζω οτι χρειαζεται τη βοηθεια σου.

Δημοσ.

Φιλε εχεις τη ταση οταν στριμωγνεσαι να γινεσαι προσβλητικος.

Οι αλλοι λενε αερολογιες, εσυ σοφιες. Μονο που δε μπορεις να τις τεκμηριωσεις, και οπλο σου ειναι το βρισιδι και η συκοφαντια.

Ποτε δεν αλλαζω κατι που εχω πει.

Αναγνωριζω την αγωνιωδη προσπαθεια που κανεις να καλυψεις αυτα που εγραψες απο πανω και σε εκθετουν. Προσπαθησε ομως να υπερασπιζεσαι τον εαυτο με αξιοπρεπεια και οχι με τετοιο τροπο, γιατι εκτιθεσαι περισσοτερο.

Για ποιο λογο μιλας για υβρεις και προσβολες εσυ που σε καθε ποστ σου αποκαλεις μπουρδες, αναξιοπρεπη κλπ εναν με τον οποιο διαφωνεις (για τους δικους σου ανεξηγητους λογους)?

Αν εκνευριζεσαι -γιατι αυτο παθαινεις- υπαρχουν διαφορες επιλογες, βρες τες.

Μη παραθετεις αποσπασματικα τα ποστς μου. Ειπα οτι δεν ασχολουνται αλλα μετα συμπληρωσα οτι αυτοι που ασχολουνται ειναι αναλογικα λιγοι.

Εχει πλακα που επιμενεις. Στο ποστ σου εγραψες οτι οι Κινεζοι δεν ασχολουνται με μπασκετ. Και μονον. Η "συμπληρωση" που ισχυριζεσαι οτι εκανες, δεν εγινε ποτε, παρα μονο οταν στριμωχτηκες απο τον gamano. Αλλιως ακομα θα επεμενες.

Και τελος παντων, ειχαμε τον Superpie, σε ενημερωσε κανεις οτι μας ελειψε και ηρθες να συνεχισεις το εργο του ή εισαι κανενα απο τα alt account του?

Δημοσ.

Για ποιο λογο μιλας για υβρεις και προσβολες εσυ που σε καθε ποστ σου αποκαλεις μπουρδες, αναξιοπρεπη κλπ εναν με τον οποιο διαφωνεις (για τους δικους σου ανεξηγητους λογους)?

Αν εκνευριζεσαι -γιατι αυτο παθαινεις- υπαρχουν διαφορες επιλογες, βρες τες.

Εχει πλακα που επιμενεις. Στο ποστ σου εγραψες οτι οι Κινεζοι δεν ασχολουνται με μπασκετ. Και μονον. Η "συμπληρωση" που ισχυριζεσαι οτι εκανες, δεν εγινε ποτε, παρα μονο οταν ο gamanos σου εδωσε πληρωμενη απαντηση. Αλλιως ακομα θα επεμενες και σε αυτο, οπως κανεις και σε ολα τα αλλα.

Και τελος παντων, ειχαμε τον Superpie, σε ενημερωσε κανεις οτι μας ελειψε και ηρθες να συνεχισεις το εργο του ή εισαι κανενα απο τα alt account του?

Ποτε δεν κανω κατι τετοιο. Ποτε εκανα τετοιο πραγμα?? Εστω μια φορα δειξε μου.

Εσυ τα κανεις αυτα, πρασινε φιλε, και μονιμως με τεταμενα νευρα παρατηρω...

Συνεχιζεις τη στρεβλωση. Για τους κινεζους τα ειπαμε μολις, μη λεμε ολο τα ιδια. Η ουσια ειναι οτι μεχρι στιγμης δεν εχεις απαντησει. Ποια "πληρωμενη απαντηση" μου εδωσε ο gamanos και τωρα λες δεν επιμενω? Μηπως δε καταλαβαινεις τι διαβαζεις? Ποια "ολα τα αλλα"?

Ποιος ειναι ο superpie, καποιος που του κανεις τα ιδια κολπα να φανταστω?

Δημοσ.

2 σελιδες που λες τα ιδια και τα ιδια ειναι αρκετες για οποιον εχει ορεξη να τις διαβασει για να βγαλει τα συμπερασματα του (υπαρχουν και καποιες πιο πισω που κανεις το ιδιο ακριβως με τον DKNI κλπ).

