Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τη γλεντάει η Ντόρτμουντ στο Λονδίνο.

Με τις Ναπολι, Τοτεναμ, Λιβερπουλ,Μαρσειγ τι εκανε?

Το προηγουμενο σκορποχωρι παντως δεν ειναι

Μιλάει βάζελος για πάτο

Τελικα υπαρχει πατος ή οχι?

Τοτε ημουν κωλοφαρδος και τωρα εχεις γκολκιπερ ας πουμε?

Ας ήταν το ματσάκι 2-0 στο 10 και θα σου έλεγα εγώ πόσες φάσεις θα έκανε μετά η Παρί.

Α, να υποθεσω οτι αν εβαζες το 1ο γκολ μετα θα επαιζες στο ιδιο τεμπο και συ και αυτοι αρα θα γινοταν το 2-0 ετσι?

Η τελευταια που προηγηθηκε με 2-0 της το εκανε 2-2 σε 10' η Παρι

Anyway, όσα μου πήρε σε ένα ματς, μου τα έδωσε στο επόμενο, είμαστε πάτσι.

Τι ακριβως σου πηρε σε ενα ματς και σε ποιο ματς αναφερεσαι?? Στο Βελγιο σου πηρε κατι?

PS Αποκορύφωμα του πάτου σου είναι το 0-1 μέσα στο Μεάτσα. Όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα:

To oποιο ηταν πατος, και χθες ειχαμε τερμα και μου πηρε σε ενα ματς και μπλα μπλα μπλα

Αποφασιστε γραμμη υπερασπισης γιατι δεν γελανε και οι servers

• Like 1
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ψιλοφφτοπικ

Ο Λαβαλ που ειχε ακουστει για μας ως αντιΛασμε υπεγραψε στην Αρμανι

Εντωμεταξυ ηταν λιγο περιεργη η πορεια του, αρχικα πηγε Κινα και λεγαμε "καλα, τι μλκας ειναι αυτος που κατεληξε Κινα" αλλα ειχε παει μονο για 2 ματς

Μετα υπεγραψε στην Ριγα αλλα δεν πηγε ποτε και τωρα κατεληξε στην Αρμανι

Περιεργο τυπακι, καλος παικτης

Δημοσ.

Την οποία φυσικά την έπαιξα διπλό. Αλλά τι να μας πει η ομαδούλα που ήμασταν κωλόφαρδοι και κληρωνόμασταν κάθε χρόνο μαζί της, ε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει ένα πολύ ωραίο άρθρο για ο Νικολακόπουλος Νικολογιάννης για την αντιμετώπιση των ΜΜΕ τότε και τώρα στο θέμα της "Τύχης στην Ευρώπη". fixed

Με αφορμή τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα με 1-0 και τον τρόπο, που ήρθε έχει αρχίσει μία κουβέντα περί κωλοφαρδίας και άλλα τέτοια. Το ωραίο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι βλέπω σήμερα να μιλάνε για τον Ρομπέρτο και τις αποκρούσεις του αυτοί, που όταν ο Βάντσικ είχε κατεβάσει τα ρολά στην Πορτογαλία κόντρα στην Πόρτο και ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει με γκολ του Μάρκου με 1-0 την τεράστια εκείνη ομάδα, έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός ήταν κωλόφαρδος και ότι όλα τα σουτ πήγαιναν πάνω στον Βάντσικ .

Επίσης βλέπω με ενδιαφέρον σήμερα αρκετούς να ανακαλύπτουν, ότι στην Ευρώπη οι πορείες δεν είναι μόνο για τους.....συνταξιούχους. Αυτοί, που σήμερα μιλούν για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού και την σημαντική πιθανότητα να περάσει στους «16», όταν το έκανε ο Παναθηναϊκός, αυτοί οι ίδιοι έλεγαν, ότι «οι πορείες είναι μόνο για τους συνταξιούχους».

Επίσης με ανάλογο ενδιαφέρον βλέπω ξαφνικά αυτοί, που έλεγαν ότι ο Ρότσα και μετά ο Κυράστας , ο Μαρκαριάν είχαν ......άστρο και τύχη και οδηγούσαν τον Παναθηναϊκό στους «8» και στους «4» του τσάμπιονς λιγκ, αυτοί οι ίδιοι ξαφνικά σήμερα λένε, ότι ο Μίτσελ δεν έχει ...άστρο, αλλά είναι ικανός...

Οπως επίσης με ενδιαφέρον ακούω τις τελευταίες ώρες σχόλια του στιλ« το αποτέλεσμα μετράει , δεν με ενδιαφέρει πως παίξαμε», όταν οι ίδιοι έλεγαν πριν μερικά χρόνια, ότι «ο Παναθηναϊκός παίζει τσούκου τσούκου μπολ και εγώ σαν Ολυμπιακός ποτέ δεν θέλω να παίρνω αποτέλεσμα αν δεν παίζω φουλ επίθεση». Φυσικά εδώ να συμπληρώσω, ότι δεν έχει καμία σχέση το ποδόσφαιρο , που έπαιξε ο Παναθηναϊκός με Ρότσα ,με Κυράστα, με Μαρκαριάν με Αναστασιάδη ακόμα και πρόσφατα με Τεν Κάτε(διπλά σε Ιντερ, Βρέμη) στην Ευρώπη με αυτό, που έπαιξε ο Ολυμπιακός στο χθεσινό ματς με την Μπενφίκα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο λαός, αλλά αυτό λέγεται ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Που φθάνει και περισσεύει σε όσους ανακάλυψαν .....την Αμερική  στα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού...

