Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι να σου χρεωσω μια νικη που δεν αξιζες, δεν καταλαβαινω; Δες τις φασεις και πες μου ποιος εκανε τις πιο κλασσικες. 

Επισης, η κοκκινη ηταν στο δευτερο ημιχρονο. Ουτε τις φασεις δεν ειδες και σχολιαζεις μονο απο το livescores που παρακολουθησες τον αγωνα. Περιμενα καλυτερα απο σενα που λεει και ο φιλος ο Anubis απο πανω ;)

Ουτε απτο livescores δεν το παρακολουθησα. Και τις φασεις που εδειξε η tv δεν τις ειδα ολες (την κοκκινη που δεν δοθηκε την ειδα και σου ειπα οτι κακως δεν δοθηκε), αλλαξα καναλι.

Παρ'ολα αυτα ο ΠΑΟ σε εχει νικησει 2 φορες σε 1 μηνα και συνεχιζεις να φορτωνεις τις ηττες σου στην παραγκα (!), τον Καπινο (!), το οτι επαιξες με δευτερα (!), την ατυχια οτι εφαγες γκολ στο 90 (αυτο μου θυμιζει τους γαυρους που λεγανε οτι αξιζανε νικη με την PSG επειδη παιξανε καλα στο Α ημιχρονο), πιθανως και τον αναδρομο Ερμη.

Κι εσυ μπορεις καλυτερα of course, απο το να κανεις σαν ΠΑΟΚτσης που αναλωνεται σε θεωριες για το ΠΟΚ, επειδη δεν μπορεις να παρεις νικη ή εστω Χ απτον χειροτερο ΠΑΟ απο το 1908 κι επειτα. Δε πειραζει, θα νικησει η 2η ομαδα σημερα και θα πανε κατω τα φαρμακια :D

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Δες τις φασεις, και τοτε πες μου αν η κυριακατικη γκρινα μου ειναι σωστη. Επισης, κερδισε μια φορα αξια και θα το πω. Εχεις ευκαιρια σε λιγες μερες. Μεχρι τοτε γκρινια 

Δημοσ.

Kαι αντε , δεχομαι οτι λογω της κοκκινης χθες δεν κερδια αξια (δεν δεχομαι τα περι Καπινο φυσικα, αν ειχες αξια ομαδα για νικη να τα καρφωνες στον χειροτερο τερματοφυλακα της Σουπερλιγκ, τι παει να πει "ειχατε καλο Καπινο και δεν αξιζατε τη νικη?"). Αλλα ειπαμε, σου παραχωρω το Point σου οτι χθες δεν πηρα αξια νικη λογω κοκκινης.

Πριν 1 μηνα για ποιο λογο "δεν κερδισα αξια" ειπαμε?!

Δημοσ.

Mια εκτος εδρας νικη καναμε και αμεσως αρχισαν οι παραγκες

Να ησασταν τοσο ευαισθητοι και με αλλα σωματεια. Αλλα εκει βλεπεις...

Δημοσ.

Κοιτα αν κανεις 100 ευκαιριες και δεν βαζεις γκολ ε τοτε παρε επιθετικο που να βαζει. Δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος. Μαλιστα το οτι εφαγες 2 γκολ απο μιση ευκαιρια σημαινει οτι εχεις και κακη αμυνα.

Αμα κερδιζε μονο ο αξιος/καλυτερος τοτε δεν θα εβλεπες μπαλα διοτι οποτε επαιζες με καλυτερο θα ηξερες το αποτελεσμα

Δημοσ.

Αλλά φυσικά, παράγκα μόνο ο Ολυμπιακός έχει... 

Ο ολυμπιακός τι σχέση έχει στο ματς;

Κάπου εδώ καρφώθηκες νομίζω... :-D

Δημοσ.

O δε τιτανας Καρπετοπουλος, ο "αντικειμενικος", χθες ελεγε για γκολ του Εργοτελη που ακυρωθηκε...

Σημερα το ΦΩΣ το επαναλαμβανει

Δημοσ.
Μία... νέα ομάδα θα μπορούσε να δημιουργηθεί από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που παραχωρήθηκαν δανεικοί σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ούτε λίγο ούτε πολύ, εικοσιένας παίκτες αποχώρησαν προσωρινά από το "ερυθρόλευκο" ρόστερ. (12 παίχτες σε 7 ομάδες superleague!!)

Η ομάδα που έκανε τα περισσότερα... ψώνια από τον Πειραιά ήταν ο Εργοτέλης!

(Μανώλης Τζανακάκης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Κώστας Ρουγκάλας, Δημήτρης Διαμαντάκος)

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/evgale-21-o-olympiakos.2395672.html

Ανακοινώσεις Εργοτέλη για την εξυπηρέτηση των...δανειστών!

Δημοσ.

Το θέμα ειναι ότι χθες ευνοήθηκε ο ΠΑΟ! Αν δε μας επριζαν καποια μέλη καθημερινά για ανάποδα πλάγια και παράγκες το πιθανότερο θα ήταν να μην είχε ασχοληθει κανείς με μια κόκκινη που δε δόθηκε!

Τις αφορμές τις δίνετε μόνοι σας! Βρείτε τα στοιχεία που τρολαρουν καθημερινά, απομόνωστε τα και δείτε πόσο ωραία κουβέντα μπορεί να γίνει είτε για απόδοση είτε για διαιτησία!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Mια εκτος εδρας νικη καναμε και αμεσως αρχισαν οι παραγκες

Να ησασταν τοσο ευαισθητοι και με αλλα σωματεια. Αλλα εκει βλεπεις...

Όταν σε κάθε γκέλα ξεκινά η κλάψα & τα τουιτς, λογικό να στη λένε όταν ευνοείται ο ΠΑΟ.

Δημοσ.

Ποσο καιρο εχει να γινει ντορος για τα τουιτς? Τι ακριβως σας εχει πειραξει φετος στον Αλαφουζο?

Να πουμε για την παραγκα του Πανθρακικου λοιπον για το πεναλτυ που πηρε πισω ο διαιτητης πριν μια βδομαδα?

Δημοσ.

...που στέρησαν 2 βαθμούς εντός έδρας απο τον Παναθηναϊκό, που για τον οσφπ δεν έχει γίνει εδώ και μια δεπανταετία! Ναι δεν είναι αστείο.

Και είναι και η δεύτερη φορά φέτος (Βέροια)

Δημοσ.

Ο ολυμπιακός τι σχέση έχει στο ματς;

Κάπου εδώ καρφώθηκες νομίζω... :-D

Οταν διαβαζεις οτι θελεις, αυτα παθαινεις

Νομίζω πως δεν το κρύβει πως από τις μεγάλες ομάδες είναι Εργοτέλης και από τις μικρές Ο.Σ.Φ.Π.

Αστειατορα, να το καλλιεργησεις.

Εχετε ολοι δικιο. Μα ολοι. Σας ευχομαι ολοψυχα να εχετε την ιδια διαιτησια σε αγωνα σημαντικο. Και να χασετε απο αυτην, ενω παιζεται καλυτερα. Εδω θα ειμαστε να το σχολιασουμε.

Οσο για τα ειρωνικα σχολια του στυλ γαβρος κλπ, η στενομυαλια μερικων κατανταει πλεον βαρετοι. Η ολυμπιακος η Παναθηναικος η Αεκ και Παοκ πρεπει να ειναι κανεις ετσι;; Σαν να λεμε Η ΝΔ η Πασοκ. Κακομοιρηδες....
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...