MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Στηριξη στον τρακη? Ουδεις αναντικαταστατος ουτε ο Ζοτς? Ουδεις υπερανω της ομαδας, ουτε και ο Ζοτς? Ο τρακης στηνει τον νεο αυτοκρατορα? Σχορτσιανιτης μπουλντοζα θωρηκτο οδοστρωτηρας βελτιωμενος στις βολες και αδυνατισμενος και παμε για το 7ο? Μια απτις καλυτερες περιφερειες στην Ευρωπη με ΔΔ-Ουκιτς? Ε τσιρακια που μας τα ζαλιζατε το καλοκαιρακι? (Απο)γονε, πουλα. Στην μπαλα δεχομαι να ειμαι στον πατο 30 χρονια, στο μπασκετ απλα δεν χωνευεται η καταστροφη και η πτωση απο την κορυφη της Ευρωπης στον περιγελο αυτης μεσα σε 1 χρονο, χωρις καν να αλλαξει χερια η ΚΑΕ. Aκου 67 ποντους μεσα στο ΟΑΚΑ, στην Κιμκι. ΥΓ. Πεδουλακη καψε κι αλλο τον Μητσο. 1
tool1983 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Aρχιζουμε κ δενουμε σιγα-σιγα σαν ομαδα. Με τετοιες εμφανισεις σαν του δευτερου ημιχρονου,ατενιζουμε το μελλον με αισιοδοξια. Ποσα χρονια εχει ν ακουστει γιουχα στο μπασκετ,ουτε που θυμαμαι.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Αποκλειστήκατε; Η αν κερδίσετε τη Ρεάλ είστε ακόμα μέσα; Πάντως επειδή είδα το Β'ημίχρονο, ελεύθερα σούτ βγάλατε αλλά ήσασταν απελπιστικά άστοχοι, και ο Σόφο όποτε πήρε την μπάλα έκανε λάθος.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Και γιούχα στο τέλος. Μου αρέσει που λέτε οτι εμείς είμαστε πανηγυρτζήδες.
tool1983 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Ποσα χρονια εχουμε να κανουμε 3 σερι ηττες?Πεδουλακης τραγικος,πραγματικα δεν μπορω να πω κατι στους παικτες οταν βλεπεις οτι δεν υπαρχει πλανο ουτε στην αμυνα αλλα ουτε στην επιθεση., ΤΡακη πουλα./ Σαν το Μαλκοβιτς για τους παλιους.Ειχε πλανο.Ειτε χαναμε με 20 ειτε κερδιζαμε με 20 ειχε ΖΩΝΗ.
DKNI Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 απαράδεκτος ΔΔ σήμερα.... Nα φυγει ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ Ζοτς παραδοπιστε που ετρεχες στα Εμιρατα για σεμιναρια. Ουδεις αναντικαταστατος @midi Ειδες ρε κουτο που η ομαδα σου δινει τοσες ευκαιριες φετος? Κριμα δεν ηταν που ξεσπασες στο 1ο ματς? Τωρα ξαναλες τα ιδια (παντως ο χοντρος ειναι βελτιωμενος στις βολες) Φετος λογικα δεν θα εχει τιτλο σε κανενα αθλημα - δεν ξερω γυναικειο μπασκετ ισως - και λογικα δεν θα κερδισουμε τον γαυρο σε κανενα αθλημα. Βλεπεις εμεις ειμαστε "οικογενειακη ομαδα" "Εξαστερος ειναι και θα παραμεινει" εγραφες, ηξερες τι ελεγες
TO_PAIDI Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Nα φυγει Γιατί δεν ήταν,? οκ μπορεί να είναι ξενερωμένος με την ομάδα αλλά αυτό δε δικαιολογεί τη σημερινή του παρουσία...