Διάβασε περισσότερα στο: Αυτό λέγεται ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Τα περισσότερα απο αυτά που γράφει τα διάβασα και στο νήμα εδώ.

Επεξ/σία από Demon13
Δημοσ.

Με τις Ναπολι, Τοτεναμ, Λιβερπουλ,Μαρσειγ τι εκανε?

Το προηγουμενο σκορποχωρι παντως δεν ειναι

Τώρα το είδα αυτό. Όταν παίζουν με εμάς είναι χωριά και όταν δεν παίζουν με εμάς γίνονται ομαδάρες... Είστε πολύ ωραίος τύπος κυριέ μου...

Και η φιναλίστ του Europa, σκορποχώρι προφανώς, αλλά πέρυσι και του χρόνου υπερομάδα.

Σωραίος

Δημοσ.

2) Πότε περάσαμε με 6? Χάνεις λάδια; 8 βαθμούς είχαμε.

3) Πότε αποκλειστείκατε με 10; Αδιάβαστος τελείως. 9 είχατε.

αδιαβαστος δεν ειναι, κλασσικη γαυρικη προπαγανδα κανει, λεει λεει μουφες μπας και μεινει τιποτα στο τελος.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έγραψα ότι έκανα λάθος, το troll το οποίο quotarεις δεν ξέρει καν πότε αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός με 10 βαθμούς.

Ψυλλιάζομαι ούτε εσύ.

4 φορές έχει αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από τους 16 από ισοβαθμίες και κανονίσματα τρίτων.

Αποκορύφωμα, το Ντεπορτίβο - Μονακό 0-5.

Προφανώς και σας είναι δύσκολο να χωνέψετε ότι ο Ολυμπιακός οδεύει για τους 16 της Ευρώπης, όταν εσείς παλεύετε να μείνετε στους 16 της Ελλάδας, αλλά τουλάχιστον μάθετε πότε να μιλάτε για κωλοφαρδία, από τη στιγμή μάλιστα που ο Ολυμπιακός είναι από τις πλέον άτυχες και αδικημένες ομάδες στην Ευρώπη. 

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ έγραψα ότι έκανα λάθος, το troll το οποίο quotarεις δεν ξέρει καν πότε αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός με 10 βαθμούς.

Ψυλλιάζομαι ούτε εσύ.

4 φορές έχει αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από τους 16 από ισοβαθμίες και κανονίσματα τρίτων.

Αποκορύφωμα, το Ντεπορτίβο - Μονακό 0-5.

Προφανώς και σας είναι δύσκολο να χωνέψετε ότι ο Ολυμπιακός οδεύει για τους 16 της Ευρώπης, όταν εσείς παλεύετε να μείνετε στους 16 της Ελλάδας, αλλά τουλάχιστον μάθετε πότε να μιλάτε για κωλοφαρδία, από τη στιγμή μάλιστα που ο Ολυμπιακός είναι από τις πλέον άτυχες και αδικημένες ομάδες στην Ευρώπη. 

Και γιατί να ξέρουμε τους βαθμούς τις ομάδας σου; Εσύ ασχολείσαι με τους βαθμούς των ομάδων, που φυσικά δεν είναι επιχείρημα και δεν αποδεικνύει τίποτα. Δηλαδή αν δει κάποιος φέτος τις ομάδες που θα περάσουν με τους λίγους βαθμούς βρίσκει τους κωλόφαρδους;

Και εσείς θα έπρεπε να παλεύετε με τον Αετό Σκήδρας και την Real Καμινίων, αλλα στην Ελλάδα είμαστε...παλεύετε στο CL τι να κάνουμε...

Και συγνώμη που δεν παραδεχόμαστε την μπαλάρα που πεζετε, σας κάνουν 10 φάσεις κάνετε μια και το βάζετε. Ή πέφτουν κατακλυσμοί όταν πάτε να παίξετε εκτός έδρας με καλύτερες ομάδες απο σας. Μετά εμείς φταίμε...

Και plz γαβροtroll μην απευθύνεσαι σε μένα όταν μιλάς με 3ους, o superpie τα έκανε αυτά. 

Δημοσ.

Ο Superpie τουλαχιστον δεν μαγειρευε νουμερα/βαθμους/καταταξεις σε ομιλους κλπ για να βγει και να πει τις θεωριες του. Γκεμπέλιζε καλα, δεν λεω, αλλα δεν ειχε φτασει μεχρι αυτο το σημειο :lol:

Δημοσ.

Την οποία φυσικά την έπαιξα διπλό. Αλλά τι να μας πει η ομαδούλα που ήμασταν κωλόφαρδοι και κληρωνόμασταν κάθε χρόνο μαζί της, ε;

Χαχα θεός! 1 ποστ πριν μας έλεγε για την Ντορτμουντ στο Λονδίνο...

Παιδάκια. Και μάλιστα κακομαθημένα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...