Αλλα επειδη κουρασες (και κουραζεις) και τιποτα ουσιαστικο και ontopic δεν λες, εισαι γελασμενος αν νομιζεις οτι θα ασχοληθω για πολυ ακομα με τα τρολλαρισματα σου. Συνεπως, καλο βραδυ απο μενα.

Δημοσ.

Αμα κατσω και γραψω με ποσους εχεις διαπληκτιστει κατα καιρους θα με παρει ολο το βραδι.

Ενταξει φιλε, εγω κουραζω, εσυ ξεκουραζεις :lol:

Kαλα τρολαρισματα για τη συνεχεια σου...

• Like 2
Δημοσ.

@walker

Επειδή φαίνεται να ξέρεις γιατί μιλάς & επειδή η επεξήγηση σου στο ανυπόστατο

"Οι κινεζοι δεν ασχολούνται με το μπασκετ"

είναι το εξίσου ανυπόστατο

"Αθροιστικά ίσως αλλα ποσοστιαία οχι"

μήπως έχεις και τίποτα στοιχεία για τα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ πιο λαοφιλη αθλήματα στην Κίνα; Και λέω διαχρονικά, γιατί η αναζητηση most popular sports in china, που θα έκανε κάποιος που αντίθετα με εσένα δεν ξέρει τι του γίνεται, εκτός του ότι θα περιλάμβανε το μπάσκετ, ίσως να μην έδειχνε πόσο όψιμο είναι αυτό το ενδιαφέρον για κάποια σπορ και να τον εξέθετε.

Φαντάζομαι δε θα είναι πχ τίποτα "βοηθοί" ή "seconds" στο σκάκι.

Ασχετο, ένας άσχετος με επίθετο βάζου, τι έκανε στο ΝΒΑ;

Αμ ο άλλος , ο Μπαναωτης, τι γύρευε εκεί να;

Δημοσ.

Φιλε πρωτ απ ολα, καλο ειναι να αποφυγουμε καραγκιοζιες οπως αυτες με τους... "δευτερους" που ανεφερε καποιος σε θεμα με το σκακι. Ηταν μια μπαρουφα που δε προλαβα να εξηγησω γιατι κλειδωθηκε. Θελεις υποθετω να μεινουμε στο θεμα που κινεζικου μπασκετ και οχι να αποπροσανατολιστουμε με τετοια ή με "βαζα" κλπ. που ειπες, με αποτελεσμα να αποδυναμωσεις αυτοματως τη θεση σου.

Οι 300.000.000+ κινεζοι που ειπες οτι ασχολουνται με το μπασκετ ειναι προφανεστατα εξωφρενικο νουμερο. Μηπως εβαλες ενα μηδενικο επιπλεον?

Ποτε αρχισαν να ασχολουνται? Ανεκαθεν ή τωρα τελευταια?

Εχουν ισχυρη εθνικη ομαδα οι κινεζοι? Εχουν ισχυρο πρωταθλημα? Αγοραζουν καλους ξενους, εχουν κυριαρχια στην τοπικη τους λιγκα? Εχουν κοσμο στο ΝΒΑ ή αλλου?

"Ασχολουμαι" ομως τι σημαινει? Σιγουρα οτι δε βαζουν λεφτα. Γιατι δεν εχουν, ειναι χαμηλο το βιοτικο επιπεδο των κινεζων. Εγω μπορει να ειμαι οπως λες "καποιος που δε ξερει τι του γινεται", εσυ ομως δεν ακουσες ποτε στη ζωη σου για "μισθους Κινας"?

Αν συμφωνεις κι εσυ οτι ο παο πηρε τον κινεζο γιατι εχει να κερδισει κατι απ τους κινεζους, εξηγησε μας τι ακριβως εχει να κερδισει.

Δημοσ.

Κάποιες απο τις πηγές μου

New York Times 1 Φεβρουαρίου 2012

China daily 18 Μαΐου 2009

500 προϊόντα του ΝΒΑ διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Κίνα (χαζα αμερικανακια, που να ξέρουν απο μάρκετινγκ, για μισθούς ΚΙΝΑΣ δεν ξέρουν; )

Και το αποκορύφωμα , 89% των κινέζων 15 ως 54 are aware of the NBA, σύμφωνα με την έρευνα του ΝΒΑ για την μεγαλύτερη διεθνή αγορά του.

Εσυ κάτι που να επιβεβαιώνει αυτό που ισχυρίζεσαι έχεις; Εγώ λάθος στα νούμερα μια φορά δεν κάνω, ούτε μπερδεύομαι, ούτε μιλάω αν δεν έχω κάτι να πω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...