DKNI Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Και γιούχα στο τέλος. Μου αρέσει που λέτε οτι εμείς είμαστε πανηγυρτζήδες. Χαχα, αλλη Μαργαριτα μας βρηκε. Ψαχνονται απο παντου να πιαστουν ακομα και τωρα που σαν Συλλογος ειμαστε στα κατω μας Παντως ενα δικιο το εχεις. Καμια γιουχα σε παικτες και προπονητη. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ. Πχ το μεγαλυτερο λαθος του Πεδουλακη ειναι οτι δεν εχει αυτογνωσια. Γιατί δεν ήταν,? οκ μπορεί να είναι ξενερωμένος με την ομάδα αλλά αυτό δε δικαιολογεί τη σημερινή του παρουσία... Γι'αυτο σου λεω, να φυγει, να πεταξει την φανελα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 απαράδεκτος ΔΔ σήμερα.... Eιπα σε προηγουμενο ποστ, γιατι ο Μητσος θα κανει (δικαιολογημενα) τη χειροτερη του σεζον απο οταν ηρθε στον ΠΑΟ. Σε καθε περιπτωση ο μονος που δεν ειναι απαραδεκτος σε αυτην την ομαδα, ειναι ο Μητσος. @midi Ειδες ρε κουτο που η ομαδα σου δινει τοσες ευκαιριες φετος? Κριμα δεν ηταν που ξεσπασες στο 1ο ματς? Τωρα ξαναλες τα ιδια (παντως ο χοντρος ειναι βελτιωμενος στις βολες) Ελα μη λεμε τα ιδια. Τα ειπαμε στο προηγουμενο παιχνιδι ξανα: Αυτα που εγω εβλεπα στην Ρεαλ οταν εσεις ατενιζατε το μελλον με αισιοδοξια και με λεγατε μιρλα, επιβεβαιωνονται σε καθε επομενο ματς, πλην αυτο με την Ολιμπια. Οχι να μου την βγαινεις κιολας οτι ειχα φαουλ που τα ελεγα και εβλεπα την ουσια, μετα απο ενα ματς που το γενικοτερο mood το οποιο ψιλοακολουθουσες κιολας, ηταν "να δεσει λιγο η ομαδα και παμε φ4, εχουμε και μπολντοζα με 30 ποντους να κανει παρτι στις αντιπαλες ρακετες κλπ". YΓ. Ο Πεδουλακης ο δημοσιοσχετιστα τον επινε απο τους Ρωσσους και σκεφτοταν τι θα πει στις δηλωσεις για να γλυψει το αφεντικο. Δεν εξηγειται αλλιως οτι ξεχασε να παρει ταιμ αουτ, οτι ξεχασε τον Μασιουλη και τον εξουθενωμενο και εκνευρισμενο Μητσο μεσα και γενικως οτι ΚΟΙΜΟΤΑΝ για ακομα μια φορα. ΥΓ2. Νταξει ξερω ρε Αρτζυ. Ζητησες ως το Φλεβαρη υπομονη.ΟΥΣΤ YΓ3. Επειδη απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, δεν θυμαμαι αναλογο περιστατικο ας μου θυμισει καποιος αλλος: Ποτε ηταν η τελευταια φορα που ο κοσμος γιουχαρε τον μπασκετικο ΠΑΟ? Σε ΟΑΚΑ σιγουρα δεν εχει ξανασυμβει, παμε σε εποχες Γλυφαδας και ΑΝ. Ντροπη σου τρακη, ομαδα μοντελο την καταντησες σε 3 μηνες ετσι.
souz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 μπορεί σαν ομάδα ο παναθηναικός να μικρύνει αλλά όχι σαν όνομα... αλλά πόσες πίκρες να αντέξουμε φέτος ρε γαμώτο πόσες;
Anubis13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Το ειπα και θα το ξαναπω. Η ομαδα δεν θα δεσει ΠΟΤΕ με αυτους τους παικτες. Οχι γιατι απαραιτητα ειναι κακοι αλλα γιατι δεν μπορουν να αλληλοσυμπληρωσουν ο ενας τον αλλο. Ασε που καποιοι αγνοουν τα βασικα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μπηκε αποδυτηρια ο αχρηστος μαθαινω Περιμενουμε και πρωτοσελιδο αυριο ε, απο κεινα που λενε για φανελες, σορτσακια, σωβρακα κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις